Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave182
senior tag
válasz
DessertFox #3318 üzenetére
Még esetleg valakinek utolsó 5lete hogy mi lehet ez a nem tudom kihozni alvó módból és random ujraindul...hátha nem hardver lenne...
-
dave182
senior tag
válasz
DessertFox #3315 üzenetére
még 1 kérdés...a gari 1 év vagy 2? asszem a serial number mellett 24 van tehát elvileg 2 év gari van rá...
-
dave182
senior tag
válasz
DessertFox #3313 üzenetére
Köszönöm
-
dave182
senior tag
válasz
bupemko #3308 üzenetére
Megtaláltam és letöltöttem, feltettem a revolution hd-t de még így is ha kijelzozarat adok neki néhány perc után már nem tudom felébreszteni csak ha hosszan nyomom a bekapcsoló gombot...ha easy flassherrel visszateszem a gyári rendszert az asus honlapjáról akkor be tudom gariztatni? Nem fogják latni hogy rottolva volt vagy masik rendszer is volt rajta?
-
dave182
senior tag
válasz
dave182 #3306 üzenetére
Sikerült gyári romot visszarakni de kifagy folyton, random újraindul és kifagy az asus logónál. ..eos4 rommal is ugyanez van, cm 10.1 el is ugyanez...marad a gari
A kérdés az az hha easy flasherrel visszateszem a gyári romot és úgy küldöm el gariba...nem fogják látni hogy buzeralva volt? -
dave182
senior tag
Valahogy totál bootloop fogadott a géppel és semmi sem segített rajta...cwm-ből feltettem cm-et de az csak a cm logoig jut el...apx-et nem ismeri fel a pc...most mit csináljak? Melyik romot tudom cwm-ből telepíteni?
-
dave182
senior tag
Nekem is egy ideig random újraindulgatott,le vettem az asus élő háttérképet,reset és azóta semmi gond...
-
dave182
senior tag
válasz
DessertFox #3256 üzenetére
Köszönöm!
-
dave182
senior tag
válasz
DessertFox #3254 üzenetére
Egyenlőre úgy fest meggyógyult a rendszer,esetleg a gyári rom újra rakását le tudnád írni nekem? Köszi
-
dave182
senior tag
válasz
DessertFox #3252 üzenetére
Azt mondod ne vágjak bele ha nem muszály?nekem bőven elég a gyári rom is,bár ma eddig rendben van a gép...
-
dave182
senior tag
válasz
DessertFox #3250 üzenetére
Teljesen gyári allapotban van a tab, gyári ICS-el,cwm sztem nincs, de ha adnál linket akkor rakok fel másik romot is akár. ..mit tudsz ajánlani? Plusz leírást is megköszönnek. ..
-
dave182
senior tag
Hi,ma elkezdett újraindulgatni a tabom,csináltam egy gyári beállítások visszaállítását de nem segített...van ennél erősebb reset?köszi
-
dave182
senior tag
válasz
mgTerminator #3240 üzenetére
És ezt csak gyári rendszerrel csináljavagy custom rommal is?
-
dave182
senior tag
válasz
mgTerminator #3238 üzenetére
igen,rádugtam és pár másodpercen belül feltámadt,csak féltem nehogy az legyen mint amit a dokkolóknál lehet hallani,hogy nagyon leesik a töltése...
-
dave182
senior tag
válasz
mgTerminator #3236 üzenetére
Amennyiben azon múlik a tablet épsége kocsiba vágom magam és hazamegyek a töltőért...
-
dave182
senior tag
Naah most megtörtént az az eset, hogy 30% töltöttségnél itthagytam a tabot csak kijelző zár volt rárakva, és mikor kb 2 óra múlva életre akartam hívni nem reagál, mondom hátha kikapcsoltam, hosszabb gombnyomás után a kijelzőn piros akku ikon villan...ha holnap töltőre rakom akkor minden oké lesz ugye? Gondolom valami process ragadhatott be...valaki járt már így? Ugye ráér holnap delejt adni neki...most nincs nálam töltő! Köszi a választ.
-
dave182
senior tag
válasz
mgTerminator #3214 üzenetére
Velős
Akkor amire számítottam kb... -
dave182
senior tag
Mert telot galaxy note-ra váltottam, és a smart tab volt megfizethető mellette, de a 3g nem is kellett bele mert nem akarok 2 mobilnetet fizetni...most viszont összejött végre a note mellé a transformer. Nekem sztem marad a gyári 4.03...bár azt nem tudom hogy a 4.2 miben nyújt többet. ..ami nagyon jó lenne az a multi window mint a galaxy cuccokon...a project butter meg valószínűleg nem is megy rajta...
Valaki leírhatná mit nyerhetek egy 4.2-vel!előre is köszi! -
dave182
senior tag
Sziasztok!Most szeretnék visszatérni a transformerre,van itt valaki akinek van eladó dokkolóval?
-
dave182
senior tag
Jó reggelt,van olyan tf101 aminek a dokkoloja magyar betűs?gyarilag nem foliazva kerdezem...köszi
-
dave182
senior tag
sziasztok,eladóvá vált a transformerem...ha valakit érdekel írjon privit...
-
dave182
senior tag
Azt tudja valaki hogy az origami smart cover jó e a tf 101-hez?
-
dave182
senior tag
válasz
mgTerminator #2423 üzenetére
ha megkérlek belinkeled?vagy az az ami a videós oldalon van?
-
dave182
senior tag
hogy tudom rootolni a transformert?pls help!
-
dave182
senior tag
válasz
DessertFox #2420 üzenetére
és most kísérletezel, h mit hogy kéne?XDA-n nincs semmi segítség hozzá?
-
dave182
senior tag
válasz
DessertFox #2416 üzenetére
Ez a voodoo sound mit takar pontosan?
-
dave182
senior tag
megint kezdd lassulni a gép,nemtom mit csináljak...a múltkor egy rendszer visszaállítás megoldotta de nincs kedvem újra belakni...
5let? -
dave182
senior tag
sziasztok,a wifi directel hogy tudok telóra küldeni?
leírná nekem valaki? -
dave182
senior tag
azt nem tudjátok véletlen,miért nincs benne az arcfelismerős képernyőzár feloldás a transformerben?barátnőm apjának a sensation xe-n tökéletesen működik...
-
dave182
senior tag
Nah megcsináltam a teljes visszaállítást,de azt elfelejtettem hogy hol lehet beállítani a beállítások menüben azt a funkciót hogy előre betáplálom a nevemet és egyéb adatokat és később ezeket ő automatikusan kiegészíti...pls help!!
-
dave182
senior tag
Köszönöm a válaszaid,akkor megcsinálom a visszaállítást...Viszont ezzel nem értek egyet,hogy pl a 3g modem hiánya miatt ez már nem egy prémium gép...de mindenkinek megvan a saját nézőpontja,de azt igencsak furcsán fogadnám ha ez lenne pl egy szoftverfrissitesnél támpont.
-
dave182
senior tag
egyre többször előfordul hogy fagy és laggol a gépem,eddig eggyáltalán nem volt jellemző,mostanásg már naponta többször is újra kell indítanom...
mit javasoltok? -
dave182
senior tag
Mi köze van a 3g modemnek ahhoz hogy prémium model-e?Nekem speciel teljesen fölösleges még egy mobilnet előfizetés amikor ott a telón a wifi hotspot...Azt pedig sztem soha senki nem fogja megérteni hogy melyik gyártó éppen melyik modellekre és mien sorrendben adják ki a frissítést...
-
dave182
senior tag
Nektek megy rendesen az Asus időjárás?
Nekem folyamatosan elfelejt frissíteni... -
dave182
senior tag
Nah sikerült megoldani a recsegős problémákat...fogtam egy masszivabb papirdarabot és kiekeltem a keretet...köszönöm ASUS...
-
dave182
senior tag
válasz
Rudiaszarvas #1665 üzenetére
Abban bízom hogy csak szerelési hiba van,vagy az jutott még eszembe hogy kihézagolni vagy ilyesmi...de nem akarok ész nélkül nekiugrani...bármilyen ötletet meghallgatok:-D
-
dave182
senior tag
válasz
Rudiaszarvas #1661 üzenetére
bocsi dupla
-
-
dave182
senior tag
Hali,van ez a keret recsegős problémám,de az ASUS ügyfélszolgálatán azt mondják ez valószínűleg nem garanciális hiba és sokba fog kerülni...a tube-on egy szetszerelős video azt mutatja alsó két csavar eltávolítása után le lehet pattintani a keretet...a kérdés az lenne h szerintetek bele merjek-e vágni,és hogy a szerviz a későbbiekben észrevenné-e h még volt bontva?
-
dave182
senior tag
A 3 betűs navirol tudná nekem valaki privit küldeni?
-
dave182
senior tag
Nekem is sikerült frissíteni,még gyorsabb a rendszer...mé nem fagyott,viszont amit észrevettem,kamera használatánál ha váltok video és fényképező között katoog a kamera,ezt valaki kipróbálhatná...
-
dave182
senior tag
A beallitasok menüben a sorozatszám nem uaz mint ami a matricàn van,ez normális?
-
dave182
senior tag
Sziasztok,tegnap vettem egy ilyen gyönyörűséget használtan,minden nagyon szép és jó,eggyetlen problémám van,a gép bal szélén a bronz színű keret recseg...ezzel lehet valamit kezdeni,vagy más is tapasztalt ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motoros topic
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Witcher topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- HP notebook topic
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Zephyrus G GA502DU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 3750H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest