- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
Új hozzászólás Aktív témák
-
alba-regia
aktív tag
-
urielz29
csendes tag
Sziasztok
Adott egy Transformer, meg egy olyan lakás, ahol csak vezetékes internet van bent, vagyis kábel, ergo nincs wi-fi...Létezik-e valami olyan kis, hordozható kütyü, amely a kábelre dugva képes wifi-ként funkcionálni?? -
válasz
alba-regia #1195 üzenetére
Hát így most meg nem mondom
Amint visszakapom a kis aranyost szervízből megtudom mondani, vagy mondjuk holnap (még dolgozom). De a gyári instrukciókat követtem.
Update: Hülyeséget írtam, nem a böngészőn, hanem a Windows Intézőn kereszetül
-
A megfelelő Asus-os programok telepítése után nálam a böngészőn keresztül látható volt a Transformer belső háttértára, igaz minden elég nyögvenyelősen ment (a TotalCommander valamiért nem látta), de ezt betudom annak is, hogy keveset foglalkoztam vele és ennyire nem vagyok spíler sem a dologban
-
-
Vyndree
őstag
Interaktív háttér Androidra: http://www.youtube.com/watch?v=T2ySz4NI9Yo
-
a man
tag
válasz
Tsebacsi #1180 üzenetére
Hagyjuk a Toshiba szervizet! Nekem lassan két hete van bent a laptopom, de az ígérgetésen kívül mást nem kaptam. E hétre mondták, hogy meglesz a javítás, de majd telefonon érteítenek. Máig nem hívtak. Ha én telefonáltam fel sem vették. Személyesen mentem be, de csak a köntörfalazás ment...
-
zezoka
őstag
Miért, számítógépre kötve usb-n nem jelenik meg adathordozóként mint meghajtó?
-
mgTerminator
veterán
Symbianra volt a symsmb progi amivel a telefonon meg lehetett osztani mappákat és azt csatolta a hálózatra, pont úgy mint amikor gépen osztasz meg valamit. Androidon még nem találkoztam ilyen alkalmazással, csak az FTP-ssel
De ha találsz jobbat, akkor oszd meg mert lehet hogy engem is érdekelne!
-
-
alba-regia
aktív tag
cozmo, a man: lehet, hogy itt előbb kaptok választ, ami egyébként engem is érdekelne.
-
cozmo
őstag
Mivel lehetne elérni a tábla merevlemezét hogy az asztali gépen a TotalCommanderben lássam?
-
Peetey91
senior tag
Hátha valakit érdekel egy Invisible Shield
-
a man
tag
Segítsetek már legyetek szívesek! Írt valaki már arról, hogy miként lehet összehozni a Transformert egy otthoni helyi hálózattal? - Nem csak a filmek nézésére, ill. a fotó, zenék megosztására gondolok (MyNet alkalmazással), hanem teljes hálózati hozzáférésre. Pl. jó lenne látni az egyik PC-n lévő nyomtatót, ami nem hálózati printer. Egyáltalán lehet-e, stb. Pl. egy ilyen Samsung nyomtató/szkenner vezérelhető-e a marketen lévő Samsung MobilePrint alkalmazással? - Bocs, de mint látszik, nemigen értek hozzá.
-
Szervíz itthon nem nagyon van, az enyém is Csehországba ment ki, futárral. Ha van rá garancia (gondolom van), akkor írni kell az asus honlapján egy ilyen szervízigénylést, arra reagálnak egy válaszmaillel, utána meg küld a ups egy másik mailt, hogy az általad megadott címre mikor mennek ki a gépért. Háztól házig szól a gari, szóval hozzák-viszik.
-
Drizzt
nagyúr
Amúgy ez a jelenség sajnos nem olyan ritka(dust under glass). Még nem olvastam végig.
-
bigdady
nagyúr
válasz
mgTerminator #1173 üzenetére
Nekem túl fekete
-
válasz
mgTerminator #1170 üzenetére
Ez hivatalos vagy custom romos???
-
bigdady
nagyúr
válasz
mgTerminator #1170 üzenetére
Kicsit gyászos
-
mgTerminator
veterán
Itt vannak az icsről készült képek.
-
Drizzt
nagyúr
-
mgTerminator
veterán
A Tubeos HD-t lazán viszi, az összeset! AFullHDnál már persze összekakálja magát. A probléma a filmlejátszással van, ott is az mkv-val. Nincs olyan mkv ami ne akadna vagy ugrana egyet.... Tapasztalatom szerint a dice player játsza le jobban a filmeket viszont többször összeomlik mint ahány filmet megnéz vele az ember
-
mgTerminator
veterán
válasz
bigdady #1159 üzenetére
Csak teljesen fölösleges.... egy az hogy nemigazán létezik droidra vírus, a másik meg az h nem úgy van mint vinfoson h netezel és benyelsz minden szart. Csak telepítéssel lehet a vírust megkapni, és ha nem telepítgetsz össze vissza minden marhaságot akkor nem kapod meg. Na meg ugye a marketen a programok nagyrészét átvizsgálják.
-
Drizzt
nagyúr
Hali!
Vettem ma egy Transformert használtan. Tetszik nagyon, de már amikor itthon voltam, tapasztaltam egy furcsa dolgot. Fehér képernyőn látszik meg leginkább, illetve ha ki van kapcsolva a tablet megjelenítése. Olyan, mint egy kis pixelhiba, de nem biztos, hogy az. Kikapcsolt állapotban egy nagyon pici fehér szösszerűséget látok, de olyan, mintha az üveg alatt lenne. Méretre egy pixel kb., vagy talán valamivel minimálisan nagyobb. Létezik az, hogy az üveglap alá valahogy bekerülhetett egy szösz? Ha kikapcsolt állapotban is látom, akkor pixelhiba nem lehet, igaz? Esetleg szervízben ki tudják fújni valahogy az üveg alól a dolgokat, ha tényleg oda szorult be valami?
-
dev00
tag
Sziasztok,
Melyik ingyenes vírusírtót ajánljátok, ha ér valamit egyáltalán az ingyenes és melyik fizetős a legjobb? Mennyire szükséges androidra vírusírtó? Köszönöm.
-
cozmo
őstag
válasz
mgTerminator #1147 üzenetére
Dev00: Igaz! Akkor máshol olvastam: az xda-n...
-
gjc
csendes tag
válasz
mgTerminator #1149 üzenetére
Csak reménykedtem, hátha az ICS megoldja a problémát. Persze lehet, hogy nem is ezen múlik, nem igazán értek hozzá.
-
gjc
csendes tag
válasz
mgTerminator #1122 üzenetére
Szia,
esetleg HD filmlejátszást próbáltál vele?
-
betyarr
veterán
EZZEL van valakinek mélyreható tapasztalata?mennyire könnyen válik fel a kijelzőről,vagy a hátlapról?ha felvált,vagy le lett véve a készülékről,akkor hányszor lehet visszarakni?
-
Drizzt
nagyúr
Ami van USB a TF101-en(dokkoló nélkül), az jó külső vinyó csatlakoztatására amíg adatot töltenék fel róla? Wifin keresztül milyen programmal lehetne pc-ről adatokat leszedni? Vagy tabletre filmet , zenét legegyszerűbben hogy szoktatok otthon felpakolni(win7-es masinériáról)? Holnap veszek TF101-et használtan elméletileg.
-
-
zsoltoid
csendes tag
Sziasztok
Nektek van rajta kijelző védő fólia.
-
dim dim
tag
válasz
mgTerminator #1136 üzenetére
Szia! Olvasni tudsz? Vagy csak az írás megy?
>>>>
valójában sem olvasni sem írni nem tudok. számítógépem sincs, de ha lenne se mennék semmire vele, mert mifelénk még nincs bevezetve az áram. -
dev00
tag
válasz
mgTerminator #1135 üzenetére
Köszönöm szépen.
-
dev00
tag
Melyik torrent klienst ajánljátok, ami megbízhatóan működik? Köszönöm
-
dim dim
tag
Hi Fórum!
Hogyan tudom visszaállítani a Transformernél azt az állapotot, ami anno a dobozból kivéve megvolt?
Vagyis, összes nem gyári app és beállítás, google account stb törölve minden vissza az alapra.Köszönöm
-
válasz
mgTerminator #1130 üzenetére
Köszönöm a tanácsot, ha a második szervíz után is szórakozik, kipróbálom ezt is. Mivel van rá még másfél év garancia, küzdjenek csak vele, de én sem vagyok a végletekig türelmes.
-
mgTerminator
veterán
válasz
Tsebacsi #1127 üzenetére
Esetleg még próbálj meg egy másik resetet... Kapcsold ki a gépet, majd nyomd le és tartsd nyomva a hangerő le gombot, majd kapcsold be. A bekapcsoló gombot elengedheted, a hangerő le gombot meg addig nyomd amíg bal felül be nem jön az apróbetűs cucc. 5másodperc múlva behoz 2 ikont középen. A hangerő le gombbal válaszd ki a baloldali ikont(villogjon zöldessárgán) majd a hangerő fel gombbal aktiváld. Erre a műveletre 10 másodperced van mert utána auto elindítja a rendszert. Ez is mindent töröl a gépről, talán a belső memóriából is, ezért a biztonság kedvéért mindent ments le! Ha ezután is előjönnek a hibák akkor vagy egy főzött rom, vagy szerviz... Jobb 5letem tényleg nincs.
-
dev00
tag
Ha laptoppal belépek a marketre kiválasztok progit persze a tablet össze van kötve usbvel, a progi csak akkor megy majd rá ha a tablet is netet kap? Köszi
-
válasz
mgTerminator #1124 üzenetére
Naigen, mindig keverem, mert a telefon meg 2-essel indul
Most legutóbb direkt ügyeltem, hgy csak alapdolgok kerüljenek fel. Facebook, Adobe Flash, maps frissítés és talán egy mobo player a hozzá való kodekkel. Már az adobe keresésnél is leállt 1x a market, utána kedd este a böngésző szórakozott a könyvjelzős problémával, szerdán este már el se indult a böngésző, és a galériás játékot tegnap este csinálta. A reset pedig hétfőn reggel került rá... -
dev00
tag
válasz
mgTerminator #1125 üzenetére
Természetesen megpróbáltam, és naná, hogy nem működik.
-
dev00
tag
válasz
mgTerminator #1120 üzenetére
Igen a mobilstickes netet gyűröm, de laptopról.
-
mgTerminator
veterán
válasz
betyarr #1114 üzenetére
A kinézet az majdnem ugyan az mint a hc-nál, annyi hogy a beállítások menüpontjai változott, az értesítési sáv, nem rak ki minden szart, pl hogy dokkolón van, mert ugye látja a paraszt hogy bennevan (kurva nagy idióta volt aki kitalálta hogy oda kell baszni egy ikon hogy foglalja a helyet), meg microsdt se jelzi (mert ugye nem akajra az ember állandóan kiszedegetni ha már 1x belerakta). A rendszer nagyjából gyors, nem akad. Mivel ez még nagyon nagyon beta verzió így előfordulhatnak hibák, mint pl a kamera nem megy, meg le van még írva az oldalon hogy mik azok amik még nem üzemképesek. Viszonylag elég gyorsan fejlesztik a romot de hétköznapi használatra nem nagyon ajánlott. Ettől függetlenül ahogy próbálgattam, talán megállná a helyét. Ha gondolod tedd fel, egy próbát mindenképp megér
-
válasz
mgTerminator #1119 üzenetére
Természetesen mindig a szoftverben lévő factory resetet csináltam, utána mindig törölt minden rajta lévő progit, újra be kellett állítani a nyelvet, a fiókot, stb. Csak a nagy szoft (2.3.1) maradt rajta, minden mást, mint az asus webstorage, maps, stb. frissíteni kellett.
-
dev00
tag
Sziasztok,
Boldog tulajdonosa lettem egy dokkolós TF101-nek, még nem tudtam sok mindent kezdeni vele, mert nincs netem, csak mobilstickes, illetve az android rendszer is teljesen új nekem, a héten kötik a netemet, addig is szeretném megkérdezni, hogy hova érdemes beregisztrálni, milyen weboldalakat célszerű meglátogatnom és mit érdemes átolvasnom. (ezt a fórumot természetesen az elejétől átrágtam) Köszönöm.
-
Sziasztok!
Nekem olyan bajom van a tablettel, már mióta megvettem, hogy random időközönként (manapság gyakran-állandóan) fagynak rajta az alkalmazások. Pl. Galéria tegnapi nap folyamán 2x állt le egymás után, miközben az ismerősökkel picasa-s albumokat néztünk. Előtte a böngésző kezdte azt csinálni, hogy a könyvjelzők-beállítások gombra lépve kilépet, 5x egymás után. 1 nappal később az ikonra kattintva egy villanás volt csak és megint a főképernyő (szal el se indult). Facebook kliens is szokott fagyogatni, market is. Random szokott lefagyni-újraindulni is. Gyakran dobálta ezt a "dmclient alkalmazás com.asus.dm folyamata váratlanul leállt, próbálja újra" szöveget is, egy frissítés csak manuális módon ment fel rá, OTA-n keresztül képtelen volt. 1x már kiküldtem szervízbe (november), de nem találtak semmit, valami keretet cseréltek, azt annyi. Most írtam nekik 1 hete megint, hogy tessék elvinni. A válaszlevélben az állt: reseteljem (sokszor megtettem, nem segít), és frissítsem (régóta a 2.3.1 van rajta, ennél újabbat nem talál), mert a tudós kollegák több órás teszt után se találtak hibát (nekem fél óra/10 perc elég ehhez).
Volt-e már valaki hasonló helyzetben?
Ha megint elküldöm, és megint szarul jön vissza, mit lehet tenni? Követelni egy másik darabra cserét esetleg visszakérhetem a pénzem, vagy arra ne is számítsak??Előre is köszi a válaszokat!
-
betyarr
veterán
válasz
mgTerminator #1113 üzenetére
valami közelebbit tudsz mondani az ics-ről?boot idő,kinézet stb?nem akasztja meg a gépet?
-
mgTerminator
veterán
Akinek már nagyon viszket a tenyere és ki szeretné próbálni az icst, az innen letöltheti! Én kipróbáltam és azt kell hogy mondjam, elég faszányos lesz
A Chrome meg nagyon hajaz az asztalira és az is nagyon szuper! Az alma feldughatja az iOS-t!
-
Vyndree
őstag
válasz
mgTerminator #1109 üzenetére
Sok mindent nem adnék érte.
-
mgTerminator
veterán
válasz
vilmoskorte1 #1107 üzenetére
Google a barátod
Mivel nem lehet szétszedni így mi is csak így jutnánk hozzá az infóhoz! Egyébként ugyan az van benne mint a dokkban, 3300mAh-ás.
-
vilmoskorte1
csendes tag
üdv fórum!
milyen akku van a transformerben?
Nem a dokkolóban hanem a gépben.
mAH és W értékre gondolok.Köszönöm
-
Drizzt
nagyúr
A 3g-s valtozatba belemegy a "normal" sim, vagy microsim kell hozza?
-
hangero
csendes tag
Hi Fórum!
Használta már vki ezt az "one click root tool"-t a Transformerhez?
[Tool]Razorclaw - One click Root for all ASUS Transformers, 3G and Slider(25-12-2011)
[link]Ha hinni lehet a leírásnak, épp olyan egyszerű, mint anno az Universal Androot volt.
Használta már vki?
Tapasztalat?Köszönöm
-
cozmo
őstag
A naptár nem hajlandó szinkronizálni a facebook eseményeket.
Hogy lehetne rábírni? -
Peetey91
senior tag
Van egy eladó Transformerem,ha bárki mostanában tervezné a vételét: http://hardverapro.hu/apro/asus_eee_pad_transformer_tf101_16gb_asus_sleeve_ca/hsz_1-50.html
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- Nitro AN515 57 15.6" FHD IPS i7-11600H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple MacBook Pro 16" (2021) M1, 32GB RAM, 500GB SSD Csúcskategóriás erő, elérhető áron!
- BTO/CLEVO X170KM-G DTR i9-11900K/64GB/RTX3070 Gamer/Workstation
- Lenovo Ideapad Slim 3 DDR5, Garancia jún 2026
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Hajlítható stílus, pörgős teljesítmény - 512GB
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -- 100% EREDETI AKKU, 1ÉV
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest