- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave182
senior tag
válasz
mgTerminator #3240 üzenetére
És ezt csak gyári rendszerrel csináljavagy custom rommal is?
-
dave182
senior tag
válasz
mgTerminator #3238 üzenetére
igen,rádugtam és pár másodpercen belül feltámadt,csak féltem nehogy az legyen mint amit a dokkolóknál lehet hallani,hogy nagyon leesik a töltése...
-
dave182
senior tag
válasz
mgTerminator #3236 üzenetére
Amennyiben azon múlik a tablet épsége kocsiba vágom magam és hazamegyek a töltőért...
-
dave182
senior tag
válasz
mgTerminator #3214 üzenetére
Velős
Akkor amire számítottam kb... -
zezoka
őstag
válasz
mgTerminator #3145 üzenetére
Ezt nem lenne baj, ha ki lehetne kapcsolni! Sokszor nekem nem kéne, h összecsukás uán még töltse a tab aksit a dokk...
-
zezoka
őstag
válasz
mgTerminator #3139 üzenetére
Azt írta portolt rom!
Magyarul ha az kap, akkor azt átportolják az okos romfőzők 101-re.
-
Rudiaszarvas
tag
válasz
mgTerminator #3134 üzenetére
csak reménykedem.....
-
Rudiaszarvas
tag
válasz
mgTerminator #3120 üzenetére
Nem értelmeztem rosszul... De ha kijön TF300-ra akkor hamarosan kapunk mi is egy közel 100%-os portot...
Ez tuti....
-
kasee
aktív tag
válasz
mgTerminator #3131 üzenetére
Ezt most nem értem.
Gyári romhoz, custom recoveryt lehet az easyflasherrel nem? apx modba a tablet kiválasztom a recoveryt aztán flash.
? -
kasee
aktív tag
válasz
mgTerminator #3129 üzenetére
Igen igy csináltam.
Találtam hasonló problémát xda n.
Másik (roach 3.2.0.1 ) recoveryt kellett feltenni, és azzal felrakta rendesen:-)Igy mostmár stock.
Viszont stock recovery nincsen rajta?Csak az eldőlt, piros3szöges robot jön be . ? -
reca
csendes tag
válasz
mgTerminator #3020 üzenetére
Még mindig csak egy nagy fekete képernyő fogad...
Pedig betölti a rendszert szépen, van hangja, fel tudom oldani a képernyőt meg vissza is tudom zárni. Mindkét esetben ad hangot. Érintésre is reagál, illetve a gombok is jól működnek. Recovery-s power off is működik, emlékezetből el tudok rá navigálni. Csak semmit sem jelenít meg. Csak annyit, hogy hardveres kikapcsolásnál/újraindításnál egy fehér csík bevillan függőlegesen, majd újraindul, de továbbra is csak a háttérvilágítás látszik..
Most hagyom egy teljes napig töltőn, ahogy írtad. Hátha...
Ha így se fog visszajönni a kép akkor fogalmam sincs, hogy mit fogok vele csinálni. :/ -
gaben1117
senior tag
válasz
mgTerminator #3019 üzenetére
De nincs róla szó, hogy be kell küldenem. Hisz még meg se vettem. Csak a képen látható sérülés miatt gondolkodom, hogy megvegyem-e, mert amúgy van még rá 1 év gari. Ezért linkeltem be, hogy erre szerintetek mit mondanának.
-
zezoka
őstag
válasz
mgTerminator #3010 üzenetére
Jééé, én is, csak most nem abban dolgozok (de 2004-2008ig azt csináltam)!
-
reca
csendes tag
válasz
mgTerminator #3012 üzenetére
Üdvözlet Mindenkinek!
Ez a garancia megtagadásos dolog (sajnos) engem is érdekel, hogy tényleg ennyire komolyan veszik a dolgokat a szervizben??
Teljesen fekete képernyővel állok szemben, háttérvilágítás egyértelműen látszik, csak egy db pixel sem jelenik meg a képernyőn.
Vásároltam egy tf101-et, ami még garanciás júliusig. Egy ideig szépen ment rajta minden, de nem volt hangja. Mélyalvás után nem adott ki semmilyen hangot magából. Se játékindításra, de zenére/filmre stbre sem.
Csak egy restart segített a dolgon. Ezt betudtam a ROM hibájának. Voltak efféle fórumbejegyzések az adott ROMoknál. Kipróbáltam egy rakatot, majd találtam egyet amivel megjavult ez a problémám. Örültem mint majom a farkának...Egészen addig, amíg kb 1,5 napig nem nyúltam hozzá, viszont cipeltem magammal de nem volt időm rá, hogy használjam. A pihenés ideje alatt egyszer kb 10 cm magasságból ledőlt a táskámmal együtt. A tab notesz kialakítású bőr tokban volt végig tárolva, és a kis válltáskám is fogott annyit az ütésen, hogy ne legyen semmi baja. Legalábbis azt hittem, mert egy iPad3 és egy Galaxy 10.1es tab fél méter - méter magasságból kis karcolással túlélte az akkori esést hiba nélkül. Gondoltam ez a kis eldőlés meg sem kottyan ennek a tabnak . Majd elővettem másnap és teljesen elment a kép...
Ami viszont jobban aggaszt, hogy ezzel a ROMmal NFS most Wanted-ezés közben volt olyan, hogy befagyott az adott kép (félig) szétesve, de ezt a bekapcsoló gomb kétszeri megnyomásával (tehát képernyőzárral majd feloldással) tudtam korrigálni. És újra volt normális kép, a játék pedig pörgött tovább... Ezek a képernyőfagyások még a 1,5 napos kihagyás előtt történtek. Ez miatt gondolom, hogy nem csak a szalagkábel mozdult el, hanem a grafikai chipnek lehet valami gondja. De nem akarom a falra festeni az ördögöt, és csak én kapcsolom össze fejben a két dolgot (képernyőfagyások és a jelenlegi full fekete képernyő)...
Biztos vagyok benne, hogy nekiállnak ASUS szervizben a javításnak, mivel teljesen fekete a képernyő, és még van rá garancia.
De attól parázok, hogy ha majd bekapcsolják, akkor meglátják, hogy egyedi ROM van rajta, illetve hogy (értelemszerűen) ROOTolt a készülék. És visszamenőleg a fejemhez vágnak egy vastag csekket (főleg ha vannak olyan szemetek, hogy egy szalagkábel visszacsúsztatás helyett is valami drágábbra "mutatnak rá", hogy ,,Az volt, az volt a gondja és nem gyári készülékről beszélünk azért ennyi és ennyi)...Van rá megoldás, hogy visszaállítsam a gyári szoftvert és hogy kivegyem a ROOTot úgy, hogy semmit sem látok a képernyőn??
Vagy létezik erre a problémára egyéb megoldás?
Előre is köszönöm a segítségeket!!
--
Elnézést, hogy ilyen sokat magyarázok, csak nem szeretnék kihagyni semmilyen fontos tényezőt, ami esetleg a megoldáshoz vezetne. -
gaben1117
senior tag
válasz
mgTerminator #3012 üzenetére
Ez komoly? Mert ennek az egyik sarkán le van kopva a festék. Ilyen miatt is megtagadhatják a garanciát?
-
baani59
aktív tag
válasz
mgTerminator #3008 üzenetére
Csak van egy haver, akinek van forrasztópákája.
A kondenzátor, ellenállás, dióda, biztosíték általában elektronikai alkatrész üzletben kaphatóak, de ki is lehet berhelni valamiből.
De az sem lehetetlen, hogy valami tévéket javító helyen elvállalják - és olcsóbb lesz, mint újat venni.
Én mindent szétszedek, ha leromlik.
-
baani59
aktív tag
válasz
mgTerminator #3003 üzenetére
Általában nem "durva" rész szokott meghibásodni, hanem az erősáramú.
Pl. elektrolit kondenzátorok, diódák biztosítékok. Ezek közül van ami szemrevételezéssel (pl. púpos kondenzátor) van ami pedig egyszerű méréssel megállapítható.
Az első akadály az szokott lenni, hogy elvileg nem szedhető szét - ragasztott kivitel, de egy kis kézimunkával ez általában megoldható. Igaz összerakva már nem lesz olyan szép.
-
Buvana
aktív tag
válasz
mgTerminator #3001 üzenetére
Hát az lesz, de asszem Te mondtad hogy 1 óra alatt 1 %-ot nyom bele! Az nem tudom mire elég... Lehet rosszul tudom. vagy 10 % ot? Lassan ott tartok hogy veszek hozzá egy autós töltőt, mert az van raktáron... Asus shopban van, csak borsos 11 pénzt kérnek érte.
-
baani59
aktív tag
válasz
mgTerminator #3001 üzenetére
Vagy szét kéne kapni, talán javítható.
Nem olyan bonyolultak ezek a töltők. -
DessertFox
aktív tag
válasz
mgTerminator #2997 üzenetére
Hát beljebb ezzel sem vagyok. Hogy kell ezt használni ? ( PPP widget kell a mobil nethez, de root hozzáférés hiányában leáll )
-
DessertFox
aktív tag
válasz
mgTerminator #2997 üzenetére
Köszi, megpróbálom
-
sisan
csendes tag
válasz
mgTerminator #2977 üzenetére
Köszönöm.
-
sisan
csendes tag
válasz
mgTerminator #2966 üzenetére
Még mindig jobb, mint ha 2130-at írtam volna... köszönöm a pontosítást, a garancia helyesen
2310.2013. október 20-ig érvényes. -
zezoka
őstag
válasz
mgTerminator #2954 üzenetére
Na, én meg közben megnéztem még egyszer, hogy mi az, amire rányomtam, mikor eltűntettem a böngészőt! Jobb felső gomb volt, és mint kideredült, az vagy a frissítések eltávolítása, vagy aminél nincs (mint pl böngésző), ott a Letiltás! (Csak készerített leállítást akartam, vagy adatok törlését, mert nem ment a net rajta)
Tehát a kérdés: Hogy lehet újra engedélyezni, ha nem látom? (anélkül, h fact.reseteet nyomnék)
-
zezoka
őstag
válasz
mgTerminator #2952 üzenetére
Semmi extra, csak golyós játék, az a neve, hogy Shoot Bubble Deluxe, és már a 289. pályán vagyok!
-
vatoteam
tag
válasz
mgTerminator #2890 üzenetére
Enyémen a v6 van fent most is, de nem túl megbízható
-
vatoteam
tag
válasz
mgTerminator #2888 üzenetére
A hivatalosra gondolok, nem a nighly-kból mókoltakra
-
Bela52
tag
válasz
mgTerminator #2851 üzenetére
Köszi szépen,azt még kibírom nélküle valahogy.Kíváncsi vagyok hogy simán javítanak ,vagy próbálkoznak valamivel,hogy garanciába nem javítható a hiba.
-
Bela52
tag
válasz
mgTerminator #2823 üzenetére
Már csináltam egy gyári vissza állítást,de semmi sem változott. A tablet az még 38% van ,de hiába dugom a hálózatra,csak nem tölti azt sem. Garancia az 2 éves? A Asus szerviz az hol javít Budapesten? Vagy házhoz jönnek érte?
-
DessertFox
aktív tag
válasz
mgTerminator #2813 üzenetére
Hát akkor csak az a megoldás marad, amit az én Tomi barátom 10 éve mond: Tanuljunk meg kínaiul ba.. meg, mert hamarosan kelleni fog
-
parkasz
senior tag
válasz
mgTerminator #2804 üzenetére
thx mester
-
parkasz
senior tag
válasz
mgTerminator #2802 üzenetére
köszi a segítséget!
gyári szoft van fenn, akkor csak az Adatvédelmi beállításoknál a Gyári adatok visszaállítását választanom? Ugye?Ja, és hogyhogy tf300t-t választottál és mondjuk nem tf201-et? Mi volt a döntő érv?
-
niiks
csendes tag
válasz
mgTerminator #2793 üzenetére
Na milyen az új tf300t?
-
mgTerminator
veterán
válasz
mgTerminator #2787 üzenetére
Nah, feladtam a hirdetést, ITT megtekinthető!
-
Bela52
tag
válasz
mgTerminator #2778 üzenetére
Helló , űdvözletem mindenkinek. Csatlakozom a táborhoz. Ugyanis sikerűlt hozzájutnom egy transformerhez.. Nagyon szép ,okos egy kis szerkezet. Olvasgatom a fórumot,de a rootolás menetéről ,nem sokat lehet megtudni. Valaki esetleg tudna segiteni? Mit kel letölteni hozzá? SN B70 . ezt már lehet rootolni?
MG Terminátor ,bocsi nem neked címeztem.
-
parkasz
senior tag
válasz
mgTerminator #2773 üzenetére
Ááááá, kicsit félrenéztem. Egy kábel még belefér, aztán max. megy vissza gariba és akkor az aksit is megnézetem
-
parkasz
senior tag
válasz
mgTerminator #2771 üzenetére
Hát ebayről sikerült szereznem kb 3k volt.
Ha ez sem megyen vissza gariba. -
DessertFox
aktív tag
válasz
mgTerminator #2764 üzenetére
Márton-napra kövér lúd....
-
DessertFox
aktív tag
válasz
mgTerminator #2762 üzenetére
Maradunk a bonbonnl, az olcsóbb
-
parkasz
senior tag
válasz
mgTerminator #2726 üzenetére
Itt az aprón találtam egy gépet, amit szeretnék megvenni, de mivel a nem gári romokkal kapcsolatban nem sok tapasztalatom van azért kérdeztem.
Amúgy ha már főzőtt rom, mennyire stabilak? Esetleg érdemesebb a gyárit visszatenni?
Más. Hol tudok hozzá mini hdmi kábelt venni, hogy tv-re köthessem? -
parkasz
senior tag
válasz
mgTerminator #2726 üzenetére
Oksa, köszi szépen!
-
DessertFox
aktív tag
válasz
mgTerminator #2720 üzenetére
Beállítások menüben kell találnod olyat, hogy Fiókok. Ott tudod beállítani mindet.
-
zezoka
őstag
válasz
mgTerminator #2702 üzenetére
Na, ezért mondtam, h mikor merül a dokkoló, akkor inkább lehúzom, nehogy megint nullára menjen, mert eddig még megúsztam én is.
(Amúgy a ki-bedugós módszer nálam indította be a töltést - többször is- , de így nem jártam, utánna jól működött)
Nálam mostanában az a hisztije, hogy ha töltőre dugom dokkolóban, akkor van h pár perc múlva, van h egy óra múlva, szóval random, újraindul, és ott ácsorog a logónál... De semmi gond, töltődik, újraindítva már utánna nincs baj. Factory reset sem segített. De ez elhanyagolható probléma (Kb kéthetente töltöm, azalatt kibírok egy szoftresetet).
-
Smiro
senior tag
válasz
mgTerminator #2700 üzenetére
A dokkolóban jól csatlakozott?
-
DessertFox
aktív tag
válasz
mgTerminator #2702 üzenetére
-
vatoteam
tag
válasz
kicsit játszadozz vele, hogy ki-be kapcsolgatod a táblát stb. Nekem is lemerült minden, amikor bekapcsoltam akkor előjött az asus logo és megállt. dokkal együtt töltőn hagytam egy fél napra, aztán egy fél napig csak a táblát töltöttem. elindítottam recoveryt, wipe-oltam cache-t, dalvik-ot, meg battery stats-ot, és elindult végre. dokkal együtt aztán töltöttem még, aztán minden a régi lett. azóta töltőn hagyom a gépet ha nem használom...
hopp, mire beírtam már megoldódott, bocsi
-
DessertFox
aktív tag
válasz
-
DessertFox
aktív tag
válasz
mgTerminator #2697 üzenetére
Mintha itt több heyen is olvastam volna, hogy aki igy járt az többszöri csatlakozás - töltés - lecsatakozás módszerrel tudt életre kelteni a merült dokkolót.
-
zezoka
őstag
válasz
mgTerminator #2697 üzenetére
Ajjajj... Nem hangzik túl jól...
-
mgTerminator
veterán
válasz
mgTerminator #2696 üzenetére
Na ez érdekes, most meg bedugtam a töltőt, zölden elkezdett égni és azt írja hogy 99%-on van, ráadásul tölti a tabletet...
-
DessertFox
aktív tag
válasz
mgTerminator #2683 üzenetére
Köszi, nekem 4 éves zte-m van. Ezek szerint megérett a cserére.
-
DessertFox
aktív tag
válasz
mgTerminator #2680 üzenetére
:-) Leírnád nekem a pontos típusát ?
-
vatoteam
tag
válasz
mgTerminator #2676 üzenetére
mivel több rom kipróbálása (egy korábbi stock ICS, megatron, cm9.1, cm10, a legfrissebb stock ICS és a mostani moddolt cm10-b4) és számtalan különféle formázás (full wipe, gyári recoveryben a teljes formázás, arhd-hoz super wipe script) után is ezt csinálja, merem feltételezni, hogy nem szoftveres a hiba. vagy szerinted mit kéne még kipróbálnom? csak mert direkt kipróbáltam: megtöltöttem addig a memóriát amíg normálisan másol, majd kitöröltem egy 700 megás dvdripet, és elkezdtem felmásolni egy 1,4 gigás brripet, és a másolás felénél hirtelen belassult.
-
vatoteam
tag
válasz
mgTerminator #2674 üzenetére
de a legfrissebb gyári rom-on is ezt csinálta.
-
vatoteam
tag
válasz
mgTerminator #2668 üzenetére
igen, de az micro sd. nekem a belső memóriával van ez a gond
-
vatoteam
tag
válasz
mgTerminator #2664 üzenetére
Köszi a tippet, ez nekem is jól jött!
viszont ez a baromi lassú másolás még mindig nem oldódott meg :/ akármelyik rommal csinálom... van még vagy 13 giga hely és egy ~1,3 gigás film 1 óra alatt megy fel... előtte 5 perc se... valakivel esetleg ez előfordult már és tudja mi a tök lehet?
-
szilasz007
aktív tag
válasz
És így is lett! Ma reggel egy normális merülési görbe fogadott. Érdekes
-
szilasz007
aktív tag
válasz
Ok, kösz az ötletért, ma este kipróbálom, azt holnap jelentek.
-
szilasz007
aktív tag
válasz
mgTerminator #2662 üzenetére
Maga a rendszer, android system, de sok, olyan 60% körül.
-
szilasz007
aktív tag
válasz
mgTerminator #2660 üzenetére
Nem tudom miért, b5-el is úgyanúgy szívja az aksit, ha a dokkon hagyom éjszakára. Batterznél látszik is, hogy elég sűrűn felébred a gép és nem használok semmi új appot, mint a hivatalos elött.
Mindegy, amíg nem kell utaznom, addig együtt tudok vele élni
-
zezoka
őstag
válasz
mgTerminator #2655 üzenetére
Azóta biztos ami biztos ha adokkoló már eléggé le van merülve, akkor inkább kiszedem belőle, hogy nehogy egy fagyás lehúzza (bár a frissítés óta nem fagy).
-
zezoka
őstag
válasz
mgTerminator #2647 üzenetére
Ismerem, telefonomon volt egy pár hétig JB. Szép gördülékeny volt, pedig csak 1 magos 1 GHz. Csak kicsit kopasz. Hiányzott a Sense. Innen még az Asus dolgok hianyoznának.
-
HPAA
őstag
válasz
mgTerminator #2647 üzenetére
már van stabil verzió(transformerre optmizálva)
egy linket kérnék tőled -
zezoka
őstag
válasz
mgTerminator #2643 üzenetére
De engem az OTA érdekel, ami Asusra van szabva, nem a kopasz JB.
-
Buvana
aktív tag
válasz
mgTerminator #2622 üzenetére
Ezzel tényleg megy. Köszi. De mivel ez nem látja a külső sd-t ezért megy vissza az új.
-
Buvana
aktív tag
válasz
mgTerminator #2617 üzenetére
Akkor most nemtom mi van. legújabb cwm-el sem megy. Semmilyen recoveryvel nem megy nekem.
-
zezoka
őstag
válasz
mgTerminator #2614 üzenetére
A csomagküldő szolgálatok nem háztól házig mennek, hanem háztól elosztóig, esetleg onnan másik-harmadik elosztóig (vagy mondjuk a két elosztó között a középső a központ), majd onnan a célig.
De a Bécs-Köln-Bécsnek nem tom télleg mi értelme volt. Hacsak nem mondjuk Köln a központ, és mindenképp át kell menni rajta...
-
Buvana
aktív tag
válasz
mgTerminator #2614 üzenetére
nem megy a recoveryből telepíthető app remover & installered a transformeremen. u8815 telón megy. transformernél az aroma installernél álldogál, nem megy tovább. mi lehet a gond? 12-est és 15-öst próbáltam. rogue xm recovery. a szokásos.
-
cozmo
őstag
válasz
mgTerminator #2611 üzenetére
S volt erre magyarázat? Ha ezek mindig így csinálják, akkor lassan itt a világvége. Mert hülyeségük meggörbíti a teret és annak beláthatatlan következményei lesznek
-
gps76
őstag
válasz
mgTerminator #2598 üzenetére
azt nem szeretem,inkabb a docunents to go,mert sokkal gyorsabb,csak az emlitettben ott van a cimlap ami ujsagoknal jol jon.
-
gps76
őstag
válasz
mgTerminator #2596 üzenetére
Meg akarok nyitni egy 20 MB koruli pdf-et,es lefagy,kiirja hogy leallt.
-
menpee
aktív tag
válasz
mgTerminator #2593 üzenetére
Na akkor nem lesznek álmatlan éjszakáim a kihagyása miatt
#DessertFox:
-
DessertFox
aktív tag
válasz
mgTerminator #2586 üzenetére
Melyik lenne az ? És tényleg, ki milyen romot használ?
-
menpee
aktív tag
válasz
mgTerminator #2586 üzenetére
Amíg működik a Rogue XM, addig nem érzem szükségét váltani. Tud valami új feature-t?
-
balazsasd
csendes tag
válasz
mgTerminator #2567 üzenetére
Onnan, hogy kaptam egy shellt, már nyert ügyem volt. Ha az nincs akkor jöhetett volna durvább módszer.
-
balazsasd
csendes tag
válasz
mgTerminator #2565 üzenetére
Kedves mgTerminator!
Köszönöm válaszod, de a sokszor leírt leírásod nem müködött. Azt is elmondom hogy miért.
Az eszközre már fel volt telepítve a cwm, ami szeretett volna loopban indulni. Ezt úgy próbáltam orvosolni, hogy a régebben említett dd parancsal komplett wipeolom a 0p3-as partíciót. Ez a megoldás jól müködik amennyiben eredeti rom van a kütyün. Utóbb kiderült nem. És ha nem eredeti, akkor bizony a wipe-olt partícióra nem tudja visszatenni az odavalót a bootloader, így csak a Data wipe lesz ott. Ez a bootloader nagyon okos, ezért az itt általában látható menüben az androidot választja ki magától, sajnos nekem ilyenem nem volt, így a wipeot választotta. A /data(0p7) partíciót haza is vágta pillanatok alatt. Ezután a cwm sem látta már a /sdcard, a /data partíciókat.
Ezekután rá kellett hogy ébrejdek, a cwm (legújabb!!) verziója nem kezeli az extsd-t, csak a belsöt. Jó kis helyzet mi? Nincs sd kártya, a belsö /data nincs, a /sdcard nincs. Még szerencse hogy a cwm megmaradt.
Itt egy kis pánik uralkodott el rajtam, egy kis haraggal. Ekkor jött a hozzászólásom.
Kis nyugi után leültem elé megint és a következöt vettem észre. CWM alatt látja a gép adb szinten. Háhá mondom, ezen futik a lizsnyux. adb shell ... és beengedett. Na itt elkezdtem helyrepofozni a partíciókat.Csekkoltam hogy /etc/fstab-ban mi is hova van csatolva. /data a 0p7 , külsö sd a 1p1.
make_ext4fs 0p7 , létrehozta. felcsatoltam, de ez még édeskevés volt. Egy restart után már a /data müködött és a /sdcard partícíó is helyrejött. A külsö SD kártyára felraktam az asus legújabb romját, azt felmásoltam a kütyüre
mount /dev/block/mmcblk1p1 /mnt
nohup cp /mnt/WW-* /sdcard
Másolás után cwm-el visszaállítottam. Mostmár adott volt az eredeti rendszer a bootloadernek. Most wipe-oltam a 0p3-at, és így már a következö restartnál sikerült neki a bootmenüt felépíteni. Az eszköz mostmár él, és müködik.Mozgalmas szombat délutánnak mondanám a mait.
-
zezoka
őstag
válasz
mgTerminator #2561 üzenetére
Jaja! A dokkolót azt lekapcsolja, azt én is észrevettem!
De nekem abban nincs SD kártya, csak a kamu lyukkitöltő!
@Niiks: Azzal nekem nincs bajom!
-
menpee
aktív tag
válasz
mgTerminator #2519 üzenetére
Végre sikerült 2 órácskát videóznom, de nem melegedett. Nem tartottam kézben, meg olyan 20 fok körül lehetett a hőmérséklet, valószínűleg ezek is befolyásolták.
-
DessertFox
aktív tag
válasz
mgTerminator #2535 üzenetére
Ez az ?
forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1577929 -
DessertFox
aktív tag
válasz
mgTerminator #2533 üzenetére
5.8.18 recovery touch. Valamelyik romhoz ez kellett, azóta maradt. Jó, érintéssel müködik, mondjuk ez néha kicsit zavaró.
-
DessertFox
aktív tag
válasz
mgTerminator #2529 üzenetére
Köszi a segítséget, csak próbálkozom mindenfélével.
-
DessertFox
aktív tag
válasz
mgTerminator #2527 üzenetére
Úgy látszik, alapfogalmakkal nem vagyok tisztában. Végül is csak arra lettem volna kiváncsi hogy melyik főzött rom mit tud.
-
DessertFox
aktív tag
válasz
mgTerminator #2521 üzenetére
Picit megijedtem. Mit kérdeztem rosszul ? Romot kellett volna ?
-
DessertFox
aktív tag
válasz
mgTerminator #2515 üzenetére
Szia. Te milyen cm-t. használsz?
-
mgTerminator
veterán
válasz
mgTerminator #2518 üzenetére
Most néztem meg a bosszúállókat és egy picit felmelegedett... Hozzáteszem hogy nincs húzva a proci...
-
babosmiki
addikt
válasz
mgTerminator #2512 üzenetére
Jó lett, köszi!
-
menpee
aktív tag
válasz
mgTerminator #2515 üzenetére
Egyedül töltés közben vettem észre, hogy melegedne a hátulja. Akkor sem terminátorolvasztóan, csak olyan 40 fok környékére.
-
babosmiki
addikt
válasz
mgTerminator #2499 üzenetére
Milyen matricával csináltad?
-
mobiltel
tag
válasz
mgTerminator #2502 üzenetére
Ezt hogy érted hogy sehogy
-
bostone
addikt
válasz
mgTerminator #2486 üzenetére
Találkoztunk, de nem kedveltük meg egymást...
-
babosmiki
addikt
válasz
mgTerminator #2467 üzenetére
#2451-re írtam, de mindegy.
Marha barátságosak vagytok ebben a topicban... -
babosmiki
addikt
válasz
mgTerminator #2451 üzenetére
Link?
-
menpee
aktív tag
válasz
mgTerminator #2457 üzenetére
Na majd átrágom rajta magam egyszer.
Videólejátszással tapasztalatok? T2-n gondolom nem lehet csodát művelni... Melyik custom viszi a prímet eddig? Igazán ez a fő felhasználási területe az enyémnek, plusz persze a stabilitás és a sebesség sem jönne nagyon rosszul -
menpee
aktív tag
válasz
Milyen kernellel?
-
zezoka
őstag
válasz
De én hivatalosan akarom úgy!
-
baani59
aktív tag
válasz
mgTerminator #2447 üzenetére
Ha elmúlt a nyár, én is ki fogom próbálni...
Nem akarom megszívatni a gyerekeket. -
dave182
senior tag
válasz
mgTerminator #2423 üzenetére
ha megkérlek belinkeled?vagy az az ami a videós oldalon van?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
mgTerminator #2409 üzenetére
Én nem szartam be, főleg, hogy engem nem is érint a dolog. Csak leírtam az infót, amit eddig biztosra mondtak. A TF101 kérdőjeles.
-
jlasz
csendes tag
válasz
mgTerminator #2398 üzenetére
Egész éjjel tőltőn hagytam ,reggel a kávé melett mégprobáltam újbol inditani,
és lás csodát , elindult, természetesen wipeolt, ne kérdezd hogy mit csináltam máskép, mert a tegnap is ugyan igy csináltam, namindegy jol kezdődik a nap
, köszi szépen a türelmedet meg a segitőkészségedet.
-
jlasz
csendes tag
válasz
mgTerminator #2396 üzenetére
szerintem ott csesztem el hogy lemerülőben volt amikor probáltam bekapcsolni, a tanácsodat kovetve , ill. a leirást , probáltam újrainditani de ugyan azt csinálja, megjelenik az Asus felirel a kis forgó körrel, és a végtetelenségikg csak pörög , mind a 2, ill. 3 variácioval probáltam újrainditani de semmi eredmény
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- sziku69: Szólánc.
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Vicces képek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5560 Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest