- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Ma eladtam a Tf101-emet, egy ideje már csak a Nexus 7-et használtam, így feleslegessé vált teljesen. Aztán remélem jön mihamarabb valami tegra4-es csoda is, mert kezdek tabletfüggő lenni.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Tsebacsi #2479 üzenetére
Mire használod? Nekem igazából minden itthoni tevékenységet kivált, szóval ha nem lenne Diablo 3, kb. a pc-t se kapcsolnám be. Jó, lehetne gyorsabb, de azon kívül nekem nagyon tetsző eszköz. Amióta megvan szerintem minden nap legalább 1 órát használtam. Munka, szövegszerkesztés, meg ilyesmi nem érdekel.. Arra ott a munkahely.
-
Drizzt
nagyúr
Sikerült valahogy két karcot összehozni a tabletre, fogalmam nincs hogyan. Egyszer csak amikor elővettem a nyaraláson, már rajta voltak.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
almasimate #1721 üzenetére
GTA3 megvan, picit szaggat az alapbeállításokon, felbontáscsökkentéssel jobban megy jóval.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
liquidmoon #1569 üzenetére
Death Rally, Samurai 2 Vengeance THD, Sprinkle, ShadowGun, Spirit, Dead Space, Soulcraft, RipTide, ...
-
Drizzt
nagyúr
válasz
matteo_szg #1502 üzenetére
Olyat tudsz, hogyha van az üveg alatt szösz, azt tudják-e javítani? Olvastam Usa fórumon, hogy sokak kaptak így tabletet, de visszavitték, s mindenkinek javították. TF101 garanciáztatásnál a kereskedőt, vagy rögtön az Asust érdemes keresni?
-
Drizzt
nagyúr
válasz
liquidmoon #1426 üzenetére
Ha jobb felül felmész a 6 kis pöttyre, s assig swipeolsz, míg a modulok között megtalálod az Asus task managert, azzal lehet. Én közben erősen rákattantam az Androidos Detah Rallyra. Ipadra volt már egy ideje, tabletre nemrég jött. Olyan, mint a régi PC-s, de 3d-s, meg picit másabb. Mindenestre addiktív.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
mgTerminator #1407 üzenetére
Dosboxszal csak Wizardry VII-tel. Azonnal ment, de az egérkezelése még eléggé silány, nem sikerült elérnem, hogy a képernyő tapi bal klikklek feleljen meg, vonszolni kell a kurzort. De ezt felrovom a 0.25 beta állapotnak.
Jahh, látom nem a Dosos játékokra kérdeztél. Quake3 van Androidra Quake3droid néven. Ezzel fpst is lehet kiiratni, olyan 40-60 között megy. Persze egér hiányában ez nem igazán élvezhető. BG2: GemRB-vel.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Tsebacsi #1401 üzenetére
Nem akarok vészmadár lenni, de nálam minden reggelre ez van az update óta. Meg olyan funkciót pol. nem találok, mint HC-nél volt: Wifi automatikus kikapcsolás képernyő kikapcsolásakor. Amúgy még mindig meglepődök, hogy mi mindenre jó egy tablet. Ma épp Dosbox van soron...
-
Drizzt
nagyúr
Nem tudtok valami jó körökre osztott rpg-t Androidra? Baldur's Gate 2-vel már toltam, de sajna az emuláció miatt veszettül pixeles. Amúgy vicces pc-s játékokat tableten tolni. Quake 3 is eléggé impresszív élmény egy hangtalan 10 colos, nem melegedő cuccon.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
liquidmoon #1386 üzenetére
Hamarosan kapható a Transformer Pad 300. Körülbelül annyi lesz, mint most a TF101, többi cikk alapján. Ezt venném. Vagy TF201-et. Már Tegra 2-es Tabletet újonnan nem vennék.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
mgTerminator #1328 üzenetére
Videolejátszó miben lehet lassabb?
Video lejátszásban. House 720p Dice-szal szaggat, MXszel nem.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
mgTerminator #1326 üzenetére
Éppen azért írtam, mert kipróbáltam. A Dice sokkal lassabb, mint az Mx. Bár nem találtam a hardver\szoftver kódolás beállításokat. Le is töröltem, mert pillanatnyilag a market tiltja a forgalmazóját valamiért.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
mgTerminator #1315 üzenetére
Nalam az ics-sel messze az mxplayer a leggyorsabb. A bsplayer fagy, de azt azert szeretem, mert alapbol keres feliratokat.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
mgTerminator #1305 üzenetére
Ha valamit belinkelsz, azzal kiprobalom. Az mwt nem mond nekem semmit.
-
Drizzt
nagyúr
A videólejátszás jobb lett, de van még vele gond: 720P-s House-zal teszteltem. Nagyon ritka megakadások vannk pár másodpercenként, de teljesen élvezhető marad. Viszont hardver módban nem játszik le hangot se a BSPlayer, se a MX player. Viszont utóbbit be lehet úgy állítani, hogy szoftveres hang, hardveres kép. Úgy jó.
-
Drizzt
nagyúr
Én nem tudom az enyém melyik szériából származik, de van benne szösz. Valószínűleg "gyárilag". És még legalább 2-en panaszkodtak hasonlóra ebben a topikban. Majd ha lesz időm, akkor elviszem szervízeltetni, de egyelőre inkább használom. Én nem bántam meg, de azt semmiképp nem szabad elfelejteni vásárláskor, hogy vannak bizonyos dolgok, amik nem lesznek tökéletesek. Filmlejátszás: 720p-s mkv és felette képes rendesen megakadni. Kisebb felbontás/ nem mkv esetén nem nagyon volt eddig gond, bár csak pár filmet néztem. Játékok egy része meglepően jól irányítható. Gyakori a képernyő forgatós megoldás, én ennek nem vagyok a híve. Inkább tapicskolom a képernyő széleit. Internetezés nagyon jó, de itt se kell meglepődni, ha 3-4 ablaknál azért elkezd belassulni a gépezet. Ezek a tulajdonságok a Tegra 2 platform miatti adottságok, ICS-sel lehet gördülékenyebb lesz sokminden, most úgy néz ki csak márciusban derül ki.
-
Drizzt
nagyúr
Hétvégén egyébként nagy élmény volt a tv-re streamelni filmet a tabletről. Torrentet is néztem, az is megy.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
mgTerminator #1221 üzenetére
Plussz súly. Ha bill. nélkül van ez az 1.16 kg, az rettenet...
-
Drizzt
nagyúr
Bongeszonek mit erdemes hasznalni? Volt mar egy tegra 250-es viewsonicom 1 napig regebben, de itt az indavideo/youtube akad. Azzal jobban ment.
-
Drizzt
nagyúr
Amúgy ez a jelenség sajnos nem olyan ritka(dust under glass). Még nem olvastam végig.
-
Drizzt
nagyúr
-
Drizzt
nagyúr
Hali!
Vettem ma egy Transformert használtan. Tetszik nagyon, de már amikor itthon voltam, tapasztaltam egy furcsa dolgot. Fehér képernyőn látszik meg leginkább, illetve ha ki van kapcsolva a tablet megjelenítése. Olyan, mint egy kis pixelhiba, de nem biztos, hogy az. Kikapcsolt állapotban egy nagyon pici fehér szösszerűséget látok, de olyan, mintha az üveg alatt lenne. Méretre egy pixel kb., vagy talán valamivel minimálisan nagyobb. Létezik az, hogy az üveglap alá valahogy bekerülhetett egy szösz? Ha kikapcsolt állapotban is látom, akkor pixelhiba nem lehet, igaz? Esetleg szervízben ki tudják fújni valahogy az üveg alól a dolgokat, ha tényleg oda szorult be valami?
-
Drizzt
nagyúr
Ami van USB a TF101-en(dokkoló nélkül), az jó külső vinyó csatlakoztatására amíg adatot töltenék fel róla? Wifin keresztül milyen programmal lehetne pc-ről adatokat leszedni? Vagy tabletre filmet , zenét legegyszerűbben hogy szoktatok otthon felpakolni(win7-es masinériáról)? Holnap veszek TF101-et használtan elméletileg.
-
Drizzt
nagyúr
A 3g-s valtozatba belemegy a "normal" sim, vagy microsim kell hozza?
-
Drizzt
nagyúr
válasz
mgTerminator #1061 üzenetére
En a nem hd avikat kerdezem. Azokkal volt mar, hogy akadt problema?
-
Drizzt
nagyúr
válasz
mgTerminator #1058 üzenetére
És nem hd divx/xviddel akadt már probléma? Szemezek egy ilyennel, s ha azokat se viszi jól, az már nekem is probléma lenne.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
mgTerminator #1047 üzenetére
Bsplayert esetleg probáltad a problémás 720p-sekkel? Kiváncsi lennék rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RTX 3060 TI játék csúnyaságok (Stalker 2, Manor Lords)
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Árat emel a Spotify
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest