- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rudiaszarvas
tag
Persze a probléma az hogy apx módban csatlakoztatom a gépet a sz.géppel.... elindítom az Easyflashert de amint bármit fel akarok rá rakni recoveryt, romot (kéri hogy tegyem apx módba), kilövi a csatlakozást... Tapasztalt valaki ilyesmit? Az NVFlascherrel is ugyanez.....
Az Apx driverek fent vannak a sz.gépen.....
-
Rudiaszarvas
tag
Gyerekek!
A tabom eee pad feliratnál tehát bekapcsolás után folyamatosan újraindulgat.... Némi kis kattanás kíséretében.....
Jah recoverybe be tudok lépni...... de egyenlőre semmi sem segít....
Szerviz lesz a vége?
-
Rudiaszarvas
tag
válasz
DessertFox #3205 üzenetére
XP-s gépen... Hmmmm Kösz de nem.......
Egyébként ez alapján megoldottam.....
Egyébként köszi az ötleteket......
-
Rudiaszarvas
tag
válasz
DessertFox #3203 üzenetére
Igen, azt is.... APX módot folyamatosan kilövi.... vagyis amikor elindítom az Easyflashert és kéri hogy tegyem APX módba... meg is teszem.... Transformer csatlakozik APX módban...de amit rákattintok hogy OK (Easyflasherben) kilövi az APX módot......vagyis nincs a Transformer csatlakozva APX módban..... Mit csinálhatok rosszul?
Ugyanez NVFlash-ben is.....
-
Rudiaszarvas
tag
Na srácok! Kíváncsi vagyok kinek van egy épkézláb ötlete.....
A következő a helyzet: Bármilyen ROM-ot, CWM-et telepítek..... restartnál mindig a CWM Recovery 3.2.0.1 jön be..... ha felrakok v.mi ROM-ot akkor az csak Cold boottal hajlandó beindulni..... :S
Valami fullos reset kellene..... NVFlash nem hajlandó működni, pedig APX driver, ADB driver is fent van....
Ilyennel még nem találkoztam pedig nem egy Rom fordult meg a Transformeren... és B70-es elvileg az NVFLASH-nek is működnie kell......Kösz ha elolvastátok......
-
Rudiaszarvas
tag
Várjuk ki a végét! & Ne legyen igazad.......
-
Rudiaszarvas
tag
válasz
mgTerminator #3134 üzenetére
csak reménykedem.....
-
Rudiaszarvas
tag
válasz
mgTerminator #3120 üzenetére
Nem értelmeztem rosszul... De ha kijön TF300-ra akkor hamarosan kapunk mi is egy közel 100%-os portot...
Ez tuti....
-
Rudiaszarvas
tag
Jóóó hííír...
-
Rudiaszarvas
tag
Nálam is működik A1-es ZTE MF190-es Stick..... Nem is olyan rossz dolog ez a progi...
Jah, ROOT kell hozzá..... Ezt vegyétek figyelembe.... -
Rudiaszarvas
tag
válasz
mgTerminator #2173 üzenetére
Egyébként lehet egyszer majd kiváncsiságból kipróbálom ezt a megatront..... figyelemmel követem az xda-n......
-
Rudiaszarvas
tag
válasz
mgTerminator #2173 üzenetére
Értem... Elhiszem hogy idegesítő....engem is idegesítene de én még ilyet nem tapasztaltam.. kopp kopp..... Csak a fagyi-újraindulás volt..... Egyenlőre a stock rommal meg vagyok elégedve, amire én használom a masinát nem kell ntfs meg ilyesmi.... annyira nem vagyok hardcore felhasználó, csak mail, net és néha zene-video..... a 16Gb-os tárhelyet se használom ki kb 10-12GB mindig szabad..
Memkari is csak azért van benne mert ha esetleg romcsere van akkor mindig jól jön....
Nekem a lényeg hogy gyors és stabil legyen a rendszer és ne lagoljon...A root azért kellene hogy az asus egyes programjait kigyomláljam.... semmi egyéb..... Amíg nem fagyogat vagy nem indulgat újra a rendszer addig marad mert eddig elégedett vagyok vele... csak a rootra várok... Köszönöm a tanácsaidat.....
-
Rudiaszarvas
tag
válasz
baani59 #2171 üzenetére
Nekem is ez a rom volt fent sokáig, de most visszatértem stock romra, persze a legfrissebre.... kiváncsi vagyok, ténylegesen megoldották-e ezt a fagyás-újraindulás dolgot..... Ha nem, akkor megy vissza a Rev. HD.... Egyébként ez a stock rom is észrevehetően gyorsabb mint az előző rom és egyenlőre stabilabbnak is tűnik..... Majd meglátjuk.....
-
Rudiaszarvas
tag
válasz
mgTerminator #2168 üzenetére
Lassú ébredés? ez mit takar? Nekem igaz csak 2 napja van fennt, de stabil.... sőt gyorsabbnak is tűnik.... lagmentesebb és rádásul a böngésző is jobb.....
-
Rudiaszarvas
tag
válasz
mgTerminator #2165 üzenetére
Ok.... sebaj.... a lényeg hogy most várok v.mi megoldásra hogy tudjam rootolni..
-
Rudiaszarvas
tag
válasz
mgTerminator #2162 üzenetére
Szerinted ha gyári stock romom van és rootolni szeretném akkor van Recovrym?
Bocs az Off-ért de....
-
Rudiaszarvas
tag
Mert nekem a Revolution Hd volt fennt.... az pedig nem stock rom, nem frissült.. így vissza kellett térnem egy régebbi stockra... ami frissült... Persze menet közben feltehettem volna a Rootkeepert..de erről megfeledkeztem....
Végül is mind1 előbb utóbb megérkezik rá a root...csak érdeklődöm, most tud-e v.ki v.milyen megoldást.....
-
Rudiaszarvas
tag
Az új Firmware-t hogy lehet rootolni? Mert nem gondolkoztam időben és a rootkeeper kimaradt.... így frissült.... az eddig általam próbált root megoldások egyenlőre nem válnak be.
Vipermod, stb..... -
Rudiaszarvas
tag
válasz
mgTerminator #2134 üzenetére
Firmware: V9.2.1.24
Melyik verziót kell letölteni?
US, TW, CN?Gondolom nem mindegy és a régiókat jelöli.... WW-t kerestem, de az nincs fent az oldalon.....
Köszönöm
-
Rudiaszarvas
tag
válasz
mgTerminator #2102 üzenetére
Azt nem mondtam hogy olcsó..... de Biztosan és szépen működnek együtt.....
-
Rudiaszarvas
tag
válasz
mgTerminator #2100 üzenetére
Nem tudom most mennyi... keress rá.... Én kb 2éve vettem, akkor ha jól emlékszem 40eur körül volt.....
-
Rudiaszarvas
tag
Én is Logitech egeret használok hozzá, mégpedig ezt. Tökéletesen üzemel vele, teljesen netbook élményt ad. Különösen ajánlott.....
-
Rudiaszarvas
tag
A sima (nem 3G-s) verzió is kapott frissítést?
Nekem Rev Hd van fent.... ezért sem jelzett....
-
Rudiaszarvas
tag
Na igen.. érthetetlen hogy nem bírják stabillá tenni....
-
Rudiaszarvas
tag
Azt írják külföldi fórumokon hogy az új firmware is újraindúl - fagy........ Nem értem.... Miért nem oldják már meg ezt a problémát? Mikor más kernelekben már rég megoldották.....
azt hiszem maradok a Rev. HD-nál....... -
Rudiaszarvas
tag
válasz
mgTerminator #2000 üzenetére
Ez a verzió? 9.2.1.21.
Érdemes lehet rá visszaállni? Nálam a Revolution HD nem rakoncátlankodik.....
-
Rudiaszarvas
tag
Én is teljesen elégedett voltam a szerviz szolgáltatásaival.... 5-6 napig tartott háztól házig... nálam alaplapcsere volt.... Szóval minden tiszteletem nekik.... Ha sok a melójuk tovább tart a szerviz...ez szerintem normális dolog.... nem tesznek különbséget egy kábelcsere és egy pl alaplapcsere közt.... sőt... szerintem amíg nincs a kezükben a csomagod azt sem tudják mi a probléma a készülékkel.... Türelem... nem kell egyből anyázni....
-
Rudiaszarvas
tag
Nekem is megszűnt a reboot - fagyás probléma.... Bár én a legújabb Revolution HD Romot használom..... Gyors és stabil......
-
Rudiaszarvas
tag
Gondolom v.mi steril tesztlaborban érték el speciális beállításokkal és optimizációval, speciális szoftverekkel és kódolással ezt az 1080p-t.....
Viccet félretéve passz nekem is akad az 1080p de nem is értem minek ilyen felbontás ekkora kijelzőn. 720p nemelég? Az is már viszonylag szép képet biztosít.....Persze tudom nagy a különbség.... de ez erősebb hardvert is kíván.... Vagy esetleg kitenni fullHD-s TV-re a képet?? Nem hiszem hogy elég lenne a vas hozzá, pedig annó én is ebben reménykedtem....
-
Rudiaszarvas
tag
Rossz hírek...
A FROZN 1.0.9 ugyanúgy újraindul és befagy.... Lévén Stock rom....nem csodálkozom..... Remélem hamarosan érkezik erre vagy a Stock romra valami frissítés ez ellen.... Tud v.ki v.mi hasznos infót?
-
Rudiaszarvas
tag
válasz
opeter87 #1758 üzenetére
Hi!
Nyugdtan megveheted a barátnődnek ezt a készüléket. A válaszom a következő:
Amit a Google Playről fel tudsz telepteni a készülékre az mind tökéletesen menni fog. Amit pedig netről akár wrz útján, persze ehhez általában rootolás kell (olyan mint almánál a jailbreak - ha jól tudom -), ott lehetnek olyan gondok hogy a felbontás pl nem megfelelő.... de ilyenkor is kihúzzhatja a képet teljes képernyőre ha akarod.... persze ilekor nem szép, a másik ami még probléma lehet hogy esetleg a program nincs tabletre optimalizálva és nem hajlandó landscape (fektetett) módban futni. Menni fog, csak portrait (álló) módban... Az ics-el próblják egyesíteni a telefon és a tablet platformot és pontosan emiatt hogy ezek a problémák megszűnjenek. A itunesben fellelhető programok 90% elérhető ezen a platformon is. Szóval itt is van választék. Igen, valóban a rendszer nem olyan kötött mint az ios de emiatt vannak hátrányok és persze az előnyök is.... Remélem tudtam segíteni. Jah, azt a Wayteq gépet ne hasonlítsd ehhez.... -
Rudiaszarvas
tag
Nekem most ez a rom van fennt: FROZN 1.0.9... eddig stabil, és nagyon gyors! A 4.0.3 Stock romra épül.... Eddig nem volt fagyi bár még csak 1napja van fennt.... Annyi hogy az Asus billentyűzet magyarítását külön kell megoldani... különben a dokkolón nem lesznek magyar ékezetek. A 4.0.4-es droid "próbálkozás" AOKP fura volt és szerintem nem megfelelően optimalizált.... egyenlőre.....
-
Rudiaszarvas
tag
-
Rudiaszarvas
tag
válasz
matteo_szg #1692 üzenetére
Akkor jól sejtettem.....
Hát ez így nem szerencsés vásárlás volt..... -
Rudiaszarvas
tag
Hi! Nekem is ez lenne a kérdésem hogy melyik Asus szervíz, vagyis honnan - hová küldted a gépedet..... Egyébként lehet hülyeséget írok, de nem lehet hogy mivel dokkolóval együtt vetted a gépet...így a garancia is együtt érvényes? Tehát ha sérült -ez esetben a dokkoló- valamelyik rész és ez nem fér bele a garancia feltételeibe...akkor ugrik a garancia? Nem tudom.. nem védeni akarom őket..... Mindenesetre remélem jól jösz ki belőle....
-
Rudiaszarvas
tag
válasz
sitasita #1686 üzenetére
Senkinek, így neked sem mondtam hogy így downgradelj!
CSak megosztottam a tapasztalataimat és egy lehetőséget kínáltam fel...... Olvasás értelmezés 1-es... leülhetsz! Itt osztod az észt hogy nem javaslod senkinek??
Szerintem mindenki eldöntheti maga hogy megteszi-e vagy sem, tudod saját felelősség, de ezt szinte minden Romhoz oda is írják.... Semmi sem kötelező.... Ebbe belekötni... atya ég!
Ez nem stílus volt egyébként hanem csak észrevétel.....Olvass vissza....
-
Rudiaszarvas
tag
válasz
sitasita #1682 üzenetére
Akkor elmesélem: Pár hozzászólással ezelőtt említettem hogy v.színüleg visszateszem a gyári Stock romot..... ezt láttam a legcélszerűbnek vagy a legegyszerübbnek.... Már nem is tudom..... de lehet ez segíthet másoknak is ... nem értem mit kötözködsz... Nekem egyébként ez a "gánya" Stock rom még nem fagyott..... csak mint ezt is említettem, néha bekapcsolta a képernyőt készenléti módból.... A kiváncsiságom vezetett arra hogy feltegyem a Revolution HD-t..... egy próbát megért.... nálam az fagyott......
Szóval kövesd a fórumot figyelmesebben... -
Rudiaszarvas
tag
válasz
sitasita #1678 üzenetére
Tényeleg? Lehet Vietnámi csávó magyaráz de nekem erre frissített a rom:
Build szám:
IML74K.WW_epad-9.2.1.17-20120312Egyébként bele se gondoltál. Ha ázsiai rom lenne, nem is működne Transformeremmel. Legalább is mindenhol erre figyelmeztetik a usert hogy erre figyeljen... Nekünk WW rom kell......
Tiszteletem......
-
Rudiaszarvas
tag
Na srácok a következőt műveltem...
Downgradeltem a Transformerst.... Revolution HD Rom volt rajta, és mivel újraindulgatott... gondoltam visszarakom a gyári stock romot.
Ez a rom visszarakja az Android 3.0.1-es verzióját! Egyszerű telepíteni.... ha feltelepült, a Rom maga megkeresi a frissítéseket és szépen sorjában frissül a masina. 3.0.1-ről frissít 3.1-re aztán ez 3.2.1-re...
Ez után már a legfrissebb ICS ami létezik jelenleg a Transformerre....frissül.... Szóval bátran ajánlom mindenkinek aki ebben töri a fejét. A másik pedig hogy páran panaszkodtatok hogy visszatérnétek a Honeycombra... ez egy megoldása..... nem frissíted tovább és kész is....
Én azért a friss rendszert rootoltam még és "reklámmentesítettem" . Hamarosan még kiszedek belőle pár számomra felesleges dolgot, de nagyjából kész vagyok. Egyébként nekem a Stock rom nem indult újra sosem, a készenlétből ébresztette fel néha a képernyőt.... most kíváncsian várom mi történik....Remélem tudtam néhányotoknak segíteni. Szép estét!
-
Rudiaszarvas
tag
Hát igen..... én pont azért gyanakodom szoftver hibára mert a HC-nál nem csinált ilyet...tejesen stabilan, megbízhatóan tette a dolgát. Én pozitívan élem meg a ICS frissítést..
De tényleg.... Sokat javult vele a gép.... de ezek az apró hibák zavaróak. Remélem én is hogy mihamarabb javítják.
-
Rudiaszarvas
tag
válasz
baani59 #1656 üzenetére
Ismerem a Droidot és a kis készüléket, na meg az Asus szervíz gyorsaságát is.... Nem hiszem h hardveres probléma lenne.... várok a köv frissítésig mindenképpen... most azon gondolkodom, visszategyem-e a Stock romot vagy se.... az egyéb mókányolt ICS-ben még nem bízom. A telefonomra már pár tucat romot ráraktam, jelenleg is egy Wajk féle Rom fut rajta.... Nem vagyok kezdő.... De köszönöm a segítséged.
Az asus szervízről annyit hogy csütörtök délután jött érte a futár, köv héten szerdán már a kezemben volt megjavítva.... alaplapcsere volt a leírtak szerint.... Ez kb 4hónapja történt.. szóval le a kalappal előttük és persze tudni kell h. Csehországba viszik ilyenkor a készülékeket.Üdv.
-
Rudiaszarvas
tag
Revolution HD 3.1.0 ugyanazt az újraindulási promlémát tartalmazza, vagyis folyamatosan újraindulgat az Asuska de csak az Asus logóig jut el..... A power gomb hosszú nyomására indul el rendesen.... Akár csak a Stock rom.... Mivel ugye ez a Rom is a Stock Romra épül. talán nem is csodálkozom..... 3 napja van fennt ez volt az első alkalom.... gondoltam megosztom veletek..
-
Rudiaszarvas
tag
Sziasztok,
Én most próbálok egy módosított stock romot: pontosabban a Revolution HD 3.1.0-t
Kiváncsi vagyok jelentkeznek-e a hibák amik a Stock romnál előfordúlnak. Ha igen akkor próbálok majd másik romot is.... Kérdés, kérés... írjatok bátran.... -
Rudiaszarvas
tag
válasz
dave182 #1581 üzenetére
A kamera és fényképező közti váltásnál nekem is kattan 2-t ... Érdekes... bár nem tudom hogy a frissítés előtt csinálta-e... sosem használom... Viszont amit észrevettem, néha magától bekapcsol a képernyő.... nyilván ezt nyitott állapotban látni.... Fagyás még nekem sem volt, bár kb 1órája frissült..... pár nap múlva több lesz a tapasztalat....
-
Rudiaszarvas
tag
Nekem is sikeresen frissített.... Kiváncsi vagyok megszűnnek-e a problémák.... Bár eddig az Asus Supportban nem csalódtam.
-
Rudiaszarvas
tag
-
Rudiaszarvas
tag
Ezt a "jelenséget" én is tapasztaltam a frissítés óta...
De nálam nem fagyva volt hanem folyamatosan ki be kapcsolt.... de csak az Asus logóig jutott és ki, majd be... ezt játszotta...Ez egyszer fordúlt elő, azóta jól működik. Igen, biztosan nem egyszeri dologról van szó, hamarosan javítani fogják...... A pozitívum hogy gyorsabb, lagmentesebb lett a gép. Filmet nem nagyon nézek rajta, így az ezzel kapcsolatos "problémák" nem érintenek. Nekem eddig pozitív az ICS...
-
Rudiaszarvas
tag
Ártani nem ártasz vele.... de ha jól tudom ezeknél az akksiknál már nem létszükség.....
Igen, ha fél éven belül nincs baj az akksival akkor sokáig bírni fogja... állt. Egyébként én úgy tudom h a masinára 2 év gar van...de az akkumulátorra 1 év...... Remélem tévedek és arra is 2..... -
Rudiaszarvas
tag
Nekem Motorola Defy-om van az Asus Transformers mellett..... A Defy-t már 2x küldtem szervízbe és mind 2X megjavították.. sőt a 2. alkalommal újat küldtek! Pedig mind2 alkalommal Rootolva volt sőt a Rom se volt eredeti (Motoblur). Szerintem nemigen foglalkoznak vele hogy mi van a készüléken. Persze ha szoftverfrissítés miatt viszi be valaki és rootolva van, vagy esetleg másik rom van a készüléken..... az megint más történet... szerintem.... A Defy-t hogy megvédjem.. mind 2X én vágtam tönkre...
-
Rudiaszarvas
tag
Hi... igen, egy kattintás a root...és egyszerű az unroot is.. vagyis vissza tudod állítani gyári állapotba... ha pedig olyan baj történne h nem kapcsol be.. vagy a kijelzővel van gond és gariztatnod kell.... akkor nem foglalkoznak semmi ilyennel..... megkapod az új alkatrészt és egy új (eredeti) ROM-ot nyomnak rá..... nem nézik hogy Rootoltad-e vagy sem....
Itt a fw magától frissül.. illetve.. megkérdezi az eszköz h frissíteni akarod-e...... természetesen ha rootolva van vagy másik ROM van rajt akkor nem érkzik asus fw frissítés....
Ha nem jól tudom....szóljatok!
-
Rudiaszarvas
tag
Igen, a sygic megy net nélkül..... Én egy olyan csomagot szedtem le h. a belső (SD) memóriába kellett másolnom a program fájljait és utána az apk (sygic) fájlt telepítenem.... semmi trükközés stb.... Nagyon szépen fut, akadásmentes, gyorsan talál jelet és elég részletes!
-
Rudiaszarvas
tag
Hi!
Én is cserélni fogom a transformerem, primera.... De hiába a Huf/Eur.... én 139-ért vettem dokkolóval..... de 100E Ft-nál nem kérnék érte többet.... Lényegtelen hol tart az euró ebből a szempontból..... nem húzom le emiatt az embertársamat....
Sokan mondanák nem ér ennyit se..... De sajnos az árak ilyenek.... A Dokkoló miatt pedig kb. hetente 1x töltöm, pedig folyamatosan wifin van. és elég sokat nyomkodom is... szóval nekem ér ennyit.....Üdv.!
-
Rudiaszarvas
tag
Hi!
Igen... én egy Samsung 750Gb-os külső notivinyót kötöttem rá gond nélkül, egy sima egszerű noti vezetékes egeret is, vlamint egy asus notivinyó is volt vele összekötve. Billentyűzetet még nem próbáltam. Bluetoothon tökéletesen üzemel vele az egerem (Logitech). Ha jól tudom 3G-s modemet is lehet rákötni, egyes típuokhoz driver is van és akkor mobilnetet is tudsz rajta használni.
Remélem tudtam segíteni. Szép napot!
-
Rudiaszarvas
tag
válasz
papabear73 #511 üzenetére
Hi!
Meg is érkezett a cucc.... múlt hét csütörtökön vitte el a futár estefele..... ma meg is érkezett...
Elvileg alaplapot cseréltek....Szóval érdemes ezt megjátszani..bár még nem tudom hogy tényleg javult-e a helyzet, de reménykedem...
Jah és minden tiszteletem az Asus service csapatának!
Szép estét!!!
-
Rudiaszarvas
tag
válasz
papabear73 #511 üzenetére
Hi!
Na igen egyutt tudok erezni veled....
En elvitettem szervizbe a kis masinat.. meg ott van, ha megerkezik majd beszamolok. Lehet a mostani frissites megoldja a poblemat, ere nem tudok valaszt adni. Ettol fuggetlenul nagyon jo gep! -
Rudiaszarvas
tag
Hmm érdekes.... nálam ugyanúgy aktív. .egyébként én sem észleltem változást frissítés óta. Stabil volt eddig is. Eggyetlen gondom, hogy készenlétből a felébresztés néha csak újraindítással sikerül. Ez sajnos megmaradt..... Ettől függetlenül jó kis készülék.... Várom már a 4.0-ás Droidot.....
-
Rudiaszarvas
tag
Ma reggel frissítés érkezett a gépre... ez még nem a 4.0 -ás Droid.. Valaki meg tudná mondani mi frissült? A Market biztosan és a képernyőzáron az óra lett más... Talán a beállítások is bővültek. írjatok tapasztalatokat!
-
Rudiaszarvas
tag
Értem. Majd ráfekszem a témára.. bár ezért is szeretném rootolni.. hátha egy spécibb rom megoldja. Esetleg ebben tudnál segíteni?
XDA oldalát olvasgatom... root ügyben, de v.mért nem akar összejönni. Gondoltam ha két okos összedugja a fejét....Az biztos hoy nekem a B70-es sorozat van, elvileg már rootolható.
-
Rudiaszarvas
tag
Nálam működik, igaz videohívás oda-vissza nem.... csak egyirányú...
vagyis ha ő lát engem, én nem látom őt és fordítva. Nekem is segítsetek.... Nálatok is fagy a Transformer? 3.2.1-es Droid van rajt.... Sose kapcsolom ki.... viszont néha eldobja a wifi kapcsolatot mikor készenléti állapotban van és ha felélesztem akkor általában a tapicskolás nem műkszik viszont a dokkoló igen....
Valakinek ötlet? -
Rudiaszarvas
tag
Én olyat kérdeznék hogy nálatok nem fagy meg néha a tablet? Bill zár után a tapicskolás nem működik, dokkolóról eszi a parancsot...a wifi jelet elveszti....
Szerencsére csak néha csinálja de boszantó.... esetleg erre van v.mi Patch?
Újraindítás megoldja a dolgot de akkor is zavaró....Ötlet?
-
Rudiaszarvas
tag
Heyy!
Valaki segíthetne CWM recoveryt felrakni a Transformeremre.... XDA-t olvasgatom de nemtúl jó az angolom.. próbálgattam már, de nem jön össze... Vki help?
Egyébként nyithatnánk egy témát erre is. Jó dolgok jönnek ki a Transformerre az XDA csapatának jóvoltából. Persze nem tudhat mindenki angolul....... Nem csak én örülnék ennek.
Köszönöm.
-
Rudiaszarvas
tag
Hi mindenki!
Megoldódott a problémám.
Szóval a gond az volt hogy nem ismerte fel az usb-s eszközöket gép. áram volt az usb portokban de nemnagyon reagált a gép mikor v.mi eszközt csatlakoztattam.
Megoldás az volt hogy egy eszközzel csatlakoztatva (ez esetben egy külső vinyó volt) újra indítottam a gépet. Lám újraindulás után felismerte az eszközt..sőt azóta minden eszközt...
Ha valaki hasonlóképp jár..... lehet tudtam segíteni!Üdv. mindenkinek!
Karesz
-
Rudiaszarvas
tag
Csak hogy sejtéseimet igazoljam:
Asus Transformer - USB, Wireless Mouse, SD Card, External HD
Jah, bluetooth egérrel szépen működik a masina....
-
Rudiaszarvas
tag
Persze mindent jól csináltam... ezzel nincs gond... csak azt olvastam hogy lehet használni külső usb-s egeret, valamint mondjuk egy külső notivinyót is tárolóeszközként.... namármost nekem az egeret nem kezeli..sőt áramot se ad neki..... külső vinyómat még nem tudtam rádugni mivel holnap lesz csak nálam de gyanítom hogy neki nagyobb fesz kell mint egy egyszerű egérnek....
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Milyen autót vegyek?
- Apple MacBook
- Suzuki topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Csere - Beszámítás! ASUS TUF Gaming laptop : I5-11400H / 32GB DDR4 / RTX 3050 Ti / 144Hz - GARANCIA!
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest