Új hozzászólás Aktív témák
-
*Szájber*
tag
Sokallom az árát, de egy elképzelhető ellenfelet látok benne az iPad 2 számára!Meglássuk!!!
-
nvyktor
aktív tag
Úgy látom, most a szétszedhetős dizájn lesz a hájp...
-
nuke7
veterán
170k?!
-
AS
félisten
Android 3.1 el lesz majd igazi.
-
Napfénysüti
nagyúr
Meglehetősen érdekes elgondolás de határozottan tetszik. Kellemes csalódás az Asustól.
-
Laccy.
csendes tag
válasz
Nightfall75 #89 üzenetére
Köszi!
Gondolom árban nem mindegy, melyiket veszem
És akkor a rendszer maga bővíthető 32Gb-ig, vagy /foglalat?
Mert akkor így 64ig is fellehetne tornászni?Mondjuk nekem elég lesz a plusz 1 kártya is
-
Laccy.
csendes tag
Sziasztok!
Most SD vagy MicroSD hely van rajta?
-
andras87
tag
ASUS a legjobb!
-
sti10p
senior tag
Én valahogy még mindíg úgy érzem a 10" nagy egy picit tablet-nek, talán a 7" lenne az ideális, mondjuk a fotelből való böngészéshez...
Nem csináltok erről egy szavazást?
-
hülyegyerek
addikt
válasz
zsirfecske #66 üzenetére
Ezt remélem nem komolyan kérdezted...Internetezz már mondjuk 6 órán keresztül okostelóról, míg pl. a fürge MÁV megérkezik A pontból B pontba. Úgy is feltehetted volna a kérdést, hogy minek a tabletbe wifi ? Otthon úgyis mindenki asztali pc-ről netezik....
-
kerelo
aktív tag
Transformerr
Nagyon jó cucc.Tetszik.Mondjuk szerintem is egy kicsit drága,de ebben benne van az újdonság varázsa.
-
mightymo3
tag
Hát... igen ez egy kis pofás kis darab, akinek kell droid akkor biztos hogy ezt ajánlom, nekem egy ipad 1 es van ,de teljesen más tészta az meg az enyém. Valahogy nem érzem ugy hogy összekéne hasonlítani.
Mást ad a Ipad meg ez!
Ebben egy - két dolgot csesztek el! Ha tényleg gördülékeny a rendszer illetve a Flash akkor az nem hiba!
1. Ár
2. No 3G
más hiba nincs is!
És iszonyat pozitív ez a plusz aksis dolog eszméletlen jó dolog 16 óra!
Kemény... le a kalappal! -
harry
veterán
Én azért örülnék az USB-nek, több napos kirándulásnál praktikus lehet lementeni a fényképeket (jpg), ráadásul este át is lehet futni őket. Esetleg pendrive vagy 3g modem is köthető rá.
Mondjuk én most az egyszerűbbek között gondolkodom, egy archos 101-gyel szemezek... meg kéne nézni mégis mekkora a 10" élőben, jobb-e (nekem), mint a 7. Mondjuk én főleg olvasásra használnám, és itthon/suliban, és hátizsákkal járok, tehát talán a 10" jobb választás, de ez már tényleg off. -
Ed Parker
nagyúr
Én is a nagygépen dolgozom fel a raw fájlokat,de ettől függetlenül jó lenne egy olyan tablet ami a nagy gépet teljesen ki tudja váltani, ha nincs szükség nagy teljesítményre és egérre.
Az USB a legegyszerűbb megoldás, Cf kártyáról feltolni a képeket, bizt mentésként, a flash meg video szempontjából érdekel, sok tartalom van a neten ami flashplayert igényel. Ami az almán ugye nincs. -
madgie
titán
válasz
Ed Parker #73 üzenetére
Nekem nem nagyon kell usb/sd tabletre, videót meg fényképet a "nagy" PC-n dolgozom meg, szépen is nézne ki a 16 gigányi tárhely vágatlan 1080p-s videókkal, meg sok RAW fotóval. Ha kiválogattam, konvertáltam vagy lerendereltem és leméreteztem őket, akkor meg ott a Dropbox
Flash szintén nem nagy érvágás nálam, Farmerama sose volt a kedvencem, ha meg belefutok egy olyan tesztoldalba, ahol flashes ábrákon van a lényeg, akkor elindítom a Puffint, szépen megjeleníti az offtopik tableten a flashes tartalmat.
Szerk: azért a törpök élete nem csak játék és mese: múltkor regisztráltam egy webshopba, elküldték az ideiglenes jelszót, de a belépési azonosító és az e-mail cím ugyanaz volt, a kettő közé szúrta be a jelszót, az azonosító/mailcím ugye hivatkozásképp "magához ragadta" az ujjamat, tehát akárhogy nagyítottam, nem tudtam kijelölni a jelszót. Goto PC
-
cer
tag
Na most lenne itt egy dilettáns kérdés:
Lehet az Androidra MSN 14.0.8117.416 -ot telepíteni?Sajnos nem volt még szerencsém androidhoz.
-
Laccy.
csendes tag
válasz
zsirfecske #66 üzenetére
Igenis kell a 3G a tabletbe... Bár én is telóról fogom megoldani
-
Ed Parker
nagyúr
Engem nem az zavar, sokkal inkább az hogy az iPad szét van sztárolva, mig a másik működő alternatívákról kevés szó esik, pl:acer iconica w500 vagy jelen pill. az asus táblája.
Csak a galaxy tabbal szemben van ekkora fölénye az iPadnek.
Kíváncsi lennék most már tényleg ezekkel összemérve mit tud az iPad?
Van ipadem még, de amint bebizonyosodik hogy a másik tablet jobb akkor váltok.
Ja és nincs részesedésem sajnosbár lenne...
-
rep3at
őstag
Nagyon szép kis cucc, kellene
-
harry
veterán
válasz
zsirfecske #66 üzenetére
"minek egy tabletbe 3g? mindenkinek van okostelefonja (hehe)"
Ennyi erővel minek okosteló mellé tablet?
Valójában egyikkel sincs semmi gond, és ha más nem, opcióként (meg hát ennyi pénzért) legyen, legfeljebb nem lesz használva. -
Ed Parker
nagyúr
Azért ez fura hogy a fostartály iPadre senki nem mondja hogy drága, pedig az is mocskos drága és még korlátozott is a funkciokban, azon sín sem USB, sem más.
Ha nincs rajta az alma rögtön draga a portéka. -
hemaka
nagyúr
Ha lenne benne 3G az usb hiányát talán el is felejtenénk, na de így nem. Persze mindkettő kellett volna, majd talán a következő verzióban. Vagy valamelyik konkurensnél.
-
válasz
hülyegyerek #51 üzenetére
A Wikipedia szerint is kijön a 3G-s verzió pár hónapon belül. Itt a link --> [link]
-
Motaba78
addikt
nem rossz technikai kitaláció, előnyeivel hátrányaival együtt,
az ára számomra elég borsos, nekem marad egy okosteló és egy kis netbook (galaxy s + 11.6" netbook)
a teszt tetszett.
-
zsoltyyy
senior tag
Húha... "kicsit" drága, habár biztos van olyan akinek ez ennyiért is megéri.
-
Gusztáv
addikt
A megoldás szuper, a színe nekem tetszik, de egy usb tényleg elfért volna a tablet részen. Micro-usb sincs rajta?
-
Aprósólyom
addikt
Rettentő drágának tartom. Bár nem kérdőjelezem meg, hogy valakinek megéri. Ettől függetlenül még nagyon drága.
-
Daanika
tag
Szerintetek erdemes Ebay-rol rendelni ilyet? csakmert magyarorszagi kiszallitassal a 16 GBs verzio mar 90ezer korul elerheto. Az asusnal vilag garancia van?
-
rankesz
veterán
Hát rohadtul vártam ezt a gépet, és be is tudtam volna szerezni jó áron.
De az anno fel sem tűnt hogy nincs benne 3g... így már nem kell. -
ttt1
őstag
Én ezt szeretném megvenni(természetesen 3G-s beépített modelt amit az év második felére igérnek). Az ára annyira nem szörnyű csak a magyarok száltak el kicsit mint mindíg.Kint amazonon 112 e a 16 gb-os és 128 e a dokkolós 16 gb-os verzio...
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Nightfall75 #45 üzenetére
Az amazon megvásárol alap esetben több ezer készüléket, míg Magyarországra úgy 100 darab érkezik összesen. Egésze biztos, hogy teljesen más árat kapott az Amazon az ASUStól, mint a magyar disztribútorok.
-
Nightfall75
tag
Június 1-én érkezett egy kisebb készlet az angol amazonhoz, természetesen azonnal el is fogyott. Még időben sikerült előrendelni egy 16 GB-os verzióra dokkolóval együtt, és visszaigazolás szerint a jövő héten meg is fog érkezni.
Az ár, 20%-os áfával és szállítással együtt 455 font ~ 140.000 Ft volt! Érdekes ez a magyarországi árképzés...
-
Én előrendeltem rá, mivel már nagyon nagyon nagyon régóta hiányoltam egy ilyen készüléket. Nekem nem kell külön netbook és tablet, így ez a kis gép tökéletes lesz.
Mivel 3G támogatása nincs, így beszereztem egy ilyet: [link]. Nyugodtabb is leszek, mivel ebben a készülékben van tűzfal. Ja és 2 USB csatlakozóról, valamint autós töltőről is képes felvenni a tápot.
Amúgy azt olvastam, hogy később a Transformernek lesz olyan változata, amiben lesz 3G.
-
hülyegyerek
addikt
3g nélkül felejtős...főleg, hogy pont rövidebb-hosszabb utazáskor jön jól egy tablet, wifi meg elég kevés helyen van még... (na jó, bp-győr intercicin már van
)
-
Sziasztok a HP tx2 -es tipust ismeritek?
-
bambano
titán
instant get.
még jó, hogy nem pc, meg nem x86, akkor nem kéne.
-
banhammer
veterán
Kár érte, hogy ilyen drága...
-
galmat89
tag
Miért nem értik meg a tablet-gyártók, hogy ha az Applenek komoly konkurenciát akarnak piacra dobni, akkor azt csak úgy lehet, ha komolyan alá árazzák a dolgot!
Most pl itt van a sima, dokkoló nélküli Transformer pont ugyanannyi forintért, mint az iPad 2 16 GB.
Hát nekem nem is lenne kérdéses, hogy az iPad 2-t vegyem. Alumínium borítás, 65000+ alkalmazás, stabilabb, gyorsabb működés.
Ha mondjuk 100-110e Ft-ért árulnák, akkor na ez, vagy ez alatt gondolkodnék el, hogy ne iPad-et vegyek.
Ugyanolyan áron, sőt drágábban árulva, semmi nem lesz komoly Apple konkurencia.Majd megint az lesz, hogy ipad 2-ből idén fogy 14 millió darab, a többi gyártó meg elad belőle néhány százezret. Talán a Galaxy Tab 10.1 eljut az 1 millióig, aztán ennyi.
Ha olcsóbb lenne, az apple tortájából haraphatnának.
Amúgy meg 140ért vagy dokkolóval 200ért meg nem ilyen két szék közé ülést kell venni, hanem mondjuk egy Dell notit, 3 év garival.
-
markymango
tag
Jól olvasom, hogy magán a tableten nemhogy sim-aljzat nincs, de USB sem? Hogy egy legalább egy sticket rádughassak? Ha csak a tebletet viszem magammal, a dokkolót otthon hagyom az asztalon, akkor egyedül a Wi-Fi marad net lehetőségnek. Ennyi pénzért ez kib.szás.
-
A teszt alapján ígéretes. Tényleg meg kell tapogatni, hogy az ember el tudja dönteni megéri-e. Az ára valóban borsos egy kicsit, de dokkolóval 150e-ért már lehet vinném. Lehet minőségben nincs iPad2 szinten, cserébe nyíltabb és flash-el sincs gond.
-
devast
addikt
Ez kéne, nvidia kal-el soc-al, 170k helyett 100-110k -ért. És akkor megvenném. Ez, így ennyiért, akármennyire is tetszik (nagyon tetszik) gyenge.USA-ba elvileg $400-$450 körül kellett volna indulnia, erre valami $600-ért megy ott is (az alap verzió), a dokkolóval kiegészítve meg $800 fölött van. Tök nyilvánvaló, hogy hiány van belőle, nem tudnak eleget gyártani, és megtehetik, hogy felb*sszák az árat. Kár érte.
-
Teasüti
nagyúr
Ez miért nem PC alapú?? Így nem lesz alternatívája egy notebook-nak.
-
LTwinHU
tag
Nem 1 rossz cuccnak néz ki! De hát az ára kicsit borsos!
-
sp@rtan
senior tag
na, ez már nem rossz. de ennyiért inkább iPad 2 + Apple Wireless keyboard. igaz, nem egyben van és nincs plusz akksi.
-
Blindmouse
senior tag
Jó lenne ez annyiért amennyiért beharangozták. De ugye mi magyarok gazdagabbak vagyunk, ezért minálunk drágább.
-
engusz
veterán
Nagyon tetszik az ötlet és a megvalósítás is. Még a színe is! Dőreség néhány kép és videó után ítélkezni, körbe kell forgatni, meg kell nyomkodni, aztán ítélkezni.
Tervben van idén egy tablet beszerzése, eddig ez és egy iPad 2 alkotják a dobogós mezőnyt. Mire oda jutok, hogy tényleg megvásárolhatom valamelyiket, az árak is barátságosabbak lesznek (remélem).
-
harry
veterán
Hát szerintem oprendszert egyrészt tényleg érdemes
- kipróbálni, látni működés közben, tapasztalatot szerezni
- ismerni (bővíthetőség, kötöttségek, programtelepítés, kompatibilitás, csatlakoztathatóság, támogatás, stb).
Nekem személy szerint nagyon tetszett az iOS flott, gördülékeny felhasználói felülete, de a vele járó kötöttségek nem. Valahogy droid szimpatikusabb.
Szóval érdemes körbejárni kicsit a témát, hogy Neked mi a megfelelő, a kinek-mi tetszik lehet nem a legjobb kiindulási pont. -
blackydan
senior tag
Nem semmi kütyü főleg azon lepődtem meg mikor megláttam az ips-es kijelzőt, ezek után az árán sem lepődtem meg
-
MZperX75
addikt
Dokkoló nélkül 140.000ft ,Majdnem egy árban Ipad2 -vel(sőt barátomnál kipróbáltam egy Ipad2-őt,amit pont ennyiért szerzet be újonnan)
Specifikáció szerint teljesen megyeggyezik az Ipad2-16Gigás verziójával, 10.1" képernyő méretével és felbontásával,sőt mindkettőben 2 magas cucc 1Ghz-en fut.
10 órás használati idő is megeggyezik.Talán Ipad vékonyabb.......
Oprendszert nem ismerem ennél a készüléknél,csak Ipod2 nél,melyik a jobb?
Nekem Ipod2 tetszett,720p vebkamera HD-ban rögzít filmet,nagyon jó szoftveres támogatása,igazán jól használható kis masina,de ezt nem ismerem.
Tud valaki valamilyen érdemlegeset?Melyiket venné a 2 közül?
Tapasztalat (cikk írója esetleg?)
előre is THX -
kispalya
tag
Ar
Android
Szin
No 3G
Itt most megallok azt hiszem. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
r3v0Lut10n #16 üzenetére
Az Acerhez nem lesz billentyűzet dokkolója, az a csatlakozó a multimédiás dokkolóhoz van.
-
DEV_NULL
őstag
200k a 32es dokkolóval..
-
DonToni
aktív tag
Szerelmes lettem....
Szerintem nagyon korrektül néz ki és az ára sem vészes.... -
r3v0Lut10n
senior tag
Szintén Acer A500 tulajként ezzel szemeztem, de a sok pro kontra után az acer lett a választás. Alsó dokkolóból kiindulva ahhoz is jönni fog kiegészítő formájában egy hasonló megoldás, de már alapból van usb host ami nem hátrány. Anyagminőség meg odaver, bár mondom nagyon filóztam a 2 között, szóval ez is jó választás lehet
-
amint 100-120k lesz a dokkolós 16 gigás már veszem is az asszonynak! szerintem nagyon ötletes koncepció és kb azóta keresek ilyet mióta megy ez a tablet mánia...
-
z0d1AK
nagyúr
Jó jó, csak nem a legolcsóbb. Mondjuk egy magyar lokalizációs dokkolóval beruháznék rá. Így marad az Acer.
-
Csak ebben a színben lesz, vagy lesz valami emberi is?
Ilyet a WC-ben szoktam hagyni reggelente kb. -
harry
veterán
Hát ezt elég érdekesnek tartanám, ahhoz egy teljesen új architektúra kéne, kb. mintha lenne még egy tableted, vagy nem tudom... kétlem, hogy ilyet lehetne. Vagy x86-os a tablet, és mehet rá win/android is (meg gondolom akkor linux is), vagy arm, ami meg droid (és majd win8).
Amúgy gondolom már csak azért is drága, mert újdonság ez a fajta billentyűs megoldás...
-
Recon666
Közösségépítő
Jó cucc.
-
wolfman
veterán
Ahogy mondjátok, nagyon drága!
Arra viszont én emlékszem-e rosszul, hogy első beharangozáskor azt ígérték, hogy a dokkolóra csatlakoztatva egy másik oprendszer is elérhető(pl. win.). Bár nem mintha így kevesebb lenne.
-
Brown ügynök
senior tag
Ötletes és szép.
Bár így tényleg drága...
-
Sefter
veterán
klassz cucc, de baromi drááága...
ennyiből kijön egy erősebb noti és egy egyszerűbb tablet...és ezeket több mindenre lehet használni.. szerintem 120-140k lenne az ideális ár.. -
harry
veterán
Igen tetszetős, de nem értem, hogy lehetett minden verzióból kihagyni a 3G modemet (illetve így kissé drága is)
-
Szemjuel
tag
valami hasonlót tudok elképzelni a noteszok jövőjére!
illetve még kombinálhatnák:
a telefont dokkolom a tabletbe(monitorba) -már létezik
a tabletet pedig a billentyűzetre - már létezikés így gyakorlatilag tökéletes lenne:
apróbb ügyek - telefon
utazáskor vagy apróbb munkához beteszed a "monitorba"
nagyobb meló, vagy otthoni kényelmes netezéskor csatlakoztatod a billre -
cannibal
senior tag
Tényleg pofás
-
toldy
őstag
Nem rossz, nem rossz, a sliderről lehet tudni valamit? ( vagy a samsung ahhoz hasonló modeljéről?)
Egyébként a design az olyan prohardveres.
-
Black Dragon
addikt
Hmm, nekem a kialakítása nagyon tetszik, és még a színe is.
-
grc999
tag
Na ez már egy fokkal kulturáltabban néz ki, mint az acer hasonló modellje. -szerintem-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Horgász topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Le Mans Ultimate
- Hardcore café
- További aktív témák...
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Új Lenovo ideapad Slim 5i Multimédiás Laptop -35% 16" Brutál i5-1245U 10Mag 16/1TB IPS FHD+
- Asus Zenbook Pro 15 i7 7700HQ/1050ti 4GB/16GB RAM/100% sRGB
- Használatra kész Lenovo IdeaPad 15IKB i3-8130u,4GB DDR4,FullHD
- Thinkpad 12 V - 9 V DCDC autós töltő
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest