- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zezoka
őstag
Azt hiszem eljött a MOD ideje! Használja még valaki? Melyik a leggyorsabb Rom hozzá (nem bja, ha full fapad kopasz Android).
Én már igazából csak tv nézésre használom, de a kép egyhén laggol, kicsit szaggatva megy, de újabban a hang is cincogós lett. Factory Reset nem használt, Google szinkronizálások is ki vannak kapcsolva (csak a Play progik frissülnek), ellenben jól megszívatott, mert a szűz rendszeren nem indult a Play, leállít mindig. Így nem tudott lefrissülni, és a progik meg letöltődni. De azt egy új verzió Play áruház apk-ban letöltve, feltelepítés után megoldódott.
-
zezoka
őstag
válasz
Elbandi #3664 üzenetére
Nekem régebben voltak ilyenek, h nem vette a töltést, konnektorból ki-be dugdosva (5-10 percig tutira) egyszer csak adott neki, és elindult és elkezdett nőni a %.
Újabban jól műxik, habár manapság épp hétvégén húztam újra a gyári romot egy FR-el, és semmi sincs rajta, csak a Tarr TV (h kádból tvzhessek enyhén szaggatva), gyári böngésző, meg drive. Az összes nem kellő gyári progi (10-12db biztos) meg le van tiltva.
És még így is laggol keményen!
De legalább nem szívja le semmi az aksit, ezért utóbbi évben nem volt ilyen mélykisüléses merülés, hanem a szokásos 3% volt a minimum.
-
zezoka
őstag
válasz
Marcika12344 #3659 üzenetére
Gépre kötve ne is várd!
Szinte semmit sem tölt rajta! Gyárialg 2A-es töltő kell is neki.
Én csak dokkolóval együtt töltöm. Mostanában arra szoktam rá, h kikapcsolva töltöm! Ha bekapcsolva dugom rá, akkor egy teljes feltöltés alatt minimum 3x indul újra, és fagy be a logónál. Ilyenkor csak vagy bill nélkül v töltőt lehúzva hajlandó elindulni... Ezért inkább kikapcsolva töltöm. De azt is úgy, h rádugom, és utána kapcsolom ki, különben töltő rádugáskor elkezd bekapcsolni (és persze belefagy).
De hát már kiismertem a hibáit!
És már csak otthoni "kanapés" gép lett belőle, így ritkán kell tölteni (hetente-kéthetente).
-
zezoka
őstag
Naja, csak azért mondom én is, mert mikor megvettük, akkor még ugyanaz a hw (még talán ugyanazzal az ICS-el is) ugyanazokkal a progikkal akadásmentesen ment, most meg szűz FR utáni gépen 3mp egy menü, nameg szaggat (és nem csak egy kis lag, hanem konkrétan darabos) lapozáskor, programokról meg nem is beszélve...
-
zezoka
őstag
Nekem a billentyűzet tök jól műxik, de annyi baja van azért, hogy az 1-est mindig kétszer veszi: egyszer mikor elkezdem lenyomni a gombot, és egyszer pedig mikor felengedem. Csak akkor nem csinálja, ha különösen gyorsan nyomom le a gombot.
Tab viszont kezd iszonyat lassú lenni (gondolom ahogy fejlődnek a progik - google szolgáltatások, egyre erőigényesebbek)... Amúgy is már csak hobbi használata van (házon belüli netezés, ha forumozni/írni akarok, egyébként telefon. Már többszöri FR után csak annyi van fent, ami kell: böngésző és gmail gyárilag, ezenkívül egy Tarr Tv (h fürdőkádban tudjak tvzni
), ja meg az időkép a widget miatt. És ENNYI! A nem kellő gyári progik pedig FR után le lettek tiltva. Mégis sokszor egy menübe lépésnél vagy progi indításnál olyan szaggatásokat képes levágni, hogy az már darabosság, nem szaggatás, pláne nem lag... - gyári vagyok
-
zezoka
őstag
Nálam volt régebben többször is, h a tab egy fagyásos újraindulása miatt lehúzta úgy a dokkolót, h nem "kapta el" a töltést, órák múlva is 0%on volt a dokkoló.
Töltő konnektorba ki-be dugdozása miatti zavar-interferencia-zaj-tüske-nemtommi hatására azonban egyszer csak elindult a töltés. Azóta is jó!
Annyi, h ha nem használom sokáig, és mindkettő lemerül, akkor a tabot külön kell tölteni egy kicsit, majd utánna összedugva közösen tölteni.
A közös töltés közbeni újrainduláskor, és logónál megakadásról meg már tudomást sem veszek!
De ez jellemzően csak akkor fordul elő, ha mindkettő le van merülve. Ha valamelyikben 20-30%nál több a kakaó, akkor nemigen.
-
zezoka
őstag
Ha használod, akkor nem gond, akkor szépen 3 alá nem engedi. De ha összecsukom, és másnap kinyitom (nekem otthoni gép a tab), akkor van, h egy ilyen után már 0 fogad.
Pl ma reggelre is 0 lett - bár legutóbb kb hét elején használtam, és akkor még volt a bill aksijában is (sok volt a meló, estére úgy estem be az ágyba)...
-
zezoka
őstag
válasz
Brain75 #3482 üzenetére
Elvileg a saját töltője is 5V-os, ugyanis szabvány USB csati van a fejen. Ezenkívül a gyári USB kábelt is bedughatod akármelyik USB portba, USB töltőfejbe, menni fog, mert a feszültsége ugyanaz! Szép is lenne egy olyan szabvány, amibe ha valami más ugyanolyan szabványút rádugsz, és meg is hal.
Egy dolog különbözik: a leadott áram! Míg ez a leadott áram szg portján csak pár mA, tehát érdemben nem is tölt, sőt, még akár merülhet is bekapcsolt kijelzővel, dolgozó procival, addig egy telefon töltőfeje 500-1000-1500mA leadására képes. Na a tabhoz ami meg van gyárilag, az még ennél is több, ha jól rémlik 2000mA-es töltő!
Tehát csak az változik, h melyik töltő mennyi idő alatt tölti fel (ha egyáltalán bírja), mert pl a Nexus 4-emhez vettem egy olyan 500mA-es szivargyújtó töltőt, ami csak arra elég, h ha világít a kijelző, és fut a navi, akkor csak szinten tudja tartani (egyéb esetben tölti is)...
Visszatérve a tabira, nekem a dokkoló játszotta el többször, hogy 0-ra merült (pedig elvileg 3% alatt nem engedné a tab), és olyankor aztán hagyhattam rajta, nem volt semmi. Volt, h rajta volt egy napig, de ugyanúgy 0. Aztán h rontani már nem lehet rajta, elkezdtem ki-be dugni a töltőt (hol a falban, hol a dokkban, random). Ezek után egyszer csak már a Dual Battery szerint változott a százalék egyet-egyet. Bő fél óra ilyen sokkterápia után eljutottam 5-6-7%-ig (változó, mert vagy 3x jártam így a 2 év alatt), ahonnan már ment, megindult magától is. Ennek megakadályozása miatt 5-10% körül inkább szétszedem a tabot és a bill-t...
-
zezoka
őstag
Én is köszi a válaszokat!
-
zezoka
őstag
Miért lehet az, hogy egy 720p-s sorozat akad? Nem elég neki a hardver? Egy másik 720p-s sorozat ment rajta viszonylag simán (annyira apró darabosság volt, hogy szinte nem is volt zavaró - asszonyt nem zavarta, engem zavart volna az is), de a mostani, az konkrétan szaggat, hang folymatos, majd megáll, h utólérje magát a kép is.
MX Player, és a tabhoz való Mx kodek (Arm v7) van feltelepítve, és gyári rendszer, még root sincs.
Szerk.: Most rémlik valami, évekkel ezelőttről, mikor megvettem akkor volt itt téma, hogy a full hd-t nem viszi, de a 720at sem? (720ban van letöltve, mert általában tv-n nézzük)
-
zezoka
őstag
válasz
hugyapeter #3303 üzenetére
Az, h custom rom van fent!
Nekem is volt ilyen, h telón custom romban nyomtam egy factory resetet, és utánna nem akart elindulni a teló, mert a rom telepítése az sd-re is pakolt (itt gondolom a belső memóba), és ugye az is törlődött. Csak a rom újratelepítése volt a megoldás (kb fél órát hagytam , de nem indult el).
Épp ezért mikor kicseréltem az sd kártyámat nagyobbra (8->16GB), akkor is ugyanez a szitu, rom újratelepítése...
-
zezoka
őstag
Azért abba is gondolj, hogy egyben akkumulátorduplázó is a gyári (mellette a Bluetooth se kell legyen bekapcsolva)! A Te általad linkeltben meg csak azért van akku, hogy működjön a Bluetooth.
Bill-t még nem próbáltam, de működni biztos műxik, miért ne működne, én egeret kapcsolok hozzá Blue-n (Persze a gyári dokkoló mellé - kvázi laptopként) és gond nélkül műxik. Meg ez így összehajtható, és könnyebb szállítani, nem kell különcsomagolni, ha azt akarom, h ne karcolja egymást.
Az már egy más tészta, h nem használom az egeret, mert a dokk bill + ujjal képernyő érintés kombó gyorsabb, és jobb (minek mozgassak-célozzak egy egeret, h azzal kattintsak, ha közvetlenül meg is lehet érinteni). Csak a doksik (Excel) szerkesztésekor használom. Böngészés meg a bill+érintés! Billenytyűzetre meg felragasztottam az ékezetes gombokat egy 30Ft-os matrica készletből, és annyi.
-
zezoka
őstag
válasz
DessertFox #3168 üzenetére
Ezért használom a gyári romot!
Nekem az is bevált!
Következő telefonomnál is már szerintem nem fogok romolgatni (ennél a telómnál meg havonta új rom van - de már kicsereberéltem magam)...
-
zezoka
őstag
válasz
parkasz #3156 üzenetére
Én hetente egyszer töltöm (vagy még ritkábban is néha): dokkolón használom, amíg a dokkoló 10% alá esik, utánna csak a tabot használom szétkapcsolva, és utánna töltöm csak. De mondjuk én csak böngészek rajta, és mikor végeztem, kikapcsolom a wlant (többi rádió meg ki van kapcsolva, SIM része is repülő módban van). Magyarul csak a wlan be-ki. Bár mondjuk mostanában pár dolgot visszanézek az RTL Most app-on (heti egy-két alkalom).
-
zezoka
őstag
Régi "szép" idők, mikor nekem is szinte minden nap egy ilyen ferde vonalas lineáris merülés fogadott... És kukára le tudta szívni az aksit, kikerülve a védelmeket...
Valami process beragad, megfagy, tab lefagy, jellemzően valami ilyen okozhatja, mert nyíl egyenes a merülés, user ennyire lineárisan nem tudja elhasználni.
-
zezoka
őstag
válasz
mgTerminator #3145 üzenetére
Ezt nem lenne baj, ha ki lehetne kapcsolni! Sokszor nekem nem kéne, h összecsukás uán még töltse a tab aksit a dokk...
-
zezoka
őstag
válasz
mgTerminator #3139 üzenetére
Azt írta portolt rom!
Magyarul ha az kap, akkor azt átportolják az okos romfőzők 101-re.
-
-
zezoka
őstag
Dokkolót elvileg nem engedi 3% alá csökkenni, csak ha valami bibi van (ami nálam már volt vagy 4-5x - ebből 3x alig akart visszajönni). Azóta nálam az a megoldás, hogy 10% alá csökken, akkor leszedem róla. Érdekes, h csak tároláskor tud megkergülni, ha használod, akkor tényleg nem megy 3 alá. Szerintem valami sleep dologgal függ össze... Elalszik a kikapcs vezérlője is!
Nekem az hozta vissza (mind3x), hogy ki-be húztam a konektorból, a rádugott kütyüt. Az áramlökések pedig szerencsére nem tették tönkre, hanem fél órákat játszadozva vele, egyszer csak átlépte az 5-6%-ot, és onnan meg már ment. MIközben előtte meg 8-9órát volt töltőn, és nem mozdult ki 0-3% környékéről. Igazio az lenne ilyenkor, ha ki lehetne szedni az aksit, és egy tápegységre rárakni, kicsit nagyobb feszre, és áramra egy 10-20mp-re (sok aksi jöt már így vissza), attól magához kéne térnie, de sajna ez nem kivehető aksi, úgyh maradt az előző módszer.
-
zezoka
őstag
Nekem akkor világított kép nélkül, mikor annyira le volt merülve, hogy nem kapcsolt be. Ilyenkor üres képpel bekapcsolt a kijelző világítás, de a kijelző nem. Aztán sötét. Rádugtam a töltőt, és egy fél óra után már be tudtam kapcsolni!
10 centiről táskában tokban felborulva meg gondolom Te sem gondoltad komolyan, hogy baja lesz? Enyém esett már le úgy, h a kanapéra akartam lapjára ledobni, csak továbbpattant és le a szalagparkettára (na ott már nem lapjával, mert párat pattogott ide-oda), ahol az asztal lába fogta meg. Semmi baja sem lett. Egy karcolás sincs rajta.
-
zezoka
őstag
válasz
mgTerminator #3010 üzenetére
Jééé, én is, csak most nem abban dolgozok (de 2004-2008ig azt csináltam)!
-
zezoka
őstag
Nekünk lesz JB (nem mintha bajom lenen a jelenlegi rommal - kivéve, hogy dokkban töltve 2x újraindulva lefagy - azon kívül és külön töltve tökéletes)?
-
zezoka
őstag
Nekem ha dokkolon töltöm, akkor indul újra, általában egy feltöltés alatt 2x, ritkán 3x.
Csak úgy nem indul újra az uccso frissites óta (gyári). Nem kapcsol be,csak töltőn nekem akkor volt, mikor a tab lemerült nullára, de nem volt eleg a dokkolora dugni, ki kellett szedi, és a tabra kellett dugni.
-
zezoka
őstag
válasz
mgTerminator #2954 üzenetére
Na, én meg közben megnéztem még egyszer, hogy mi az, amire rányomtam, mikor eltűntettem a böngészőt! Jobb felső gomb volt, és mint kideredült, az vagy a frissítések eltávolítása, vagy aminél nincs (mint pl böngésző), ott a Letiltás! (Csak készerített leállítást akartam, vagy adatok törlését, mert nem ment a net rajta)
Tehát a kérdés: Hogy lehet újra engedélyezni, ha nem látom? (anélkül, h fact.reseteet nyomnék)
-
zezoka
őstag
válasz
mgTerminator #2952 üzenetére
Semmi extra, csak golyós játék, az a neve, hogy Shoot Bubble Deluxe, és már a 289. pályán vagyok!
-
zezoka
őstag
Én tökéletesen elégnek érzem így is!
Telefonon kiéltem/élem magam a rom csere-berével, de szerintem a következő telón már nem fogok szórakozni, az is gyári marad.
Habár a root sok appnál jól jön telefonon, tabletnél még nem futottam ilyenbe, ahol kellett volna. Ugyanazok vannak fent a tabon már jó ideje, egyiknek sem kell root, úgyhogy én elégedett vagyok így is.
-
zezoka
őstag
Miért van az , hogy ugyanabból a Play-ből telepített ugyanazon Facebook ugyanúgy ICS-en a telefonomon teljesen jó, ha rámegyek egy emberre, van fényképek gomb, tableten meg nincsen? Egyszerűen egy emberre ha rákeresek, csak üzenetet tudok írni, meg látom az adatait, de fényképet nem. Csak a kicsi profikép van, de több kép nincs.
-
zezoka
őstag
Pár napja kicsit hanyagul "tettem" le a kanapéra a tabot (dokk nélkül), és lecsúszott róla a szalagparkettára...
Bal és jobb felső sarkon lepattant a keret (ide-oda pattant egyet), és a sim kártya ajtónak is lejött a takarója a kis fiókjáról (egy vékony díszcsík csak). Ez utóbbit visszragasztottam a fiókra, ez jó is lett, magát a sarkokat visszapattintottam, de ez azóta kicsit lazább érzésű lett mindkét oldali teteje, szerintem valami pöcök törött... Bal oldali néha kijjebb jön, csak kb fél mm, de arra pont elég, h a bekapcs gombot alig lehet benyomni...
Utánna kell néznem van-e hozzá keret ebayen, és hogy mennyire macerás cserélni (szerelős videókban szerintem első lépés a leszedése, gyanítom nem vészes). Gari gyanítom nem vonatkozik rá...
Szerencsére semmi más baja nem lett, csak ez a keret.
-
zezoka
őstag
válasz
parkasz #2766 üzenetére
Battery Calibration, ha rootolva vagy (én csak telefonon vagyok rootolva, ott használom minden romcsere után)...
Bár szerintem a Wipe battery stats a Recoveryben is ezt csinálja, hogy törli az aksi fájlt, hogy létrejöjjön újra (telefonnál romcsere előtti full wipenál ezt is el szoktam játszani).
-
zezoka
őstag
válasz
parkasz #2734 üzenetére
Én ES File Explorert használok, meg újabban Total Commandert.
Battery widgetnél pedig telepítéskor kidobja az ikonját az asztalra, de az csak az indítás ikonja, azt töröld ki. Menj be oda, ahol a widgeteket raknád ki az asztalra, és ott lesz köztük ez is, és azt tedd ki.
Gépre én még sose kötöttem! Minek? Memórkari ki, be a másik gépbe. Gyorsabb!
-
zezoka
őstag
Sok Romnál nincs fent a gapps. Igaz én eddig csak telefonon találkoztam ezzel, mert Asus még gyári.
Szóval sok romnál nincs, ekkor külön kell feltenni, hogy legyen gmail, talk, play, picasa, google+, stb. Általában mellékelni is szokták a romoknál a legfrisebb gapps-ot. Nekem otthon még augusztusi van, mert nekem akkor kellett külön utoljára.
-
zezoka
őstag
Na engem ma ez fogadott... Dokkoló 2%-on, miközben nem is volt használva, és a tab sem volt kivéve. Látszik , h merül, de nem azért, mert tölti a tab akisját (Illetve az is van benne kicsit, de ugyanolyan lineárisan csökken a dokkoló).
Azért hozzáteszem, a tab sem ilyen lineáris kellene legyen merülés ügyileg, hanem rücskös, hullámos, használattól függő... -
zezoka
őstag
válasz
mgTerminator #2702 üzenetére
Na, ezért mondtam, h mikor merül a dokkoló, akkor inkább lehúzom, nehogy megint nullára menjen, mert eddig még megúsztam én is.
(Amúgy a ki-bedugós módszer nálam indította be a töltést - többször is- , de így nem jártam, utánna jól működött)
Nálam mostanában az a hisztije, hogy ha töltőre dugom dokkolóban, akkor van h pár perc múlva, van h egy óra múlva, szóval random, újraindul, és ott ácsorog a logónál... De semmi gond, töltődik, újraindítva már utánna nincs baj. Factory reset sem segített. De ez elhanyagolható probléma (Kb kéthetente töltöm, azalatt kibírok egy szoftresetet).
-
zezoka
őstag
válasz
mgTerminator #2697 üzenetére
Ajjajj... Nem hangzik túl jól...
-
zezoka
őstag
válasz
mgTerminator #2655 üzenetére
Azóta biztos ami biztos ha adokkoló már eléggé le van merülve, akkor inkább kiszedem belőle, hogy nehogy egy fagyás lehúzza (bár a frissítés óta nem fagy).
-
zezoka
őstag
válasz
szilasz007 #2653 üzenetére
2.: na én ezt még egyszer nem akarom. 2-3x úgy lemerült a dokkoló, hogy nem akarta felvenni a töltést, fél napig rajta volt, és 0% maradt, majd a töltőt ki-be húzva-dugva egy óra alatt ezt vagy 30x eljátszva sikerült 3-4%ot elérni (mert mindig várni kellett hogy növekszik-e a %), további játékkal 5-6%, majd onnantól már ment magától (a kis áramlökések segítettek). Tabbal szerencsére nem volt ilyen 0-ra merülés, mert inkább megelőztem azóta (hamarabb töltőre dugtam). Kivehető aksinál ilyenkor azt szokták, ha ennyire 0-ra merül, és nem tölt, h adnak neki rendesebb töltőáramot egy 10mp-re, na én ezt nem tudtam kiveni, ezért csináltam a fenti módszert..
Aztán az uccsó frissítés megoldotta.
-
zezoka
őstag
válasz
mgTerminator #2647 üzenetére
Ismerem, telefonomon volt egy pár hétig JB. Szép gördülékeny volt, pedig csak 1 magos 1 GHz. Csak kicsit kopasz. Hiányzott a Sense. Innen még az Asus dolgok hianyoznának.
-
zezoka
őstag
válasz
mgTerminator #2643 üzenetére
De engem az OTA érdekel, ami Asusra van szabva, nem a kopasz JB.
-
zezoka
őstag
Tud valaki valamit a JB-ről? A TF300 már megkapta azt olvastam!
-
zezoka
őstag
Szerintem a mostani gyárinál nem nagyon kell főzött romon gondolkodni, mert elég stabil, és megbízható és gyors lett a gyári is.
Amíg egy gyári rom nem jelenik meg, vagy előbb akarod felrakni, mint más, újdonságokra vágysz, vagy kísérletező kedvű vagy, vagy ilyesmi, akkor főzött rom. Ezenkívül a főzött romokban általában a felesleges progikat ki szokták hagyni, esetleg van benne kis tuniung. Ez természetesen a sebességet növeli, de gyárival sincs vele baj.
-
zezoka
őstag
válasz
McSzaby #2632 üzenetére
Az utolsó ICS frissítés óta semmi hiba! Komolyan így értsd: semmi! Előtte (eslő ICS-ekkel) többször fagyott, indokolatlanul lemerült, ilyenek. Én csak "hobbiszinten" használom, nem munkaeszköz, nem taneszköz, csak délutánonként- esténként, mikor otthon vagyok kanapén ücsörögve, de azt minden nap, van hogy 10 percenként eszembe jut valami, tvzés közben, mikor nincs kedvem asztali gépet bekapcsolni, nezezés, FB, email, néha bnőm játszik rajta. Napi egy-két órát van használva szerintem, de azt kb 5-10-15 perces blokkokban. Így kb kéthetente töltöm (dokkolóval). Az azért hozzátartozik, hogy blue, gps szinte sosem volt még bekapcsolva (egeret sem használom, mert felesleges), otthon minidg wlanon nyomulok, amit midig kikapcsolok, ha végeztem a netezéssel, ezenkívül mivel a 3G egy évben csak párszor kell, maradék időben repülő üzemmód van, ami wlan bekapcs-kor wlan van, kikapcskor újra repülő üzem.
Fogásra, minőségre jó, bár első fogásra nehezebb volt, mint képzeltem, de azt megszoktam két nap után. 3G (mert 3G-s az enyém), wifi, blue, gps mind teszi a dolgát, a rendszer nem lassú, egy két lag néha, de ennyi. Blue-s egérrel gond nélkül párosodik.
Szervízről nincs tapasztalatom, mert még nem volt rá szükség szerencsére, nálam a töltőkábel műanyagai sem töredeznek, hibátlanok (pedig mindig kihúzom-bedugom a táp fejből is).
-
zezoka
őstag
Én meg megvettem az egeret májusban, h milyen jó lesz, full laptop feeling lesz, de azóta se volt használva!
-
zezoka
őstag
Nekem is van Bluetooth egér, de figyeld meg, nem nagyon fogod használni, mert gyorsabb az érintőképen tapizni, billentyűzeten írni. Nálam legalábbis így volt, kiderült: minek egeret vezérelni, hogy egy nyilat huzigáljak a képernyőn arra, amire kattintani akarok, ha közvetlenül meg is érinthetem. Azóta ez a felállás van: bill.-en írok, ujjam az "egér"!
-
zezoka
őstag
válasz
mgTerminator #2614 üzenetére
A csomagküldő szolgálatok nem háztól házig mennek, hanem háztól elosztóig, esetleg onnan másik-harmadik elosztóig (vagy mondjuk a két elosztó között a középső a központ), majd onnan a célig.
De a Bécs-Köln-Bécsnek nem tom télleg mi értelme volt. Hacsak nem mondjuk Köln a központ, és mindenképp át kell menni rajta...
-
zezoka
őstag
válasz
mgTerminator #2561 üzenetére
Jaja! A dokkolót azt lekapcsolja, azt én is észrevettem!
De nekem abban nincs SD kártya, csak a kamu lyukkitöltő!
@Niiks: Azzal nekem nincs bajom!
-
zezoka
őstag
válasz
mgTerminator #2451 üzenetére
De én hivatalosan akarom úgy!
-
zezoka
őstag
Mi kapunk JB-t?
-
zezoka
őstag
Az nem kellemes!
Táskában nem volt körülötte valami? Vagy valami nekiért+rápakolás? Bár ha kisolló van mellette, a Gorillának akkor sem eshet baja...
-
zezoka
őstag
Nem jön valami frissítés? Újdonságra vágyok, minden tökéletesen műxik!
-
zezoka
őstag
-
zezoka
őstag
Elkapta a fonalat!
Rendezgettem a konektorban a dolgokat, úgyh párszor ki lett húzva, meg visszadugva, meg 1-2x beledugtam a tabot megnézni, de mindig csak 0% volt. Még kb pár perce is. Majd végeztem a kábelrendezéssel, és egyszer csak hirtelen azt vettem észre, h nem villog a piros, hanem világít.
Gyorsan beledugtam a tabot, és azt mutatta, hogy 11% a dokkoló aksija, és tölt.
Úgy néz ki megúsztam egy garit! Többet nem hagyom ennyire lemerülni, mert igazság szerint már le volt merülve a dokk, de gondoltam mejad együtt feltöltöm. Csak jött közbe az az 1 fagyás...
-
zezoka
őstag
Dokkoló 0ra volt merülve tegnap, tab még 27%-on (egy lefagyás volt a hét eleje felé, de akkor még asszem nem volt 0 az aksi...
Dokkolóm lemerült 0-ra közben (pedig 3nál lejjebb nem nagyon szokott), és most nem veszi a töltést... Reggel óta rajta van, a tablet felment 100%-ra, a dokkoló még 0%.
3kor levettem a tabletet, csak a dokkolón van a töltő. Még várok kicsit, de most visszaraktam , megnéztem, még mindig 0%...
Piros led meg csak villog. Volt már ilyen másnak is, mi lett a vége? Kezdjem kitölteni a szerviz nyomtatványt? Még jó, h én tabtól tök függetlenül vettem, így csak a dokkolót kell visszaküldetni...
-
zezoka
őstag
Nekem azt kell mondjam tökéletes lett a Tablet! Hetek óta egy fagyás és merülés sem volt! Gyors, stabil (bár a gyári böngészőt meg tudom akasztani). Mekkcsinálták!
Innentől kezdve jöhet a 4.1!
-
zezoka
őstag
"Android új, 4.1-es verziójának beceneve a Google jó szokásához híven a Gingerbread (mézeskalács), és Ice Cream Shadwich (jégkrémszendvics) után újra egy édesség, a Jelly Bean (Amerikában nagyon népszerű töltött cukorka). A szokásos kötelező fejlesztések nem maradtak el: gyorsabb lesz, jobban reagál az érintőképernyőn a mozdulatainkra, jobban használja ki a processzort, kisebb-nagyobb fejlesztések érkeznek a kezelőfelületre (például lepöckölhetünk a képernyőről ikonokat, illetve átméretezhetjük őket)."
-
zezoka
őstag
Nekem valszeg szinkronizál a böngésző is, mert a tableten gmail címembe mentett könyvjelzők megjelentek telefonon is (miután arra egy ICS romot raktam fel és belaktam).
Nekem telefonon volt olyan, hogy gmail-el (levelezéssel) sosem akart szinkronizálni. Alkalmazásokban a Gmailnek az Adatok törlése oldotta meg.
-
zezoka
őstag
Olvastam! Nem ugrottam át! Mondtátok, hogy kijött és stabil. Aztán kijött nekem is a G-re, és nekem is stabil!
Simán lehetett volna eltérés (ha már külön jött, nyilván más, simán kinéztem volna, hogy a sima jó, enyém meg fagy)!
Vagy mondhatnám úgy, h hiszem, ha majd én is látom. És most én is látom!
-
zezoka
őstag
Nem akarom elkiabálni, de múltkori frissítés óta, azaz múlt hét péntek óta egyszer sem fagyott le a tab, és még csak túlzott aksifogyás sem volt! Lehet hogy sikerült készíteni egy működő , jó rendszert?
-
zezoka
őstag
Nekem eddig tökéletes. Semmi fagyás, vagy túlfogyasztás! Kezd visszatérni a bizalmam, és lehet , h lassan a töltő nem is lesz kellék ha elviszem valahova!
Poén hogy mire felnyitom, már majdhogynem aktív a kamera, és arcra egyből felold!
Szóval csak minimálisat kell várni.
-
zezoka
őstag
Érdekes, az óra tegnap este 19:45ön meg volt fagyva, illetve akkor még csak azt hittem rosszul jár! Nem foglalkoztam vele, majd ma beállítom. Ma hazajöttem, még mindig 19:45 volt. MIkor le volt zárva a kép, és nyomtam a gombot röviden, de még nem oldottam ki, ott pontos volt. Erre kioldottam, ott 19:45, majd felhúztam az óra részét, ott 21:30at írt.
Na jólvan, mondom kikapcs. Bekapcs után mindenhol jól járt az óra...
-
zezoka
őstag
Néha nekem se megy a FB, csomót teker, aztán kiírja, h időtúllépés...
---
Erről jut eszembe, nekem meg bnőm lecserélte a mutatandó (fő) profilképét kb egy hónapja, és még mindig nem cserélődött ki a hívóképen! Pedig már nemegyszer frissült, be van pipálva, kézzel is ahol csak létezett 100x szinkronizáltam.
Számít, h a profilképek mappában maradt FB-on, szóval csak lecserélve van mint főkép, de ottmaradt, csak nem elsőnek? De érdekes módon, ha nevére rámegyek, és megnézem a dolgait az "Emberek"-ben, akkor ott a jó képet mutatja, mint a kontaktnak a képe, ha meg visszalépek, akkor nem jó...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Építő/felújító topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motoros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Vicces képek
- További aktív témák...
- MSI Vector GP76 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3070Ti 8GB FHD 360Hz !!!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest