Hirdetés
-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
istibond
tag
A felso hangszoro bizonyos hangoknal kepes picit recsegni/torzitani ez masnal is jelentkezik? A magashangoknal persze.
-
istibond
tag
válasz
MasterMark
üzenetére
okes
-
istibond
tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Jo nem arra celoztam, csak hogy mire kell figyelni?!
-
istibond
tag
Sziasztok! Ahogy latom elcsondesedett a topic ami talan azt jelenti hogy nincs gond a keszulekkel, en is szert tettem egy X re, valami hibara oda kell figyelni? (Pixelhiba,kijelzo elvalas/ropogason kivul? Hangszoro recseges meg fenn all?
Emlitettek meg hogy telefonalasi hiba is lehet .... -
Danny365
őstag
válasz
markknight
üzenetére
Az a baj, hogy most is csak arról van szó, hogy a júliustól nem lehet úgy frissíteni egy appot, hogy nem ios 11 SDK-val és X supporttal lett építve, ergo azok a fejlesztők, akik amúgy eddig is alig frissitették az appjaik, azoknak minden következmény nélkül marad olyan az alkalmazása, amilyen, egyszerűen csak nem fogjak frissíteni.
-
csabiks
senior tag
válasz
markknight
üzenetére
szerencsejatek zrt se kepes azota frissiteni az alkalmazast...
-
markknight
nagyúr
Júliusig kaptak határidőt a fejlesztők átalakítani az appokat iPhone X kompatibilisre, különben BUMM lesz. Végre!

-
Cyberpunk
félisten
Üdv végül én is beruháztam egy új fekete 64 GB-osra.
Ja december óta halasztgattam, meg volt mikor más is, ami érdekelt, de végül beadtam a derekam. Annyi év szifon után nem feküdne az Android, azt úgy is itt kötnék ki, hiába lehetne olcsóbb, igaz annyira azért nem.
Voltak kételyeim, hogy kell-e, kissé kevés a memória, de úgy sem használok annyi appot egyszerre, hogy ez komoly gond legyen, így elengedtem ezt is. -
dud998
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Én tudom, túl sok a szabadidőd és unatkozol.

De egyébként érdekes adat, ugye azt mondták, hogy csak portré állásban megy. -
-Ben-
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Nem foglalkozom vele. Egyébként is, 5 hónap telt el a vásárlás óta...
-
válasz
concrete86
üzenetére
+1
Adom.Az üzemidővel bajom volt sokszor androidon. Itt minden ok.
-
-Ben-
veterán
válasz
kchris78
üzenetére
Érdekes, nekem is „bugyiban” volt jó ideig, most felváltva használom egy gyári szilikonnal a „bugyit”, de semmi gond. Egyetlen mikrokarc sincs a kijelzőn (ja, egy van, de azt ajándékba kaptam a gyártól
)Szerk.: már nem is lesz rajta karc, mert egy 3D CP+Maxot feldobtam rá.

-
FIREBLADE78
addikt
válasz
concrete86
üzenetére
Nekem sincs gondom vele. Egy napot simán kibír. Ha annyira nem nyúzom,akkor 1,5-2 napot is.
-
concrete86
aktív tag
Na ezért nem találja meg a felhasználó itt a kérdéseire a már elhangzott válaszokat. Első ájfonom és kétszer jobb az akksija, mint eddig BÁRMELYIK csúcskategóriás androidomé (főként Samu). Mit akartok ennél többet??

-
“Szerintem van aki nem tudta eddig, hogy az a telefon hamarabb akksicserés lesz amit napi 2x töltenek, mint amit ugyanolyan tipusból csak egyszer.”
Tehát ha egy 20%-ra merült telefont egyszerre töltesz fel 100-ra, az jobb, mintha 2 töltésre töltöd fel ugyanezt, így értetted?
-
Ļantos
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Egy iphone 6 maximum estig bírja nálunk. Az x másfél napot.
Akárhogy használja valaki novembertől, sokkal kevesebb ciklus lehet benne mint ebben a hatosban. Persze ez baromság, mert én nem tudom miről beszélek. Használok vagy 8 ájfont,(most hazudtam mert nem én, de a családom meg az embereim), és mindegyiken megnéztem ezt a béta akkus állapotkijelzést egy ok miatt, hogy kikapcsoljam a lassítást ha kell.Te itt most nagyon jó dolgokat írtál, sokan biztosan csodálkoznak, hogy az akksi élettartama nagyban függ a merítési-töltési ciklusokból és attól, milyen hőmérsékletnek van kitéve. Szerintem van aki nem tudta eddig, hogy az a telefon hamarabb akksicserés lesz amit napi 2x töltenek, mint amit ugyanolyan tipusból csak egyszer.

Bennem fel se merült a gondolat, hogy valakinek ezek nem világosak

Nem mondtam, hogy az Apple egy szar, értelmezd.
-
-Ben-
veterán
Nekem most 98% -ot mutat, de néhány nappal ezelőtt 97 volt.
-
MasterMark
titán
Kezdjük ott, hogy az a kijelzés még mindig béta állapotban van. A másik pedig, hogy az aksi amortizálódása a merítés-töltés ciklustól függ nagyrészt. Vagyis, ha minden nap mondjuk kétszer csontra meríti a telefont és tölti fel, az több elhasználódás, mint a te 2014-es hatosod mondjuk normál használat mellett másfél-két naponta egy teljes ciklust beletenni.
Ezen kívül számít a hő is, hideg is, stb. stb.
Tudod te miről beszélsz egyáltalán?

Az meg csak mellékes, hogy a 94 az nem 96, de legalább olyan közel van mint a 98... De a vicc, hogy ebből valószínűleg semmi nem érezhető.
De tényleg felháborító, szar Apple.
-
Ļantos
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Kurva nagy jajj, jól mondod, mivel a 2014-es 6-os ami napi használatban van a vásárlás óta, jelenleg 94%-on áll. Ennek tükrében egy 300.000ft-os telefon pár hónap alatt amortizálódott akksiilag erre a szintre.
-
törölt tag
Mi ez az akksi állapot mizéria? Ez valami iOS frissítéssel jött, amit nem tudok mert nem telepítettem, vagy külsős progival nézegetitek?
(#6958) csabiks Én sem érzem, hogy nagyon karcolódna.

-
kchris78
veterán
Mindenesetre nem tudom hogy vagytok vele de szerintem szégyen az hogy mennyire karcolódik az X kijelzője. Én bíztam abban hogy nem lesz gond, a 7Plusomat szinte mikrokarc mentesen adtam el.. bugyiban tartottam ezt is azt is.. ehhez képest az X kijelzője sokkal érzékenyebb.. Gondolom azért hogy rugalmasabb legyen, ne törjön olyan könnyen.. Viszont a hátlapja kevésbé karcolódik pedig az asztallappal/stb az érintkezik közvetlenül... Nekem céges telefon próbálom magam nem felhúzni rajta magam de akkor is részben az én pénzem.
-
kchris78
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
az enyém is november végi, 99%. De most nem értem a jajveszékelést, december végéig 10ezer ft egy gyári csere. hajtani kell aztán decemberben leadni egy cserére. Már ha megtartja az ember addig.. én most az X-em max cégen belül adhatnám el mert Telekom részletes és úgysem hinné el senki hogy a telefon alap, tehát lesz fizetve, akármi megtörténhet.
-
MasterMark
titán
válasz
FhRossi
üzenetére
Enyém decemberi, 100%-ot ír, de én nem is merítem tökig. Nagyjából 30% körül rakom rá este tölteni, de a legrosszabb eset is 10% volt.
Ez eléggé felhasználó függő, ahogy eddig is. Csak most ki is írja, lehet min jajveszékelni.
szerk.: Illetve ez a kiírás is még béta állapotban van, nem kell szentírásnak venni...
-
Ck.
addikt
Srácok, lehet h már volt róla szó, nektek mit ír az akksi állapotára? Novemberi a gép és már most 96%-os...
MasterMark:
Sírás és jajveszékelés
Igazaból arra vagyok kiváncsi, h nektek is hasonló-e, vagy ez az eredmény inkább annak tudható be, h pár alkalommal sajnos kikapcsolásig merült? -
FhRossi
tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Nincs igazad. Ez nem normális jelenség! Ugyan így kezdődött az én telóm kálváriája is. Sajnos ez egyre rosszabb lesz a kollégának, egyre többször fogja ezt csinálni. Nekem cserélték, igaz csak másodjára. Először szoftvert frissítettek csak.
-
FIREBLADE78
addikt
Remélem az x megmarad jubileumi kiadásnak. Nem erőltetném ezt az irányvonalat.
-
kchris78
veterán
valaki látott már utángyárott iPhoneX kijelzőt?
-
B-L-A-C-K
titán
Tényleg alig fogytak az iPhone-ok...
"Az Apple azt már nem tette közzé, hogy a különböző típusú iPhone-ok között, hogyan oszlanak meg az eladások, de Tim Cook azt mondta, hogy az iPhone X messze a legnépszerűbb volt az összes verzió közül. Ebben a negyedévben 14%-kal nőttek az iPhone eladások, és ez folyamatosan növekedik."
Khm khm...
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
concrete86
üzenetére
Semmi. Ez ilyen. Szokd meg. Lehet benyomódott valami. No para. Enyém is tegnap lefagyott. Nem tudtam feloldani. Rádió ment tovább. Aztán reboot megoldotta.
-
concrete86
aktív tag
Üdv. 3 hetes teló, ma először, mikor kivettem a zsbemből, alma logó, 3-4 percig semmi. Aztán betöltött és most megy. Mit jelent ez? Készüljek a legrosszabbra?
-
Laca1212
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Hmm..azért ezen töltőtől elvárnám, hogy leadja ami rá van írva... Mégsem az 1 dolláros kategória. .
-
Laca1212
őstag
Az normális, hogy egy ilyen töltő a 2A-es vagy 2,1A-es kimenetén nem tudja kiszolgálni X-et ha fut a Traffi Hunter, Gmaps navigál és BT-n megy az online rádió stream? Fényerő automatikusra van állítva, így nyilván full fényerőn van nappal. Kb. csak szinten tartja...de inkább minimálisan merül a teló miközben rá van dugva.
-
Ļantos
aktív tag
válasz
Sasa WRC
üzenetére
Pont ezért nem tudom elképzelni, hogy olyan telefont nyomkodjak egész nap ami kurvaszép, de van rajta egy vastag tok és így az élmény egy nulla. Én Cafele tokokat használok, ami kicsit elegánsabb. Ez még nem, de más telefonjaim estek már le benne, semmi karc nem lett rajtuk.
-
Sasa WRC
csendes tag
Sziasztok iphone x - em van Nagyon szeretem és vettem hozzá a nagyobb védelem miatt egy pitaka tokot. Viszont tok nélkül jobban néz ki, így inkább kockáztatok. Valakit esetleg nem érdekel?
-
Fryskitt
addikt
Mi is volt az a CC? Mármint a szerviz?
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Kipróbáltam. Kb 10 cm-nél fókuszál rendesen. 8 körül már nem szépen. Konklúzió : következő szifon tudni fogja a 8 cm-t,ezért fél milla lesz az ára
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Portász
tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Hát bevittél az erdőbe mindenki fényképezgetett

Na de most én jövök .
Előírt használati körülmények között olvastam "Működtetési magasság: 3000 méterig tesztelve"
Ebben tudnál segíteni ? Nálad is működik rendesen 3000 méter magasságban ? -
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
5cm-ről nem is fog fókuszálni,mert azt nem tudja,de a 10cm az bőven jó. Kipróbáltam.
Szóval nem mindegy,hogy 5,vagy 10 centi. -
FIREBLADE78
addikt
Lehet nem 5 volt. 10 körül. Nincs nálam colostok
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MasterMark
titán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Túl közelre nem lehet fókuszálni, mivel fizikai képtelenség.
-
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
5cm már rendes fényképezőgép esetén is makró.
-
Portász
tag
Szerintetek melyik navigációs program viszonylag naprakész .Mit érdemes feltenni a Google mellé ?
-
Portász
tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Nekem még nem volt olyan telefonom ami 5cm röl értékelhető képet tudott készíteni .
10cm röl kíváncsiságból készítettem egy képet .
Tű éles minden beállítás nélkül 3024x4032 képfelbontást ,azért azon csak tudsz nagyítani . -
Danny365
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Szerintem 5 centire nem is tud fókuszálni. A legegyszerűbb megnézni, ha manual fókusszal az ember beállítja a legrovidebbet. Így szemmértékre kell neki inkább olyan 8 centi legalább.
-
FIREBLADE78
addikt
Közelről akarsz készíteni képet,akkor nem tud ráfokuszálni rendesen. Ez nálatok is így van? Közel=kb 5cm
Ha sikerül is,akkor nagyon kell mozgatni,de nem mindig sikerül.
-
törölt tag
Srácok, erre valaki?

-
_adaml21_
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Nem, de ha lenne saját használatú autóm, biztosan vennék egy qi töltőset, mert jónak tűnik.
-
_adaml21_
őstag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Sziasztok,
Gondoltam leírom a véleményemet a Pitaka tokról, hosszas vívódás után vettem egyet.
Szóval alapvetően nem tetszett ez a karbonminta, mert eléggé távol áll tőlem ez a hülyegyerek-racsing-szakadte46bmw-tankoljunk2000ért-karbontükör+20lóerő életérzés, amit (helytelenül) a karbonmintához társítok, de nagyon tetszett, hogy minimalista a tok, és eszméletlen könnyű és vékony.
Megrendeltem a Pitaka oldaláról, 11500 ft volt 10% barátkedvezménnyel , úgy voltam vele, ha nagyon gáz, el tudom adni bukta nélkül, úgy is nagy a hype körülötte.Megjött, és azt kell mondjam, ilyen f*sza iPhone tokom nem volt a 8 év alatt, talán egyedül a Captains tokok jöttek be ennyire még 3-4 évvel ezelőtt.
Vékony, elegáns, könnyű, nem veszti el a telefon az alakját, és amire nem készültem fel, hogy elképesztően jó a fogása, puha, tapad a kézben, nagyon kellemes fogni.Szóval részemről ez egy nagyon erős ajánlott kategória, szerintem meg is ér ennyi pénzt. Kapsz hozzá egy üvegfóliát is nekem ez is lájk, nem igazán szeretem a teljes (széleket is védő) üvegfóliákat, ehhez sima, hagyományosat kapsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tanuljunk angolul!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Voltak kételyeim, hogy kell-e, kissé kevés a memória, de úgy sem használok annyi appot egyszerre, hogy ez komoly gond legyen, így elengedtem ezt is.

Igazaból arra vagyok kiváncsi, h nektek is hasonló-e, vagy ez az eredmény inkább annak tudható be, h pár alkalommal sajnos kikapcsolásig merült?

Én mikor visszamentem i7-re arra is egyből megvettem, úgy megszoktam X-en.