- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vectra91
csendes tag
Üdv.
Utolsó frissítés óta semmi fagyás vagy újraindulás, sőt mintha minden gyorsabb lenne. Az aksi is tovább húzza.
V.
-
vectra91
csendes tag
válasz
szilasz007 #2012 üzenetére
Nálam frissítés óta sem fagyás, sem pedig újraindulás nem volt. Minden gyári és wake lock sincs telepítve. Igaz nekem előtte is ritka volt, ezért még kivárok, mielőtt megoldottnak tekinteném a dolgot.
-
vectra91
csendes tag
Én is naponta használom a Skype-ot a transformeren, soha nem volt vele problémám, nagyon jó rajta keresztül kommunikálni. Sokat váltom beszélgetés közben a kamerákat, még egyszer sem szakadt meg kapcsolat. Minden gyári, nem buherálok semmit.
Nálam csak újraindulás tapasztalható kb két naponta magától, legtöbbször nem is látom. Két-három esetben találtam fagyva, de bekapcsológomb nyomvatartása után simán újraindul. Szerintem nemsokára megjön a javított verziófrissítés és ez sem lesz.
Ajánlom megvételre.
V.
-
vectra91
csendes tag
Tegnap este megcsináltam a visszaállítást. Mindent törölt, és nem telepítette újra a marketről letöltött alkalmazásokat sem. Nem gond megoldottam manuálisan, valamit biztos nem jól állítottam be.
Nos, azóta nem produkált újraindulást, gyorsan és jól fut a rendszer, de még kivárok egy-két napot mielőtt "örülök".
Köszi mindenkinek a tanácsokat.
V.
-
vectra91
csendes tag
Rossz hír: reggel 9 körül megint fagyva találtam, csak bekapcsoló gomb nyomvatartásával indult újra.Várhatjuk a következő " megoldást ".
V.
-
vectra91
csendes tag
Nekem majdnem 4 órája frissült és eddig minden OK. 1,5 óra netezés + kis youtube alatt nem produkált semmi hibát, fagyást.
V.
-
vectra91
csendes tag
Frissítés nekem is lejött. Remélem mindent rendbe rak, különben miért adták volna ki, a hibák tudatában. Nekem szimpatikus az ICS, és gyorsabb is vele a gép.
Várom a tapasztalatokat.
Üdv.
V. -
vectra91
csendes tag
Köszi a választ, de közben megtaláltam egy külföldi fórumon a megoldást. A "hiba" sokaknál jelentkezett. A megoldást leírom, hátha segíthetek valakinek:
A beállítások/alkalmazások/összes alk.-ban DMClienten belül ADATOK TÖRLÉSE majd KÉNYSZERÍTETT LEÁLLÍTÁS. Ezek után kikapcsolod a tabletet, majd újra be, és működik a firmware frissítés a beállítások menüjéből. Nekem az imént frissített.
Most minden jónak tűnik, a készüléket egyébként régen használom és nagyon elégedett vagyok vele. 2011-ben a legjobb vétel volt szerintem.
Üdv.
V.
-
vectra91
csendes tag
Hello,
Nekem sem jelenik meg mostanában az info sávban a rendszerfrissítés. Ha indítanám kézzel a beállításokból a firmware frissítést akkor ezt írja ki: a dmclient alkalmazás com.asus.dm folyamata váratlanul leállt, próbálja újra. Ekkor hiába próbálom újra, mindíg ezt az üzenetet küldi.
Esetleg van ötletetek a megoldásra? Újraindítás nem segített.
Köszi,
V.
-
vectra91
csendes tag
Köszönöm a gyors visszajelzéseket, azt hiszem az Asus lesz a befutó.
Üdv,
V.
-
vectra91
csendes tag
Üdvözletem Transformer Tulajok,
vásárlás előtt állok, és a kiszemeltek közül a Transformer a legesélyesebb. Gondolkodom a Galaxy Tab-on is, de eddig senki nem tudott komoly különbséget mondani, ami ér 50k ártöbbletet.
Tőletek azt szeretném kérdezni, mi az ami hiányzik a gépetekből, ill. milyen problémáitok vannak használat közben, ha vannak. Ár-érték arányban véleményem szerint a legjobb vétel.
Köszi,
V.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest