- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bupemko
senior tag
válasz
Marcika12344 #3659 üzenetére
Gépre kötve nem sok esélyét látom, hogy normálisan töltődjön. Mindenképp a saját töltőjével kellene próbálni egy jó kábellel. Nekem a gyári kábel már meghalt, vettem ebay-en másikat, azzal vígan megy még most is.
-
bupemko
senior tag
válasz
Marcika12344 #3657 üzenetére
Próbáltad közvetlenül tölteni dokkoló nélkül? Adj neki pár órát, ha úgy sem veszi fel, akkor lehet hogy valahol kontkatos vagy a töltő/töltőkábel nem az igazi...
-
bupemko
senior tag
Katkiss 4.3.1 nekem is nagyon bevált, sokkal gyorsabb, mint a korábban használt josteink féle Noname 4.2.2 (amit már nem is fejlesztenek).
-
bupemko
senior tag
Nekem csak húzva vitte a 720-at, persze kódolástól is függ.
-
bupemko
senior tag
válasz
dave182 #3321 üzenetére
Milyen verziójú dokkod van? Dokk nélkül nem indul újra?
CPU állításra a Pimp My Romés a No-frills CPU Control app-okat javasolják a [Revolution fórumban].
-
bupemko
senior tag
válasz
dave182 #3319 üzenetére
Ez XDA-n sajnos elég ismert jelenség (SOD - Sleep of Death). Esetleg ha olyan ROM-od van, amiben custom kernel van, akkor megpróbálhatsz kicsit magasabb feszültséget adni adott frekvencián, hátha segít. Sajnos nem találtam egyértelmű megoldást, de hardveres oka is lehet. Elvileg a legújabb gyári ROM-mal nem nagyon kellene, hogy előjöjjön. Van akinek gyárival is előjön, van akinek custom rom-mal sem.
SOD témák XDA-ról pl:
[Q] TF101 SODs with no-name CM nightly builds
[ROM] [4.2.2] [ No-name CM10.1 nightlies ] [ Standard & Linaro ] [TF101 / TF101G] SOD search results
Random újraindulás viszont elég gyanús. Ha visszatetted a gyári Asus-t és továbbra is produkálja, akkor esélyes, hogy valami haldoklik benne.
-
bupemko
senior tag
válasz
dave182 #3309 üzenetére
Innen tudod letölteni. CWM-ben ROM telepítés előtt közvetlenül kell futtatni.
How to flash:
Download ROM and place it on your SD card
Download "Super Wipe" script & place it on your SD card (optionally if coming from earlier version of my ROM, obligatory if coming from stock or other custom ROM)
Boot your phone in recovery mode (vol down + power)
In main menu, select "install zip from sdcard"
Select "choose zip from sdcard" and browse to the location of "Super Wipe" script
Once again select "choose zip from sdcard" and browse to the location of Android Revolution ROM
After flashing process is complete, reboot the device -
bupemko
senior tag
Régebben volt egy superwipe script, azt esetleg próbáltad?
-
bupemko
senior tag
válasz
hülyegyerek #81 üzenetére
Nekem Galaxy S van meg Transformer dokkolóval - ha merül a Galaxy S, akkor egyszerűen rákötöm az egyik USB portjára a Transformernek és az tölti. Galaxy S Wifi hotspot-tal meg vígan netezek (és nem kell külön SIM meg előfizetés a Transformer-nek)...
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest