- Yettel topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Böngészője problémás, csomó oldalt nem tud rendesen megjeleníteni, a Crome pl. nem kezeli az ékezetes betűket. Kicsi a tárhelye, ahogy írtad lassabb, mint egy hasonló note vagy netbook. Problémás adatokat másolni rá, a szövegszerkesztői nem tökéletesek, és nekem azok szükségesek egy-egy ajánlathoz. Megosztásban sincs a toppon, nekem a felhős megoldások nem jönnek be.
Szóval ennyi, maradok a bevállt winfosnál -
zezoka
őstag
Az nem kellemes!
Táskában nem volt körülötte valami? Vagy valami nekiért+rápakolás? Bár ha kisolló van mellette, a Gorillának akkor sem eshet baja...
-
dev00
tag
Mivel a kosz az üveg alatt még akár garis lehetne de a dokkoló szélén lévő fizikai sérülés nem garis így az egész gépet nem garanciális ügyként kezelik és ha nem garis dologgal keresik fel a szervízt akkor ha nem kérem a javítást a szállítási költséget rám terhelik, amivel nem tudok mit kezdeni, hisz náluk a gépem és addig nem küldik vissza míg legalább a szállítást ki nem fizetem. Nem tartom fair dolognak, hogy egy kalap alá veszik, de a szervízzel nem packázhatok, mert nem adják vissza, így most megpróbálok valahogy a bolttal beszélni higgadtan, hogy szálljanak be a költségembe, hiszen hazudtak, amikor azt mondták nyugodtan vegyem meg mert a sérülés ellenére full garis, amit még a számlára is ráírtak.
-
Buvana
aktív tag
oké, akkor a 4. vagy. ez már tényleg nem véletlen.
elvileg az ics után nem resetelők jelensége.mondom ezt, s a tobbit később, mivel én ma megtettem.
folyt köv. mivel holnap elutazom külföldre. remélem lesz v hol wifi...ja, a musicfx is leáll, ha kivalasztom ( hang\ zenei hatások) de ez reset óta is.
zenehallgatás közben viszont műxik. -
-
-
m3k
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm a választ! Ez a szösz dolog engem a sírba kergetne. Ma jártam egy üzletben ahol árulnak és el is adtak egy rakás transformert. Az eladó alig akarta elhinni amit mondok és elő is vett egyet hogy nézzük már meg hogy hol megy bele a por mert kíváncsi lenne. Persze az tökéletes állapotban volt. Nem vált el egyáltalán az üveg a kerettől. Ő azt gondolta hogy valamit buheráltak azokkal a tabletekkel amik porosak mert elvileg gyártásnál nem fordulhat ilyen elő. Valaki szétszedte őket jó indokkal és úgy adta tovább. Ugyebár ha a "sufniba tuningolsz" belepi a por. Szabad tudni hogy te mikor vetted a kütyüt és hogy rendelted vagy boltban személyesen? Sajnos külföldi tf fórumban találtam olyan topikot hogy: "Hol vetted a hibátlan tf-edet?" Volt pár bejegyzés ott is. Remélem majd ki tudod cseréltetni vagy javíttatni a tiédet. Akiknek meg nem porosodik érezzék szerencsésnek magukat.
-
Szervíz itthon nem nagyon van, az enyém is Csehországba ment ki, futárral. Ha van rá garancia (gondolom van), akkor írni kell az asus honlapján egy ilyen szervízigénylést, arra reagálnak egy válaszmaillel, utána meg küld a ups egy másik mailt, hogy az általad megadott címre mikor mennek ki a gépért. Háztól házig szól a gari, szóval hozzák-viszik.
-
Drizzt
nagyúr
Amúgy ez a jelenség sajnos nem olyan ritka(dust under glass). Még nem olvastam végig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Yettel topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest