- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsola77
csendes tag
Köszi
-
mazsola77
csendes tag
Sziasztok! Hogyan tudom kiszűrni a töltő hibát?? Diagnózis: a dokkot régen töltöttem,inkább anélkül használtam mostanában. Tegnap teljes lemerülés előtt felraktam a dokkolóra,de nem veszi a töltést.. Most már ott tartok,hogy lemerült teljesen. Sem dokkolóval sem nélküle nem tölt. Fel sem villan a led. De ha usb-vel próbálom tölteni akkor felvillan a led,előjön az akksi szimbólum,de ennyi...kikapcsol...usb-vel érzem a gépházon a "bizsergést" a hálózatival nem..
akinek ismerős a helyzet kérem adjon tanácsot,ötletet. Köszi!!!
-
mazsola77
csendes tag
Sziasztok! Időnként kiírja a gép,hogy sikertelen frissítès,próbálja újra. Mièrt van
ez,mit nézzek meg?? Köszi -
mazsola77
csendes tag
Értem,köszi mindenkinek! Letölteni nem lehet.. Németországban élek,itt egy albumletöltés 1500 eurojába került ismerősömnek. Inkább nem..:-) figyelik ezerrel...
-
mazsola77
csendes tag
Helló! Miért van az,hogy ha az egyik lapon youtube-ozok,új lapot nyitok akkor abban a pillanatban leáll a zene. ?? Válaszotok köszi!
-
mazsola77
csendes tag
Hm.. ha nem nagyon szükséges nem rakok fel. Csak az áruházból töltök le dolgokat. Nincs rootolva,stb. Mondjuk szerintem mióta megvan (lassan egy éve) nem volt vele probléma. Párszor megfagyott,de más semmi!
-
mazsola77
csendes tag
Hm.. ha nem nagyon szükséges nem rakok fel. Csak az áruházból töltök le dolgokat. Nincs rootolva,stb. Mondjuk szerintem mióta megvan (lassan egy éve) nem volt vele probléma. Párszor megfagyott,de más semmi!
-
mazsola77
csendes tag
Sziasztok! Lehet hogy hülyeséget kérdezek,de van ezen gyárilag virusirtó? Ti mit használtok? Keressek a market-en? Még valami: hogy tudok hosszú i-t irni?
Köszi!!
-
mazsola77
csendes tag
Húúú vazzeg másnaposan tuti nem tudnék belépni..
-
mazsola77
csendes tag
Sziasztok nekem ezt irja: Android verziója: 4.0.3 ???
-
mazsola77
csendes tag
Nekem nincs wake lock-om. Kell az nekem? Milyen progi pontosan? Köszi!
-
mazsola77
csendes tag
Az enyém így kezdödik: S/N B90 KA....
-
mazsola77
csendes tag
sziasztok! nem tudja valaki hogyan kell a kamerát a hátlapon megtakaritani? valahogy a műanyag,és a lencse közt koszos,ill. poros. köszi!
-
mazsola77
csendes tag
Sziasztok! Azt játsza a gép,hogy csak táp alatt kapcsol be... visszaolvastam,de nem találtam erre megoldást. Most esetleg valaki? Köszönöm.
-
mazsola77
csendes tag
Sziasztok! Nekem is megjött a firmware rendszer frissítés. Tökéletesen működik. Tf 101. Hagyjam így,vagy van valami teendő?
-
mazsola77
csendes tag
Ez lehet a legújabb?
http://www.notebooksbilliger.de/tablets/asus+tablets/asus+eee+slate+b121+tablet -
mazsola77
csendes tag
Sziasztok!
Honnan tudom,hogy "root-olt"-e a Transformerem? Meg tudom ezt nézni valahogy? Köszi! Használtan vettem.. -
mazsola77
csendes tag
amit találtam: Android verziója: 3.2.1
-
mazsola77
csendes tag
Kedves fórumozó társaim! Én mint tök hülye,és elveszett az ilyen témában szeretném tudni,hogy mit nézzek meg,és hogyan ahhoz,hogy tudjam hogy az én gépem rendben van-e,frissitett-e,és stb....? Köszönöm
-
mazsola77
csendes tag
válasz
mgTerminator #1418 üzenetére
Lehet.,. de akkor miért produkálja ezt?
-
mazsola77
csendes tag
Ok,akkor mostmár olvashatjátok 2 verzióban is..
-
mazsola77
csendes tag
Na akkor mégegyszer mert nem látom az üzimet.. Tegnap teljesen sikerült lemerítenem a gépet,sajnos kikapcsolt. Reggelig töltöttem,de a led piros maradt. Hagytam még rajta a töltöt,majd délután megnézem. Egyébként ennyi idö alatt simán zöldre váltott eddig. Tönkretettem az akksit??
-
mazsola77
csendes tag
Ügyes vagyok... Tegnap Youtube-ot hallgattam fülessel,nem figyeltem oda,és teljesen lemerült az akksi... rögtön rádugtam a töltöre,reggelig töltöttem,de a led piros maradt. Még rajta hagytam,majd munka után megnézem hátha.. Tönkrevágtam az akksit??
-
mazsola77
csendes tag
sziasztok! Bekapcsoláskor a következö felirat jelenik meg:
Sajnáljuk! A(z) DMClient alkalmazás com.asus.dm folyamat váratlanul leállt. Kérjük próbálja újra.Mi lehet ez? 2x 3x megjelenik rábökök a "bezárás most" feliratra,és utána eltünik,csak a legközelebbi bezáráskor látom újra. Mi ez? Válaszotok köszönöm!!
-
mazsola77
csendes tag
Sziasztok! Mi az az ICS? Köszi a választ
-
mazsola77
csendes tag
válasz
mgTerminator #961 üzenetére
Mindegy. Nem találom sehol. Se ikon,se más. Az alkalmazások közt sincs..
-
mazsola77
csendes tag
köszönöm
-
mazsola77
csendes tag
sziasztok!
Leszedtem a dual battery widget-et,de sehol sem látok ikont,és nem is találom. Tudja valaki mi lehet a baj? Köszi! -
mazsola77
csendes tag
már nem jelenik meg a frissités felirat
-
mazsola77
csendes tag
nem éppen ide tartozik,de tudja valaki hogyan lehet megnyitni a quick time video formátumot? köszi
-
mazsola77
csendes tag
Köszönöm a tanácsokat! Akkor nem resetelem,ha nem muszáj,csak nem tudtam mi okból jelenik meg. Mégegyszer köszönöm.
-
mazsola77
csendes tag
válasz
mgTerminator #908 üzenetére
huhh! azt elfelejtettem beleirni az üzibe,hogy hülye vagyok hozzá... ha részleteznéd kérlek..
köszi!!
-
mazsola77
csendes tag
Helló!
Ha valaki tudja a választ kérem írjon.
Köszi! -
mazsola77
csendes tag
ja! és minden bekapcsoláskor kiirja,hogy "sikertelen frissités,kérjük próbálja meg újra" ez miért van?
-
mazsola77
csendes tag
Helló!
Hol van az az "infó sáv" ahol jelentkeznek a frissítések?
Köszi! -
mazsola77
csendes tag
Szia,igen van galaxy. 600 euro körül.
-
mazsola77
csendes tag
Felraktam az elektromos dobra,leesett,és esés közben találkozott a lábgép fém részével..
egyébként Bigdaddyé volt semmi baj nincs vele szuper kis gép.
-
mazsola77
csendes tag
Németországban élek,ha valakit érdekelnek az itteni árak,vagy bármi,jelezzen.
-
mazsola77
csendes tag
sziasztok! Megsérült a burkolat a tableten..
mély karc. van valami amivel el tudom tüntetni? Köszi!
-
mazsola77
csendes tag
Köszi!
-
mazsola77
csendes tag
Sziasztok!
Tudja valaki hogy hova kerülnek a törölt dolgok? Van a gépen "kuka"?
Köszönöm! -
mazsola77
csendes tag
Sziasztok! A transformerem nem ismeri fel a vodás internet stick-et. Kiírja egy pillanatra jobb alul,hogy előkészítés folyamatban,de ezután semmi...
Ötlet,tanács?? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Csere - Beszámítás! ASUS TUF Gaming laptop : I5-11400H / 32GB DDR4 / RTX 3050 Ti / 144Hz - GARANCIA!
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- Be Quiet! Pure Rock Pro 3 univerzális CPU hűtő (3év gari van rá 1x volt ki probálva )
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest