- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgTerminator
veterán
válasz
Kingus1988 #3261 üzenetére
Az a gyári recovery, aminek nincs menüje, csak az a háttér. A bekapcsoló gombot nyomd hosszan amíg újra nem indul. Ha nem akar bootolni, akkor küld szervizbe...
-
mgTerminator
veterán
válasz
Kingus1988 #3259 üzenetére
Szia! Szerintem a legegyszerűbb lesz ha szervizbe küldöd
-
mgTerminator
veterán
válasz
dave182 #3239 üzenetére
Én 1x bentfelejtettem melóhelyen, és hát miért is ne merült volna le csontra... Dock és tábla egyben, másnap bevittem a töltőt és vagy negyed óráig nem lehetett vele semmit csinálni, ráadásul amikor nagynehezen elindult akkor meg fagyott, laggolt, minden baja volt, kikapcs, hagytam, később semmi baja nem volt.
-
mgTerminator
veterán
válasz
Rudiaszarvas #3137 üzenetére
A TF101 és a TF300T-nek nem sok köze van egymáshoz... az egyik tegra 2es, a másik 3-as...
-
mgTerminator
veterán
válasz
Rudiaszarvas #3133 üzenetére
Hát ha te mondod...
-
mgTerminator
veterán
válasz
Rudiaszarvas #3118 üzenetére
Szerintem rosszul értelmezted, mert nekem ebből a cikkből az jött le hogy a TF101 és TF201 már el van felejtve
-
mgTerminator
veterán
válasz
gaben1117 #3021 üzenetére
Ja bocsi, hát erre a "kérdésre" egész pontos választ csak matteo_szg tud adni, ő az asusnál dolgozik...
-
mgTerminator
veterán
Az NFSes dolog az nálam is jelentkezett anno, szal az játékhiba.... A te problémádra viszont azt tudom javasolni hogy dugd rá a töltőre és hagyd rajta egy napot. Ha 1.5napig rá se néztél akkor simán lehet hogy úgy lemerült hogy töltőn is kell vagy 10-15perc mire magához tér.... (tapasztalat)
-
mgTerminator
veterán
válasz
gaben1117 #3015 üzenetére
Hát figyelj, nekem az egyik srác azt mondta hogy beküldte szervizbe és mikor visszajött akkor meg volt sértve a keret, de nem foglalkozott vele. Legközelebb amikor beküldte akkor erre a sérülésre hivatkozva rá akarták hárítani a javítás költségét.
Ezek hallatán én is remegve küldte be, de hálistennek egyszer sem kötözködtek és megjavították. Mondjuk az enyém teljesen újszerű állapotban volt, nagyon vigyáztam rá. Csak azt tudom mondani hogy küld be, és ha szerencséd van akkor javítják -
mgTerminator
veterán
Nem, 10 perc alatt 1% kb, egész pontosan nem néztem, de így van valahogy, Szal egy éjszaka azért tölt rá. Csak 1 dologra ügyelj, ne merítsd kikapcsolásig mert nekem fél óra alatt se tért magához usbn, még a saját töltőjén is kellett vagy 5 perc. (ja mondjuk ez már tf300as tapasztalat, de lényegtelen)
-
mgTerminator
veterán
válasz
DessertFox #2996 üzenetére
Használj szuperjúzert, azzal nem volt gondom eddig.
-
-
mgTerminator
veterán
Én visszaküldtem olyan hibával hogy a dokk aksija néha azt jelezte hogy fel van töltve, néha meg mintha nem is lett volna benne aksi.... Visszaküldtem, 1 hét alatt megjárta, szó nélkül javították, hogy mit azt nemtudom mert a lapot amit visszaküldtek, az olvashatatlan volt.
-
mgTerminator
veterán
válasz
DessertFox #2812 üzenetére
Na jó, de több fajta asus rom van, ezt ne felejtsd el! Találkoztam én olyan note-al amiben csak 5 nyelv volt, abból 3 kínai...
-
mgTerminator
veterán
Holnap jön a tf300t
-
mgTerminator
veterán
válasz
mgTerminator #2787 üzenetére
Nah, feladtam a hirdetést, ITT megtekinthető!
-
mgTerminator
veterán
Nem tudjátok hogy mennyibe lehetne elpasszolni dokkolóval együtt, kitűnő állapotban (se kopás, se ütés, mintha új lenne) még 1 év asus garival? Ja egyébként jár hozzá egy utángyártott 2 méteres kábel is, ezt töltés céljából vettem hozzá és a dokk nagyon szépen fel van matricázva!
-
mgTerminator
veterán
A dokkolóm sikeresen beért a szervizbe, 24 óra alatt!!! Hát jobb mint a UPS-el volt...
Remélem basznak vele valamit hogy normálisan működjön
-
mgTerminator
veterán
-
mgTerminator
veterán
válasz
DessertFox #2763 üzenetére
Jójó, csak gondoltam ha lúd akkor legyen kövér
-
mgTerminator
veterán
Na srácok... megint viccelődik a dokkoló és ez tuti nem aksi hiba, szerintem csak nem kábel tört meg... Jelenleg is olyat produkált hogy 0%-ot írt, és merült is a tábla része, aztán picit később rápillantottam és már 97%-ot mutatott a dokk, a tábla meg 96%-ot. Pár másodpercre rá meg megint 0%...
Hogy is lehet szervizbe küldeni? 1x volt szervizben de már nem is emléxek rá hogy mikor. Utána lehet hogy cserélek egy másk táblára, de hogy milyenre érné meg cserélni....
-
mgTerminator
veterán
válasz
DessertFox #2701 üzenetére
Most úgy működik ahogy kell neki,, egész éjszaka töltőn volt, hagyom hogy mmerüljön kicsit aztán amkor közelít a vége felé akkor ráteszem töltőre, hátha helyreáll
-
mgTerminator
veterán
válasz
DessertFox #2699 üzenetére
Próbáltam én is, de most megint töltőn van és 0%-ot ír, és nem villog a piros led hanem folyamatosan világít. Szerintem itt a vezérlő elektronikával lesz valami gebasz...
Most a dokkban van a tábla és ahogy ki-be dugostam, így bevillant hogy 79%-on van, aztán kiírta hogy 0...
-
mgTerminator
veterán
válasz
mgTerminator #2696 üzenetére
Na ez érdekes, most meg bedugtam a töltőt, zölden elkezdett égni és azt írja hogy 99%-on van, ráadásul tölti a tabletet...
-
mgTerminator
veterán
Nah, a dokkolóm sikeresen szarrá merült.... néha pirosan villog, néha meg zölden, és a tábla szerint 0%-on van....
Érdekes hogy amióta fentvan az új stabil v6os rom azóta most merült le így :/
-
mgTerminator
veterán
válasz
szilasz007 #2691 üzenetére
Áhh... pont tegnap raktam fel a hivatalos cm10et...
-
mgTerminator
veterán
válasz
DessertFox #2681 üzenetére
Én nem tudom a típusát, de a huaweieket biztos támogatja, mivel ez a legelterjedtebb.
-
mgTerminator
veterán
válasz
DessertFox #2679 üzenetére
Beszarás ez működik!!!! T-s huawei stickel működik! Most is erről írom!
-
mgTerminator
veterán
válasz
szilasz007 #2663 üzenetére
Akkor valószínüleg itt is a wifi lesz a ludas mint nexuson... valamit elbarmolt a cián csapat... éjszakára kapcsold ki a wifit, restart, és nézd meg hogy alig fog merülni pár %ot!
-
mgTerminator
veterán
válasz
szilasz007 #2661 üzenetére
És az aksihasználat mit mutat, mi használta az aksit?
-
mgTerminator
veterán
válasz
szilasz007 #2659 üzenetére
Én folymatosan dokkban használom szinte, és a b3-al és a b4-el sem volt semmi probléma!
-
mgTerminator
veterán
Nekem sosem volt még ilyen bajom a dokkal. Viszont volt már olyan hogy melóhelyen hagytam a gépet és másnap töltővel mentem de úgy le volt merülve az egész hogy amikor rádugtam töltőre és bekapcsoltam, akkor az asus logónál befagyott az egész, ha lehúztam a töltőt egyből ki is kapcsolt. Kellett neki vagy jó 5 perc mire használható lett a cucc, addig fagyogatott meg nem bírt bootolni.
-
mgTerminator
veterán
válasz
DessertFox #2633 üzenetére
A szervizelés viszont lehetne jobb is...
-
mgTerminator
veterán
Stabil, jól működő CyanogenMod 10!
-
mgTerminator
veterán
Hát sajnos sehogy...
Amúgy semmilyen következménye nem volt, csak írtam egy szép kis véleményt hogy egy szaros kábel miatt az egész gépet vissza kellett küldeni és 1 hétig volt oda a semmiért gyakorlatilag. Na meg bisszantott hogy miért tettek 2x akkora kitérőt mint amennyi lett volna az egész út... Mert ugye azzal is csúsztak vagy 2 napot...
-
mgTerminator
veterán
Egyébként kipróbáltam az új recoveryt. Hát nem szar, csak kaka... Már nem boot loopol, csak nem tudja csatolni a memóriakártyát, ergó amire általában használni szokták az emberek arra használhatatlan...
-
mgTerminator
veterán
válasz
DessertFox #2589 üzenetére
Én a hivatalos cm10et használom.
-
mgTerminator
veterán
Valaki kipróbálta már a rom manageres új recoveryt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Vírusirtó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asztalos klub
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest