Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
válasz
mgTerminator #2190 üzenetére
eegen,csatlakoztatni éppen lehet,mert van hozzá interfész,dehát ugye ezzel az erővel a homokba is plántálhatnám a sztikket,akkor se lenne internetem.
szóval a root sem járható út.marad a mobil hótszpott. -
betyarr
veterán
roottal valakinek sikerült már 3g-s modemet csatlakoztatni a masinához?
-
betyarr
veterán
üdv!
tegnap végre volt egy kis időm leugrani az autóba,hogy kipróbáljam a beépített navigációt.a gps jel meglett rövid időn belül,de szinte rögtön utána mondta a hang hogy "az adatkapcsolat megszakadt" és nem is jelenítette meg az útvonalat.másnál is így van?vagy hanyagoljam a beépítettet és tegyek fel valami jobban beváltat?
-
betyarr
veterán
EZZEL van valakinek mélyreható tapasztalata?mennyire könnyen válik fel a kijelzőről,vagy a hátlapról?ha felvált,vagy le lett véve a készülékről,akkor hányszor lehet visszarakni?
-
betyarr
veterán
válasz
mgTerminator #1113 üzenetére
valami közelebbit tudsz mondani az ics-ről?boot idő,kinézet stb?nem akasztja meg a gépet?
-
betyarr
veterán
nah,beütött a krah nálam is.feleségem használgatta esténként és nem figyelt rá hogy időben oda legyen téve a töltőre.két napig pihent,és csontra lemerült,épp hogy bekapcsoltuk,már totál nullán volt az akksi.odatettem tölteni és mostanáig villogott a piros led.természetesen amikor levettem a töltőről,a dokk akksija semmit nem töltődött.
azért ez elég nagy szegénységi bizonyítvány az asusnak.megérteném ha hónapokig nem lenne feltöltve,de hogy 1-2 nap után kampec,azért az gáz... -
betyarr
veterán
nektek megy a beépített navigáció?nekem indítás után hibával kilép mostanában.
-
betyarr
veterán
válasz
mgTerminator #972 üzenetére
sokszor olvasom laptopoknál meg sima billentyűzeteknél is szoktam nézni hogy némelyiknek nagyon gané a nyomáspontja,sokszor ettől a dokkolótól jóval rosszabb.ez is lehetne jobb,de szerintem szokható.nem hiszem hogy járatástól függene,de ki tudja.lehet jobb lesz idővel.
-
betyarr
veterán
válasz
mgTerminator #970 üzenetére
nem kell azt csapkodni,csak szokni kell a megfelelő nyomáspontot.én már elég jól elboldogulok vele.nekem inkább a tapipad szokott bezavarni.a csuklómmal,vagy a melegítőm/pulóverem ujjával soxor galibát csinálok.
-
betyarr
veterán
én ezek szerint jártam el:
Szükséges az akkumulátor kalibrálása?
Nem, nem szükséges, helyette viszont van más amivel jobbá tehetjük a készenléti időt.
3-4x teljes merülési és feltöltési fázis szükséges a rendszernek, hogy az akkumulátort megfelelően tudja kezelni mivel az Android folyamatosan adatokat gyűjt, statisztikát készít az akkumulátorról és ezt egy fájlban tárolja, majd ebből tudja meghatározni, hogy mennyi szufla áll még rendelkezésre, tehát pontosabb visszajelzést ad nekünk.
Ezt a fajta "kalibrálást" minden rom telepítés után el lehet végezni mert friss szoftver felrakása után ez a batterystat nullázódik.
Az Android a data/system mappában található batterystat.bin fájlba menti el az adatokat.
-
betyarr
veterán
azt nem tudja valaki,hogy a táblában meg a dokkolóban cserélhető az akksi vagy nem?
-
betyarr
veterán
válasz
mgTerminator #943 üzenetére
na egy próbára kiviszem ma a gépjárműmbe vagy az erkélyre és meglátom mit tud ott.
-
betyarr
veterán
válasz
mgTerminator #940 üzenetére
hát hogyispersze!közben még néztem is a hullócsillagokat meg a sarki fényt!
-
betyarr
veterán
szerintem mindegy hogy hogyan töltöd,annak ennyi idő alatt fel kellett volna töltenie.sztem vidd vissza ahonnan vetted.lehet valami akku hiba.
vagy esetleg ha már lemerülőben van (dokkolva) kapcsold ki teljesen és úgy tedd rá töltőre.ha pár óra után sem jelez zöldet,akkor mindenképp vidd vissza cserére vagy szervízre. -
betyarr
veterán
egy ilyen jó lenne a transformerhez is!
-
betyarr
veterán
válasz
mgTerminator #865 üzenetére
esetleg valami ingyenes megoldás?
-
betyarr
veterán
válasz
Rudiaszarvas #863 üzenetére
a mappás megoldásra nincsen lehetőség semmiképp?
-
betyarr
veterán
hogy a nyavajába lehet erre egy helyre pakolni a zenéket?mert hogy egy előadótól már rájöttem,de ha egy mappát akarok több előadóval,akkor azt vajh hogyan lehet,hogy ne zeneszámonként dobálja széjjel?
egyébként BUÉK!
-
betyarr
veterán
válasz
szitya1980 #830 üzenetére
hát pont ezaz,hogy nincsen olyanom.
-
betyarr
veterán
no.a digidognál se nagyon vannak képben.bár ez már akkor kiderült amikor egy drágább készüléket küldtek.felhívtam őket,hogy a garancia az hogyan működik?a jótállási jegyet ki kell-e nekik tölteni és küldjem el nekik postán (mert ugye üresen küldték),vagy mi?hát elég bizonytalanok voltak.
szerintetek nekik ki kell tölteniük a jótállási jegyet,vagy úgy működik mint az ipad-nál,hogy elég ha megvan a serial number?Vyndree:ilyen mobil zsebwifije vajon nincs a t-mobilenak?én nem leltem.
-
betyarr
veterán
pedig van.tegnap este nyomkodtam és véletlenül a tárhelyhez tévedtem és csak nézek ki a fejemből,hogy miért 26,valamennyi a szabad tárhely?előkaptam a dobozt,nézem:hoppá!
ezek 32-est küldtek....nem mintha baj lenne,de azért egy 3G-snek jobban örültem volna.
hol van az a fiók törlése?
-
betyarr
veterán
na megérkezett tegnap a drága!és még van egy kis szerencsém is,mert "karácsonyi ajándékként" véletlenül a 32 GB-s változatot küldték a 16 GB-s helyett.de ez már az ő bajuk.
abban tudnátok segíteni,hogy a beállított google accot hogyan lehet törölni?nem szeretném ha mindenki gyönyörködne a leveleimben akinek a kezébe kerül.
-
betyarr
veterán
válasz
baluka26 #789 üzenetére
köszönöm szépen mindenki segítségét!még biztosan fel fogok tűnni a színen,hiszen holnap jön a masina a digidogitól!és nagy valószínűséggel ebbe a rootolásos témába is bele fogok vágni,ha más nem hát a 3g miatt.
baluka26: főleg rock zenére melyik xears-t ajánlanád?illetve honnan lehet legolcsóbban hozzájutni? ebay.de-ről?
-
betyarr
veterán
hát jó lenne rootolni,de valahogy priccolok tőle,pedig sok pozitívuma lenne (pl 3g).dehát mégse 2 ft a cucc és mörfi itt leselkedik a hátam mögött,r-go tuti akkor történne valami visszavonhatatlan és elesek a gartól.
visszaállítani a rootolatlan állapotot miből tart egyébként?illetve egy sikertelen rootolás (se kép se hang) még orvosolható?akár garó nélkül?ha pl nem akarok egy vagyont költeni rá,akkor milyen FÜLhallgatót érdemes választani?vagy ezzel menjek a füleses totyikba?
-
betyarr
veterán
milyen fülest érdemes venni hozzá?van valami különösen ajánlott,vagy tetszés szerint?
-
betyarr
veterán
Szükséges az akkumulátor kalibrálása?
Nem, nem szükséges, helyette viszont van más amivel jobbá tehetjük a készenléti időt.
3-4x teljes merülési és feltöltési fázis szükséges a rendszernek, hogy az akkumulátort megfelelően tudja kezelni mivel az Android folyamatosan adatokat gyűjt, statisztikát készít az akkumulátorról és ezt egy fájlban tárolja, majd ebből tudja meghatározni, hogy mennyi szufla áll még rendelkezésre, tehát pontosabb visszajelzést ad nekünk.
Ezt a fajta "kalibrálást" minden rom telepítés után el lehet végezni mert friss szoftver felrakása után ez a batterystat nullázódik.
Az Android a data/system mappában található batterystat.bin fájlba menti el az adatokat.
ezt olvastam a wayteq 1es hsz-ában,és gondoltam hogy mivel ez is androidos,hát nem árthat neki.persze nem tom,mennyire igaz.
-
betyarr
veterán
gondolom ennél is jó ha 3-4x teljesen lemerítem és utána töltöm az akkut vagy 14-15 órácskát.
-
betyarr
veterán
olvastam pár helyen hogy behalt az akkuja a transformersnek rövid időn belül.a digidognál azt mondták az akkura fél év a gari.ajjajjj...
-
betyarr
veterán
bár most lehet nagy hülyeséget kérdezek,de az ics nem fogja lehetővé tenni a stick használatát?
-
betyarr
veterán
nem,én a x100-ashoz "hasonlítottam".de pusztán csak az üzemidőt,nem magát az egész gépet.ha esetleg a wayteq-nek is lenne cca. 9-10 órás üzemideje,akkor gondolkodás nélkül azt választanám,mert pont elég lenne amire használnám.nyilván az asus a dokkolóval már jóval barátibb használhatóság terén.de az ára is a több mint duplája.és ugye arra meg egyiknél sem kell sokat várni,hogy elavult legyen,mert nem 10 évre gyártják egyiket sem.1 szó mint száz,azért mégiscsak az asus felé húz a szívem,de ugye ez a fránya 3g...
-
betyarr
veterán
igazából még nem vettem meg csak tájékozódom,de nem vagyon a toppon mobilnet témában.a transformer most nagyon megtetszett és a dokkolóval együtt venném,vagy legalábbis rövid időn belül a dokkolót is megvenném.a szolgáltató lényegében mindegy,csak nem előfizetéses mobilnetet szeretnék,hanem valami dominó-szerű feltöltőset.ebben tudnál segíteni,hogy hogyan lenne a legegyszerűbb megoldani?persze minél egyszerűbb usb-s megoldást látok/látnék a legegyszerűbbnek.
úgy gondoltam én kis naív,hogy ezekkel az usb stickekkel plug 'n' go meglehet oldani,de úgy látom nem ilyen eccerű...
-
betyarr
veterán
válasz
Rudiaszarvas #726 üzenetére
köszi,megnézem!
-
betyarr
veterán
válasz
baluka26 #724 üzenetére
köszi!itthon elég borsos az áruk.az ebayen keresgéltem,de gőzöm sincs melyik lenne megfelelő/használható.mitől függ hogy melyiket érdemes választani?vagy tökmindegy és akár a legolcsóbb is használható?illetve az itthoni szolgáltatók nem szoktak ilyet adni?csak egy mezei sticket?
egy ilyen eseteleg: [link]?
-
betyarr
veterán
illetve még arra lennék kíváncsi,hogy egy külső usb 3g modem segítségével meg lehet-e oldani a mobilnetet?
-
betyarr
veterán
hol most a legolcsóbb dokkolóval,vagy anélkül? eddig 119 körül láttam legolcsóbban dokk nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motoros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Napelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ZIDOO médialejátszók
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen videókártyát?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Zephyrus G GA502DU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 3750H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest