- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Srácok, ha vennétek TF101-et, én is megvállnék tőle, szintén a megunás az oka, illetve hogy amire én akarom használni, arra nekem nem 100%ig alkalmas. Privátban írjatok nyugodtan, ott elmondok mindent a gépről. Üdv!
-
Böngészője problémás, csomó oldalt nem tud rendesen megjeleníteni, a Crome pl. nem kezeli az ékezetes betűket. Kicsi a tárhelye, ahogy írtad lassabb, mint egy hasonló note vagy netbook. Problémás adatokat másolni rá, a szövegszerkesztői nem tökéletesek, és nekem azok szükségesek egy-egy ajánlathoz. Megosztásban sincs a toppon, nekem a felhős megoldások nem jönnek be.
Szóval ennyi, maradok a bevállt winfosnál -
-
Hát én a Sensation XE-re tettem ilyen matt fóliát. Tény, én is béna voltam és bubis lett, meg még kicsi is volt rá (Ezúton is csókoltatom a Speedshopos eladókisfiú szüleit
), de marhára nem jött be. A szép tiszta fényes kijelző egy matt életlen valami lett, és a tapintásérzet is romlott. Nekem nem vállt be
-
válasz
mgTerminator #1892 üzenetére
Ez mondjuk tényleg fura, mert nekem a legutolsó javítás is max 1 hétig tartott, és alaplapcsere volt. Namost egy kábel nehogymár...
-
válasz
mgTerminator #1886 üzenetére
Nekímélj! Amúgy egy win7-et könnyebben karbantartok, mint egy droidrendszert, sajna
-
válasz
mgTerminator #1884 üzenetére
Szerintem az már régen rossz egy anno újonnan 150+-os tablettől, hogy mókolni keljen rajta bármit is, hogy "normálisan" működjön. Szívesen szórakozom vele, ha valóban látom értelmét a dolognak. Mivel még 1 év 3 hónap gari van rajta, nemnagyon fogok romozgatni se, akárki akármit állít, van olyan szerencsém, hogy tökönlőjje magát a masina és bukom a garanciát is...
Nekem nem nyújtja azt a szabadság-érzést, amit vártam tőle, csak kompromisszumokkal, ráadásul olyanokkal, amik felett nem tudok szemet hunyni.
Nagy esélye van, hogy felteszem apróra valamikor, és vigye aki akarja, baja elvben (a gyári szervíz szerint) nincs. -
válasz
mgTerminator #1882 üzenetére
Igazat megvallva magával a tablettel nem vagyok elégedett, a böngészője még mindig gyatra, sok oldalt rosszul jelenít meg, lassú, lefagyásra hajlamos (mind a gyári mind mondjuk a dolhpin HD), a beépített face app is elég fapadnak hat a böngészős mellett.
Így lassan 1 év után nekem kiveszett belőle a feeling, és már csak a nyűgöt látom benne, gondolom azért is, mert 2x volt garis szervízben... -
válasz
mazsola77 #1878 üzenetére
Nekem ezt csinálta, a hétvégén egyik nap elővettem, korábban sokáig töltőn volt bekapcsolva, aztán lehúztam, 2-3 napig volt csak simán, kinyitottam és semmi. Bekapcs gombra se reagált, de furcsa volt, mert a dokk nem villogott, hogy lemerült volna. Bedugtam a töltőt, utána be lehetett kapcsolni. Teljesen nullán volt a tab akkuja, valamiért a dokk nem töltötte. Utána szétvettem, és csak a tabot töltöttem kicsit, majd visszadugtam a dokkolóra. Elég lassan vette észre, hogy össze lettek dugva, de utána elkezdte tölteni. Egyre inkább azt érzem, megszabadulok tőle, mert közel sem olyan jó, mint amit vártam. Ágyban netezésre úgy érzem fogok venni egy kis netbookot
Ja, másnál is előfordult ez?? -
Dokkoló nélkül használtam pár napot a kicsikét, nem volt vele baj, de ma megint fagyva fogadott. Remélem hamarosan jön a frissítés, mert sztem ez nem tesz jót a gépnek, hogy megfagy és eszi az akkuját
-
Jónapot!
Ideje lenne már egy tokot szerválnom a kicsikének, az lenne a kérdésem, használ-e valaki hozzá valami gyári vagy jobb minőségű tokot? Dokkoló van, szóval nem olyat keresek, ami ilyen keménylapos hajtogatós, hanem kifejezetten védő/utazótokot.
Előre is Köszi a válaszokat!
UI: Az is jó, ha esetleg boltot írtok, ha kényes, akkor privátban. Köszkösz!!
-
Hello!
Ma este mikor hazaértem, az én TF101-em is fagyva volt, az ASUS logonál a kis köröknél. Kikapcs, bekapcs és most jónak tűnik. Sztem ez egy globális "hiba" volt, remélem többször nem jön elő.
-
Helló megint!
Frissült ICS-re (sima, nem 3G-s modell), eddig minden jó, a touchpad mintha túlérzékeny lenne, de alapjában véve tetszik, a böngészője jobb!!! Fagyás se volt még, remélem nem is lesz!
-
Sziasztok!
Visszajött a gép a szervízből (kb. 1 hét alatt), most fogom bekapcsolni, a szöveg a következő a szervíz papíron:
Replaced Part:
TF101(EP101)MAIN_BD.1G/T250/ASEzek szerint alaplapcsere lett belőle, kíváncsi vagyok mint kisgyerek karácsonykor, hogy milyen lett és vajon rögtön dob-e egy ICS frissítést
-
válasz
mgTerminator #1253 üzenetére
Ha visszakapom a sajátomat, és lesz elég energiám, lehet kipróbálom a dolgot! Majd megkereslek vagy itt vagy privátban!
-
válasz
alba-regia #1195 üzenetére
Hát így most meg nem mondom
Amint visszakapom a kis aranyost szervízből megtudom mondani, vagy mondjuk holnap (még dolgozom). De a gyári instrukciókat követtem.
Update: Hülyeséget írtam, nem a böngészőn, hanem a Windows Intézőn kereszetül
-
A megfelelő Asus-os programok telepítése után nálam a böngészőn keresztül látható volt a Transformer belső háttértára, igaz minden elég nyögvenyelősen ment (a TotalCommander valamiért nem látta), de ezt betudom annak is, hogy keveset foglalkoztam vele és ennyire nem vagyok spíler sem a dologban
-
-
Szervíz itthon nem nagyon van, az enyém is Csehországba ment ki, futárral. Ha van rá garancia (gondolom van), akkor írni kell az asus honlapján egy ilyen szervízigénylést, arra reagálnak egy válaszmaillel, utána meg küld a ups egy másik mailt, hogy az általad megadott címre mikor mennek ki a gépért. Háztól házig szól a gari, szóval hozzák-viszik.
-
válasz
mgTerminator #1170 üzenetére
Ez hivatalos vagy custom romos???
-
válasz
mgTerminator #1130 üzenetére
Köszönöm a tanácsot, ha a második szervíz után is szórakozik, kipróbálom ezt is. Mivel van rá még másfél év garancia, küzdjenek csak vele, de én sem vagyok a végletekig türelmes.
-
válasz
mgTerminator #1124 üzenetére
Naigen, mindig keverem, mert a telefon meg 2-essel indul
Most legutóbb direkt ügyeltem, hgy csak alapdolgok kerüljenek fel. Facebook, Adobe Flash, maps frissítés és talán egy mobo player a hozzá való kodekkel. Már az adobe keresésnél is leállt 1x a market, utána kedd este a böngésző szórakozott a könyvjelzős problémával, szerdán este már el se indult a böngésző, és a galériás játékot tegnap este csinálta. A reset pedig hétfőn reggel került rá... -
válasz
mgTerminator #1119 üzenetére
Természetesen mindig a szoftverben lévő factory resetet csináltam, utána mindig törölt minden rajta lévő progit, újra be kellett állítani a nyelvet, a fiókot, stb. Csak a nagy szoft (2.3.1) maradt rajta, minden mást, mint az asus webstorage, maps, stb. frissíteni kellett.
-
Sziasztok!
Nekem olyan bajom van a tablettel, már mióta megvettem, hogy random időközönként (manapság gyakran-állandóan) fagynak rajta az alkalmazások. Pl. Galéria tegnapi nap folyamán 2x állt le egymás után, miközben az ismerősökkel picasa-s albumokat néztünk. Előtte a böngésző kezdte azt csinálni, hogy a könyvjelzők-beállítások gombra lépve kilépet, 5x egymás után. 1 nappal később az ikonra kattintva egy villanás volt csak és megint a főképernyő (szal el se indult). Facebook kliens is szokott fagyogatni, market is. Random szokott lefagyni-újraindulni is. Gyakran dobálta ezt a "dmclient alkalmazás com.asus.dm folyamata váratlanul leállt, próbálja újra" szöveget is, egy frissítés csak manuális módon ment fel rá, OTA-n keresztül képtelen volt. 1x már kiküldtem szervízbe (november), de nem találtak semmit, valami keretet cseréltek, azt annyi. Most írtam nekik 1 hete megint, hogy tessék elvinni. A válaszlevélben az állt: reseteljem (sokszor megtettem, nem segít), és frissítsem (régóta a 2.3.1 van rajta, ennél újabbat nem talál), mert a tudós kollegák több órás teszt után se találtak hibát (nekem fél óra/10 perc elég ehhez).
Volt-e már valaki hasonló helyzetben?
Ha megint elküldöm, és megint szarul jön vissza, mit lehet tenni? Követelni egy másik darabra cserét esetleg visszakérhetem a pénzem, vagy arra ne is számítsak??Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Mobil flották
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo Ideapad L340 Gaming
- Acer Nitro V 17 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1440-165hz IPS!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- Update 08.04. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest