- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TheBikerider #5199 üzenetére
Én ugye múlt héten vettem az enyém. Az árukeresőn lévő olcsókat mind végigtelefonáltam, kétes származásúak, volt ahol ázsiai modellt adtak volna volt ahol 27% áfá-s számlát nem adtak, és a legolcsóbb EU modellt névre szóló számlával 290-ért találtam, szóval 290-alatt nincs megbízható!!!
-
-
válasz
TheBikerider #5196 üzenetére
Függők vagy használtak.
-
-
kchris78
veterán
körbenéztem, és csak pislogok mint hal a szatyorban hogy milyen brutálisan estek az X árak a HA-n... nem mintha különösebben izgatna csak mint érdekesség... 260 alatt is van már használt pár hetes patika állapotú.. fél éve hogy ragaszkodtak egyesek a 420 meg hasonló árakhoz...
-
barmar
aktív tag
Sziasztok!
a home csíkot el lehet valahogy tüntetni? láttam olyan videókat hogy egy idő után eltűnik magától de én ezt nem vettem észre.
köszi
-
csab2
veterán
Használ itt valaki vezeték nélküli vésztöltőt?
-
gilfoyle
őstag
válasz
TheBikerider #5184 üzenetére
Köszi a válaszokat, volt már több iPhoneom, pl 8+ is. Az elmúlt 3 hónapot a Note-tal töltöttem, csak most megjelent a babszem...
-
-
Ck.
addikt
válasz
markknight #5173 üzenetére
Bizonyára akkor az vagyok, ha te mondod.
Mi ebben annyira hűdenagyszám? Nem kell ahhoz nőnek sem születni, h vki kikapja a kezedből. Nem értem, egyébként ennek mi köze a férfiassághoz meg a kezedhez? -
gilfoyle
őstag
Sziasztok, nem igazan vagyok kepben X fronton.
Lehetett régebben olvasni kijelző érzéketlenségről, hivasfogadasi gondokról, feloldási gondokról, meg hasonló gyerekbetegsegekrol.
Ezek mennyire jellemzőek a sokadik szoftveres javítás után?
Telefoncsere előtt vagyok és az X méret/kijelző arányban jól áll. Akkuidoben valahol a sima és plusz között van?
Ez a telo az egyik befutó...
Note 8-rol valtok, S9 lehet a másik befutó, de ha váltok akkor már OS-t is ha lehet és nincs különösebb probléma ezzel... -
csab2
veterán
válasz
-secret- #5157 üzenetére
Az, hogy ezek a kínai másod- és harmad vonalbeli gyártók másolnak - Ulefone, Leagoo, Doogee, Oppo - leszarom, már megszoktuk. De az, hogy az Asus, LG, Huawei is?! Főleg az LG-n vagyok kiakadva, aki eddig mert mindig külön utakon járni és nem a másolásról volt híres. Erre most jön ezzel...
-
Fryskitt
addikt
iPhone 6-6s-re olcsó a Pitaka.
Még két óra hosszan.
-
markknight
veterán
válasz
KengelRoland #5153 üzenetére
Mondjuk olyan sosem volt. Mindenkinek ugyanaz az iPhone van evek ota, csak van akinek feher, masoknak nem
-
aujjobba
addikt
Amit a Reminders appon belül adsz meg, vagy melyik emlékeztető?
Nekem van egy ami minden hónap harmadik napján meg egy ami évente egy bizonyos napon jelez, ezek működnek.Időzítőt nem lehet többet egyszerre iOS-en ha erre gondolsz, emiatt zabosak kicsit a népek a homepod-ra is.
[link] -
-Ben-
veterán
Nektek működik az emlékeztető?
Beállítok 3 emlékeztetést, egynél jelez, másik kettőnél már nem. De teljesen random, hogy melyiket jelzi és melyiket nem. Előfordult olyan is, hogy 5-öt állítottam be és egynél se jelzett...
-
-
-
kchris78
veterán
válasz
TheBikerider #5152 üzenetére
en se foglalkozom ezzel, teszek ra. de a kinai gyartok tenyleg ezert masolgatjak ezeket a dolgokat, mert nekik ez egy tenyezo ami nagyobb mennyisegben eladhatova teszi a telefont...
-
KengelRoland
aktív tag
válasz
TheBikerider #5152 üzenetére
Hát nem én foglalkozom azzal, hogy olyan tellám legyen, amilyen senkinek nincsen. Szóval eltévesztetted a házszámot. Olvass visszább
. Atyaég.
-
válasz
KengelRoland #5150 üzenetére
“...és majd azt se tudja senki, hogy kinél van eredeti X és kinél a másolat...”
És? Akkor mivan? Rohadtul leszarom kinél van eredeti,vagy klón...ilyen szarsággal foglalkozni... atyaég!
-
FIREBLADE78
addikt
Nem értem miért csavargatja vki a telefont? Ez nem a pöcsöd vazze. Laptopot is csavargatod?
-
KengelRoland
aktív tag
válasz
kchris78 #5149 üzenetére
Igen, mert ahogyan iPhone X-re se ad senkinek hitelt a bank az egész országban, ezért Gemini PDA-ra se adna senkinek a bank. Ja, nem. Azért lenne kevés belőle, mert rétegtermék. Az emberek minél keskenyebb, elfogadható árú de használható telefonra gyúrnak (és a gyártók is), nem minél vastagabbra.
Egyébként a gyártók kezdenek belendülni, az összes kínai gyártó elkezdte lemásolni az Apple béna szigetes megoldását, mert valamiért abban látják a jövőt. Nem adok neked fél évet és mindenki szigetes telefonnal rohangál majd és majd azt se tudja senki, hogy kinél van eredeti X és kinél a másolat. [link] -
kchris78
veterán
-
kchris78
veterán
hat az enyem is . nyoszorog kis tekergetesre is mar de nagyon halkan... szerintem boltban meg se hallana az alapzaj miatt a boltos... cserelhetnek ezt is mert ezt nem teptek meg ki a kezembol
.
viszont: https://youtu.be/QYsJEvDhXVg egy ilyet beujitanek nagyon!! nem tudom ti hogy vagytok vele.. -
Ck.
addikt
válasz
Fryskitt #5142 üzenetére
Nem kicsit vagyok ideges. Szerencsére a bankszámlám mellé jár készülék biztosítás, de egyébként gariban is cserélnék, tavaly a 7 Plus-om cserélték mert szintén zenélt amikor csavargattam (abban nem volt asszony kéz, de ettől függetlenül már akkor sem unatkoztam).
Gsx-rr:
Bukta alatt úgy érted, h leesett-e? Nem.A kedvemért pár bátor jelentkező megtekergetné, miközben alaposan fülel?
-
Fryskitt
addikt
Egyfelől Isten áldja és éltesse az ilyen impulzív és heves természetű nőket, gondolom nem unatkozol otthon (bár azért mondd neki, hogy nem szabad mindent ennyire megrángatni...).
(Bocsi).
Viccet félretéve, szerintem ne nézd tovább, mennyire nyöszörög. Részben, mert hacsak nem kötöttél biztosítást, erre nem lesz érvényes a garancia úgysem, meg aztán lehet, hogy a te kezedben adja meg magát teljesen.
Esetleg ezt az akksi szétnyomja a telefont ügyet kellene megnézni, mert ha az van, akkor annyiban szerencséd van, hogy amiatt ki fogják cserélni. -
Ck.
addikt
válasz
Fryskitt #5137 üzenetére
Nem tudom. Lehet már új kora óta ilyen a dobozból kivéve. Sose csavargattam. De most, h a Zasszony agresszíven kitépte a kezemből, az volt az első, hogy megnéztem lett-e baja. És ha csavargatom és nagyon fülelek, bizony nyikorog picit.
FIREBLADE78:
Eddig jól titkolta, hogy az. Nem bánnám, ha inkább a súlyokat csavargatná a ZiX helyett. -
Fryskitt
addikt
válasz
FIREBLADE78 #5138 üzenetére
-
Ck.
addikt
Gyerekek, a Zasszony pár perce kicsavarta a kezemből a Zixet, mert meg akart nézni vmit.
Eredmény: az also és felső sarkot megfogva majd csavargatva enyhe nagyon nehezen észrevehető csavarodó, nyikorgó hang hallatszik.
Köszönöm szépen! 🤬🖕Gondolom a tiétek meg se szólal, akárhogy tekergetitek.
-
H1N1
tag
#5012. Ma megjött az új teló.
-
jazzkifli
tag
válasz
kchris78 #5127 üzenetére
Napi rendszeresseggel hasznalom a Waze-t, eddig mindig csendben maradt ha elaltattam.
Ha elfelejtem elaltatni es masik navit hasznalok menet kozben, akkor lehet hallani a sebesseghatar atlepo pittyenest, tehat fut a hatterben. Ha elaltatom akkor csendben van.
Illetve korabban amikor meg nem tudtam hogy van alvo modja, ugy hagytam (illetve lezartam a telefont) es kesobb csodalkozva lattam hogy merul az aksi mint allat.Szoval nalam mukodik az alvas.
-
-
spawn21
veterán
válasz
TheBikerider #5120 üzenetére
Persze, nem adom el a droidokat. Egy idő után kell az is.
B-L-A-C-K: nem is a telefonnal lesz a baj, hanem a rendszerrel
-
-
spawn21
veterán
Nagyon elégedett vagyok az akumulátorral. Eddig tetszik a telefon, a gesztusokat is könnyű megszokni.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
MasterMark #5111 üzenetére
Egyelőre egy vezeték nélküli töltőt sem tudnak kiadni amit fél éve már beígértek!
-
válasz
MasterMark #5111 üzenetére
Sztereóban? Azt majd újításként eladják,de még nem jött el az ideje.
-
Stef@N
tag
Sziasztok!
Más is tapasztal ilyesmit?
Igazából hívásfogadásnál tűnt fel ez a klikkelő hang, de legjobban a rezgések állításánál lehet reprodukálni, ha váltogatod.
-
MasterMark
titán
Ugye alul is van egy mikrofon, a kameránál is van, illetve most láttam, hogy a felső hangszóró mellett is van.
Mikor fog végre minimum sztereóban videót felvenni? 3 mikrofonnal a Lumiám surround-ban tudott felvenni...
-
kkp900
senior tag
Az lenne a kérdésem,hogy egy apple storeban cserélt telefon az is csak egy felújított lesz,vagy egy ténylegesen új telefon és csak itthon szopatják az embereket hoyg nem kapnak vadonat újat?És a gari újra indul vagy nem?És itthon is csak egy év rá a gari max?Külföldről lenne egy teló amit gariztatnak kint az apple storeban ott is lett vásárolva!Köszönöm a felvilágosítást
-
válasz
MasterMark #5105 üzenetére
Középen van egy nagyobb csak, nem?szerk.: Nem szóltam.
-
Polir7510
csendes tag
Sziasztok. Ez a Pitaka tok tényleg nagyon rendben van.
Nem probaltam meg a magneses tartomat.
Csak a pitaka magneses tartoval mukodik?
Új hozzászólás Aktív témák
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Synology NAS
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest