- Yettel topik
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgTerminator
veterán
válasz
betyarr #2199 üzenetére
Nagy általánosságban 99%-osra mondanám, legalábbis nálam. Mostanában előfordultak hibák, de azok ki lettek javítva. Én kipucoltam a rendszert tehát nem tudom hogy a többi dolog mennyire van a toppon, pl a beépített böngésző, galéria, zenelejátszó stb.
Minden esetre tedd fel a legutolsó verziót, az 1.1.6-ot, és nagyon FONTOS! hogy guevor legutolsó kernelét is tedd fel utána, mert abban javítva vannak az ics hibái. A megatron partsban megtalálható! (A megatron cm9 alapokon nyugszik, a cm9 pedig a hivatalos ics forrásból készült, ami bugos a transformeren) Ricardo kijavította a hibákat a cm9ben és így jött létre a megatron.
Tehát röviden összefoglalva, 1.1.6 és guevor 20.1 kernellel nálam jelenleg hibátlan, és az NTFS fájlrendszert is kezeli.
(Az is növeli a stabilitást ha kipucoljátok a rendszert, amit a App Remover & Installerrel könnyen meg is tehettek recoveryben, amit én készítettem) -
baani59
aktív tag
válasz
betyarr #2189 üzenetére
A Megatronon működnek a Huawei 3G stickek, én is tudom tanusítani. A próba kedvéért feltettem miután a Revolution HD 3.4-es verziója csak folyamatos rebootra volt képes a gépemen. A Megatron oldalán van egy lista a kompatibilis modemekről, ezek 90%-ban Huawei modemek. Ha különben bejön a Megatron, akkor érdemes venni egy Huaweit 2-3 ezer forintért. Olcsóbb megoldás, mint a hordozható USB-és vagy 3G képes wifi hotspot.
-
Malarwen
csendes tag
válasz
betyarr #2191 üzenetére
Nekem működik. Az XDA-n van egy frankó kis leírás, 3g usb dongle alcímen. A kompatibilis modemek listája is ott van (nekem E1750 van). A leírás alapján csináltam és most ha rácsatlakoztatom akkor egy újra indítás után minden gond nélkül üzemel, most is úgy írok.
rom: megatron 1.1.1
kernel: guevor v20.1szerk: Simán csak roottal nem cm9 rommal nem próbáltam még.
-
urielz29
csendes tag
válasz
betyarr #1723 üzenetére
A Sygic nevű navigációs szoftver (fizetős) nagyon jól működik...néha veszt jelet, de aránylag elmondható, hogy el lehet vele jutni akárhová. A Google Maps az felejtős, nekem az ICS frissítés előtt nem is működött; most valahogyan rárak a térképre gps-jel esetén, de lassú, meg a térképek nem tisztulnak stb... Inkább egy másik; nagyon hasznos térképalkalmazás a Mapdroyd. Offline módban használhatod, nem navigációs eszköz, de például városban nagyon jól használható eltévedés esetén:-) gps jel esetén megmondja hol vagy., a térképek meg nagyon részletesek, eléggé sok infóval ( a teljes térképcsomag kb 7 gb , és ingyenes az egész)
Üdv -
mgTerminator
veterán
válasz
betyarr #1114 üzenetére
A kinézet az majdnem ugyan az mint a hc-nál, annyi hogy a beállítások menüpontjai változott, az értesítési sáv, nem rak ki minden szart, pl hogy dokkolón van, mert ugye látja a paraszt hogy bennevan (kurva nagy idióta volt aki kitalálta hogy oda kell baszni egy ikon hogy foglalja a helyet), meg microsdt se jelzi (mert ugye nem akajra az ember állandóan kiszedegetni ha már 1x belerakta). A rendszer nagyjából gyors, nem akad. Mivel ez még nagyon nagyon beta verzió így előfordulhatnak hibák, mint pl a kamera nem megy, meg le van még írva az oldalon hogy mik azok amik még nem üzemképesek. Viszonylag elég gyorsan fejlesztik a romot de hétköznapi használatra nem nagyon ajánlott. Ettől függetlenül ahogy próbálgattam, talán megállná a helyét. Ha gondolod tedd fel, egy próbát mindenképp megér
-
zezoka
őstag
válasz
betyarr #1074 üzenetére
Ezek szerint a billentyűzetben levő aksi a gyenge pont?
Nekem két laptopom lett aksihibás (egyiknek még az alaplai töltésvezérlője is, szal alaplaphibás lett), és gyanítom amiatt, hogy sokszor volt egyhelyben asztalon, és ilyenkor a laptopból nem szoktam kihúzni a töltőt, viszont a konektorból igen (ne legyen rajta nonstop töltés, még ha már nem is tölt). Aztán mikor bedugom a konnektorba nagy szikra és pattanás szokott lenni (gondolom a töltő kapcsolóüzemű tápja miatt). Arra tippelek, hogy ilyenkor esetleg egy (zavar)impulzus átszaladt a gépre is, és emiatt ment tönkre az aksi (és az alaplap is egyszer). Azóta előbb a konnektorba dugom be, majd a gépbe (mert az utolsót, ahol csak az aksi volt a bibi, cserélték gariban - MSI Wind, de aztán eladtam, és azóta asztali gépem van mert javarészt asztalnál használom - de ezért is kértem Transformert, mert azért sokszor jól jönne, elég ha csak annyi, h kanapéról netezve nem kell asztali gépet kapcsolni).
-
mgTerminator
veterán
-
mgTerminator
veterán
-
Buvana
aktív tag
Hát, én pedig wifi nélkül is rendszeresen használom autós navigációra. Volt már egy pár gps-em, most is van, és semmivel sem később találja meg a jelet (wifi nélkül) mint egy célhardver gps. 1, max 2 percen belül talál 3d pozíciót, akár hidegindítás után is, szabad ég alatt természetesen.
-
Vyndree
őstag
Van a T-nek is ilyen: T-Mobile Hotspot + akár már 0 Ft-tól.
-
nejlon
csendes tag
Szia, én telefonnal Bluetooth-on keresztül neteztem, megvoltam elégedve a sebességgel, szerintem az aksit sem ette annyira, mint a wifi-hotspot funkció. Az eszközök illesztése is két kattintás, illetve érintés volt, a transformer alapból feldobta az eszköz internet megosztását.
-
Buvana
aktív tag
Igen tudok segíteni. Meg kell nyomni a fiók törlése gombot.
Nekem meg véletlenül egy dokkolót küldtek mellé. Félretéve a viccet, ilyen nincs, hogy elnézik, és 32-eset küldenek helyette, ám ha van, akkor most irigy vagyok!De az adataidat nem úgy kell védeni, hogy törlöd a fiókot. Hanem pl. képernyőzárral.
-
baluka26
veterán
Figyelj, amivel én rootoltam az gyak. egy .apk alkalmazás, szinte 0 az esélyed, hogy elromoljon a gép. B70-es steppinget vissza lehet gyári állapotba rakni, B90-et nem (ajánlom az xda-developers fórumot olvasni)
Nyugodtan menj át a füleses srácokhoz, de én mint fejeses topiklakó azt mondom, hogy Xears vagy Brainwavz.
-
Vyndree
őstag
Nekem a Sony EX 700 az ami bejött, sajnos a hagyományos fülhallgató kiesik a fülemből. Jó hangja van és 5-7 USD-ért már lehet ilyet rendelni tokkal, itthon ugyanez kb 3eFt. Másfél éve használom rendszeresen, nem hullik szét, még semmi baja.
-
Rudiaszarvas
tag
Ártani nem ártasz vele.... de ha jól tudom ezeknél az akksiknál már nem létszükség.....
Igen, ha fél éven belül nincs baj az akksival akkor sokáig bírni fogja... állt. Egyébként én úgy tudom h a masinára 2 év gar van...de az akkumulátorra 1 év...... Remélem tévedek és arra is 2..... -
Vyndree
őstag
Ha behal az akkuja akkor fél éven belül fog.
Rendelt már hozzá valaki autós tartót? Valami ilyesmi tartót már vettem korábban, az jó volt a 7"-os Samsung Galaxy Tabhoz és a 10"-os iPad-hoz is. Az ára 5-7 dollár körül van szállítással együtt, kb 1200-1500Ft-ban megáll.
Alkalmas anyós ülésen (vagy hátul) utazónak videót nézni (lehet tenni oldalüvegre is), navigálásra, vagy útközben kamerázni.
-
Rudiaszarvas
tag
Hi... igen, egy kattintás a root...és egyszerű az unroot is.. vagyis vissza tudod állítani gyári állapotba... ha pedig olyan baj történne h nem kapcsol be.. vagy a kijelzővel van gond és gariztatnod kell.... akkor nem foglalkoznak semmi ilyennel..... megkapod az új alkatrészt és egy új (eredeti) ROM-ot nyomnak rá..... nem nézik hogy Rootoltad-e vagy sem....
Itt a fw magától frissül.. illetve.. megkérdezi az eszköz h frissíteni akarod-e...... természetesen ha rootolva van vagy másik ROM van rajt akkor nem érkzik asus fw frissítés....
Ha nem jól tudom....szóljatok!
-
Vyndree
őstag
Harap-e a román Digidog nálunk?
Román honlapjuk: http://domo.ro/
-
Agro
senior tag
Ilyenkor azt fizettetik meg veled, hogy mennyivel hatékonyabban tudod használni és mennyivel kényelmesebben. A gyártók a lehető legtöbb bőrt szeretnék lehúzni 1-1 termékről és sajnos amíg a fogyasztók hajlandóak súlyos tízezreket fizetni egy 3G modulért addig meg is fogják tenni. Ugyan ez a helyzet a belső memóriák terén. Több tíz ezer forint különbség van 8, 16, 32 vagy 64 Giga közt pedig annyival nem drágább egyik modul a másiknál. Megértem a gyártók viselkedését de nevetségesnek is találom egyben. Sajnos ilyen a fogyasztói társadalom. A legtöbb ember elhiszi, hogy az annyiba kerül.
-
Vyndree
őstag
Egy kollégám van nagyon ráindulva. Az én gépem ismeri, az edigitalban meg már volt a kezében, szerintem meglepi magát karácsonyra egy ilyen jószággal. Megvannak az előnyei, meg a hátrányai is, el kell dönteni mire kell. Ha sokat fogsz rajta gépelni és a vastagság nem olyan nagy gond és az akku készenlétét fel tudod áldozni (Dell kb 4 órát bír aktív használat mellett) akkor meg kell nézni.
Utána kell olvasni mik a tapasztalatok, csak annyit mondtam, hogy mindenképp számításba kell venni, szerintem jónak tűnik. -
Vyndree
őstag
-
Vyndree
őstag
Ha USB-s megoldást szeretnél akkor mindenképp dokkolóval vedd. Az ára így egyben 140eFt-tól indul, szerintem ennyit nem ér. Utólag dokkolót használtan 20-25eFt-ért kapni hozzá, újonnan kb 35-40eFt. Most a Transformer kb 120eFt, pár hónap múlva a dokkoló egy vagyon! Nem akarlak rábeszélni, de ez a Dell ami legalább 30eFt-tal olcsóbb sokkal többet tud ha a Transformert dokkolóval hasonlítjuk hozzá. Eleve kapsz egy teljes értékú Win7-et, 1GHz helyett 1,6GHz-es kétmagos Intel procit, 16 helyett 320GB háttértárt és még sorolhatnám. AKármilyen Win programot rá tudsz tenni, nem kell Marketezni, esetleg fizetni olyan szoftverért ami a már jól megszokottad közelébe sem ér.
A lényeg, hogy mire szeretnéd használni.
Ha arra, hogy előkapod, 1 mp alatt bekapcsolod, keveset írsz rajta, nem tartasz rajta nagy adatmennyiséget és fontos a mobilitás akkor a Transformers.
Ha viszont tudsz várni 1 percet a bootolásra, szeretnél rajta 200 filmet és 8000 képet gond nélkül tárolni és már megszoktad már a Windowst akkor mindenképp a Dell a neked megfelelő. Kicsit vastagabb, viszont jóval többet tud, egy teljes értékű netbook amit akár táblagépnek is tudsz használni. -
Vyndree
őstag
Látom T-ben gondolkozol.
Hotspot nem lenne jó?
Hátránya:
- az akkujára figyelni kell fel legyen töltve.
Előnye:
- nem kell hozzácsatolni (nem lóg semmi a készülékből, sokkal mobilabb, elő sem kell venni a táskából)
- dokkoló nélkül is megy (a "hagyományos mobilnethez kell USB)
- 5,76 Mbps névleges sebesség (bőven elég)
- egyszerre 5 eszközzel osztható meg
- MicroSD kártyával (32 GB-ig) bővíthetőA másik megoldás a stick, ehhez kell USB port (dokkoló), akkor már egyszerűbb (olcsóbb) egy netbook, vagy ha vásárlás előtt állsz, akkor nézd meg a Dell Inspiron DUO 1090-t, szerintem nagyon ott van most árban is!
Bővebben itt.(szerk.: hotspothoz nem kell rootolni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Ideapad3 Ryzen3-3250 MAGYAR Billentyű IPS FHD 12gb ram 256 ssd windows11
- PIROS Lenovo Ideapad Ryzen3-3250 IPS FHD 8gb ram 512gb ssd windows11
- Lenovo YOGA L13 Gen2 / Intel i7-1165G7 / 16gb ddr5 / 500gb ssd / FHD TOUCH / Ceruza / windows11
- Lenovo ThinkPad L390 / Intel Core i3 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD lcd /Windows 11
- Lenovo ThinkPad T580 / Intel i5-8350 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD lcd /Windows 11
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest