- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zezoka
őstag
Naja, csak azért mondom én is, mert mikor megvettük, akkor még ugyanaz a hw (még talán ugyanazzal az ICS-el is) ugyanazokkal a progikkal akadásmentesen ment, most meg szűz FR utáni gépen 3mp egy menü, nameg szaggat (és nem csak egy kis lag, hanem konkrétan darabos) lapozáskor, programokról meg nem is beszélve...
-
Smiro
senior tag
Mondtam én is sok mindent...Tulajdonképpen hány aksi van benne? Arról találtam 2 jó videót is, hogy kell kicserélni a "tablet" részén. De a klaviatúrában nincs akkumulátor? Mert gondolom, akkor az is kuka.
Próbáltam mindent, más töltőt is bevetettem, de sajnos semmi. Egy pillanatra felvillant a képernyőn az aksi töltő szimbólum, amikor direktbe oda dugtam már kínomban a töltőt, de semmi eredmény.
-
Smiro
senior tag
De, magamra veszem. Mert sajnos igazad van. én anno a végletekig megőriztem, vigyáztam a cuccaimra. Sajnos ez a generáció már nem így nő fel. Azt látják, hogy "ha elszarom, akkor majd vesznek másikat" és ilyen a mai világ is.
Sajnos nem tért magához az aksi , így ezt is csináltathatom. Mert kipofáztam a lelkem is amiatt, hogy azt a q. telefont (XZ) rakja tokba, persze azt is pofára ejtette. Csupán 30-ból úsztam meg a kijelző cserét...
Persze mondhattam volna, hogy akkor nincs - én is hibás vagyok, meg rajtam kívül még pár millió hülye szülő, aki szintén azt teszi, amit én
Amúgy kösz az infót, akkor kezdem keresni az aksit.
-
DessertFox
aktív tag
Na így jár aki aki reggel álmosan okoskodik. Na akkor válaszolok amire tudok:
1. gyári romhoz kernelt itt találsz: [link]
Ha ICS -ben gondolkodsz, nekem ez vált be a legjobban, a stock rom kicsit feltuningolva, semmi extra de atom stabil működés: [link] A harmony kernellel nagyon jó.
2.Mindegyik letöltésnél megtalálod a részletes leírást a rom frissítésről
3.A KatKiss működik szépen, de én nem estem tőle hasra. Nekem sokkal jobban bevélt ez: [link], jelenleg is ezt használom.
4. A helyes sorrend : recovery - rom - kernel - gapps. De ezt minden romnál leírják pontosan.
5. Ha a rom főzője azt javasolja, akkoe igen, célszerű azt használni.
Remélem segítettem, kérdezz bátran ha kell még valami. -
zezoka
őstag
Ha használod, akkor nem gond, akkor szépen 3 alá nem engedi. De ha összecsukom, és másnap kinyitom (nekem otthoni gép a tab), akkor van, h egy ilyen után már 0 fogad.
Pl ma reggelre is 0 lett - bár legutóbb kb hét elején használtam, és akkor még volt a bill aksijában is (sok volt a meló, estére úgy estem be az ágyba)...
-
cozmo
őstag
Nem volt hajlandó a Chrome böngetőt backupolni... Az volt a baja. Pipa
Jöhet a root.... ez jó módszer? "1-Click Transformer Root"-Root/Unroot/cwm/stock rec-TF101(G)/201/300T(G)/SL101 -
zezoka
őstag
Dokkolót elvileg nem engedi 3% alá csökkenni, csak ha valami bibi van (ami nálam már volt vagy 4-5x - ebből 3x alig akart visszajönni). Azóta nálam az a megoldás, hogy 10% alá csökken, akkor leszedem róla. Érdekes, h csak tároláskor tud megkergülni, ha használod, akkor tényleg nem megy 3 alá. Szerintem valami sleep dologgal függ össze... Elalszik a kikapcs vezérlője is!
Nekem az hozta vissza (mind3x), hogy ki-be húztam a konektorból, a rádugott kütyüt. Az áramlökések pedig szerencsére nem tették tönkre, hanem fél órákat játszadozva vele, egyszer csak átlépte az 5-6%-ot, és onnan meg már ment. MIközben előtte meg 8-9órát volt töltőn, és nem mozdult ki 0-3% környékéről. Igazio az lenne ilyenkor, ha ki lehetne szedni az aksit, és egy tápegységre rárakni, kicsit nagyobb feszre, és áramra egy 10-20mp-re (sok aksi jöt már így vissza), attól magához kéne térnie, de sajna ez nem kivehető aksi, úgyh maradt az előző módszer.
-
-
lev@bps
csendes tag
Igazán sokat nem tököltem vele, nem nézegettem, hogy konkrétan mi a változás, de az összbenyomás az, hogy sokkal-sokkal puhább, finomabb a gombok leütése és néhány sor beírása után egyetlen betű sem hiányzott - ami a 101-esnél nekem ritkaságszámba megy. A gombok mérete, leosztása talán 100%-ig ugyanolyan, ha meg a méretekben van is különbség, az sem számottevő.
-
menpee
aktív tag
Mivel a rootolást teljes mértékben vissza lehet csinálni, ezért már csak a Titanium Backup miatt is megéri. Én sem hittem benne, de ma már nem tudnám elképzelni a bizonytalanságot biztonsági mentés nélkül vagy az esetleges factory reset utáni újratelepítgetést. Haha, paranoia forever
Ezek után egy factory reset, alkalmazások visszamásolása TBP-val. Ha a hiba megmarad, akkor szoftveres a gond. Ha nem, akkor örülünk Vincent. -
zezoka
őstag
Nekem is van Bluetooth egér, de figyeld meg, nem nagyon fogod használni, mert gyorsabb az érintőképen tapizni, billentyűzeten írni. Nálam legalábbis így volt, kiderült: minek egeret vezérelni, hogy egy nyilat huzigáljak a képernyőn arra, amire kattintani akarok, ha közvetlenül meg is érinthetem. Azóta ez a felállás van: bill.-en írok, ujjam az "egér"!
-
mgTerminator
veterán
Hát sajnos sehogy...
Amúgy semmilyen következménye nem volt, csak írtam egy szép kis véleményt hogy egy szaros kábel miatt az egész gépet vissza kellett küldeni és 1 hétig volt oda a semmiért gyakorlatilag. Na meg bisszantott hogy miért tettek 2x akkora kitérőt mint amennyi lett volna az egész út... Mert ugye azzal is csúsztak vagy 2 napot...
-
cozmo
őstag
Na megvan a válasz de nem mondom meg
Na jó nem leszek bunkó, bár nagyon nehezen találtam rá a megoldásra.
"Stop the sync from the tablet. Then in Chrome on the desktop, go to options then click go to dashboard. Find Chrome Sync and choose to Stop sync and delete data from Google. Refresh the page until that is done. Then go to tablet and enable sync again. Then go back to Chrome on desktop and sign in to start sync again." XDA
-
zezoka
őstag
Nekem valszeg szinkronizál a böngésző is, mert a tableten gmail címembe mentett könyvjelzők megjelentek telefonon is (miután arra egy ICS romot raktam fel és belaktam).
Nekem telefonon volt olyan, hogy gmail-el (levelezéssel) sosem akart szinkronizálni. Alkalmazásokban a Gmailnek az Adatok törlése oldotta meg.
-
zezoka
őstag
Néha nekem se megy a FB, csomót teker, aztán kiírja, h időtúllépés...
---
Erről jut eszembe, nekem meg bnőm lecserélte a mutatandó (fő) profilképét kb egy hónapja, és még mindig nem cserélődött ki a hívóképen! Pedig már nemegyszer frissült, be van pipálva, kézzel is ahol csak létezett 100x szinkronizáltam.
Számít, h a profilképek mappában maradt FB-on, szóval csak lecserélve van mint főkép, de ottmaradt, csak nem elsőnek? De érdekes módon, ha nevére rámegyek, és megnézem a dolgait az "Emberek"-ben, akkor ott a jó képet mutatja, mint a kontaktnak a képe, ha meg visszalépek, akkor nem jó...
-
mgTerminator
veterán
A patkányon nincs valamilyen gomb amit meg kellene nyomni hogy lássa más eszköz is? Biztos hogy BT-s?
-
musculus
tag
Kínai minimálfóliát használok az ebayről, jó sz@rul tettem fel, de még buborékosabban is használhatóbb, mint alapállapotban.
Ilyen volt, anti-glare, ingyen szállítással.
1000 forintot megért, nem kicsit.(Akkor döntöttel el, hogy felrakom, amikor egy klubban használva a mögöttem lévő tv-t jobban láttam, mint a böngészőt.)
-
mgTerminator
veterán
-
baani59
aktív tag
Szia, kipróbáltam a telefonomét (HTC HD2) - tökéletesen működik a mikrofon és hangszórók is.(A vezérlőgombok persze nem.) Szerintem a hangja is jó, megvannak a mélyek és magasak is és Ebay-en olcsón kapható.
http://www.ebay.com/itm/Black-T-Mobile-HTC-HD2-HD7-G5-G7-Stereo-Headset-Headphone-Headfree-/230777371777?pt=PDA_Accessories&hash=item35bb673c81 -
mgTerminator
veterán
Hagyjuk már ezt a prémium dolgot... Én meg kaptam hozzá dokkolót, ez a kibaszott dokkoló, ami amúgy 40k szted nem számít prémiumnak? Sokkal többet is ér... Amúgy meg az asus ezt azért csinálta hogy mégtöbb lóvét be tudjon zsebelni. Sőt,azt is meg tudnák csinálni hogy a modem nélküli támogassa a sticket, csak akkor ugye sokan nem vennék meg a modemeset...
Egyébként nekem is szükségem lenne egy beépített modemesre mert van egy feltöltőkártyás mobilnetem, csak sim, amit a telómban kell cserélgessek és csak a tablethez használom
-
dave182
senior tag
Köszönöm a válaszaid,akkor megcsinálom a visszaállítást...Viszont ezzel nem értek egyet,hogy pl a 3g modem hiánya miatt ez már nem egy prémium gép...de mindenkinek megvan a saját nézőpontja,de azt igencsak furcsán fogadnám ha ez lenne pl egy szoftverfrissitesnél támpont.
-
dave182
senior tag
Mi köze van a 3g modemnek ahhoz hogy prémium model-e?Nekem speciel teljesen fölösleges még egy mobilnet előfizetés amikor ott a telón a wifi hotspot...Azt pedig sztem soha senki nem fogja megérteni hogy melyik gyártó éppen melyik modellekre és mien sorrendben adják ki a frissítést...
-
mgTerminator
veterán
Persze, csak te jöttél itt alap meg prémium modellel, meg ki mennyit fizetett érte dologgal...
Te azért érzed magad prémium usernek mert van 3G-d, én meg azért mert van dokkolóm, mert ugye dokk se jár mindenkinek, ennyiHa egy picit tökösebb lennél akkor neked is már rég lehetne ics-d
Ja azt nem árt ha tudjátok hogy az nvflash B80-al kezdődő szériaszámú transformereknél már nem működik, úgyhogy azok a tulajok akiknek ilyen van, jobban teszik ha elfelejtik a mókolást
-
mgTerminator
veterán
Szerintem hanyagoljuk ezt az alapmodell meg prémium modell dolgot... Mert szerintem az asus nem így gondolja, ugyanis elég sok verzió van a tf101ből... kezdjük ott hogy 16gb, 16gb+dock(ilyen van nekem is), 32gb, 32gb+dock, 32gb+3G, 32gb+3G+dock.
Mondjuk abban nem vagyok egészen biztos h ezek így vannak (pontosan nem néztem utána), például lehet hogy külön sima 32gb-ás verzió nincs, csak 32Gb+3G....
Szerintem azért adta ki előbb a modem nélkülire a frissítést, mert abban nincs modem, ergó 1 gonddal kevesebb, tehát hamarabb el tudnak készülni. A modemes részt meg elég csak később is hozzáadni ha már működik a modem nélküli. Valaki itt írta a fórumon hogy teljesen más a 3G-s és a sima szoftvere, mert más a hardver is meg mittomén, de szerintem ez hülyeség, mert ha megnézzük a főzött romokat akkor oda van írva hogy ugyan úgy jó mind a 2 verzióra...Arról meg nem is beszélve hogy amennyi pénzt elkérnek a transformerért, bárki mondhatná h prémium modell, mert ennyiért akár egy gamer notit is vehetne az ember
MÁS: Ha jól olvastam akkor ebben a kernelben megoldották az újraindulásos dolgot! Mindjárt felteszem aztán meglátjuk
-
PHantomy
csendes tag
Sziasztok,
Anyagi okok miatt megválnék a kicsikétől, melyet 2011. dec. 20-án vettem a páromnak ajándékba. Tf101 32gb + dokkoló, minden gyári tartozékával, fóliásan, karcmentes állapotban. Gyakorlatilag vadonat új 2év garanciával. Nem rootolt, ICS van rajta. Akit érdekel, írjon.
Üdv. -
mgTerminator
veterán
Nem gondolod hogyha meg tudták volna oldani a problémát akkor már megoldották volna és kaptunk volna egy frissítést?? Egyébként meg láthatod, az akarat megvan az asusban, ha nem lenne akkor azt mondta volna hogy vedd meg az új transformert amin ics van...
Ezt a pénzednél maradj dolgot nemegészen értem, a gép már akkor nem ér annyit amennyiért vetted amikor kihozod a boltból...
A titkosítás miért annyira égetően fontos? A NASA-nál dolgozol? A kis családi fotókat meg a többi vackokat teljesen felesleges letitkosítani, mert ha elfelejted a jelszót, vagy csak lazán gondol egyet és nem fogadja el a jelszót akkor baszhatod. Biztos vagyok benne hogy nem államtitkokat tárosz rajta amit 128bittel titkosítani kellene. Egyébként a marketen már mindenre létezik program
-
cozmo
őstag
Na ez sem sikerült ASUSéknak tf101g-re sincs működőképes ICS.
Megvolt a gyári beáll visszaállítása de mikor felébresztem a gépett fagyott asus boot képernyő fogad. Nem hiszem el hogy ugyanazt meg merik csinálni a GSM modullal ellátott vasakkal!? Mint a modem nélküliekkel. ASUS ülj le eggyes! -
matteo_szg
őstag
Bence, ne kezd lécci!
idézet az NVIDIA oldaláról, Tegra 2 aloldal:
1080p Video Processors – Watch and record full 1080p HD video with the new NVIDIA video processors. They support a wide variety of codecs and formats, delivering superior compatibility with your existing content and eliminating the need for transcoding.
Soha senki nem mondta, írta, hogy bármilyen 1080p-s videóval megbirkózik, már csak a Tegra 2 hardveres korlátai miatt sem.
-
Rudiaszarvas
tag
Gondolom v.mi steril tesztlaborban érték el speciális beállításokkal és optimizációval, speciális szoftverekkel és kódolással ezt az 1080p-t.....
Viccet félretéve passz nekem is akad az 1080p de nem is értem minek ilyen felbontás ekkora kijelzőn. 720p nemelég? Az is már viszonylag szép képet biztosít.....Persze tudom nagy a különbség.... de ez erősebb hardvert is kíván.... Vagy esetleg kitenni fullHD-s TV-re a képet?? Nem hiszem hogy elég lenne a vas hozzá, pedig annó én is ebben reménykedtem....
-
cozmo
őstag
Most volt egy ujraindulásom, ami magától bele is fagyott, de frissítés után nem volt reboot.
Ha most is fog egy ilyet produkálni megy az alaphelyzetbe állítás, ha akkor is instabil marad megy akkor downgrade lesz belőle. Szebb és gyorsabb a rendszer, de 1080p-s mkv továbbra is akad -
menpee
aktív tag
Kíváncsiságból töltöttem 2 előzetest a felsoroltak közül.
A Fist of Legend a maga 3954 kbps bitrátájával folyékonyan futott, Jet Li mester megszámlálhatatlan csontot rontott el konstans 25 fps értékkel.
A másik a Wrestler előzetese (2713 kbps), ahol szintén semmi probléma nem volt.
Ha szeretnéd, le is tudom filmezni, de azt csak holnap.
4.0.3 ICS minden okosítás nélkül, MxPlayer kodekkel, a hiba az Ön készülékében van valószínűleg. -
mgTerminator
veterán
Hát van egy olyan érzésem hogy igen, ez ilyen szar... Én egyetlen 1x tettem be a táskámba, mert vittem magammal a töltőt is de akkor sem volt megtaposva a táska
Bírja az aksi tehát nem szoktam hurcolni sehova a kábelt, csak az asztalomon van, ott meg nem nyúl hozzá senki. Gondolom te sem rágtad meg...
-
mgTerminator
veterán
Hát vagy 40 ropival drágább a szaros modem miatt... És az emberek úgy vannak vele hogy örülnek ha a simát meg tudják venni
Egyébként kipróbálhatnád azt a romot amit linkeltem, lehet hogy menne vele a modem is, a vas ugyan az, csak az egyikben van, a másikban nincs. Ha meg nem tetszene akkor visszatennéd a HC-t. Ilyen egyszerű.
-
mgTerminator
veterán
-
mgTerminator
veterán
Hát nem egészen így kell csinálni... Már leírtam hogy kell wipeolni. De a menüben is lehet a gyári beállítások visszaállítása menüponttal.
MÁS: Az egyik srác (fonix232) azt mondta hogy a transfromer az új ICSvel quadrantban 5100 pontot ért el, amíg a GS2 (ami elvileg sokkal erősebb) 5600 pontot kapott, de 1.8GHz-re húzva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Apple MacBook
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- További aktív témák...
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5560 Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest