- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DessertFox
aktív tag
válasz
RomiJosy #3604 üzenetére
Én nagy mélységekben nem értek a droidokhoz, mondjuk úgy hogy érdeklődő júzer vagyok, de valamin elgondolkodtam józan paraszti ésszel. Azt írtad a based miatt hogy kitkat a telón. A tf ugye nem teló, sosem fogsz tudni vele telefonálni. Skype, viber megy, az usbs mobilnetet kezeli, de nem telefon. Tehát szerintem fölösleges belemenni a based helyzetébe, több a kára mint a haszna.
-
DessertFox
aktív tag
válasz
RomiJosy #3602 üzenetére
nem is tudom hirtelen mi ez a base band - os dolog, szerintem külön nem kell rátenni, a kernelben van integrálva. Tehát szerintem külön nincs értelme vele szórakozni, csak bekavarsz a kommunikációs dolgokba vele.
A szöveg azt jelenti hogy nem tudja csatolni a system partíciót, vagyis azt a részt ahol maga a rendszer lakik. Én még ilyennel nem találkoztam, de leírtam hogy én mindig milyen lépések szerint haladok. Azt gondolom hogy az előző rom maradványai kevernek be, de ebben nem vagyok biztos, kérdezz valaki nálam nagyobb gurut. -
DessertFox
aktív tag
válasz
RomiJosy #3600 üzenetére
Nekem ez a link halott.
Igen, lehet az a baj, ezért kell teljes wipe, a legtutibb az internal storage ( belső tároló ) törlése. Így viszont minden adatot el fog tűnni ( ezért kell előtte teljes mnetést, adatot, systemet, mindent ) csinálni, mert így egy teljesen üres területre telepítesz. Ha nem tetted meg a törlést, akkor valóban gondot okozhat az előző rom maradványa. Szóval mentés, teljes törlés és telepítés. Ha így csinálod akkor nem kell semmi féle trükk, meg base band meg ilyenek. De mondom: Így minden adatod ami most van rajta, el fog veszni ! -
DessertFox
aktív tag
válasz
RomiJosy #3598 üzenetére
Hát van itt egy - két dolog amit nem értek. Az Energy romból, ha jól emlékszem egyetlen kiadás van, az is kb két éves, utána a fejlesztő srác leállt az Asusról. Linkeld már át nekem légy szíves azt a novemberit, amit használtok.
E: Unable to mount ˋ/systemˋ- erre így elég nehéz válaszolni, legelőször is: milyen twrp- t használsz ? Lehet hogy abban a mount/unmount menüben kell csatolni a systemet.
Mindent megcsináltál amit telepítéskor ajánlanak ? ( 1. létező rendszerről mentés !!!!! 2. Teljes wipe, data, system, minden 3. Rom telepítése 4. Kernel telepítése 5. Egyéb más, amit akarsz ( gapps pl ) 6. Wipe cache / dalvik cache
Gondold ezeket végig, ha elakadsz szívesen segítek, ha tudok -
DessertFox
aktív tag
A playről tedd fel a gps status nevű ingyenes alkalmazást, indítsd el, engedélyezd az AGPS kezelést, várd meg amíg letölt ( kb 10 másodperc ) aztán lehetőleg szabad téren várj amíg műholdat talál. Ez hidegen, vagyis első indításnál lehet 5 - 10 perc is. Ha nem talál, akkor 1. Beállításoknál nézd meg egyáltalán engedélyezve van -e a helymeghatározás 2. Ha igen és még sincs jel akkor vagy a kernellel van gond és cserélni kell vagy hardveres gond.
-
DessertFox
aktív tag
válasz
DessertFox #3547 üzenetére
Jaaa, várj csak, most gondolkodtam. Ugye nem csináltál telepítés után wipe -t ? Ha nem, akkor a reciverből csinálj egy wipe - t (cache + dalvik) hátha maradt bent valami a régi romból. Ez semmi adatot nem fog törölni.
-
DessertFox
aktív tag
-
DessertFox
aktív tag
Noha mér nem használom a Tf-t, nagyon sok mindenem van hozzá. Ha bárkinek segítség kell, keressen bátran priviben, ha tudok nagyon szívesen segítek.
-
DessertFox
aktív tag
-
DessertFox
aktív tag
válasz
DessertFox #3489 üzenetére
A datás link helyesen:
http://data.hu/get/7504243/harmony-ics-asus.zip -
DessertFox
aktív tag
Na így jár aki aki reggel álmosan okoskodik. Na akkor válaszolok amire tudok:
1. gyári romhoz kernelt itt találsz: [link]
Ha ICS -ben gondolkodsz, nekem ez vált be a legjobban, a stock rom kicsit feltuningolva, semmi extra de atom stabil működés: [link] A harmony kernellel nagyon jó.
2.Mindegyik letöltésnél megtalálod a részletes leírást a rom frissítésről
3.A KatKiss működik szépen, de én nem estem tőle hasra. Nekem sokkal jobban bevélt ez: [link], jelenleg is ezt használom.
4. A helyes sorrend : recovery - rom - kernel - gapps. De ezt minden romnál leírják pontosan.
5. Ha a rom főzője azt javasolja, akkoe igen, célszerű azt használni.
Remélem segítettem, kérdezz bátran ha kell még valami. -
DessertFox
aktív tag
Hát én nem vagyok egy műszaki szakember, de ha hálózatról tölt, akkor szerintem nem a kábel rossz. Nem tudom elképzelni hogy külön lábakat használ a hálózati és külön lábakat az b usb töltéshez. Usb3 -t használ, ami kevés gépben van. Én azt gondolom hogy még mindig driver gond lehet.
-
DessertFox
aktív tag
Na akkor szerintem a következőket kellene tenned:
1. Innen feltelepíted a wines gépre a szükséges drivereket ( ne ijedj meg hogy Nexust ír )
[link]
Innen felteszed az easy flashert, ezek rootolni és recoveryt tudsz cserélni. Figyelj a sorozatszámokra !
[link]
3. Újraindítás után rootolva lesz és a recoveryből tudsz romot cserélni. -
DessertFox
aktív tag
Szia. Régen szórakoztam ilyennel, de ha jól emlékszem, usb3 portot használ, tehát az asztali gépen is ilyennek kellene lennie. Én 3 gépet használok és egyik sem tölti usb-ről. Szerintem ettől nem kell megijedni, van hozzá gyári töltő plusz a dokkolóval már elég sokat tud menni aksiról.
Romból és is a Katkisst használom, nagyon bevált. -
DessertFox
aktív tag
válasz
parkasz #3384 üzenetére
Szia, én használom, gond nélkül fut. Nekem eddig minden ment, katkiss kernellel. Az egyetlen hiba, hogy a Dolphen böngésző néha FC-zik, bár ez nem rom hiba. Az eddig próbált 4.2.X romok közül ( még josteink és a a paranoid romot próbáltam ) nekem ez jött be legjobban. Ja és jó az akku használata, hétvégén 7,5 órát bírt a tablet folyamatos navigálással, 14 %-ra ment le.
-
DessertFox
aktív tag
válasz
szponzor #3331 üzenetére
Úgy látszik mindenki nyaral. A te általad leirt módon is lehet recoveryt cserélni, én azonban az easyflashert ajánlom:[link] A romok közül kinek a pap, kinek a papné. Én lassan 3 hónapja ezt használom a legnagyobb elégedettséggel: [link] De mielőtt nekiállnál: biztos akarsz romot cserélni? Tisztában vagy vele hogy ez mivel járhat? Ha segítség kell, kérdezz bátran.
-
DessertFox
aktív tag
Ezt tegnap találtam.[link] Annak lehet érdekes, aki szokott a tf-n zenét hallgatni. Szerintem jobb mint dsp. Az ájfón fülesével döbbenetesen szépen szól a masina.
-
DessertFox
aktív tag
-
DessertFox
aktív tag
válasz
tangiers #3276 üzenetére
Ha nem sürgős akkor várj valaki nagyobb tudásúra mint én. Én már el is felejtettem a gyári frissítés menetét, annyira beleéltem magam a főzött romok világába
A rom verzióját a Beállítások - táblagépről pontnál találod. Ha jól emlékszem az automatikus frissítést is itt lehet elindítani.
-
DessertFox
aktív tag
válasz
tangiers #3274 üzenetére
Úgy néz ki hogy még mindenki alszik
Szóval az újraindulás tipikus hiba volt, de az utolsó gyári romfrissítés szinte mindenkinél megoldotta. Tehát meg kellene nézned, hogy melyik verzió van a gépeden és megejteni egy rom frissítést, ha kell. Hangsúlyozom hogy gyári rom frissítés, tehát legális. Ha sem segít, akkor 1. Szervíz 2. Rom csere valamilyen főzött romra. Egyenlőre ennyi, de várd meg a később ébredő mágusokat.
-
DessertFox
aktív tag
válasz
vatoteam #3266 üzenetére
A Harmony kernelt már elmozdították, az általad linkelt oldalról nem lehet letölteni. Ha esetleg valakinek kell, kutatok egyet a lomjaim között és felteszem valahová. Egyébként a kernel tényleg jó, astockból főzött romok közül én pedig erre [link] esküszöm. de hát kinek a pap, kinek a Papné
-
DessertFox
aktív tag
válasz
Rudiaszarvas #3246 üzenetére
Próbáld meg lekapcsolt állapotban csatlakoztatni, easyflasher indul és csak aztán tedd apx módba.
-
DessertFox
aktív tag
válasz
Rudiaszarvas #3243 üzenetére
EasyFlasherrel próbáltad már?
-
DessertFox
aktív tag
válasz
Rudiaszarvas #3206 üzenetére
-
DessertFox
aktív tag
válasz
Rudiaszarvas #3204 üzenetére
Nekem igazából az easy csak win xp-vel dolgozott hibátlanul. Talán azzal próbáld meg. És amikor az easy indul, mit választasz SBK1 vagy SBK2 ? A B70 előttiek az SBK1-k. Ja és először apx módba teszed és csak utána csatlakoztasd a számítógéphez.
-
DessertFox
aktív tag
válasz
Rudiaszarvas #3202 üzenetére
Az mit jelent hogy az nvflash nem hajlandó müködni? Easyflasherrel próbáltad már ?
-
DessertFox
aktív tag
Kellemes, hó és árvízmentes Húsvétot nekünk !
-
DessertFox
aktív tag
válasz
mariobros #3183 üzenetére
Hát megeszi ez a rom az agyamat: kitünő, stabil, jó rajta a gps is. DE: dokkoló nélkül szinte használhatatlan, mert iráskor mindig az első betü leütése után eltünteti a billentyüzetet. A második betüre visszaadja, és legközelebb megint a következő szó első betüjénél eltünteti. Már minden féle beállitást átnéztem, de semmi. Esetleg valami ötlet, okosság ?
-
DessertFox
aktív tag
válasz
DessertFox #3181 üzenetére
Ja és az AOKP-nál érthetetlen módon nem müködik a Dul Battery Widget. Kár mert az fontos volna. lletve néha irás közben eltünik a tapis billentyüzet, de ez lehet valami beállitási hiba. A többi nagyon bejön.
-
DessertFox
aktív tag
válasz
DessertFox #3165 üzenetére
Nekem nem megy a GPS rajta
-
DessertFox
aktív tag
válasz
szilasz007 #3164 üzenetére
Köszi
-
DessertFox
aktív tag
válasz
szilasz007 #3162 üzenetére
Szia, köszi az infót. Két kérdésem lenne:
1. Mik azok az alkalmazások, amik a 4.1-el nem mennek ?
2. GPS működik stabilan ?
Köszi a válaszokat. -
DessertFox
aktív tag
válasz
somigon #3100 üzenetére
Szerintem tök fölösleges. De ez attól függ, mit akarsz rá másolni vagy szinkronizálni vele.
ha meg csak rootolni akarod, akkor nem kell. Összedugod őket, elindítod a *.bat fájlt, hátra dőlsz ér vársz. Alapból csak rootol ( ami már önmagában garancia vesztéssel jár !!!! ), de ha akarod CWM -t is telepít.
Új hozzászólás Aktív témák
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5560 Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest