- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Yettel topik
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android szakmai topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgTerminator
veterán
válasz
bigdady #1159 üzenetére
Csak teljesen fölösleges.... egy az hogy nemigazán létezik droidra vírus, a másik meg az h nem úgy van mint vinfoson h netezel és benyelsz minden szart. Csak telepítéssel lehet a vírust megkapni, és ha nem telepítgetsz össze vissza minden marhaságot akkor nem kapod meg. Na meg ugye a marketen a programok nagyrészét átvizsgálják.
-
szitya1980
csendes tag
Csak érted akkor ha bruttó 135ösből vesz 10 db-ot akkor ott meg megintcsak árengedményt kaphat mert miért ne kapna. Miért lenne a saját maga ellensége akárki is.
Mindent annyiért adnak el amennyiért tudnak, aki meg nem jár utána az kemény 10eseket bukik. Viszont a drágább boltok meg vevőket főleg így karácsony előtt.
-
Vyndree
őstag
Te melyiket vennéd meg?
Ha valamit venni akarok, akkor nem a legrosszabb ajánlatot veszem alapul. Mikor el akarsz adni valamit, ne a legmagasabb árhoz ragaszkodj. Kicsit gondold át mert ha elmúlik Karácsony, akkor 80-ért fogják utánad vágni és jó ha 65eFt-ot kapsz majd érte. -
Vyndree
őstag
Annyit ér amennyit adnak érte. 130-at biztos nem adnék, inkább megvenném újonnan üzletben 122.900Ft-ért
-
Rudiaszarvas
tag
Hi!
Én is cserélni fogom a transformerem, primera.... De hiába a Huf/Eur.... én 139-ért vettem dokkolóval..... de 100E Ft-nál nem kérnék érte többet.... Lényegtelen hol tart az euró ebből a szempontból..... nem húzom le emiatt az embertársamat....
Sokan mondanák nem ér ennyit se..... De sajnos az árak ilyenek.... A Dokkoló miatt pedig kb. hetente 1x töltöm, pedig folyamatosan wifin van. és elég sokat nyomkodom is... szóval nekem ér ennyit.....Üdv.!
-
a man
tag
Régi merevlemezek kreatív felhasználása
-
a man
tag
Szerintem azt látni is fogja mindenki, akinek megengeded, hogy használja a géped, mivel automatikusan letölti a leveleket, s nem online nézed meg őket, mint a Gmail webes felületén, hanem úgy, mint amikor egy levelező alkalmazást (pl. Outlook) használsz a PC-n. Azt sem tudod levédeni jelszóval.
-
Vyndree
őstag
A fedlapját hátra hajtod és egy állítható pánttal odafogatod. Valami ilyesmire gondolok:
Beállítod a kívánt méretre és a fejtámlához rögzíted. Maga a pánt nem látszik mert a gép tokja ráhajlik. Ha nem ilyen NDK módszert szeretnél, akkor 5-6eFt a rendes fejtámla tartó.Az összes tartót megtalálod az eBay-en, vagy kicsit drágábban akár a vaterán.
A felirat szerkesztésről bővebben itt.
Torrent:
- tTorrent
- µTorrent Remote -> ez egy távoli hozzáférés, ezzel tudod bárhonnan vezérelni ha jól értelmezem
- aDownloader <- ezt dicsérik a legtöbben -
Sonja
nagyúr
-
Vyndree
őstag
Látom a program bezárása nem csak nekem tűnt fel.
Nem kötekedés képen, de minek hozzá billentyűzet? Illetve biztos jó dolog, de akkor elveszíti a legnagyobb előnyét, akkor már nem gazdaságosabb 40eFt-ért netbookot venni amiben jobba a proci, belehet lépni a CIB bankhoz és van benne 320GB-os háttértár. Egyedül az árával van bajom, 130eFt-ért netbookot venni manapság butaságnak látom, annyiért már majdnem i3-i5-ös gépet lehet kapni. (mondjuk az nem egy kategória a táblagéppel, de az ára miatt hoztam fel példának)
Azt akartam kihozni belőle, hogy ha a 100eFt-ban benne lenne egy bill akkor oké. Viszont nem azért veszek táblagépet, hogy netbooknak használjam.
(ez csak privát vélemény, kéretik nem leharapni érte a fejem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Eladó MacBook Pro TouchBar (FLEXGATE!)
- Lenovo 14 Thinkpad X1 Carbon G9 WUXGA IPS i7-1185G7 vPro 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- MacBook Air M1 / 2020 / Ezüst / 13" / 256 GB / 8 GB / DOBOZ / GYÁRI TARTOZÉKOK /
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest