Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Telekom mobilszolgáltatások
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
a man
tag
válasz
Robert75 #397 üzenetére
@Robert75
Hello,
én is belefutottam ilyen adatkapcsolatos kérdésbe, azzal a különbséggel, hogy Symbianos Nokiával. Végül azzal sikerült összehozni a Transformert. (Nézd meg a 194 - 195 bejegyzéseket.)
Szerintem Bluetooth-on keresztül nem fog menni, mert ahhoz kellene valamilyen alkalmazás az Androidra is, ami szerintem nincs.
Van a kamionban USB csatlakozód, pl. az audio rendszeren? Ui. van olyan USB-s stick, mint amilyen a hagyományos mobilnetes stick, amit PC-ben lehet használni adathívásra, de plusz WiFi router is van benne. Azaz megosztja a benne lévő SIM-en előfizetett mobilnetet, mint egy WLAN router, csak áram kell neki, amit pl. az audio USB-s csatlakozóból is kaphat. Elegáns megoldás, de nyilván +1 mobilnet előfizetés igényel. Ez hátrány lehet... -
baluka26
veterán
válasz
Rudiaszarvas #398 üzenetére
Wifit barátnőm tabletén rendszeresen dobálja, ha eddig nem ismert hálózatra csatlakozik. Gariztatás lesz belőle.
-
Rudiaszarvas
tag
Én olyat kérdeznék hogy nálatok nem fagy meg néha a tablet? Bill zár után a tapicskolás nem működik, dokkolóról eszi a parancsot...a wifi jelet elveszti....
Szerencsére csak néha csinálja de boszantó.... esetleg erre van v.mi Patch?
Újraindítás megoldja a dolgot de akkor is zavaró....Ötlet?
-
Robert75
csendes tag
Urak!
Kacérkodok egy "transzformátorral".
Amire kellene filmet nézni, zenélni, könyvet olvasgatni, játék,skype,net. Kamionozok és méret, tudás alapján ez lenne optimális bill nélküli. Kb 70ezerrel a Galaxy 3Gért nem szivesen adnák többet.
Egy kérdésem lenne. Van egy Nokia 3G (S40) telefonom, 5610. Bluetoothal szeretném összekötni a transformerrel. Acélból, hogy a mobilnetet elérjem a tablettal . Valaki csinált már ilyet vagy hasonlót ????Esetleg egyéb 5let, hogy mobilnetet egyszerűen elérhetővé tenni? Persze a wifit most kizárva.
Előre is kösz, ha valaki felhomályosít.
-
a man
tag
Számomra mindig kérdés, hogy egy ilyen téma minden ikont lecserél-e, vagy maradnak olyan alkalmazások, ahol az eredeti marad meg. Mert akkor az nem túl szép...
-
a man
tag
-
bigdady
nagyúr
Van ezen a gépen olyan hogy lomtár? Hol?
-
kopez
tag
Ja,meg megcsináltam a táblagép teljes titkositását,az rendben van,hogy bekapcsoláskor kéri a jelszót,de amikor a kijelzó lekapcsol,akkor miért kér jelszót újból?Nem birom kivenni a jelszó kérést,hogy ne legyen képernyő pihentető után.Vélemény?
-
kopez
tag
Helló!Vettem egy micro sd kártyát,8gb-ost,abból a célból,hogy az benne lesz mindig a tabletbe,azon fogom tárolni a képeimet.Átmásoltam a gépről a memo karira,kitöröltem a gépből az összeset.De mikor belépek a galériába,akkor duplán jelennek meg az albumaim,ez mitől van?Bár most meg úgy látom eltüntek a duplázádóságok,viszont most meg a fele albumomat mutatja.Jobb ha a gépen tárolom a képeket?
-
a man
tag
Tudjátok, hogy a gépen hol, melyik folderben vannak a gyári háttérképek?
-
a man
tag
Nem tudom, hogy néztétek-e a tableten a Tegra Zone alkalmazást. Nos, én megtettem. Szerintetek futnak a Transformeren az ott található játékok? Eddig bizakodó voltam. Amikor azonban le kívántam tölteni a Pinball HD játékot, akkor átirányított az Android Marketre, majd azt írta ki, hogy nem található. Ekkor megnéztem egy böngészőben az említett marketet, s az alábbi információ fogad, amikor rákerestem a játékra:
"This app is incompatible with your Asus Transformer TF101."
Ez elég gáz.
-
a man
tag
Aki eddig még nem, az most igen.
Eee Pad User Manual TF101/TF101G -
a man
tag
válasz
vectra91 #373 üzenetére
Például itt.
Az eladó megbízhatónak mondható: 99.9% Positive feedback
Van érdekes színben is - egy másiknál. -
Rudiaszarvas
tag
Heyy!
Valaki segíthetne CWM recoveryt felrakni a Transformeremre.... XDA-t olvasgatom de nemtúl jó az angolom.. próbálgattam már, de nem jön össze... Vki help?
Egyébként nyithatnánk egy témát erre is. Jó dolgok jönnek ki a Transformerre az XDA csapatának jóvoltából. Persze nem tudhat mindenki angolul....... Nem csak én örülnék ennek.
Köszönöm.
-
jrjungleboy
csendes tag
Hello,
A térkép az a google maps nem? Az earth elvileg teljesen más.
Az egérrel kapcsolatban. Ez egy Genius traveler 915BT. A netbookomhoz használtam egy USB dongleval (mert azon nem volt BT). A tabletnál az a helyzet, hogy (dongle nélkül) megtalálja, felismeri de amikor párosítani akarom, akkor nem csinál semmit. Bekéri a kódot, beírom, gondolkodik aztán semmi. Ki akartam próbálni az usb-s dongleval is, de bedugom az usb-be de mintha nem működne, mert nem villog mint a netbookban, meg mint a youtube videon. Sima USB egér működik szépen, de ezt a fránya BT-ost nem tudom rávenni, pedig pöpec lenne.
Üdv. -
-
a man
tag
Szerintem azt látni is fogja mindenki, akinek megengeded, hogy használja a géped, mivel automatikusan letölti a leveleket, s nem online nézed meg őket, mint a Gmail webes felületén, hanem úgy, mint amikor egy levelező alkalmazást (pl. Outlook) használsz a PC-n. Azt sem tudod levédeni jelszóval.
-
a man
tag
válasz
jrjungleboy #366 üzenetére
Nem lesz teljes a válaszom.
A Google Earth rajta van gyárilag "Térkép" néven. Szerintem erre gondolsz. Erre gondolsz?
Bluetooth-os egérhez nem kell jeladó, mert a tabletben van BT. Azzal működnie kellene. - Szerintem neked nem BT egered van, ha van hozzá külön adó. -
jrjungleboy
csendes tag
Sziasztok,
Én is boldog tulajdonosa vagyok egy ilyen szerkezetnek, de kérdeznék 1-2 dolgot:
-google earth-t hogy lehet rátenni? A leirásban azt írja hogy honeycombon is megy, de amikor telepíteném nem, tudom kiválasztani a transformert.
-tudtok esetleg valami használható kézírásos felismerő progit amivel le lehet váltani a gyári bevitelt? A gyári is jó, de kipróbálnék mást is.
- BT egérrel kapcsolatban. Bedugom az usb-s adót, de eszköz párosításnál valamiért mintha nem fogadná el kódot.
Egyenlőre ennyi.
Üdv. -
bigdady
nagyúr
Hogyan tudnam letiltani a gmailem a masik gmail fiokostol?
-
katsi
tag
Igen, lehetseges, tablagep titkositasa a menupont neve.
Kb 1 oras folyamat a leiras szerint, tolton kell lennie maxra toltott akksival, amikor elkezded. Ekkor - gondolom - az osszes fajl titkositasra kerul, a jelszo nelkul elvileg nem tudnak adatot lopni a tolvajok sem, ha ellopnak a tabletedet. -
niiks
csendes tag
Jelszóval ugye le tudom védeni a gépet? (Tablet szűz vagyok
-
bigdady
nagyúr
zte blade androidos telóval kötném össze de nem ismeri fel bluetoothon Ötlet vki?
-
Pistakiss
őstag
Szia!
Nekem Samsung Galaxy tasb 10.1-em van és itt is van ilyen lehetőség
Már többedszer próbálom a "Kies Wi-Fi kapcsolattal" menüprogramot, de még eddíg nem sikerült kapcsolódnom a számítógépemhez, pedig a hibaelhárítás is lefutott.
Megköszönném, ha leírnád a kapcsolódás menetét, beállításait, akár privátban is.
Tudom, hogy ez nem az a topik, de talán valahol itt is tudsz segíteni -
Naras
őstag
-
Vyndree
őstag
Ezt próbáltad már? WiFi Tethering
WiFi HotSpot (Ad-hoc mode, AP where available), Bluetooth
Share your 3G/4G Internet connection -
Vyndree
őstag
"Share your 3G with Windows, Mac/iPod/iPad, Linux, Xbox"
Ha jól olvasom, akkor ez a program eleve nem támogatja a megosztást más Androidos készülékkel, szóval ezzel esélytelen. Viszont más módon biztos meg lehet osztani (BT, vagy másik progi?)Esetleg egy olyan netbook, amibe lehet SIM kártyát tenni? Működne is és a pénztárcád is jobban járna.
-
Naras
őstag
Arra gondoltam, hogy a Telefonomról - amin egy 2.1 - es Android fut - osztanám le a Barnacle Wifi Tether appal, de mint mondtam, más Android telókkal eddig nem tudtam így összekapcsolni, csak gondoltam 3+ - os oprendszer talán már tudja... vagy a kütyü... bár, azt eddig is tudtam, hogy ez nem a HW, inkább a SW hibája... na mind1, ez van...
-
Vyndree
őstag
Az általános információkat megtalálod itt a PH-n, valószínűleg ezt már átolvastad. Nekem az előző táblagépem egy iPad I 64GB volt, ezzel tudom összehasonlítani. Külsőre nem tűnik olyan masszívnak az Asus, a G-szenzor is egy árnyalattal gyengébb, viszont kb ennyi a hátránya amit eddig tapasztaltam. Előnye sokkal több van, de most nem kezdem el sorolni, hisz' nem erre vagy kíváncsi.
Sajnos amit kérdeztél arra válaszolni nem tudok, Ad-HOC kapcsolatot nem próbáltam. Azt olvastam külföldi fórumon, hogy nem tudja és ez nem a készülék hibája, hanem az Adnroid nem támogatja.
Az Ad-HOC-ot arra értettem, hogy két gépet router nélkül wifin összekötsz, na ez jelenleg nem megy Adnroid alatt Szoftveresen szerintem bármikor adhatnak hozzá ki egy kis progit, mint ahogy más op rendszerekhez már létezik ilyen, de nem tudok róla hogy lenne ilyen. (pl.: elméletileg Galaxy Tab-ra van már ilyen ha jól olvasom) -
Naras
őstag
Üdv!
Gondolkozom egy ilyen kütyü vételén, de azért kikérném előbb a véleményeteketet, akinek van, mint mond róla... jöhet pró és kontra... előre is köszönöm, és bocsi, de most nincs időm végigolvasni a több száz hozzászólást...
Annyi kérdésem elöljáróban mindenképp lenne, hogy kezeli-é az Ad-HOC wifit, mert telóról azt tudok osztani, és más android telók eddig azt nem látták...
Jah, és még valami, én dokkolóval együtt akarok venni...
-
a man
tag
-
Vyndree
őstag
A fedlapját hátra hajtod és egy állítható pánttal odafogatod. Valami ilyesmire gondolok:
Beállítod a kívánt méretre és a fejtámlához rögzíted. Maga a pánt nem látszik mert a gép tokja ráhajlik. Ha nem ilyen NDK módszert szeretnél, akkor 5-6eFt a rendes fejtámla tartó.Az összes tartót megtalálod az eBay-en, vagy kicsit drágábban akár a vaterán.
A felirat szerkesztésről bővebben itt.
Torrent:
- tTorrent
- µTorrent Remote -> ez egy távoli hozzáférés, ezzel tudod bárhonnan vezérelni ha jól értelmezem
- aDownloader <- ezt dicsérik a legtöbben -
bigdady
nagyúr
egy szintén jó kis hasonloan testreszabható prog is kéne mint az mx player cska torrent letöltésre 5let?
-
bigdady
nagyúr
felirat szerkeztő progit ismertek esetle? Elcsúszást kéne korrigálnom.
-
bigdady
nagyúr
köszi
autós tartót nem tudjátok honnan lehetne szerezni hozzá? (fejtámlára hátra kéne szerelnem a gyereknek)
-
Sonja
nagyúr
-
bigdady
nagyúr
Egy jó lejátszó progit tudtok ajánlani,? Mobo player az ékezetes felirat fájlt nem jól rakja ki
-
Sonja
nagyúr
Nem, soha nem állítja le alapból az Android a programokat, csak a háttérbe helyezi. Csak ezzel a kényszerített leállítással lehet valóban leállítani.
(#327) baluka26: Az android úgy van megírva, hogy az akkumulátor használatot a program használat szerint kalibrálja, így kíméli az akksit. Ha te ezt csak úgy kilövögeted alóla, akkor teljesen fals értékekkel fog számolni, ami bizony hamarabb nyírja ki az akksit. Ha elolvasgatsz külföldi fórumokat (de akár magyarokat is), mindenhol erre hívják fel a figyelmet. Sajnos sokan ezt baromságnak tartják, és leszarják.
-
Vyndree
őstag
Oké, megértettem, nem teszek task killert rá, csak kérdeztem.
Szóval ha ki akarok lépni egy programból akkor vissza nyíl 15x, vagy ha a házikóra nyomok is bezárja? (tudom, meg kell nézni a futó alkalmazásoknál)Most jutottam az eBook részéhez. Ha PDF-ben másolok rá könyvet és Acrobat Readerrel nyitom az bőven elég. Felmásolom, megnyitom. Ugyanez iPad-nál kb. 30x volt bonyolultabb plusz kb 1,5-2 óra volt mire rájöttem mivel konvertáljam át, hova mivel másoljam be, milyen (angol nyelvű programmal) programmal tudni megnyitni, az ékezetes kezelésről nem is beszélve. Ez a része az Asusnak csillagos ötös, az iPadnak pedig jóindulatból egy kettes alá.
-
bigdady
nagyúr
Nálam sem ismeri fel külső hdd-t és nem értem miért.
Hiába inditom rádugva a gépet ill hiába dokkolom újra a tablet részt a dokkolóba, kirja egy pillanatra hogy felismerés de eltűnik egybőlNincs ötletetek?
Pendrive gond nélkül megy. -
bigdady
nagyúr
Kösz a nullát valóban
nekem 20 volt a bill plusszban
Nektek nem állitgatja magától a gép a háttérképket? -
Sonja
nagyúr
Task killert még véletlenül se használj!!! Kinyírja az akkumulátort, és ez nem vicc. Szigorúan tilos a használatuk. A megoldás, hogy bemész a beállításokba, majd az alkalmazásokban megkeresed a leállítani kívánt programot, amire rányomsz, ekkor megjelenik egy kényszerített leállítás vagy hasonló nevű opció, amivel le tudod állítani a programot!
-
Vyndree
őstag
Látom a program bezárása nem csak nekem tűnt fel.
Nem kötekedés képen, de minek hozzá billentyűzet? Illetve biztos jó dolog, de akkor elveszíti a legnagyobb előnyét, akkor már nem gazdaságosabb 40eFt-ért netbookot venni amiben jobba a proci, belehet lépni a CIB bankhoz és van benne 320GB-os háttértár. Egyedül az árával van bajom, 130eFt-ért netbookot venni manapság butaságnak látom, annyiért már majdnem i3-i5-ös gépet lehet kapni. (mondjuk az nem egy kategória a táblagéppel, de az ára miatt hoztam fel példának)
Azt akartam kihozni belőle, hogy ha a 100eFt-ban benne lenne egy bill akkor oké. Viszont nem azért veszek táblagépet, hogy netbooknak használjam.
(ez csak privát vélemény, kéretik nem leharapni érte a fejem)
-
Vyndree
őstag
Hogy tudok egy programot bezárni? Csak a vissza nyíllal? Azzal olykor sokat kell lépdesni.
Mikor a házikóra rányomok bezárja a programot, vagy az asztalt látom de tovább fut a program? Ugye nem a "task killer" a megoldás? -
bigdady
nagyúr
Sziasztok.
Na én is tulaj lettem
Kérdédeim:
-dokkolón ha magyarra van állitva hogy lehet a nullát begépelni, mert ö betüt hozza?
-dokkolo ugyanigy cseréli a z és az y betűket
-programokat be lehet/kell zárni? hogyan? -
Vyndree
őstag
Most lehet hülyeséget írok, de az Adobe Flash Player-t feltetted? Ezt a java dolgot nem igazán értem, mert úgy tudom az Android egy Linux alapokra helyezett, de Java nyelven programozott platform. Nehezen elképzelhető, hogy pont a Java alkalmazásokkal lennének nehézségei.
Tudnál egy oldalt linkelni, ahol nálad java gondok vannak, hogy meg tudjam nézni az enyémen?
-
katsi
tag
Netbank nekem sem mukodik sajnos. Opera, gyari bongeszo, egyik sem tamogatott.
-
katsi
tag
válasz
Rudiaszarvas #304 üzenetére
Hello, udv a klubban!
Koszonet, hogy megosztottad a megoldast! -
a man
tag
válasz
Rudiaszarvas #304 üzenetére
Hmm, a jó öreg restart...
-
Rudiaszarvas
tag
Hi mindenki!
Megoldódott a problémám.
Szóval a gond az volt hogy nem ismerte fel az usb-s eszközöket gép. áram volt az usb portokban de nemnagyon reagált a gép mikor v.mi eszközt csatlakoztattam.
Megoldás az volt hogy egy eszközzel csatlakoztatva (ez esetben egy külső vinyó volt) újra indítottam a gépet. Lám újraindulás után felismerte az eszközt..sőt azóta minden eszközt...
Ha valaki hasonlóképp jár..... lehet tudtam segíteni!Üdv. mindenkinek!
Karesz
-
Sonja
nagyúr
A kívánt szövegen tartsd nyomva az újjad, ekkor előjön a kijelölés. Válaszd ki, amit szeretnél, majd felül jobb oldalt van a másolás/kivágás. Utána menj ahova be akarod majd illeszteni, és itt is tartsd lenyomva az újjad, ekkor előjön, hogy beillesztés. Válaszd ki, és ott is a kívánt szöveg.
-
kopez
tag
Mèg nem jöttem rá,hogy pl a jó öreg windowsnál egy szóveges részt másolok,ès azt beillesztem pl egy mailbe.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Pro 16 A2485 EMC 3651 27% 16" Liquid Retina XDR IPS M1 Pro 16GB 1TB magyar vbill gar
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD 6 hónap garanciával, Dobozos
- Gigabyte G5 KD 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Thinkpad P1 Gen1 15.6" FHD IPS i7-8850H P2000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 7540 15.6" FHD IPS i7-9850H T1000 32GB 512GB NVMe gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Vadiúj számlás SSD-k
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest