- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- One mobilszolgáltatások
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dev00
tag
Sziasztok,
Használja valaki a ttorrent nevű progit? Eddig korlátlanul tudtam tölteni, de pár napja 250 kb/s-ra korlátozott és a beállításnàl sem tudom feljebb tornàzni. Ötlet? Köszönöm
-
dev00
tag
Mivel a kosz az üveg alatt még akár garis lehetne de a dokkoló szélén lévő fizikai sérülés nem garis így az egész gépet nem garanciális ügyként kezelik és ha nem garis dologgal keresik fel a szervízt akkor ha nem kérem a javítást a szállítási költséget rám terhelik, amivel nem tudok mit kezdeni, hisz náluk a gépem és addig nem küldik vissza míg legalább a szállítást ki nem fizetem. Nem tartom fair dolognak, hogy egy kalap alá veszik, de a szervízzel nem packázhatok, mert nem adják vissza, így most megpróbálok valahogy a bolttal beszélni higgadtan, hogy szálljanak be a költségembe, hiszen hazudtak, amikor azt mondták nyugodtan vegyem meg mert a sérülés ellenére full garis, amit még a számlára is ráírtak.
-
dev00
tag
válasz
Rudiaszarvas #1696 üzenetére
Köszi srácok, de most ez így hirtelen nem dob fel
-
dev00
tag
Angliából küldtem a csehekhez, de ha jól tudom ha a ups pick-up garit kéred automatikusan odamegy legyél bármelyik országban. A gyorsasággal nem volt gond, mert már másnap a szervízben volt a tracking szerint, csak onnantól nem jeleztek nekem semmit.
Köszi, jól nem fogok kijönni, mert 180 eurót kell kifizessek, hogy ismét garis legyen a 2 hónapos gépem. Mennyiért lehet eladni 16gb-os verzió? Még lesz egy meccsem a bolttal ahol vettem, mert biztosítottak, hogy hiába sérült full gari van rá.
-
dev00
tag
Sziasztok,
Megosztanám veletek negatív tapasztalatomat az asus szervízzel.
Angliában élek itt vettem egy Tf101et dokkolóval, az utolsó demó darabot fogtam ki, melynek a sarka sérült volt, de működésben nem játszott szerepet, csak esztétikai hibának volt tekinthető, így megvettem, mivel szépen ráírták a számlámra, hogy full garis és minden működik. Így is volt míg egy nap felfedeztem a kosz a kijelző alatt hibát, gondoltam elküldöm asusnak csinálják meg és én hülye a dokkolót is becsomagoltam, hogy ne érje szó a ház elejét. 12nap után én hívtam őket mi van már, mert semmi infót nem kaptam, mire közölték, hogy rám várnak, mondom frankó, mert nekem nem küldtek mailt, jaaa tényleg akkor majd holnap küldünk mondták. Oké igaz 7nap a javítás policy-jük benyeltem. Küldtek mailt hogy nem javítják gariba a 2 hónapos gépem mert a dokkoló sarka sérült holott senki nem kérte őket hogy a dokkolóval foglalkozzanak. Huzavona után most ott vagyunk, hogy 180euró a javítás és a visszaküldés, ha nem kérek javítást akkor csak 80 eurót kell kiperkáljak nekik, mivel nem garis ügyben foglalkoztattam őket. (jelenleg azt fontolgatom, hogy meglátogatom őket és kiverem a fogaikat, csak az tart vissza, hogy nem tudom kivel kezdjem) Szóval 180 eurót ki kell fizessek, hogy full javított gépem legyen és éljen a gari ismét, amit megteszek és ahogy megkapom eladom (szóljon ha kell valakinek) és soha az életben nem veszek asus cuccot még a márka nevét is kitörlöm az agyamból, holott a gép nagyon bejött de a hozzá tartozó support egy nevetséges hulladék ami csak rablásnak nevezhető.
Köszönöm, hogy megoszthattam, ahol tudom megteszem, hogy mások okosabban intézhessék és ne járjanak így. -
dev00
tag
Sziasztok,
Szeretném diktafonként használni előadásokon, valakinek van tapasztalata, hogy használható minőségben tud-e rögzíteni hanganyagot a gép? Vagy lehet-e kapni hozzá valamilyen usb-s erős mikrofont? Köszönöm -
dev00
tag
válasz
mgTerminator #1272 üzenetére
Köszönöm szépen, legközelebb megnézek minden beállítást
-
dev00
tag
válasz
mgTerminator #1269 üzenetére
Úgy mentettem el , de alapból nem azt hozza be.
-
dev00
tag
Sziasztok,
Melyik ingyenes vírusírtót ajánljátok, ha ér valamit egyáltalán az ingyenes és melyik fizetős a legjobb? Mennyire szükséges androidra vírusírtó? Köszönöm.
-
dev00
tag
válasz
mgTerminator #1135 üzenetére
Köszönöm szépen.
-
dev00
tag
Melyik torrent klienst ajánljátok, ami megbízhatóan működik? Köszönöm
-
dev00
tag
Ha laptoppal belépek a marketre kiválasztok progit persze a tablet össze van kötve usbvel, a progi csak akkor megy majd rá ha a tablet is netet kap? Köszi
-
dev00
tag
válasz
mgTerminator #1125 üzenetére
Természetesen megpróbáltam, és naná, hogy nem működik.
-
dev00
tag
válasz
mgTerminator #1120 üzenetére
Igen a mobilstickes netet gyűröm, de laptopról.
-
dev00
tag
Sziasztok,
Boldog tulajdonosa lettem egy dokkolós TF101-nek, még nem tudtam sok mindent kezdeni vele, mert nincs netem, csak mobilstickes, illetve az android rendszer is teljesen új nekem, a héten kötik a netemet, addig is szeretném megkérdezni, hogy hova érdemes beregisztrálni, milyen weboldalakat célszerű meglátogatnom és mit érdemes átolvasnom. (ezt a fórumot természetesen az elejétől átrágtam) Köszönöm.
-
dev00
tag
Sziasztok,
Valaki tudná nekem összegezni mi is a gond a dokkolós transformer akksijával? Vagy csak arra kell odafigyelni, hogy soha ne merüljön le fullra? A a cib netbankjába továbbra sem lehet bejutni a géppel? Köszönöm!
-
dev00
tag
Sziasztok,
A cibes internetbankba való bejutás megoldódott? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Goddess of Victory:Nikke
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Nitro ANV15-52 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 5050 MaxQ 32GB 1TB NVMe gar
- A Legolcsóbb!!!! Asus core i7-es notebook GeForce VGA kiárusítás!!!
- Lenovo Thinkpad T495 14" FHD AMD Ryzen 5 PRO 3500U 16GB DDR4!
- HP 850 G2 i5-5200 8 Gb 256 Gb ssd 15,6" áfás számla
- Lenovo T470 core i7-6600 16 gb, 256 Gb nvme ssd, áfás számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest