- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztupidka
tag
válasz
szilasz007 #3386 üzenetére
Egyetértek. Stabil gyors és megbízható.
-
Sztupidka
tag
Sziasztok.
Nekiáltam rootolni a Tabomat a Root Toolkit es ennek a videonak a segítségével, de már a driverek telepítésénél gondba ütköztem mivel az nvidia flashert nem tudta rátenni. Így meg ugye hiába tettem Apx módba nem tud kommunikálni a PC és a Tab. Esetleg az lehet a gond, hogy a Driver install közben a Tab nem volt radugva a PC-re , vagy Win 8-ra nem megy fel?
Segítségét előre is köszi -
Sztupidka
tag
mgTerminator azokat a szép parancsikonokat honnan varázsoltad a tabra illetve a jobb oldali info sor honnan származik. Köszi
-
Sztupidka
tag
Most jelent meg itthon is a frissítés, már fel is raktam. Tényleg van benne arcfelismerés és egész jól mükszik. Más újítást egyenlőre nem találtam, ha valaki igen lécci jelezze.
-
Sztupidka
tag
válasz
mazsola77 #1445 üzenetére
Mazsola77 a következőt kell tenned,hogy 4.0.3 ra frissíts: Menj a beállítások - táblagépről - rendszer firmware frissítés - ellenőrzés most , majd ha talál újat akkor frissítheted. Az akkumlátornak minimum 30 % on kell állnia, illetve ez a verzió egyenlőre csak a wifis tabletra van meg, a 3g-s hez még nincs.
-
Sztupidka
tag
Ja és még annyi, hogy ha billentyűzet nélkül veszel, akkor egy 6000 forintos usb dockkal tudsz rá csatakoztatni bármilyen usbs billentyűzetet egèrrel. Flash nálam 99 % ot kap, office inkabb csak nezegetésre jó, szerkesztésre nem annyira.
-
Sztupidka
tag
Én sem cserérlném le semmilyen más márkára sem. 4 napja frissített a tablet és azóta semmi gond, sőt inkább lényegesen kifinomultabb és gyorsabb lett. Divix filmek és sorozatok lejátszása tökéletes ( még otthoni hálózaton belül is, szerverről és asztalir gépről is ) , 720p-sek 90 % át simán viszi feliratosan az Mx player-el, ( ezeket viszont csak a készülékről közvetlen, gondolom router miatt ). Hogy miért szaggat az a maradék 10 % az még nem tiszta teljesen, de gondolom bitrata, codec ilyesmi. Szóval határozottan ajanlom.
-
Sztupidka
tag
Hali. Korábban olvastam valahol, hogy ezzel a frissítéssel jönni fog egy arcfelismrő képetnyőzár , de sehol sem találom. Esetleg valaki rábukkant már ? Előre is köszi a segítséget
-
Sztupidka
tag
Sorry a Mobo player mégsem ajánlom. The vampire diaries-el tesztelve szaggat viszont Mx tökéletesen viszi.
-
Sztupidka
tag
Tudtok valamit a beígért arcfelisrerős képernyő feloldásról?
Lejátszóbol nem a mobo player jött be a legjobban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest