Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malarwen
csendes tag
válasz
mgTerminator #2210 üzenetére
Ezt tudom, de az a pár kattintás előtte és utána nem nagy ügy nekem. A többit meg megoldja a backup.
Mindenkinek: Onlive-ot próbáltátok már?
-
Malarwen
csendes tag
válasz
mgTerminator #2198 üzenetére
Nekem se nyikkant meg, aztán hirtelen ötlettől vezérelve újraindítottam a modemmel (az usb-ben hagyva) együtt, és kb olyan 1 perc után feljött a térerő jelzés, csatlakozott is és ment a mobilinternet.
-
Malarwen
csendes tag
válasz
betyarr #2191 üzenetére
Nekem működik. Az XDA-n van egy frankó kis leírás, 3g usb dongle alcímen. A kompatibilis modemek listája is ott van (nekem E1750 van). A leírás alapján csináltam és most ha rácsatlakoztatom akkor egy újra indítás után minden gond nélkül üzemel, most is úgy írok.
rom: megatron 1.1.1
kernel: guevor v20.1szerk: Simán csak roottal nem cm9 rommal nem próbáltam még.
-
Malarwen
csendes tag
válasz
mgTerminator #1936 üzenetére
Pontosan erre akartam kilyukadni
zeno70: Akkor nincs semmi probléma. Én csak a kölcséghatékony megoldásra kartam rámutatni.
-
Malarwen
csendes tag
Hát ebben van valami. De lehet egy kis keresgéléssel tudsz olcsóbbat is. Bár ha van rá pénz..
Ha időseknek lesz, akkor szerintem tapiztasd meg velük valahol az alternatívákat. Nagyszüleimből kiindulva, nem biztos hogy tudják is használni (melyik az egyértelműbb).
szerk.: Közben visszaolvastam. Írtad hogy nem értenek hozzá. Ha ez a helyzet akkor szerintem android kilőve a listádról.
Nincs túl nagy tapasztalatom (alma fronton), de ha akadás/fagyás nélküli élet a cél, minden fajta mókolástól mentesen, akkor az ipad jobb választás. -
Malarwen
csendes tag
Üdv srácok!
Hétfő óta meg van a gépem. (32GB+dokkoló, b70-es verzió)
Este már rootoltam is és felraktam a revolution HD 3.1.0 nevezetű romot.
Meg vagyok vele elégedve, de hajt a kíváncsiság
Melyik romot ajánljátok leginkább? (stabilitás, +funkciók stb stb miatt) -
Malarwen
csendes tag
Köszönöm szépen a felvilágosítást!
Utóbbi időben nagyon megtetszett ez a gép -
Malarwen
csendes tag
Üdv srácok!
A közeljövőben szeretnék egy ilyen masinát vásárolni. Mint nálam tapasztaltabbakat kérdezlek titeket, hogy ha használtan venném, mire figyeljek? Tipikus hibák, miket kell megnézni feltétlenül...stb. A segítséget előre is köszönöm! (természetesen dokkolóval venném)
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell G15 5511 15.6" FullHD 165Hz Gamer laptop! i7-11800H / RTX 3060 / 16GB / 512GB SSD! BeszámítOK
- Microsoft Surface Laptop 2 - 8GB
- Lenovo Thinkpad 40A9 Dokkoló
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ThinkPad L15 Gen1 15.6" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest