- Google Pixel topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android dual SIM okostelefonok
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgTerminator
veterán
Én meg a bolti 180k-s helyett 128ért kaptam egy dokkolósat
(bár nem tudom hogy ez mennyire számít jó árnak)
-
betyarr
veterán
pedig van.tegnap este nyomkodtam és véletlenül a tárhelyhez tévedtem és csak nézek ki a fejemből,hogy miért 26,valamennyi a szabad tárhely?előkaptam a dobozt,nézem:hoppá!
ezek 32-est küldtek....nem mintha baj lenne,de azért egy 3G-snek jobban örültem volna.
hol van az a fiók törlése?
-
Buvana
aktív tag
Most érdemes tf101-et rendelni, mert aki szerencsés, annak primet küldenek!
-
Buvana
aktív tag
Igen tudok segíteni. Meg kell nyomni a fiók törlése gombot.
Nekem meg véletlenül egy dokkolót küldtek mellé. Félretéve a viccet, ilyen nincs, hogy elnézik, és 32-eset küldenek helyette, ám ha van, akkor most irigy vagyok!De az adataidat nem úgy kell védeni, hogy törlöd a fiókot. Hanem pl. képernyőzárral.
-
betyarr
veterán
na megérkezett tegnap a drága!és még van egy kis szerencsém is,mert "karácsonyi ajándékként" véletlenül a 32 GB-s változatot küldték a 16 GB-s helyett.de ez már az ő bajuk.
abban tudnátok segíteni,hogy a beállított google accot hogyan lehet törölni?nem szeretném ha mindenki gyönyörködne a leveleimben akinek a kezébe kerül.
-
a man
tag
Volt már?
Asus Transformer Prime -
betyarr
veterán
válasz
baluka26 #789 üzenetére
köszönöm szépen mindenki segítségét!még biztosan fel fogok tűnni a színen,hiszen holnap jön a masina a digidogitól!és nagy valószínűséggel ebbe a rootolásos témába is bele fogok vágni,ha más nem hát a 3g miatt.
baluka26: főleg rock zenére melyik xears-t ajánlanád?illetve honnan lehet legolcsóbban hozzájutni? ebay.de-ről?
-
baluka26
veterán
Figyelj, amivel én rootoltam az gyak. egy .apk alkalmazás, szinte 0 az esélyed, hogy elromoljon a gép. B70-es steppinget vissza lehet gyári állapotba rakni, B90-et nem (ajánlom az xda-developers fórumot olvasni)
Nyugodtan menj át a füleses srácokhoz, de én mint fejeses topiklakó azt mondom, hogy Xears vagy Brainwavz.
-
Vyndree
őstag
Nekem a Sony EX 700 az ami bejött, sajnos a hagyományos fülhallgató kiesik a fülemből. Jó hangja van és 5-7 USD-ért már lehet ilyet rendelni tokkal, itthon ugyanez kb 3eFt. Másfél éve használom rendszeresen, nem hullik szét, még semmi baja.
-
betyarr
veterán
hát jó lenne rootolni,de valahogy priccolok tőle,pedig sok pozitívuma lenne (pl 3g).dehát mégse 2 ft a cucc és mörfi itt leselkedik a hátam mögött,r-go tuti akkor történne valami visszavonhatatlan és elesek a gartól.
visszaállítani a rootolatlan állapotot miből tart egyébként?illetve egy sikertelen rootolás (se kép se hang) még orvosolható?akár garó nélkül?ha pl nem akarok egy vagyont költeni rá,akkor milyen FÜLhallgatót érdemes választani?vagy ezzel menjek a füleses totyikba?
-
betyarr
veterán
milyen fülest érdemes venni hozzá?van valami különösen ajánlott,vagy tetszés szerint?
-
Vyndree
őstag
válasz
Rudiaszarvas #781 üzenetére
"a Li-ion akkumulátorok nem is szeretik igazán, ha teljesen kisütik őket"
Az akkumulátorok világa"Ezeket az akkumulátorokat nem kell formázni, egyszeri feltöltéssel elérik maximális kapacitásukat."
Lithium technológia -
betyarr
veterán
Szükséges az akkumulátor kalibrálása?
Nem, nem szükséges, helyette viszont van más amivel jobbá tehetjük a készenléti időt.
3-4x teljes merülési és feltöltési fázis szükséges a rendszernek, hogy az akkumulátort megfelelően tudja kezelni mivel az Android folyamatosan adatokat gyűjt, statisztikát készít az akkumulátorról és ezt egy fájlban tárolja, majd ebből tudja meghatározni, hogy mennyi szufla áll még rendelkezésre, tehát pontosabb visszajelzést ad nekünk.
Ezt a fajta "kalibrálást" minden rom telepítés után el lehet végezni mert friss szoftver felrakása után ez a batterystat nullázódik.
Az Android a data/system mappában található batterystat.bin fájlba menti el az adatokat.
ezt olvastam a wayteq 1es hsz-ában,és gondoltam hogy mivel ez is androidos,hát nem árthat neki.persze nem tom,mennyire igaz.
-
Rudiaszarvas
tag
Ártani nem ártasz vele.... de ha jól tudom ezeknél az akksiknál már nem létszükség.....
Igen, ha fél éven belül nincs baj az akksival akkor sokáig bírni fogja... állt. Egyébként én úgy tudom h a masinára 2 év gar van...de az akkumulátorra 1 év...... Remélem tévedek és arra is 2..... -
betyarr
veterán
gondolom ennél is jó ha 3-4x teljesen lemerítem és utána töltöm az akkut vagy 14-15 órácskát.
-
Vyndree
őstag
válasz
szitya1980 #777 üzenetére
A készüléket mindegy hol veszed, a garanciát úgyis a szervizben intézik. A lényeg, hogy legyen érvényes garanciajegye, vásárlás után már semmi közöd a digidoghoz.
Egyébként a Digi (telefon, internet, TV) is ugyanígy román, és az ő hátterük is ugyanilyen kétes, rendezetlen agyagilag. Nálunk az egyik legtöbbet szidott, a net belassul és naponta többször szétkapcsol, a TV is van hogy elmegy az adás és csak 300Ft-tal olcsóbb a jóval megbízhatóbb T-nél. Nem mindig a legolcsóbb a legjobb, sőt!
-
szitya1980
csendes tag
A digidog vicc kategória. Összevissza átalakulgat egy labilis cég. A tulajdonosi háttér is elég gyanús. Szétnézni érdemes de nagyobb értékű garanciás dologba én ott nem mennék bele.
-
Vyndree
őstag
Ha behal az akkuja akkor fél éven belül fog.
Rendelt már hozzá valaki autós tartót? Valami ilyesmi tartót már vettem korábban, az jó volt a 7"-os Samsung Galaxy Tabhoz és a 10"-os iPad-hoz is. Az ára 5-7 dollár körül van szállítással együtt, kb 1200-1500Ft-ban megáll.
Alkalmas anyós ülésen (vagy hátul) utazónak videót nézni (lehet tenni oldalüvegre is), navigálásra, vagy útközben kamerázni.
-
betyarr
veterán
olvastam pár helyen hogy behalt az akkuja a transformersnek rövid időn belül.a digidognál azt mondták az akkura fél év a gari.ajjajjj...
-
Vyndree
őstag
Asus Transformers házi dokkolóval amin van 4 usb csati, azokon magyar billentyűzet, egér és egy külső winchester, ráadásul Prime 2.0 ROM-mal? Igen!
Erről beszélek.
/lukinewl27/
(forrás: pdafanclub.com) -
Rudiaszarvas
tag
Nekem Motorola Defy-om van az Asus Transformers mellett..... A Defy-t már 2x küldtem szervízbe és mind 2X megjavították.. sőt a 2. alkalommal újat küldtek! Pedig mind2 alkalommal Rootolva volt sőt a Rom se volt eredeti (Motoblur). Szerintem nemigen foglalkoznak vele hogy mi van a készüléken. Persze ha szoftverfrissítés miatt viszi be valaki és rootolva van, vagy esetleg másik rom van a készüléken..... az megint más történet... szerintem.... A Defy-t hogy megvédjem.. mind 2X én vágtam tönkre...
-
Rudiaszarvas
tag
Hi... igen, egy kattintás a root...és egyszerű az unroot is.. vagyis vissza tudod állítani gyári állapotba... ha pedig olyan baj történne h nem kapcsol be.. vagy a kijelzővel van gond és gariztatnod kell.... akkor nem foglalkoznak semmi ilyennel..... megkapod az új alkatrészt és egy új (eredeti) ROM-ot nyomnak rá..... nem nézik hogy Rootoltad-e vagy sem....
Itt a fw magától frissül.. illetve.. megkérdezi az eszköz h frissíteni akarod-e...... természetesen ha rootolva van vagy másik ROM van rajt akkor nem érkzik asus fw frissítés....
Ha nem jól tudom....szóljatok!
-
bigdady
nagyúr
megvaltam szeretett dokkolos transformeremtol.
oka hogy
azt hittem megvagyok win es office nelkul
gyerek lenyulta mindig
dokkolo angol billentyus
iphone kapcsolodas ertelem szeruen nem megy. telot kesobb vettemaraert vettem inkabb egy wayteq 100 at es egy asus r051bx wines netbookot.
-
betyarr
veterán
bár most lehet nagy hülyeséget kérdezek,de az ics nem fogja lehetővé tenni a stick használatát?
-
nejlon
csendes tag
Sziasztok, most jött meg nekem egy 16 Gb-os változat dok. nélkül, amit egy magyar aukciós portálon rendeltem 110.000 ft volt.
-
Agro
senior tag
Nem tudok sajnos románul de megtaláltam az eszközt a honlapjukon. 1799 lej ha 69 Ftal számolok az 124k. Sajnos a honlapból az se derült ki nekem, hogy dokkolóval együtt annyi-e, ez valoszínü a hiányos román tudásomnak köszönhető, bár a leírásban semmilyen utalást nem találtam rá, hogy azzal együtt számolnak és a kirakott kép is csak az eszközt ábrázolja. Ha erre rászámolok még szállítási költséget is akkor kb ugyan ott vagyok.
De a 130k a hazai digidogon is már jó ajánlat.
-
Vyndree
őstag
Harap-e a román Digidog nálunk?
Román honlapjuk: http://domo.ro/
-
Takuun
aktív tag
Ha valakit érdekel:
Digidog.hu webshopjában az ASUS Transformer TF101 16 gb dokkolóval együtt 130.000 Ft.
Az edigital árulta még 135.000 Ft-ért, de ők nem forgalmazzák dokkolóval 12.10 óta.
Aki szeretne mostanság venni, szerintem ennyiért már megéri!
Remélem tudtam segíteni!
Kellemes Ünnepeket!
-
Agro
senior tag
Attól, hogy ugyan akkora a szorzó a "kontraszt" nem ugyan akkora. Az egyik esetében 16 giga a különbség a másik esetében pedig 64. Ez az én meglátásom. Simán rakhatnának már most is 128 gigás ssd-ket a készülékekbe, de nem teszik mert még mindig megveszik a 16-32-es kiszereléseket is. Azt pedig, hogy kell-e vagy nem azt nem az ára fogja eldönteni. Az ára azt dönt el, hogy megtudom-e venni. Persze, hogy kell a 64 gigás még talán meg is tudnám venni, de ekkora árdiferenciál melett inkább maradok a 32 gigánál aztán meg szerzek hozzá egy 32 gigás SD kártyát. Üzleti szemponból megint csak az apple az aki jól csinálja, de fogyasztói szemmel nézve számomra ők a leggusztustalanabbak. Persze itt megint az jön, hogy nem kényszerít rá senki, hogy megvegyem, de ez a véleményem.
-
Vyndree
őstag
A 64 -> 128 és a 16 -> 32 között pont ugyanakkora a "kontraszt", mind a kettő kétszerese (egyszerű matek) teljesen mindegy mekkoráról beszélünk. Ma a 128GB nagy, 3 év múlva kicsi lesz. Emlékszem még arra az időre, mikor az 1MB-os RAM 5eFt volt a 4MB-os pedig 20eFt amit a 33MHz-es 386-osba tettünk. (a 20eFt-os memórián kb '93-ban egy mp3 sem fér el!) Egy komplett gép kb 120eFt volt, akkoriban 19eFt volt a bruttóm. Mégis megvettük, mert ennyi volt az ára. Ma se kötelez senki, hogy meg kell venned, Te döntöd el, hogy ha ennyi az ára kell, vagy nem.
-
Agro
senior tag
Ezekkel is tisztában vagyok
De ilyen árdiferenciálok számomra akkor lehetnének elfogadhatóak ha pl 64 vagy 128 gigáról beszélünk. Ott már azért nagyobb a kontraszt. De amikor az a kérdés, hogy 16 vagy 32 giga akkor egy átlag user mint én gondolkodóba esek. Értem én, hogy miért. Teljesen tisztában vagyok vele. A gyártók mindenből a legtöbb hasznot akarják húzni, de azt már nehezen értem meg, hogy miért cammogunk még mindig ezen a szinten. Ennek egyedül az az oka, hogy amig veszik adják. Azt várom már mikor lesznek 1080p felbontású tabletek mert, ha azon szeretném pl megnézni a 40-50-60 Gigás BDRipeket akkor már rá lesznek kényszerülve a gyártók, hogy 64 giga alatt ne is küldjenek piacra semmit. Akkor már nekem is megfogja érni, hogy akár 30-40 ezerrel többet fizessek egy 128 gigás verzióért.
-
Vyndree
őstag
Ha 110.000Ft lenne a 16GB-os és 110.300Ft a 64GB-os, akkor szerinted ki venné meg a 16GB-ost? Nyilván annyiért adják, hogy a lehető legnagyobb haszonnal tudjanak kiszállni belőle. Ha sok a pénz, lehet fejleszteni. Itt nem csak a kis kínai munkás bérét kell számolni, komoly mérnöki pénzekről is szó van. A darabonkénti 108eFt nyereséget sokfelé kell elosztani.
Egy barátom olyan helyen dolgozik, ahol autó alkatrészeket gyártanak. Jelenleg Opelhez gyártanak klíma vezérlő egységet. Ennek az ára üzletben kb 35eFt. Tőlük €1,25-ért (kb 400Ft) viszik el, amiben benne van a gépsor, a mérnökök bére, az egész cég fenntartási összege, meg minden egyéb. Mégis mitől lesz a 400Ft-os alkatrészből 35eFt? Miért kell még ennyit rátenni, ha a 400Ft-os ár is eltart kb 3000 háztartást nem is akárhogy? Azért, mert el kell tartani még legalább 30-50.000-et. -
betyarr
veterán
nem,én a x100-ashoz "hasonlítottam".de pusztán csak az üzemidőt,nem magát az egész gépet.ha esetleg a wayteq-nek is lenne cca. 9-10 órás üzemideje,akkor gondolkodás nélkül azt választanám,mert pont elég lenne amire használnám.nyilván az asus a dokkolóval már jóval barátibb használhatóság terén.de az ára is a több mint duplája.és ugye arra meg egyiknél sem kell sokat várni,hogy elavult legyen,mert nem 10 évre gyártják egyiket sem.1 szó mint száz,azért mégiscsak az asus felé húz a szívem,de ugye ez a fránya 3g...
-
Agro
senior tag
számomra az iPad eleve kilőve, nem tetszik az OS. Az értelmesebb alkalmazások többsége fizetős. Nincs hozzá dokkoló, nincs rajta HDMI kimenet, nem olvas SD kártyát, eléggé korlátolt a személyre szabhatósága a többi korlátozásról nem is beszélve. A dokkoló miatt akarok mindenképp vagy primeot vagy sima transformert. Rengeteg dolog van ami melette szól az egyetlen dolog ami ellene az a 3G hiánya, de ha megtudom majd valahogy oldani stickel akkor ezt is kiküszöböltem. Saját véleméy, hogy az iPad szerintem elbújhat az Asus megoldásai mögött. Mondom ezt úgy, hogy ICS még nem is érkezett rá. Épp most fogok egy padet a kezemben és kösz de nem. Engem nem fogott meg még így se hogy itt van.
-
Agro
senior tag
Én ezzel tisztában vagyok, de azért azt ne mond nekem hogy 30 ezer forinttal többe kerül egy 64 gigás ssd a 32 gigáshoz képest. A gyártási költsége lehet nagyobb, de a beszerelése és a szállítása ugyan annyi mivel nem nagyobb fizikailag. A munka amit a gyártó soron a munkavállalók eltöltenek vele szintén ugyan annyi. Ahogy írtam az elöző hsz-ben is nem azért drágább a 3gs verzió 20-30 ezerrel mert annyival drágább a legyártása, hanem azért mert a gyártók megtehetik, hogy ennyit kérnek érte. Az iPhone se azért drágább a konkurens telefonoktól mert drágább a legyártani, szállítani vagy a többi. Hanem azért mert a gyártó ennyit kér érte és azért kérhet ennyit érte mert a felhasználók így is megveszik.
-
Agro
senior tag
Azért lássuk be eléggé heggesztett és körülményes megoldás.... Nem fogok egy zsák ceruza elemmel egy mobiltelefonnal és egy tablettel rohangálni. Számomra minden megoldásnál egyszerübb ha az usb-re rányomok egy sticket. Eléggé idétlenül néznék ki, ha éppen böngészek valamit a tabon és közben kapok egy hívást, a telefonra meg rá van heggesztve 3-4 ceruza elem. Ettől még az is jobb ötlet lenne ha azt mondanád vegyek pót akksit. Hozzá teszem ezt szintén nem preferálom.
-
Vyndree
őstag
Annyiba kerül, amennyit adnak érte, amennyiért árulják. Hiába mész be egy üzletbe, hogy ez nem ér 110eFt-ot csak 6387-et, nem fogják odaadni.
Ne csak a nyersanyagot számold, a chip előállítási költségét, hanem a gépsort amivel legyártják, az emberek bérét azt is akik megtervezték, a szállítást és minden mást. Lehet hogy egy ilyen táblagép előállítási értéke 8 USD, de nem ingyen dolgoznak a gyárban, a hajó ami szállítja is pénzbe kerül és mindenki megkéri az árát ami dolgozott vele, hogy a kezedben lehet és nyomkodhatod. -
baluka26
veterán
Ez a rootolás legegyszerűbb módja, nekem működött
1 perc alatt meg lehet csinálni, ha lassú vagy -
Agro
senior tag
Ilyenkor azt fizettetik meg veled, hogy mennyivel hatékonyabban tudod használni és mennyivel kényelmesebben. A gyártók a lehető legtöbb bőrt szeretnék lehúzni 1-1 termékről és sajnos amíg a fogyasztók hajlandóak súlyos tízezreket fizetni egy 3G modulért addig meg is fogják tenni. Ugyan ez a helyzet a belső memóriák terén. Több tíz ezer forint különbség van 8, 16, 32 vagy 64 Giga közt pedig annyival nem drágább egyik modul a másiknál. Megértem a gyártók viselkedését de nevetségesnek is találom egyben. Sajnos ilyen a fogyasztói társadalom. A legtöbb ember elhiszi, hogy az annyiba kerül.
-
Agro
senior tag
Ezzel a megoldással egyetlen gond van ami miatt engem is nagyon érdekel a transformernél a modem kompatibilitás. A gond pedig az, hogy ha a telódat hotspotként használod (nálam legalábbis) 100%-os töltöttségről 3-4 óra alatt csontra lemerül van hogy hamarabb is. Net nélkül pedig számomra használhatatlan a táblagép tehát nagyon max 4 órát tudom használni egyhuzamban hiába a 16 órás üzemidő. Ráadásul utána még telefonom sincs mert lemerült... Tehát szép és jó dolog ez a hotspot de csak akkor tudom használni ha töltő közelben vagyok. 3G-s Transformer meg nagyon drága nekem. Főleg úgy, hogy manapság már pár ezresért lehet találni akár 14,4 Mbites modemeket.
-
Vyndree
őstag
Egy kollégám van nagyon ráindulva. Az én gépem ismeri, az edigitalban meg már volt a kezében, szerintem meglepi magát karácsonyra egy ilyen jószággal. Megvannak az előnyei, meg a hátrányai is, el kell dönteni mire kell. Ha sokat fogsz rajta gépelni és a vastagság nem olyan nagy gond és az akku készenlétét fel tudod áldozni (Dell kb 4 órát bír aktív használat mellett) akkor meg kell nézni.
Utána kell olvasni mik a tapasztalatok, csak annyit mondtam, hogy mindenképp számításba kell venni, szerintem jónak tűnik. -
Vyndree
őstag
-
Vyndree
őstag
Ha USB-s megoldást szeretnél akkor mindenképp dokkolóval vedd. Az ára így egyben 140eFt-tól indul, szerintem ennyit nem ér. Utólag dokkolót használtan 20-25eFt-ért kapni hozzá, újonnan kb 35-40eFt. Most a Transformer kb 120eFt, pár hónap múlva a dokkoló egy vagyon! Nem akarlak rábeszélni, de ez a Dell ami legalább 30eFt-tal olcsóbb sokkal többet tud ha a Transformert dokkolóval hasonlítjuk hozzá. Eleve kapsz egy teljes értékú Win7-et, 1GHz helyett 1,6GHz-es kétmagos Intel procit, 16 helyett 320GB háttértárt és még sorolhatnám. AKármilyen Win programot rá tudsz tenni, nem kell Marketezni, esetleg fizetni olyan szoftverért ami a már jól megszokottad közelébe sem ér.
A lényeg, hogy mire szeretnéd használni.
Ha arra, hogy előkapod, 1 mp alatt bekapcsolod, keveset írsz rajta, nem tartasz rajta nagy adatmennyiséget és fontos a mobilitás akkor a Transformers.
Ha viszont tudsz várni 1 percet a bootolásra, szeretnél rajta 200 filmet és 8000 képet gond nélkül tárolni és már megszoktad már a Windowst akkor mindenképp a Dell a neked megfelelő. Kicsit vastagabb, viszont jóval többet tud, egy teljes értékű netbook amit akár táblagépnek is tudsz használni. -
betyarr
veterán
igazából még nem vettem meg csak tájékozódom,de nem vagyon a toppon mobilnet témában.a transformer most nagyon megtetszett és a dokkolóval együtt venném,vagy legalábbis rövid időn belül a dokkolót is megvenném.a szolgáltató lényegében mindegy,csak nem előfizetéses mobilnetet szeretnék,hanem valami dominó-szerű feltöltőset.ebben tudnál segíteni,hogy hogyan lenne a legegyszerűbb megoldani?persze minél egyszerűbb usb-s megoldást látok/látnék a legegyszerűbbnek.
úgy gondoltam én kis naív,hogy ezekkel az usb stickekkel plug 'n' go meglehet oldani,de úgy látom nem ilyen eccerű...
-
Vyndree
őstag
Látom T-ben gondolkozol.
Hotspot nem lenne jó?
Hátránya:
- az akkujára figyelni kell fel legyen töltve.
Előnye:
- nem kell hozzácsatolni (nem lóg semmi a készülékből, sokkal mobilabb, elő sem kell venni a táskából)
- dokkoló nélkül is megy (a "hagyományos mobilnethez kell USB)
- 5,76 Mbps névleges sebesség (bőven elég)
- egyszerre 5 eszközzel osztható meg
- MicroSD kártyával (32 GB-ig) bővíthetőA másik megoldás a stick, ehhez kell USB port (dokkoló), akkor már egyszerűbb (olcsóbb) egy netbook, vagy ha vásárlás előtt állsz, akkor nézd meg a Dell Inspiron DUO 1090-t, szerintem nagyon ott van most árban is!
Bővebben itt.(szerk.: hotspothoz nem kell rootolni)
-
betyarr
veterán
válasz
Rudiaszarvas #726 üzenetére
köszi,megnézem!
-
betyarr
veterán
válasz
baluka26 #724 üzenetére
köszi!itthon elég borsos az áruk.az ebayen keresgéltem,de gőzöm sincs melyik lenne megfelelő/használható.mitől függ hogy melyiket érdemes választani?vagy tökmindegy és akár a legolcsóbb is használható?illetve az itthoni szolgáltatók nem szoktak ilyet adni?csak egy mezei sticket?
egy ilyen eseteleg: [link]?
-
betyarr
veterán
illetve még arra lennék kíváncsi,hogy egy külső usb 3g modem segítségével meg lehet-e oldani a mobilnetet?
-
betyarr
veterán
hol most a legolcsóbb dokkolóval,vagy anélkül? eddig 119 körül láttam legolcsóbban dokk nélkül.
-
kopez
tag
Sziasztok!
Arra nincs orvosság,hogy kikapcsolt állapotban rádugom a töltöt,és ne kapcsoljon be a gép?Tök idegesitö
-
bigdady
nagyúr
hali.
gyári visszaállitást csinált már vki? Minden törlödik és gyári állapotjön vissza? vagy marad valami?
-
nejlon
csendes tag
Sziasztok lenne egy kérdésem, egy 16 Gb-os transformert dokkolóval együtt sd, illetve micro sd kártya segítségével maximálisan mennyire lehet bővíteni?
-
Buvana
aktív tag
Semmi hír az ICS frissítésről?
-
turotorta
csendes tag
Sziasztok
Tudja esetleg valaki, hogyan lehet mobil internet usb sticket csatlakoztatni
hozzá? Kipróbáltam sajnos nem látja..
Itt találtam egy leírást, próbáltátok már?
http://techwalls.com/gadget/3g-usb-asus-transformer/
köszi
T. -
Rudiaszarvas
tag
Igen, a sygic megy net nélkül..... Én egy olyan csomagot szedtem le h. a belső (SD) memóriába kellett másolnom a program fájljait és utána az apk (sygic) fájlt telepítenem.... semmi trükközés stb.... Nagyon szépen fut, akadásmentes, gyorsan talál jelet és elég részletes!
-
bigdady
nagyúr
sygic csak netkapcsolattal megy? Transformerbe nincs 3g.
Olyan nincs amihez nem kell net és működik is? -
törölt tag
válasz
Rudiaszarvas #705 üzenetére
Nálam a Sygic Aura sehogy sem akart elindulni! Van a telepítésnek bármi fortélya, amit tudni kell?
-
bigdady
nagyúr
Sziaszok, ajánlanátok valami ingyenes naigációt a transformerre mert reggelre kéne de az igo amit zte blade-en használtam, nem indul. thx
-
Shiwer
csendes tag
Ti használtok kijelzővédő fóliát a gèpeteken? Van azoknak értelmük Gorilla Glassos kijelzőn? Mert az az 5-6 ezer nem túl kevés érte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Spórolós topik
- Le Mans Ultimate
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Új Lenovo ideapad Slim 5i Multimédiás Laptop -35% 16" Brutál i5-1245U 10Mag 16/1TB IPS FHD+
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Boya BY-M1 mikrofon
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest