Új hozzászólás Aktív témák
-
ReD_NeX
csendes tag
Jah, azt vágom meg néztem Én is, csak feltűnt hogy a ház méreteihez képest kicsinek találtam képeken a plexit. Bár még mindig jobb mint az a hajóablak kinézetű cucc!
Szal ezért gondoltam egyedi moddingra, egy takaros méretű plexivel.Akinek van még ilyen háza írhat hosszabb véleményt is hogy tényleg elég tágas-e a kuckó neonoknak meg minden "sallangnak"!?
Cosmos és Cosmos S esetében is ugyanez lenne a helyzet a plexivel, mert ahhoz is van plexis lap de az sem tűnik nagyon nagynak. Am a plexin meg úgy alakítom a ventiket is ahogy akarom, gondolok itt arra hogy VGA környékére raknám őket, még 4 ventit is lehetne...Jobban tetszik mint az S-féle 20-as "turbina".
-
ReD_NeX
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Lenne néhány kérdésem CM 690 tulajokhoz...
Új konfiguráció vásárlása előtt állok, és hűtés miatt a 690 lett a kiszemelt. De lenne néhány kérdésem, hogy hely szempontjából elférnék-e a kuckóban. A konfig ez lenne:
- Gigabyte GA-EP45-DS4
- Intel Core2 Duo E8400 vagy Q9300(még nem döntöttem), a CPU-ra Zalman CNPS9700LED hűtő
- OCZ Reaper HPC Edition DDR2 1066MHz 4GB(2x2GB) Kit
- Sapphire ATI Radeon HD 4870 X2 2GB GDDR5
- Razer Barracuda AC-1 hangkártya
- Samsung 500GB
- ThermalTake ToughPower 750WOlvastam a házról hogy kategóriához képest elég tágas, mégis bizonytalan vagyok.
A házat terveim szerint plexisre alakítanám és oldalra két 120-as helyet alakítanék ki, ahová CCFL ventik mennének. A többi helyre TT LED-es és effekt ventik kerülnének. Belül elvileg 2db 30cm-es liquid, 2db 15cm-es buborékos, és 2db 30cm-es uv neon menne kábelharisnyák társaságában.Sajnos azt sem tudom hogy oldalt a felső ventihely mennyire van magasra rakva, hogy valamilyen módszerrel egyáltalán lehetséges lenne-e kivágni a lapot.
Ha a plexis megoldás semmiképp sem lehetséges vagy nem férek el ennyi cuccal akkor valszeg egy Cosmos lesz, hűtés szempontjából az sem rossz, tetszik az ajtós megoldás elöl, ráadásul plexisre alakítható könnyen, max az ezüstszürke részeket fújnám szintén feketére. Vagy jobb lenne egy Cosmos S?
Annál viszont sajnálom csak úgy kivágni az oldalsó rácsot a nagy ventivel együtt, de a modding viszont fő szempont lenne.
Hűha de hosszú lettem...
Remélem elolvassa azért vki.
A segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- Nyaralás topik
- Spórolós topik
- Amatőr csillagászat
- Robot fűnyírók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest