- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buvana
aktív tag
Nagyon helyén van ez a KatKiss! Rászántam magam én is az adatok mentésére, és a flashelésre. Nem bántam meg! Legfontosabb cuccaim titaniummal mentek vissza, gond nélkül, így nem volt nehéz átállni!
-
Buvana
aktív tag
Nem tudjátok mitől lehet az, hogy újabban állandóan dobálgatja, leválasztja magától a microsd kártyát a tab?
Rohadt idegesítő, régen nagyon ritkán előfordult, de most folyamatos lett. Ha nem múlik lementem a cuccokat a kártyáról, formázom, és meglátjuk. -
Buvana
aktív tag
Nemtom srácok, elég maximalista vagyok, próbáltam más romot, de én arra jöttem rá, hogy nekem a gyáriban vannak a fontosabb dolgok. Lehet a megszokás miatt! És stabil mint állat :-)
-
Buvana
aktív tag
-
Buvana
aktív tag
Van egy rossz hírem: Megvettem a speedshopos utángyártott töltőt, és ha töltöm a tabletet, akkor az érintőképernyő nem reagál semmire. Amint lehúztam a töltőről egyből minden OK. Hát ilyet! Járt így valaki közülünk? Mi a bánat ez? Ja, szerintem gyorsabban is tölt a gyárinál, pedig 15V 1.2A. tehát amilyen a gyári elvileg.
-
Buvana
aktív tag
válasz
mgTerminator #3001 üzenetére
Hát az lesz, de asszem Te mondtad hogy 1 óra alatt 1 %-ot nyom bele! Az nem tudom mire elég... Lehet rosszul tudom. vagy 10 % ot? Lassan ott tartok hogy veszek hozzá egy autós töltőt, mert az van raktáron... Asus shopban van, csak borsos 11 pénzt kérnek érte.
-
Buvana
aktív tag
Help! Nincs valakinek elfekvőben egy töltője? Az enyém végleg megadta magát
Fagyasztás sem segít. Speedshopban is csak előrendelésre van!
-
Buvana
aktív tag
Olyanja volt-e valakinek, hogy a google térkép kilépeget? Adatait töröltem, vagy / és frissítéseit eltávolítottam, újra frissítettem a legújabbra, és / vagy ígyis úgyis kilépeget indítás után kb 20 mp-el
miért?
-
Buvana
aktív tag
Én meg ma tettem fel a nem hivatalos jb romot, de nem jött be, ezért vissza a gyári. Jól megszívtam, mert a cwm nem mentette el jól a rendszert, nem tudom miért, és újra kellett kezdenem a rootolástól kezdve mindent... 1-2 órám ráment.
-
-
Buvana
aktív tag
válasz
DessertFox #2718 üzenetére
Van már, köszönöm! Több is! Csak a meglévőket hogy fogom tudni szinkronizálni? Fiókot hozzáadni? Konkrétan cm romnál nics g. fiók! Nem szoktam hozzá.
-
Buvana
aktív tag
Hogy kell a custom romokhoz, mit kell feltennem, hogy legyen google fiókom?
-
Buvana
aktív tag
válasz
mgTerminator #2622 üzenetére
Ezzel tényleg megy. Köszi. De mivel ez nem látja a külső sd-t ezért megy vissza az új.
-
Buvana
aktív tag
válasz
mgTerminator #2617 üzenetére
Akkor most nemtom mi van. legújabb cwm-el sem megy. Semmilyen recoveryvel nem megy nekem.
-
Buvana
aktív tag
válasz
mgTerminator #2614 üzenetére
nem megy a recoveryből telepíthető app remover & installered a transformeremen. u8815 telón megy. transformernél az aroma installernél álldogál, nem megy tovább. mi lehet a gond? 12-est és 15-öst próbáltam. rogue xm recovery. a szokásos.
-
Buvana
aktív tag
Ki tudja megmondani, hogy mi a különbség a 2 féle dokkoló között amit árulnak? Az egyik [TPK ASUS EEEPAD Transformer TF101 Dokkoló], a másik [ASUS Eee Pad EP101-1B DOCK m/33/US dokkoló.]
Köszi!
-
Buvana
aktív tag
-
Buvana
aktív tag
Ha valaki eladná a dokkolóját az szóljon. Egy éve használom dokkoló nélkül, nem is hiányzott. De úgy gondoltam mégiscsak kéne hozzá, hiszen úgy teljes. Lehet hogy nem is használnám. Valaki?
-
Buvana
aktív tag
válasz
mgTerminator #2295 üzenetére
Akkor most nálad azon ritka dolog van, hogy pillanatnyilag jobb a gyári rom mint a főzött.
Persze a sorozatszám is ludas lehet... -
Buvana
aktív tag
De most nem értelek titeket. Mi a kérdés? A 3g-seknek ugyanaz a fw szokott jönni 1-2 hónapos késéssel, mint a 3g nélkülieknek. Szóval most mindenkinek elvileg ua. van. És továbbra is csak megerősítem, hogy nagyon stabil a gép ezzel. Reboot már a múlté, akksi idő jobb sokkal, álomból azonnal felébred, stb stb... (TF101 sima itt)
-
Buvana
aktív tag
válasz
mgTerminator #2160 üzenetére
Ma valamiért felment apk-ból. Rohadtul nem értem. Nem csináltam semmit.
-
Buvana
aktív tag
válasz
mgTerminator #2160 üzenetére
Ahh, köszi, már tiszta para voltam. Busybox installerrel is próbálkoztam - semmi. Akkor ez majd megoldódik. Érdekes, hogy xda-n nem láttam ezt a problémát senkinél.
-
Buvana
aktív tag
válasz
Rudiaszarvas #2155 üzenetére
Hogy maradt ki? Ha egyszer fent volt, utána van egy védett su mentésed. Visszaállítod, és kész.
-
Buvana
aktív tag
már 2 napja fent a frissítés, és nem volt fagyás, reboot. elégedett vagyok. viszont nem tudom csk nálam-e de most meg a titanium backup nem frissül, vagy nem lehet feltelepíteni, mert azt írja hogy nincs elég helyem. pedig van. erre valaki?
-
Buvana
aktív tag
válasz
mgTerminator #2148 üzenetére
Van 1 játék, s közben véletenül rányomunk a rendszersávra, a játék megáll, esetleg fagy. A rendszersáv lezárásával ez elkerülhető.
-
Buvana
aktív tag
Másik újdonság az új fw-el a rendszersáv zárolás! Na ezt már nagyon vártam! Hasznos!
-
Buvana
aktív tag
ide is ideért az új fw. .21 óta nálam már wakelockkal is fagyizik néha
kernel ugyanaz most is, na majd meglátjuk. most wl off. -
Buvana
aktív tag
válasz
mgTerminator #2049 üzenetére
recoveryinstall.apk val lazán lehet recoveryt rakni. én b50-es vagyok, de még nem használtam nvflasht.
-
Buvana
aktív tag
válasz
baani59 #2044 üzenetére
Azt írják, hogy van vele random reboot.
-
Buvana
aktív tag
Rootolt, recovery cserés gépre hogy megy fel OTA a fw? Bocs, El vagyok maradva, nem voltam itthon 2 hétig, és látom hogy írjátok, van frissítés. Frissítés ellenőrzésekor az az üzenet, hogy: Az internetkapcsolat foglalt a szerveren. Kérjük várjon egy ideig, majd próbálja újra.
Köszi!
-
Buvana
aktív tag
válasz
mgTerminator #1960 üzenetére
Nem B80 az, hanem B8O. Fontos! Én is benéztem a waveshare-n. (B5O)
-
Buvana
aktív tag
Szedjétek le a marketről a műsorújság tablet progit. Igen tetszetős. Tv nézés csak t-mobile előfizuval (3g-n) ami nálam kilőve, mivel én csak wifis vagyok.
-
Buvana
aktív tag
Engedd. Ám rádköszönt a random reboot világa az ICS-vel. Ha visszaolvasol, látod mivel lehet ellene védekezni.
@mobilnet téma: telenor klikkem van, feltöltőkártyás vagyok, és van olyan, hogy 300MB letöltés után lassul be (100 helyett) 32/32-re, azzal is lehet skypeolni. Havi 1000 Ft. 100 Mb-ot pár óra alatt elhasználok böngészéssel.
-
Buvana
aktív tag
A témához hozzászólnék: Oda nem adnám egy ipadért, még a 3-ért se.
Android az android. Persze időseknek csak tablet mind a 2. -
Buvana
aktív tag
válasz
mgTerminator #1896 üzenetére
Ha így folytatod, egy napod is rámehet a vényekre! Persze én is sík ideg lennék!
-
Buvana
aktív tag
Gondolom alvó módban ti sem engeditek, hogy a wifi bekapcsolva maradjon a hálón. Nekem a [soha] beállítás van érvényben. Mennyi idő múlva tud a wifire nektek visszamászni, ha bekapcsoljátok? Érdekes, mert a dolog összefüggésben van a helyszolgáltatás engedélyezésével, illetve a hely közlésével, és helyelőzmények engedélyezésével. Ha nem engedem a helyszolgáltatásokat, kb 8 mp míg a wifi visszamászik alvó mód után. Ha engedem, villámgyorsan kapcsolódik a képernyő kioldása után! Tudja valaki hogy miért?
Ma ezzel kísérleteztem, mert meg voltam győződve róla, hogy köze van a reboothoz. Deaktiváltam a wake lockot. - Eredmény: 13 perc múlva újraindult
Úgyhogy wake lock vissza. Amíg nincs más, ezzel stabil. -
Buvana
aktív tag
Ilyen rég nem fagyott, rebootolt senki gépe?
-
Buvana
aktív tag
válasz
mgTerminator #1828 üzenetére
Ahh, az igen! Jó hogy nincs ilyen gondom. (még)
Bár nekem még a gyári fólia is rajta van ezen a burkolaton, igaz már elég "rongyos" -
Buvana
aktív tag
Mutassatok már nekem erről a burkolat-problémáról valami képet! Tudom, hogy sok tulajnál ez probléma, nálam nem. Pedig a töltőt, és töltőkábelt elég mostoha körülmények között is szoktam használni, és sokat rakosgatom, utaztatom. Ebben a tekintetben szerencsés vagyok.
-
Buvana
aktív tag
Valaki kipróbálhatná ezt a kernelt: [[Kernel] ICS test (OC, UV) (test13) V9.2.2.3] azt írják megszűnik vele a random reboot (RR)
-
Buvana
aktív tag
válasz
mgTerminator #1799 üzenetére
A +1 év gari engem is érdekel! Hol, hogy, mennyi, vagy free?
-
Buvana
aktív tag
Nincs itt semmi különleges. A jégkrém szendvics minimum -18 C fokos. TF101 szobahőmérsékletű. Nem csoda, hogy lefagyasztja szerencsétlent. Ezek után azt is meggondolom majd a nyári hőségben, hogy egyek-e ebből a hűsítőből.
-
Buvana
aktív tag
válasz
mgTerminator #1770 üzenetére
Jó, de a gyári ics-t visszarakva a stock recovery is visszakerült, meg a root jog is megszűnt. Ezért kellett!
Ja, hogy neked se látja a touch recovery a micro sd-t? de rendes vagy hogy felrakattad velem
én meg azt hittem ha azzal restore akkor bootolni fog
-
Buvana
aktív tag
válasz
mgTerminator #1767 üzenetére
cwm touch recovery nekem nem látja a microsd-t!
Felflasheltem a gyári 9.2.1.17-et, majd root újra, rogue xm recovery felrak újra, és az így visszaállított már bootol. Azért köszi! -
Buvana
aktív tag
Rogue xm recovery-vel csináltam tegnap egy backup-et a jelenlegi rendszeremről 9.2.1.17. Feltettem utána a HC-t. Kis idő múlva recoveryből visszaállítottam a 9.2.1.17-et, s most nem bootol. Mit rontottam el? Vagy mi a teendő hogy bootoljon a régi rendszer? (cwm bejön)
-
Buvana
aktív tag
Eljött az idő, hogy rootoljam a kedvencemet. ViperMOD-al meg is tettem, csak az 1. opció működött. Következő lépés, nekem visszalépés lesz, azaz a HC. Annyira idegesít az újraindulás az ICS-el , hogy azt el nem tudom mondani. Persze előtte cwm. Egyszerűen nem tudok várni a következő fw-re, már így is sokszor lemerítette. HC-al atomstabil volt. No meg így nem maradok le a nyalánkságokról, amihez superuser jogok kellenek.
Ja, ez az ota rootkeeper is felkerült. Kell benne valamit beállítanom, vagy ennyi? És mi a lényege? Ha jól értem ota frissítés után megmarad a root jog. Hogy is van ez? Azt hittem elfelejthetem az ota frissítést root után. Ez most homályos. Valaki világosítson fel! -
Buvana
aktív tag
wifit nálam automatikusan kikapcsolgatja 2-3 óránként. netezés közben. az új frissítés óta. más baj nincs még...
-
Buvana
aktív tag
A frissítés óta újra van akkuinfó! Ez jó jel!
-
Buvana
aktív tag
megerősítem, itt is megjött a frissítés. csak jobb lehet mostmár
-
Buvana
aktív tag
oké, akkor a 4. vagy. ez már tényleg nem véletlen.
elvileg az ics után nem resetelők jelensége.mondom ezt, s a tobbit később, mivel én ma megtettem.
folyt köv. mivel holnap elutazom külföldre. remélem lesz v hol wifi...ja, a musicfx is leáll, ha kivalasztom ( hang\ zenei hatások) de ez reset óta is.
zenehallgatás közben viszont műxik. -
Buvana
aktív tag
Reset megvolt, várom a jó működést... Tapasztalatok pár nap múlva.
-
Buvana
aktív tag
válasz
liquidmoon #1386 üzenetére
nem adnám oda egy samsungért az enyémet.
-
Buvana
aktív tag
Van-e valakinek olyan problémája mint nekem? Az ICS érkezése után többször előfordult, hogy alvó állapotból ránézek a gépre, és ott van megfagyva? A boot screen látszódik, de fagyva. Ma reggelre le is húzta szépen az akksit full-ról 7% ra :-( nagyon gáz. Kideríteni sem tudom hogy mi okozza, mert nincs betöltődve a rendszer. Help! Honeycomb-al soha nem volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- HP 640 G5 laptop - 14FHD/I5-8265U/8-16-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- HP 650 G4 laptop - 15,6FHD/I5-8250U/8-16GB-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- Garanciás ASUS TUF A15 gamer laptop/FHD 144Hz/Ryzen 7 7735HS/RTX 4050/16GB DDR5/1TB M.2/beszámolok
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest