Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tsebacsi

nagyúr

Sziasztok!

Nekem olyan bajom van a tablettel, már mióta megvettem, hogy random időközönként (manapság gyakran-állandóan) fagynak rajta az alkalmazások. Pl. Galéria tegnapi nap folyamán 2x állt le egymás után, miközben az ismerősökkel picasa-s albumokat néztünk. Előtte a böngésző kezdte azt csinálni, hogy a könyvjelzők-beállítások gombra lépve kilépet, 5x egymás után. 1 nappal később az ikonra kattintva egy villanás volt csak és megint a főképernyő (szal el se indult). Facebook kliens is szokott fagyogatni, market is. Random szokott lefagyni-újraindulni is. Gyakran dobálta ezt a "dmclient alkalmazás com.asus.dm folyamata váratlanul leállt, próbálja újra" szöveget is, egy frissítés csak manuális módon ment fel rá, OTA-n keresztül képtelen volt. 1x már kiküldtem szervízbe (november), de nem találtak semmit, valami keretet cseréltek, azt annyi. Most írtam nekik 1 hete megint, hogy tessék elvinni. A válaszlevélben az állt: reseteljem (sokszor megtettem, nem segít), és frissítsem (régóta a 2.3.1 van rajta, ennél újabbat nem talál), mert a tudós kollegák több órás teszt után se találtak hibát (nekem fél óra/10 perc elég ehhez).

Volt-e már valaki hasonló helyzetben?
    Ha megint elküldöm, és megint szarul jön vissza, mit lehet tenni? Követelni egy másik darabra cserét esetleg visszakérhetem a pénzem, vagy arra ne is számítsak??

Előre is köszi a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák