- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobil flották
- Yettel topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RomiJosy
aktív tag
válasz
DessertFox #3603 üzenetére
Értem. Köszönöm. Teszek egy próbát teljes wipe.Base band hanyagolva. Egyébként eza g2 miatt jutott eszembe,mikor 4.4et raktam fel az xda-n volt linkelve hozzá külön,azoknak akiknek még nem volt k.k a telón.Ha kiderítem mi volt,leírom,hagy okuljanak mind a nemoáron
-
RomiJosy
aktív tag
válasz
DessertFox #3601 üzenetére
A base band-ot honnan tom rárakni?
Azért nem töröltem a belsőt, mert azon volt a le töltött fájl. Átrakom memkártyára és teszek egy próbát. Az a piros szöveg amit kiirt, mit jelent? Találkoztál már ilyennel? -
RomiJosy
aktív tag
válasz
DessertFox #3599 üzenetére
A TWRP az 2.8.1.1
itt a link szerintem az rendben van. Lassan jött le,de lejött.
Természetesen volt mentés,hogy visszatérhessek és full wipe kivéva az int.stor.
Annál a romnál is ezt írta ki amelyiket te linkeltél és annál is,amit letöltöttem. Nem lehet az a baj (nem értek hozzá annyira), hogy most 4.4-en vagyok? Nem kell (biztos rosszul írom bocsi) base band-ot felrakni előtte? -
RomiJosy
aktív tag
válasz
DessertFox #3594 üzenetére
Sajnos nem jó. Azt írja pirossal a telepítés után:
E: Unable to mount ˋ/systemˋ
Lehet,hogy megsérült a fájl mikor lehúztam?Ezt a nov 30. utolsó frissített változatot honnan húzhatnám le?
-
RomiJosy
aktív tag
válasz
DessertFox #3594 üzenetére
Köszönöm.Teszek is egy próbát.
-
RomiJosy
aktív tag
válasz
DessertFox #3579 üzenetére
Amit itt linkeltél,feltehető TWRP-ből?
Stabilabb mint a 4.4.4 katkiss? Ez sem lenne rossz,csak a netes filmek (mozicsillag,sorozatbarát) megnyithatatlanok valamiért.
Minden általad feltett progit telepíteni kell? Sorrend mindegy? -
leeka
tag
válasz
DessertFox #3583 üzenetére
A kernel a ludas, van esetleg más kerneled is ami hasonlóan faxa?
-
leeka
tag
válasz
DessertFox #3583 üzenetére
Mégis csak felraktam az energy-t
Viszont nem azt amit linkeltél hanem a (Nov. 30.) legutolsó javÍtást.Viszont, használok BT-s kontrollert (ipega) amit lát szépen, de nem működik vele.
BT-s egér persze működik... -
leeka
tag
válasz
DessertFox #3579 üzenetére
Köszönöm
Még próbálgatom a revolvert, ha az se akkor energy. -
HPAA
őstag
válasz
DessertFox #3548 üzenetére
asztali gépemmel volt gebasz , tabról belépve letöltöttem , megy is
köszönöm -
DessertFox
aktív tag
válasz
DessertFox #3547 üzenetére
Jaaa, várj csak, most gondolkodtam. Ugye nem csináltál telepítés után wipe -t ? Ha nem, akkor a reciverből csinálj egy wipe - t (cache + dalvik) hátha maradt bent valami a régi romból. Ez semmi adatot nem fog törölni.
-
HPAA
őstag
válasz
DessertFox #3544 üzenetére
-
HPAA
őstag
válasz
DessertFox #3542 üzenetére
hidd el tudom
-
HPAA
őstag
válasz
DessertFox #3539 üzenetére
ez nekem is kimaradt , rápróbálok
-
RomiJosy
aktív tag
válasz
DessertFox #3537 üzenetére
Oké. Honnan tudom letölteni? Xda-n keresem azóta de nem találtam
-
RomiJosy
aktív tag
válasz
DessertFox #3535 üzenetére
Köszi. Az mit tud?
-
leeka
tag
válasz
DessertFox #3527 üzenetére
A digitizer cserét nem úszom meg
És lehet a hátlapot is ki kell cserélni mert pár pattintós fül letört, de 17e-ért szerintem jó vétel volt.
Máris beleszerettem -
Smiro
senior tag
válasz
DessertFox #3516 üzenetére
Lehet, végzett magával
Egy napja nem válaszolt... én emiatt neki sem merek kezdeni. Most már főleg elrettentem...
-
somigon
csendes tag
válasz
DessertFox #3514 üzenetére
Köszi szépen, kész vagyok.
-
somigon
csendes tag
válasz
DessertFox #3512 üzenetére
CWM 3.2.0.1-el neki se ugorjak inkább? Van valami opció a TWRP számítógépmentes flashelésére?
-
somigon
csendes tag
válasz
DessertFox #3510 üzenetére
Esetleg a 4.3.1-es JB, amit te is ajánlottál? Megmondom őszintén, az alábbi mondatot nem bírom értelmezni ennek a romnak a HowTo-jában: These builds are designed to be installed from your favorite recovery. MAKE SURE TO INSTALL THE LATEST COMPATIBLE ANDROID 4.2/4.3 RECOVERY!
TWRP >= 2.3.2.3 is recommended -
cozmo
őstag
válasz
DessertFox #3490 üzenetére
Köszönöm
Ez a harmony kernel nagyot üt. 1600MHz-en pörög a vas rendesenÉs van 3G-is.
Remélem pár nap tesztelést követően sem változik a véleményem -
DessertFox
aktív tag
válasz
DessertFox #3489 üzenetére
A datás link helyesen:
http://data.hu/get/7504243/harmony-ics-asus.zip -
cozmo
őstag
válasz
DessertFox #3477 üzenetére
Hmm jól látom már van KitKat rom? Tapasztalat van? Amúgy nekem TF101G-re kell rom...
-
cozmo
őstag
válasz
DessertFox #3475 üzenetére
Köszönöm, ez is megvolna.
Mi most a javasolt JellyBean ROM, merre lehet fellelni? A lényeg hogy sallangmentes legyen a rom, atom stabil és hasítson! -
gaben1117
senior tag
válasz
DessertFox #3463 üzenetére
Márpedig elhiheted, hogy lehetséges. Nem csak saját tapasztalat. Tf201 topikban elég sok ilyet olvashatsz, ha rákeresel. Töltés megy a kábellel, de géppel nem kommunikál.
@Colani: akkor sajna szinte biztos, hogy az akksi behalt a dokkolóban. Minden funkciója működik attól, de az akksit nem lehet tölteni. Ugyanez volt HPAA kollegának, nem is sokat kell itt visszaolvasnod. Asszem 9000-ért rendelt hozzá új akksit.
-
Colani
tag
válasz
DessertFox #3455 üzenetére
Koszi már néztem menne is de amíg nincs kapcsolat a gép és a tablet között sovi minden...
-
Colani
tag
válasz
DessertFox #3454 üzenetére
Usb hibakeresesre gonoltal ugye?
Engedelyeztem igen...lehet a kabellel van a gond?de akkor tölteni sem töltene nem?kezdem unni..:-):-)
Olyan megoldás nincs ugye hogy nem kell gép hozzá?:-) -
Colani
tag
válasz
DessertFox #3450 üzenetére
sziasztok...
lehet nem vagyok elég világos és láma vagyok ehhez a dologhoz,de azt szeretneém akkor kérdezni konkrétan,hogy ha a dokkoloval együtt használom a táblagépet és rárakom töltőre akkor azt vhol jelzi hogy töltődik a táblagép??
és vmiért nem ismeri fel a gépem...usb eszközt nem lehet felismerni ezt irja ki....
vhonnan drivert lehet letölteni vagy van vmi trükkje?bocs ha sokat kérdezek csak romolni szeretnék de rootolni sem tudom
-
Colani
tag
válasz
DessertFox #3442 üzenetére
Köszi szépen de nekem nem mutatja ugy ahogy a videón a playen....vagy lehet meg kell vásárolni ? 😉😉
-
HPAA
őstag
válasz
DessertFox #3407 üzenetére
Ha még aktuális a kérdésed, én ezzel csinálnám:
[link]
Ezzel rootolod is + recoveryt raksz fel. Aztán a letöltött romot meg egyebeket már a reco-ból tudod telepíteni.üdv
elakadtamwheelie.exe állandóan leáll , apx mód stimmel , ír a tab képernyőre is ...
5let ? -
HPAA
őstag
válasz
DessertFox #3407 üzenetére
köszönöm
ami nem világos hogy a 4.3 hoz kell külön kernelt tennem , vagy az is benne van ? -
somigon
csendes tag
válasz
DessertFox #3374 üzenetére
Nem gondolnám. Egyszer csak fogta magát és nem vette többet a töltést és szépen lemerült, miközben a megoldásokat keresgéltem. Néha eljutunk odáig, hogy bebootol a főképernyőig, az akksi szimbólumon egy felkiáltójel van és írja, hogy csatlakoztassa a töltőt(ami persze be van dugva) majd paff, kikapcsol mert ugye semm kraft benne.
-
szponzor
senior tag
válasz
DessertFox #3340 üzenetére
Már megvan, a ROM is jónak tűnik, bár lehet, hogy legközelebb a linaro-sra frissítek, az elvileg kicsit gyorsabb. Governor-t hagytam interactive-on, mert smartassV2-n folyamat maxon hajtotta a processzort.
Köszönöm szépen a segítséget! -
szponzor
senior tag
válasz
DessertFox #3335 üzenetére
Nem flash-eli fel egyiket sem:
Running Wheelie..
>Tablet is now ready for Nvflash
Flashing twrp.SOS
>Finished, now reboot into recovery!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Running Wheelie..
>Tablet is now ready for Nvflash
Flashing roachcwm.SOS
>Finished, now reboot into recovery!És hiába nyomom a Vol-Down-t és a Power-t, után Vol-Up és semmi, a gyári Android recovery jön be, de mivel nincs update.zip-em, ezért dobja is a piros felkiáltójelet. Van valami ötleted?
-
szponzor
senior tag
válasz
DessertFox #3332 üzenetére
Most nézem, hogy az általad linkelt ROM TWRP-t kér, de az EasyFlasher CWM-et rak fel. CWM-ből is felrakható ez a ROM biztonságosan?
szerk.: Linaro-s verziót használod?
-
szponzor
senior tag
válasz
DessertFox #3332 üzenetére
Nem nekem kell, de azzal tisztában vagyok, hogy mit nyújt mondjuk a CM a stock Android-on felül, persze azzal is, hogy (ha nagyon-nagyon figyelmetlen vagyok, akkor) tégla is lehet a gépből, de eddig erre még nem volt példa nálam. A lényeg, hogy akkor ennél a készüléknél nem kell bootloader-t nyitni. Köszönöm a segítséget!
-
dave182
senior tag
válasz
DessertFox #3318 üzenetére
Még esetleg valakinek utolsó 5lete hogy mi lehet ez a nem tudom kihozni alvó módból és random ujraindul...hátha nem hardver lenne...
-
dave182
senior tag
válasz
DessertFox #3315 üzenetére
még 1 kérdés...a gari 1 év vagy 2? asszem a serial number mellett 24 van tehát elvileg 2 év gari van rá...
-
dave182
senior tag
válasz
DessertFox #3313 üzenetére
Köszönöm
-
vatoteam
tag
válasz
DessertFox #3284 üzenetére
Szerintem azért egy factory resetet megpróbálhatna, ártani nem árt vele.
Elég stabil rom, ha azután is csinálná ezeket az újraindulásokat, akkor tényleg szervízbe kellene vinni.(#3283) tangiers
Tehát ha rászánod magad: a hangerő le + power gombbal menj a recoverybe és csinálj egy reset-et. Ez teljesen legyalulja a gépet, az egész belső memóriát is kiüríti. (Hátha az előző tulaj csak a rendszeren belüli reset-et csinálta, mielőtt eladta neked.) Ha ezután is idegesítően gyakran újraindulgat, akkor tényleg szervíz, mert hardveres hiba lesz. -
tangiers
tag
válasz
DessertFox #3282 üzenetére
Amit irtam az a ROM-nak a verzió száma? Azt mondod ez a legújabb? Hát ez elkeseritő, azt hittem hamarosan megoldódik a probléma. A főzött ROM-ot addig nem feszegetném amig garanciális a gép, márpedig 2 hónap van még rajta.
A szervizzel az a bajom, hogy ott tesztelés alatt ha éppen nem produkálja az ujraindulásokat akkor visszaküldik, hogy minden rendben van a géppel. És az ott eltöltött idő alatt ki tudja milyen állapotba kerül. Ezt nem nagyon akarnám rizikózni. Akkor küldeném szivesen szervizbe ha biztos tudnak rá megoldást.
Az Asus levele meg olyan volt, mintha ők is csak tapogatóznának. Hát nem egyszerű a kérdés.Asus szerv. a hangerő le és bekapcs. gomb egyidőben verziót javasolta. Ez miben különbözik a gyári állapot visszaállitásától a beállitások menüben?
-
tangiers
tag
válasz
DessertFox #3277 üzenetére
Oké megnézem. Azt irja a gép, hogy nem található frissebb rendszer a géphez, de gondolom ezt az op. rendszerre érti. A ROM-ot gondolom nem így kell frissíteni. A főzött ROM mit jelent pontosan? Olvasok itt mindenféle okoságot, de nem vágom mit jelentenek.Nekem elég lenne egy gyári paraméterekkel futó stabil gép.
A főzött ROM-mal mit tudtok kihasználni, gyorsabb , stabilabb a gép vagy mi célt szolgál?
Üdv: Roalnd
-
tangiers
tag
válasz
DessertFox #3275 üzenetére
Jó reggelt!
Köszönöm a gyors és kézzelfogható választ. Valami ilyen egyszerű dolgot szeretnék amit te javasolsz.
Délután megnézem(hol találom a rom verziót a táblagépen ahol a többi verzió szám is van, beállítások?)Tehát akkor van esély a gyógyulásra, nem kell ez miatt megválnom a géptől!
Konkrét elérési utvonalat és instrukciót is kaphatok majd a ROM frissítéshez, vagy azt inkább bizzam valaki olyanra aki ért is hozz, vagy tök egyszerű dolog lesz, nem lehet elbaltázni?
Nem szoktatok fórum találkozókat szervezni ahol mehetn az ilyen jellegű infó és tapasztalat csere?Megvárom a később ébredőket is hátha valakinek lesz még hozzászólása, de még1x THX a gyors reaglásért.
Este bejelentkezem a ROM verzióval.
Üdv: Roland
-
vatoteam
tag
válasz
DessertFox #3269 üzenetére
Én az EOS4-ekkel próbálkoztam, de olyan alap funkciók voltak bugosak, hogy elegem lett. Egy sima pdf olvasás közben is random újraindult.
-
vatoteam
tag
válasz
DessertFox #3267 üzenetére
Én gyári rom-on vagyok, meg húzni sem húztam a gépet, csak próbáltam ajánlani egy népszerű kombót, amit sokan használnak.
Pár hetet voltam CM10-en, de nagyon instabil volt, így ment vissza a stock.
-
dave182
senior tag
válasz
DessertFox #3256 üzenetére
Köszönöm!
-
dave182
senior tag
válasz
DessertFox #3254 üzenetére
Egyenlőre úgy fest meggyógyult a rendszer,esetleg a gyári rom újra rakását le tudnád írni nekem? Köszi
-
dave182
senior tag
válasz
DessertFox #3252 üzenetére
Azt mondod ne vágjak bele ha nem muszály?nekem bőven elég a gyári rom is,bár ma eddig rendben van a gép...
-
dave182
senior tag
válasz
DessertFox #3250 üzenetére
Teljesen gyári allapotban van a tab, gyári ICS-el,cwm sztem nincs, de ha adnál linket akkor rakok fel másik romot is akár. ..mit tudsz ajánlani? Plusz leírást is megköszönnek. ..
-
Rudiaszarvas
tag
válasz
DessertFox #3205 üzenetére
XP-s gépen... Hmmmm Kösz de nem.......
Egyébként ez alapján megoldottam.....
Egyébként köszi az ötleteket......
-
Rudiaszarvas
tag
válasz
DessertFox #3203 üzenetére
Igen, azt is.... APX módot folyamatosan kilövi.... vagyis amikor elindítom az Easyflashert és kéri hogy tegyem APX módba... meg is teszem.... Transformer csatlakozik APX módban...de amit rákattintok hogy OK (Easyflasherben) kilövi az APX módot......vagyis nincs a Transformer csatlakozva APX módban..... Mit csinálhatok rosszul?
Ugyanez NVFlash-ben is.....
-
baani59
aktív tag
válasz
DessertFox #3196 üzenetére
Nagy nehezen megtaláltam a fejlesztő weboldalát, az utolsó bejegyzése március 22-én
Kinda sorta. Busy with other stuff, no time to work on this stuff. Will do something someday later.
Nem sok jóra számíthatunk...
-
baani59
aktív tag
válasz
DessertFox #3194 üzenetére
Az általad említett billentyűzetet nem ismerem. Az Anysoft keyboard sem megy tökéletesen, semmilyen fix kiosztás nem jön elő - a többszörös billentyű lenyomásra kapom az ékezetes karaktereket.
A routerben engedélyeztem az ARP-t, most jónak tűnik.
-
baani59
aktív tag
válasz
DessertFox #3191 üzenetére
Feltettem en is. Meg nincsenek ekezetes betuim ill. kinyirja a routeren a Wifit..
Az Anysoft keyboarddal nincs a szavankenti bill. eltuntetes.
Viszont nagyon gyors.
-
szilasz007
aktív tag
válasz
DessertFox #3181 üzenetére
Hali, Emmel az oldalnak a legelején írnak a K.A.T. Toolkitben lévő GPS fixről: [link]
Szer egy próbát, mert egyébként nálam ez a rom még mindig a tökéletesség határát súrolja. Hátha segít
-
mariobros
tag
válasz
DessertFox #3182 üzenetére
Igen a dual battery nekem is hiányosság, de túlélem nélküle. A billentyű nem szokott rosszalkodni. Itt van egy kis patch, hogy a touchpad helyett kurzor legyen, ha valakit zavarna (engem speciel zavart): [link]
-
DessertFox
aktív tag
válasz
DessertFox #3181 üzenetére
Ja és az AOKP-nál érthetetlen módon nem müködik a Dul Battery Widget. Kár mert az fontos volna. lletve néha irás közben eltünik a tapis billentyüzet, de ez lehet valami beállitási hiba. A többi nagyon bejön.
-
szilasz007
aktív tag
válasz
DessertFox #3168 üzenetére
En is majdnem visszavaltottam a gyari ROM-ra, mert a 4.1-es Custommal sokat szivtam.
A 4.2-es meg szerencsemre jokor jott. Tabon a GPS-t azt szinte soha nem hasznalom, es a mostani rom meg stabil es tobbet is tud.
Az S3-asnal viszont tenyleg nem romolok, abba van eleg izom mindenre. A TF101 eseten egy kis szoftver/hardver tunning azert meg tudja dobni az elvezeti erteket.
-
zezoka
őstag
válasz
DessertFox #3168 üzenetére
Ezért használom a gyári romot!
Nekem az is bevált!
Következő telefonomnál is már szerintem nem fogok romolgatni (ennél a telómnál meg havonta új rom van - de már kicsereberéltem magam)...
-
menpee
aktív tag
válasz
DessertFox #3166 üzenetére
GPS Test nevű programmal scannelj egyet. Szerintem jobban használható ellenőrzésre, mint a térképszoftverek, nálam gyorsabban mutatott eredményt.
-
DessertFox
aktív tag
válasz
DessertFox #3165 üzenetére
Nekem nem megy a GPS rajta
-
szilasz007
aktív tag
válasz
DessertFox #3163 üzenetére
GPS-t nem próbáltam. Villogni villog a keresés :p
Alaklmazások terén nekem főleg pár combosabb játék volt az ,ami a Rayman féle 4.1-el kifagyott.
Pl a Chaos Rings és Rebuild.
A Picture Viewer képregényolvasó is elég bizonytalanúl müködött nálam. Könyvespolcra kilépve általában fagyott.
-
somigon
csendes tag
válasz
DessertFox #3103 üzenetére
A rootolás sikerült, legalább is a .bat fájl szerint. Hogy a PPP Widgetet leszedjem Play-ből, kellene valami ideiglenes Wi-Fi kapcsolat. Megpróbáltam egy Connectify Me-s ad-hoc hotspotot csinálni, amit viszont nem lát a tab. Hosszas guglizgatás után azt sikerült kideríteni, hogy az Android elvileg nem látja az ad-hoc típusú hotspotot, az Xp pedig nem képes más fajtára.
-
somigon
csendes tag
válasz
DessertFox #3101 üzenetére
CWM meg ROM flashelés terén még elég homály vagyok, egyelőre nem is érzem szükségességét. Megpróbálok boldogulni a gyárival. Az egyetlen dolog aminek viszont szükségességét érzem az a rootolás, hogy a PPP és a hasonló programok fussanak.
-
somigon
csendes tag
válasz
DessertFox #3098 üzenetére
Haló! Most, hogy nálam a Pad, Xp-s gép és az idő nekilátnék. A gép felismerte a padot és a pad is írja, hogy csatlakoztatva médiaeszközként. Ez így rendben van vagy kell az Asus Sync-es okosság?
-
NGA
addikt
válasz
DessertFox #3098 üzenetére
Nekem a Full Screen nevű alkalmazás miatt kellett, ajánlom mindenkinek!
-
NGA
addikt
válasz
DessertFox #3096 üzenetére
Ez tökéletesen működik, köszönöm
-
somigon
csendes tag
válasz
DessertFox #3091 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ, a PPP-t megtaláltam már régebben, és igen rootolni kell hozzá, de most már ez sem lesz probléma ezek szerint.
Akkor XP-s gép, felismerik egymást, futtatni a linken található és letölthető .bat fájlt és kb. ennyi.
Köszi szépen még egyszer, ez az egy hozzászólásod megérne egy külön fórum topicot az olyan csőgyökerekek, mint én.
-
DessertFox
aktív tag
válasz
DessertFox #3090 üzenetére
Ja, most olvastam végig. Szóval a rootolás: letöltöd az xda-ről az általam belinkelt 1-click... fájlt. Kicsomagolod, rádugod az asust a számítógépre ( lehetőleg xp, de nekem a win7-tel sem volt gond ). Ha látják egymást, elindítod a kitömörített mappából a *.bat fájlt. Lefut és kész a root ( elméletileg ) Aztán jöhet a PPP Widget
-
NGA
addikt
válasz
DessertFox #3078 üzenetére
Köszi, ez nem akart működni.
-
mgTerminator
veterán
válasz
DessertFox #2996 üzenetére
Használj szuperjúzert, azzal nem volt gondom eddig.
-
Wieder12
tag
válasz
DessertFox #2931 üzenetére
Recovery nem rakja vissza gyári szoftot ilyenkor mi a szitu???
-
Wieder12
tag
válasz
DessertFox #2929 üzenetére
A gyári állapot visszaállítással van egy kis gondom, kernel vissza megy onnan amit belinkeltek, viszont a szoftver simán nem megy fel. Az alatta lévő linkbe az APX drivert nem telepíti a windows.
-
Wieder12
tag
válasz
DessertFox #2926 üzenetére
sikerült leformáznom, nem tudom miért makacsolta meg magát! köszi a romot, még lehet ma megnézem! cm alatt a gyári böngésző nem valami jó, gyári jobb volt! Stabil JB rom amúgy nem is létezik?
-
DessertFox
aktív tag
válasz
DessertFox #2924 üzenetére
Szerezz egy mikro sd-t, anélkül elég macerás lesz a törlés és benne van a pakliban a gixer is. Telepítéskor minden törlést ( dalvik és egyebek ) megcsináltál?
-
Wieder12
tag
válasz
DessertFox #2921 üzenetére
szerintem a kernel nem lesz kompatibilis cm10-el most vissza rakom a cm9 stabil verzióját hátha segít!
-
Wieder12
tag
válasz
DessertFox #2919 üzenetére
total commander-el probálkoztam, de most csak sima fájkezelő van ami cm10-be benne van. De hát egyesével nagy szívás lenne törölgetni. De tudok letölteni bármilyet ha az kell.
-
Wieder12
tag
válasz
DessertFox #2915 üzenetére
Ha mindent az se baj! Az a probléma hogy 16 gigából 5 gigát lát mert elötte való cuccok amik rajta voltak rajta maradtak, és nem engedi letörölni őket!
-
Wieder12
tag
válasz
DessertFox #2908 üzenetére
Ma számítógép újra telepítés volt, lehet most egy darabig még húzom a dolgot, de majd ha nekiálltam és esetleg megakadnék mindenképp írok!
-
Wieder12
tag
válasz
DessertFox #2905 üzenetére
Holnap neki állok majd! Ha megakadnék írok! Köszönöm a segítséget!
-
vatoteam
tag
válasz
DessertFox #2897 üzenetére
Köszi bejött ez a katkernel.
Egy kérdés. Google Now folyamatosan force close-ol. Nem tudtok erre valamit? -
Wieder12
tag
válasz
DessertFox #2902 üzenetére
Köszi! Magyar leírás nincs sehol?
-
menpee
aktív tag
válasz
DessertFox #2883 üzenetére
Áhh, dehogy, nyugodtan írj az új romokról, könnyebb lesz a választás másoknak. Én most újítottam RaymanFX Cm10-re KatKernellel. Elsőre kellemesebb, mint az AOSP6, néhány nap használat után majd írok róla (remélem csak jókat
).
-
menpee
aktív tag
válasz
DessertFox #2865 üzenetére
Próbáld meg manuálisan mountolni. Sajnos csak Rogue XM-ben tevékenykedtem eddig, ott ez megoldható menüből (storages and mounts almenüben, ha jól emlékszem). Többek közt azért is használom ezt, mert a legelső próbálkozásomnál sima cwm-mel nem tudtam külső sd kártyáról kitallózni a szükséges image-t.
-
Wieder12
tag
válasz
DessertFox #2856 üzenetére
Köszi az infokat!
Mindenképp újra fogom rakni mert én meg-meg tudom akasztani pl full hd videóval! Sima hd-val nincs gondja de full hd-t úgy játsza mintha lassított felvétel lenne, hang is elmegy. Rockplayer lejátszóval ingyenes play-en, több kütyün használtam már eddig nem volt gondom vele.
-
mgTerminator
veterán
válasz
DessertFox #2812 üzenetére
Na jó, de több fajta asus rom van, ezt ne felejtsd el! Találkoztam én olyan note-al amiben csak 5 nyelv volt, abból 3 kínai...
-
Wieder12
tag
válasz
DessertFox #2810 üzenetére
Angol változat szóval nem lesz benne, és nagyon szeretném valahogy megoldani, hogy legyen benne, erre jó lenne valami megoldás!
-
parkasz
senior tag
válasz
DessertFox #2790 üzenetére
Köszi a tippet kolléga!
-
parkasz
senior tag
válasz
DessertFox #2769 üzenetére
Szia!
Per pillanat még várom a kábelt, szvsz jövő 7en lesz meg.
Más már nem igazán lehet a gond, csak az.Más. Akksit cserél már valaki tf101-ben? Nem rossz, csak érdeklődöm, lehet-e és mennyire macerás
-
mgTerminator
veterán
válasz
DessertFox #2763 üzenetére
Jójó, csak gondoltam ha lúd akkor legyen kövér
-
menpee
aktív tag
válasz
DessertFox #2760 üzenetére
Arra nem lehet főzött romot pakolni, tehàt màst kellene kigondolnotok ajàndèknak
-
parkasz
senior tag
válasz
DessertFox #2758 üzenetére
Ha a kábelcsere megoldja akkor mindenképp kapsz, de talán amúgy is. Hova kellene eljutatni?
Egyre inkább azt hiszem a akábel lesz a ludas
És mgTerminator-nak is jár, mert ő meg priviben próbált segíteni -
parkasz
senior tag
válasz
DessertFox #2755 üzenetére
szerinted érdemes valahogy visszamenni egy mondjul 3-as droidra és újra frissíteni?
esetleg gariztatás? -
parkasz
senior tag
válasz
DessertFox #2752 üzenetére
igen, engedélyeztem
de semmi
lehet kuka a kábel adatkacsolattilag, attól hogy tölteni tud?
-
parkasz
senior tag
válasz
DessertFox #2751 üzenetére
ez a baj, hogy csatlakoztatom, de nem kér drivert, semmit.
tölteni tölt aztán annnyi -
DessertFox
aktív tag
válasz
DessertFox #2751 üzenetére
Hú, most olvastam végig a dolgaidat. A droidona Beállítások menüben a Fejlesztői lehetőségek menüpontban ugye engedélyezted az USB hibakeresést ????
-
parkasz
senior tag
válasz
DessertFox #2749 üzenetére
Eddig el is jutottam, de hogy kell ezt telepíteni? Sehol egy exe
Amúgy más gépen is ezt csinálja. Egyre inkább az az érzésem, hogy valami a frissíténél dólt dugába, elútte ugyanis custom rom volt rajta. -
parkasz
senior tag
válasz
DessertFox #2746 üzenetére
itt mit keressek ?
win7 -
parkasz
senior tag
válasz
DessertFox #2743 üzenetére
Sajna így sem megy
Mit tudok még tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- BestBuy topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest