- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wieder12
tag
Van még egy olyan problémám, hogy gondoltam miután újra rakom a rendszert majd letörölök utána mindent, aztán most meg már nem engedi letörölni a cuccokat amik rajta vannak próbáltam már recovery-ből is de onnan se engedi gyári állapot visszaállítás beállításokból úgyse engedi, valaki tudna erre esetleg valami megoldást? Esetleg valami hard reset kód vagy ilyesmi létezik?
-
cozmo
őstag
Igen igazad lehet, de a mobilomon kiéltem magam már rootolás és romolás terén.
Nekem itt untig elég az asus beépített előre telepített "App Backup" alkalmazása az is visszahúz mindent amit korábban elmentettél.Viszont XDA-n utána olvastam ennek a Launcher fagyásnak ICS-alatt, és a megoldás durván egyszerű.
Le kell szedni az asztalról azt a widget-et ami okozza!
Ilyen volt nekem a Plume és a Friendcaster widget-e
Nem kellett semmi extra mókolás.... -
zezoka
őstag
Én tökéletesen elégnek érzem így is!
Telefonon kiéltem/élem magam a rom csere-berével, de szerintem a következő telón már nem fogok szórakozni, az is gyári marad.
Habár a root sok appnál jól jön telefonon, tabletnél még nem futottam ilyenbe, ahol kellett volna. Ugyanazok vannak fent a tabon már jó ideje, egyiknek sem kell root, úgyhogy én elégedett vagyok így is.
-
szilasz007
aktív tag
Jaja, egyetértek
Én 2 hete nyúzom, edddig kéz hibát tapasztaltam.
1) mélyalvás után néha elmegy a hang, amin csak restart segít.
2) ha a billentyűzet cstlakoztatva van és lecsukod a drágát, néha elkezd pörögni a rendszer és szépen leszívja a telepet.Ezekkel együtt lehet élni... és ezt leszámítva tényleg stabil és jót tesz neki a JB.
-
mgTerminator
veterán
Én már áttértem a "hivatalos" cm10-re. Ahhoz képest hogy még csak az "elején" járnak a fejlesztéssel, meglepően jól muzsikál!
Látom te is húztad 1.2GHz-re a tabletet, nem vetted észre hogy jobban melegedne mint újkorában? Mert én azt vettem észre hogy minden jobban melegeszik amit húztam egy minimálisat
Nem tudom hogy most csak simán elavulnak a dolgok vagy köze van hozzá...
-
menpee
aktív tag
PERI lett belőle, minden okés.
Az AOSP#4 eddig nagyon jó, teljesen más a felhasználói élmény. Eddig nem tapasztaltam fagyást, lassulást, stabil és gördülékeny rendszer.
Anno az általam tesztelt és elhasalt videókat (1280x720 5722 kbps körül, 22 perc és 41 perc) gond nélkül le tudom játszani, tehát az utolsó okom is elhasalt a tabletváltás mellett -
mgTerminator
veterán
Én már nem EOS-t használok, hanem EZT. Ehhez nincs kernel, és nem is nagyon lesz szerintem
Az EOS-ban nem tetszett az hogy pár másodperc alatt behozta az "asztalt" de nem töltötte be a dolgokat vagy 2-3 percig. Mondjuk ebben ez a rom sem sokkal jobb, de valamivel talán mégis. Egyébként hozzá lehet adni felhasználókat és hogy mikhez férhetnek hozzá
külön vannak a programok adatai
Bár ezen van még mit fejleszteni.
Mostanában baromi soxor lefagy meg újraindulgat, eléggé instabil, de olvastam a Gio topikjában hogy a performance menüben a memória dolgokat ha kikapcsolják akkor stabil lesz a teló, ezt tapasztaltam is, beállítottam a tableten is, egyelőre úgy néz ki hogy jó... Csak faszér gondolkozik annyit amikor újraindul :@ -
zezoka
őstag
-
Rudiaszarvas
tag
-
mgTerminator
veterán
Az az igazság h még nem használom mert a routeremet visszavittem a boltba és a notiról megosztott adhoc hálózatot még nem látja. De ha lenne routerem már azt tolnám.
Azért a cyanogenmodot részesítem előnyben mert ők a hivatalos forrássból dolgoznak, a többi romfőzők meg csak beletúrnak a gyártói romba... A kuglinak a forrása meg sokkal jobb mert soxor a gyártók szarják el a rendszert a felhasználók meg szarozzák a droidot. Mellesleg kiegészítik egy csomó extrával amikkel sokkal jobban személyreszabható a rendszer, ugye a stabilitásról és gyorsaságról ne is beszéljünk... Mellesleg nem 1 ember fejleszt hanem több és így sokkal gyorsabban jönnek a frissítések, a hibajavítások. Szerintem az összes többi romfőzőre nyugodtan lehet mondani hogy csak bohócok, mert ők is cmet veszik alapul, ha van az adott készülékre, vagy a gyári romot...
Sok ember szarozza a cmet mert nem értenek hozzá, mindenkinek előjön mindenféle hiba, nálam alig alig fordul elő valami... Azt vettem észre hogy aki konyít valamennyit a témához, annak nincs baja az androiddal, viszont aki ész nélkül feltelepít (szó szerint) 80-100 alkalmazást, meg teleganézza az egész rendszert, totál analfabéta az egészhez annak szar... és fikázza az androidot, bezzeg az alma... Tudni kell kezelni azt a készüléket...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Vírusirtó topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- További aktív témák...
- Macbook Pro 16" M4 PRO - 2025 gyártás, 14/20 mag, 24GB RAM, 1 TERA SSD, 2 ciklus - Apple garancia
- Macbook Pro 16" M1 MAX - 2022 gyártás, 10/32 mag, 64GB RAM, 1 TERA SSD - garancia (108)
- Macbook Pro 16" M1 PRO - 2022 gyártás, 10/16 mag, 32GB RAM, 512GB SSD - garancia (105)
- Macbook Pro 16" - 2021 gyártás, 8 mag i9, 32GB RAM, 1 TERA SSD, 8GB Radeon, touchbar, garancia (1
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (53)
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest