- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
matteo_szg
őstag
válasz
lev@bps #2981 üzenetére
Nem azért voltál problematic customer, mert össze-vissza elküldted olyan e-mail címekre, amik nem relevánsak a témában, illetve mert a Homárra hivatkoztál, hanem mert problémád adódott a géppel. A videót én is megnéztem, nyilván ez segített, de legközelebb légy szíves akár itt nekem privát üzenetben jelezd, ha gondod van; felesleges olyan embereknek elküldeni - pl. VGA sales assistant -, akik aztán pláne semmit nem tud segíteni az ügyben.
Ügyhogy legközelebb nekem, kevesebb előzetes aggódással, de bizalommal. Köszönöm szépen!
-
matteo_szg
őstag
No, hamarosan itt a 9.2.1.21-es firmware. Végre tán javítja a bosszantó hibákat.
-
matteo_szg
őstag
válasz
mgTerminator #1896 üzenetére
Kezd egy kicsit szánalmas lenni a hőbörgésed. Kicsit moderáld már magad, kaptál egy normális választ, erre te rögtön szidod az anyjukat. Ez szerinted a normális reakció erre a levélre?
Végig vagy sértve a kezdetektől, hogy mit képzel az ASUS, hogy a teljes gépet bekéri a kábel miatt. Leírták, a választ leszarod, okoskodva tovább hőbörögsz. Hisztizel, hogy 1 hete ott van a gép, és miért nem írnak? Válaszoltam kultúráltan, erre most kapsz ismét egy normális választ az ügyfélszolgálattól, és igazi paraszt módjára reagálsz.
Ne haragudj, eddig próbáltam én is kultúráltan reagálni a "sérelmeidre". De ezek után pontosan ilyen választ érdemelsz.
-
matteo_szg
őstag
válasz
mgTerminator #1890 üzenetére
De te most milyen levelet is vársz tőlük? Kicsit legyél már türelemmel, ha viszont nem tudsz, akkor egy sima vezetékes hívás nem a világvége. Nyugodtan telefonálj, és érdeklődj!
-
matteo_szg
őstag
válasz
mgTerminator #1854 üzenetére
Én ezt értem, de ez továbbra is az NVIDIA sara, nem az ASUS-é. Mi ugyanúgy anyáztunk, amikor kiderült számunkra is, hogy a hardver képtelen a letöltött mkv filmeket lejátszani.
Ami a kábelt illeti, ki mondta, hogy fizetned kell? Még mindig csak hergeled magad egy olyan dolog miatt, amire eddig semmi jel nem utal, csak egy ügyfélszolgálatos kolléga félreértéséből fakadó levél. Légy türelemmel, és majd akkor gondold tovább ezt a dolgot, ha konkrétan felmerül bármi probléma a javítással, cserével, ügyintézéssel. Nyugi, nem lesz gáz...
-
matteo_szg
őstag
válasz
mgTerminator #1846 üzenetére
Miért is idegesíted magad olyan miatt, ami még nem történt meg? Kicsit nyugodj már meg...és ne láss bele olyan dolgokat az adott szervizes folyamatba, ami mást, más szerviz kapcsán érintett.
Ami pedig a filmlejátszást illeti, ismét leírom, hogy nem az ASUS találta ki, hogy a Transformer tud Full HD filmeket lejátszani, hanem konkrétan ez van leírva az NVIDIA oldalán a Tegra 2 specifikációinál. Az összes Tegra 2-es marketing anyagban, prezentációban, white paperben, mindenben ez van.
Csak az NVIDIA azt felejtette el megemlíteni, hogy H.264 esetében csak a Baseline profil-t támogatja a Tegra 2.
"The Tegra2 chipset are designed as a mobile sollution chipset - to support web 2 standards. The highest encoding profile used here (Youtube 1080p) are 1080p baseline and this the Tegra2 chipset will both record and play with no troubles. As well as 720p baseline and main profile - but only upto L3.1 with some limitations. It doesnt matter which container is used (mkv, mp4, m4v, avi etc) and it doesnt matter if resolution are 1080p - its only a matter of the encoding profile used to encode the supported video format H264"
"Advertising promise 1080p playback - this is true - but it never promise playback of video encoded at high profile L4.1 like some users want"
-
matteo_szg
őstag
Bence, ne kezd lécci!
idézet az NVIDIA oldaláról, Tegra 2 aloldal:
1080p Video Processors – Watch and record full 1080p HD video with the new NVIDIA video processors. They support a wide variety of codecs and formats, delivering superior compatibility with your existing content and eliminating the need for transcoding.
Soha senki nem mondta, írta, hogy bármilyen 1080p-s videóval megbirkózik, már csak a Tegra 2 hardveres korlátai miatt sem.
-
matteo_szg
őstag
válasz
Rudiaszarvas #1690 üzenetére
Annyi biztos, hogy a dokkolós gépek egy terméknek számítanak, egy garanciával. Sorozatszámból azonnal látszik, hogy csak a táblagépről vagy a dokkolós verzióról van szó.
-
matteo_szg
őstag
válasz
mgTerminator #1507 üzenetére
Pontosan, köszönöm!
Az ügyfélszolgálatunknak kell jelezni a problémát.
-
matteo_szg
őstag
válasz
mgTerminator #1501 üzenetére
Jó kérdés, ilyen ügyekben érdemes az ügyfélszolgálatot keresni. Nem, én nem ott dolgozom.
ugyfelszolgalat@asus.com vagy
+36-1-505-4561
-
matteo_szg
őstag
-
matteo_szg
őstag
-
matteo_szg
őstag
válasz
mgTerminator #1283 üzenetére
pl. GUI, fényképezés, app kezelés...
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo Ideapad L340 Gaming
- Acer Nitro V 17 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1440-165hz IPS!
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest