Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Nincs megállás akkuméretben
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave182
senior tag
Jó reggelt,van olyan tf101 aminek a dokkoloja magyar betűs?gyarilag nem foliazva kerdezem...köszi
-
bostone
addikt
válasz
mgTerminator #2486 üzenetére
Találkoztunk, de nem kedveltük meg egymást...
-
niiks
csendes tag
válasz
mobiltel #2482 üzenetére
Én dokkoló nélkül használom. Legfőképpen netezésre, könyvolvasára stb. Utazáskor sokkal egyszerűbb magammal vinni, mint egy notebookot. Mindig van rajta valami film, sorozat, könyv, hogy ne unatkozzak. Teljesen elégedett vagyok vele majd egy év után is. Mondjuk nekem a notit nem váltja ki.
-
mobiltel
tag
Sziasztok Transformers tulajok!
Lenne egy pár kérdésem a gépezettel kapcsolatban!
Én tervezem mostanság egy ilyen gépezet beszerzését és máris az egyik kérdésem hogy alapjába véve eléggé megbízható nincsen vele gondok?
A másik hogy dokkolóval érdemes venni vagy elég anélkül is!
A harmadik hogyan lehet mobil nettel használni?
Mert olvastam hogy nincs benne 3G modem csak wifi! -
Böngészője problémás, csomó oldalt nem tud rendesen megjeleníteni, a Crome pl. nem kezeli az ékezetes betűket. Kicsi a tárhelye, ahogy írtad lassabb, mint egy hasonló note vagy netbook. Problémás adatokat másolni rá, a szövegszerkesztői nem tökéletesek, és nekem azok szükségesek egy-egy ajánlathoz. Megosztásban sincs a toppon, nekem a felhős megoldások nem jönnek be.
Szóval ennyi, maradok a bevállt winfosnál -
Drizzt
nagyúr
válasz
Tsebacsi #2479 üzenetére
Mire használod? Nekem igazából minden itthoni tevékenységet kivált, szóval ha nem lenne Diablo 3, kb. a pc-t se kapcsolnám be. Jó, lehetne gyorsabb, de azon kívül nekem nagyon tetsző eszköz. Amióta megvan szerintem minden nap legalább 1 órát használtam. Munka, szövegszerkesztés, meg ilyesmi nem érdekel.. Arra ott a munkahely.
-
-
dave182
senior tag
sziasztok,eladóvá vált a transformerem...ha valakit érdekel írjon privit...
-
a man
tag
Gondolom, ez még nálatok sem működik (magyarul)...
-
Vikt0r
aktív tag
Google now-t próbálta már valaki telepíteni?
-
menpee
aktív tag
PERI lett belőle, minden okés.
Az AOSP#4 eddig nagyon jó, teljesen más a felhasználói élmény. Eddig nem tapasztaltam fagyást, lassulást, stabil és gördülékeny rendszer.
Anno az általam tesztelt és elhasalt videókat (1280x720 5722 kbps körül, 22 perc és 41 perc) gond nélkül le tudom játszani, tehát az utolsó okom is elhasalt a tabletváltás mellett -
menpee
aktív tag
Első flashelésemre készülök, de elakadtam...
Recovery-ben nem látja az sd kártya tartalmát a gép, csak a belső tárhelyet. Mi ilyenkor a teendő?
CWM 5.8.3.4-ről van szó, 32GB sdhc FAT32-ben. A segítséget előre is köszönöm! -
menpee
aktív tag
válasz
babosmiki #2468 üzenetére
Bocsánat, ha így érzed, de semmi offenzív nem történt a sérelmedre. Replay:
2450: Mi kapunk JB-t?
2451: Én már azzal használom
2462: Link?
2463 : 6 hozzászólással lejjebb
2457: Én már nem EOS-t használok, hanem EZT (ha rákattintottál a linkre, akkor egy JB romra vitt. Az, hogy le van halva a cwm oldala, nem a mi hibánk).Remélem így már összeáll valamilyen szinten.
-
babosmiki
addikt
válasz
mgTerminator #2467 üzenetére
#2451-re írtam, de mindegy.
Marha barátságosak vagytok ebben a topicban... -
sisan
csendes tag
Az előző hozzászóláshoz tartozó hivatkozás helyesen.
-
sisan
csendes tag
Asus Transformer gyári hálózati töltő eladó. 1 hónapos, Speedshopban vásárolt.
http://hardverapro.hu/apro/asus_transformer_gyari_halozati_tolto_elado_1_hona/friss.html
-
babosmiki
addikt
válasz
mgTerminator #2451 üzenetére
Link?
-
menpee
aktív tag
válasz
mgTerminator #2457 üzenetére
Na majd átrágom rajta magam egyszer.
Videólejátszással tapasztalatok? T2-n gondolom nem lehet csodát művelni... Melyik custom viszi a prímet eddig? Igazán ez a fő felhasználási területe az enyémnek, plusz persze a stabilitás és a sebesség sem jönne nagyon rosszul -
mgTerminator
veterán
Én már nem EOS-t használok, hanem EZT. Ehhez nincs kernel, és nem is nagyon lesz szerintem
Az EOS-ban nem tetszett az hogy pár másodperc alatt behozta az "asztalt" de nem töltötte be a dolgokat vagy 2-3 percig. Mondjuk ebben ez a rom sem sokkal jobb, de valamivel talán mégis. Egyébként hozzá lehet adni felhasználókat és hogy mikhez férhetnek hozzá
külön vannak a programok adatai
Bár ezen van még mit fejleszteni.
Mostanában baromi soxor lefagy meg újraindulgat, eléggé instabil, de olvastam a Gio topikjában hogy a performance menüben a memória dolgokat ha kikapcsolják akkor stabil lesz a teló, ezt tapasztaltam is, beállítottam a tableten is, egyelőre úgy néz ki hogy jó... Csak faszér gondolkozik annyit amikor újraindul :@ -
menpee
aktív tag
válasz
Milyen kernellel?
-
zezoka
őstag
válasz
De én hivatalosan akarom úgy!
-
zezoka
őstag
Mi kapunk JB-t?
-
baani59
aktív tag
válasz
mgTerminator #2447 üzenetére
Ha elmúlt a nyár, én is ki fogom próbálni...
Nem akarom megszívatni a gyerekeket. -
zezoka
őstag
Az nem kellemes!
Táskában nem volt körülötte valami? Vagy valami nekiért+rápakolás? Bár ha kisolló van mellette, a Gorillának akkor sem eshet baja...
-
Drizzt
nagyúr
Sikerült valahogy két karcot összehozni a tabletre, fogalmam nincs hogyan. Egyszer csak amikor elővettem a nyaraláson, már rajta voltak.
-
jlasz
csendes tag
Sajnos nem jó, a képernyő zárolása alatt ott van szürkével hogy "mintával biztosítva" ha ráklikkelek akkor új felületen csak a Minta újrarajzolását tudom elérni és nem azt hogy a Minta helyet jelszavas védelem legyen
-
jlasz
csendes tag
Kérném a segítségeteket, hogy lehet megváltoztatni a képernyő zárolását , most mintával van biztosítva de vissza szeretném állítani a jelszavas védelmet. Előre is köszönöm.
-
zezoka
őstag
Nem jön valami frissítés? Újdonságra vágyok, minden tökéletesen műxik!
-
mgTerminator
veterán
Használja valaki a hivatalos cm9et?
-
menpee
aktív tag
válasz
DessertFox #2432 üzenetére
Nem tudom milyen fülhallgatóval használod, de nálam egy Xears segítségével brutálisan szól voodoo nélkül is. Lehet, hogy a fülesed a szűk keresztmetszet és ezért nem jönnek ki az előnyök olyan kontrasztosan.
Egyébként én is tervezem a megvételét -
válasz
DessertFox #2429 üzenetére
Ismerem, Nexus S-en használom.
Marketen írja a fejlesztő, hogy Transformer ICS-en nem megy még. A link alatt ki lehet próbálni egy előzetes verziót. Szóval vagy ezt használod, vagy vársz, amíg elkészül teljesen. -
dave182
senior tag
Azt tudja valaki hogy az origami smart cover jó e a tf 101-hez?
-
DessertFox
aktív tag
-
menpee
aktív tag
válasz
DessertFox #2420 üzenetére
ICS-re még csak béta van kint, azt is csak az előző verzió fizetős ügyfelei próbálhatják ki. A régebbi free verzió pedig Honeycombon működik.
-
dave182
senior tag
válasz
mgTerminator #2423 üzenetére
ha megkérlek belinkeled?vagy az az ami a videós oldalon van?
-
dave182
senior tag
hogy tudom rootolni a transformert?pls help!
-
dave182
senior tag
válasz
DessertFox #2420 üzenetére
és most kísérletezel, h mit hogy kéne?XDA-n nincs semmi segítség hozzá?
-
dave182
senior tag
válasz
DessertFox #2416 üzenetére
Ez a voodoo sound mit takar pontosan?
-
nejlon
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem eee pad-al kapcsolatban, miszerint tavaly vettem a gépet a vaterán, viszont eladói garanciát nem kaptam hozzá, csak a gyári warranty card-ot. Miképpen tudhatnám meg, hogy van-e a gépen garancia!Üdv!
-
DessertFox
aktív tag
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítségét, megoldódott a dolog. Most a voodoo sounddal szenvedek
-
a man
tag
válasz
DessertFox #2413 üzenetére
Nos, én a következőket találtam:
- ASUS billentyűzet_3.0.0.0.apk
- com.asus.keyboard_1.0.apkEzekre gondoltál?
-
DessertFox
aktív tag
Sziasztok. Ma újra kellett tennem a romot, mert kiütöttem a voodoo kernellel. Most viszont a dokkolón nincs magyar billentyűzetem. Megnézné valaki hogy milyen programot használ hozzá ? Köszönöm előre is,
-
niiks
csendes tag
Hali!
Micro sd-vel a 32 gb-ig vagy max 32 gb-tal bővthető a gépezet? -
r3dsnake
nagyúr
válasz
mgTerminator #2409 üzenetére
Én nem szartam be, főleg, hogy engem nem is érint a dolog. Csak leírtam az infót, amit eddig biztosra mondtak. A TF101 kérdőjeles.
-
a man
tag
-
DessertFox
aktív tag
Ha valaki ügyes és ismeri a barátját, a guglit, találhat hárombetűsnavigációt ami kitűnően működik a mi kis kincsünkön is.
-
mukisrác
aktív tag
Elvileg jön a Jelly Bean a transformerre...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mini-ITX
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- nVidia GeForce RTX 2070 (TU106)
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
- Dell Inspiron 15 5518 /11.gen i5-11300H 24GB ram/512 GB SSD FHD
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest