Új hozzászólás Aktív témák
-
kirusz
csendes tag
a cm 690 nél hogy szol az alap speaker mert nemtaláltam hozzá?
-
kirusz
csendes tag
válasz
djtooomi #1409 üzenetére
szisztok.lenne 1 2 kérdésem a ventikkel kapcsolatban.cm 690 es házat veszek jok e a hozzá a gyári 3 venti v érdemes kicserélni?elég e a 3?és melyik a jobb csatlakozás ha a táprol v az alaplapról adom neki a tápot?érdemes e kicserélni a gyári procihütőt?A gépem:e7200 proci,1vinyo,1 dvd iró,9600gt,gaep35ds3 alaplap,ház cooler master 690 es ház,és az asztalon lenne a gép.előre is köszi a válaszokatalulra meg delülre miért kell venti,
-
kirusz
csendes tag
válasz
Randall1017 #1404 üzenetére
[link] ezt nézd meg
-
kirusz
csendes tag
Sziasztok.ilyen házat néztem ki .lenne 1-2 kérdésem.Mennyiben hátrány ha lent van a táp?nekem 1 9600 gt vga, 1 samsung vinyo,1 dvd iró lenne benne.ezeknek megfelelő lenne e a 3 venti ami alapból a házba van és érdemes e pórszürőt szerelni a fentiekben olvasott módon.ja a procim core2duo e7200 gyári hűtövel.nekem nagyon bejönne ez a ház külsöre szeretem az egyszerű formavilágot,sok ventihely,egyszerű szerelhetöség,mondjuk nincs azzal bajom ha csavarozni kell
.előre is köszi a válaszokat.és ha valaki tudna esetleg ebben az árban alternativát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hálózati / IP kamera
- Milyen videókártyát?
- Nintendo Switch
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Autós topik
- További aktív témák...
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest