Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smiro
senior tag
válasz
Marcika12344 #3661 üzenetére
Dokkoló működik? Vevő lennék rá, ha igen! Nálam a klavi ment tropára
Ja, és ha valakit érdekelne, van egy új aksim. Azt hittem, az ment tönkre, berendeltem, meg is jött, de rendeltem egy zsinórt is, mert arra is rálépett a gyerek. A zsinór jött meg hamarabb és kiderült, az volt a baj. Így az akkumulátor tulajdonképpen bontatlan.
-
-
Smiro
senior tag
válasz
bupemko #3645 üzenetére
A képernyő mindkét akkut kijelzi? Mert most csak egy töltés információt ad a gép.
A klavi (dokkoló) nem érzékeli az SD kártyát sem, valószínű az első töltést még felvehette, de amint lecsatlakoztattam, behalhatott az akku. A "beállítások" legalsó, eszköz paramétereiben sem ír a dokkolóról, azt írja, nem érhető el. Így bepróbálkozok az akku cserével, mégsem megy kárba.
-
Smiro
senior tag
Inkább új kérdés, vagy még egy: amikor tölteni kezdtem, akkor világított a kis led a töltőaljzat mellett. Pár óra alatt 100%-ra ment. Közben néztem és akkor még működött a tapipad. Amikor teljesen feltöltött levettem és kis idő múlva már csak a tablet rész működött. Ezek szerint jó eséllyel a klaviatúrában az aksi mégis megadta magát? Mert nem csak a klavi nem reagál, hanem töltőre dugtam ismét és már a kis led sem világít. A töltés 99 %-on van ugyan, de gondolom, hogy töltőre dugva csak kellene világítania. Gyökér amiatt vagyok a témában, mert kizárólag a lányom használta, most fogtam jóformán a kezemben, amióta probléma lett vele. Így sajnos nem tudom, hogy mikor müxik tökéletesen.
A gond tehát, hogy sem klavi, sem a tapipad nem működik, 230-ra dugva pedig nincs visszajelzés, mint ahogy volt még reggel és délután, amikor töltött. Választ előre is
!
-
Smiro
senior tag
Csak a vezeték volt hibás... Meg én, hogy előbb berendeltem az aksikat, mint ahogy megjött a vezeték... A tapipadot hogy lehet feloldani? Valahogy sikerült zárolnom, csak az érintő képernyő müxik.
-
Smiro
senior tag
Ott születtem - azóta 6 másik helyre költöztem
Ezt találtam a klavira:
Ezt a tablet részre:
Látszik, hogy nem egyforma. Szerintem. Így valószínűleg a klavi aksiját buktam, mert nem azt másoltad be korábban. Félreértés ne essék, nekem volt az egyéni akcióm ahelyett, hogy kérdeztem volna előbb
-
Smiro
senior tag
Mondtam én is sok mindent...Tulajdonképpen hány aksi van benne? Arról találtam 2 jó videót is, hogy kell kicserélni a "tablet" részén. De a klaviatúrában nincs akkumulátor? Mert gondolom, akkor az is kuka.
Próbáltam mindent, más töltőt is bevetettem, de sajnos semmi. Egy pillanatra felvillant a képernyőn az aksi töltő szimbólum, amikor direktbe oda dugtam már kínomban a töltőt, de semmi eredmény.
-
Smiro
senior tag
De, magamra veszem. Mert sajnos igazad van. én anno a végletekig megőriztem, vigyáztam a cuccaimra. Sajnos ez a generáció már nem így nő fel. Azt látják, hogy "ha elszarom, akkor majd vesznek másikat" és ilyen a mai világ is.
Sajnos nem tért magához az aksi , így ezt is csináltathatom. Mert kipofáztam a lelkem is amiatt, hogy azt a q. telefont (XZ) rakja tokba, persze azt is pofára ejtette. Csupán 30-ból úsztam meg a kijelző cserét...
Persze mondhattam volna, hogy akkor nincs - én is hibás vagyok, meg rajtam kívül még pár millió hülye szülő, aki szintén azt teszi, amit én
Amúgy kösz az infót, akkor kezdem keresni az aksit.
-
Smiro
senior tag
válasz
RomiJosy #3620 üzenetére
Lányom esküszik, hogy a töltő jó. Csak elfelejtette tölteni hónapok óta... Illetve amikor próbálta, már nem töltött, nekem meg qssolt a drága, csak lenyúlta állandóan a laptopom. Szóval inkább az aksi halhatott be és nem tudok bele életet lehelni. Próbáltam bekap. gomb és hangerő egyszerre nyomással, de semmi. Valami reset gomb nincs rajta? Szerintem én vettem ilyet a leghamarabb, de egy órán át sem volt a kezemben, lenyúlta a lányom. Így már én sem emléxem a részletekre.
-
Smiro
senior tag
Segítséget szeretnék kérni: a lányom használta a gépet, de hónapok óta a kezébe sem vette. Most akartam magamnak belőni, mert lenyúlta a laptopom és gondoltam, elcserélem. Észrevettem, hogy el van törve a a töltő vezetéken az usb résznél a műanyag. Ettől még kellene töltenie, de sajnos nem tölt.
Kérdés: lehet-e kapni kábelt hozzá? Az aksit életre tudom-e lehelni valamilyen billentyű kombival? Ha az aksi megadta magát, akkor a klaviban is és a kijelzőben is? Ezeket cserélte-e valaki, ha igen, hol és mennyibe fáj?
-
Smiro
senior tag
válasz
DessertFox #3516 üzenetére
Lehet, végzett magával
Egy napja nem válaszolt... én emiatt neki sem merek kezdeni. Most már főleg elrettentem...
-
Smiro
senior tag
válasz
mgTerminator #2700 üzenetére
A dokkolóban jól csatlakozott?
-
Smiro
senior tag
válasz
Rudiaszarvas #2140 üzenetére
Elírtam, 24 az új build szám vége.
-
Smiro
senior tag
Tényleg bekerült a "face unlock", ha nem ismer fel, bedobja a rajzos feloldást. Bár lehet, hogy ez beállítás kérdése, minden esetre meg sem közelíthetem a lányom gépét... ami eredetileg magamnak volt szánva
Na majd a PadFone
Lesz még irigykedés, meg "apa cseréljünk
"
-
Smiro
senior tag
Help! Fekete képernyővel fagyi. (pedig hogy vártuk a frissítést. Mit lehet tenni? nem reagál a kikapcsoló gombra sem
-
Smiro
senior tag
Android 4.03 automatikusan - kiráááály
-
Smiro
senior tag
Üdv a Csapatnak! Végig olvastam a fórumot, néhány okosságot mentettem is. A lányom nyúzza a 32-es változatot 3 hónapja, tökéletes eddig. Simán hozza az akksi időt. Csak ajánlani tudom:-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Strix Scar G17
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest