- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolruf
őstag
válasz
markknight #11401 üzenetére
iPad Pro-ra feltettem az új verziót, ott tetszett, de a telefonostól picit én is félek. Fel fogom tenni mert a munkám miatt sajnos mindig a legújabb OS-sel kell néznem a dolgokat, de majd halkan sírok a sarokban :-/
-
MasterMark
titán
válasz
markknight #11035 üzenetére
Nektek ilyen sokat vár? Nálam fél másodperc sincs.
-
Syl
nagyúr
válasz
markknight #11032 üzenetére
Én a duplakattot kikapcsoltam a fenébe. Aztán majd vásárláskor kiderül mit kell (kell-e) vele zsonglőrködni. Azért biztos-ami-tuti, viszem magammal a bankkártyát is
-
MasterMark
titán
válasz
markknight #11032 üzenetére
Csak figyeli passzív módban maximum, nem küld semmit.
-
MasterMark
titán
válasz
markknight #11030 üzenetére
Mondjuk én sem értem teljesen, mert nekem a három kattintás is be van állítva, és arra eddig nem várt.
-
half333
őstag
válasz
markknight #10791 üzenetére
köszi,nagy nehezen meglett
-
MNBT
tag
válasz
markknight #10477 üzenetére
iOS 12.1 van rajta.
Beállítottam a mozkás csökkenése funkciót, és mostmár jó. Köszönöm a segítséget -
jófejsrác
senior tag
válasz
markknight #10442 üzenetére
Gyanakodtam én is ilyesmire, de a fogadott képek közül semmi sincs lementve és vagy látok valamennyit belőle vagy nem. Azt meg furcsállanám, hogy tőlem annak függvényében tűnik el, hogy a küldő fél törli e vagy sem. Volt 2x is telefon költözésem 5S-->7-->X de vannak olyan képek amiket még az 5S-en fogadtam és látom, de inkább nem
Ezek szerint búcsút lehet mondani nekik? Külföldi oldalakon sem találtam egyelőre semmi használhatót.
-
Fryskitt
addikt
válasz
markknight #10364 üzenetére
Arra értettem és azt is írtam, hogy annak ellenére, hogy az iPad és az iPhone (a hetes és a 2018-as tablet) hardvere kb ugyanaz, az egyik majdnem kétszer annyi mint a másik. Ennyi.
És lásd #10362
-
jófejsrác
senior tag
válasz
markknight #10364 üzenetére
Én Amerikából vettem a 7-est tavaly, és nem értette az eladó a store-ban miért onnen veszem nem pedig itthon. Elmondtam neki, hogy nálunk mennyi átszámolva az ő pénzükhöz igazítva és az hittem hanyatt esik. De minden kütyü és ruha sokkal olcsóbb. Pont azért mert nem jön át az óceánon, nem megy rá annyi adó meg az egyéb plusz terhek.
-
Fryskitt
addikt
válasz
markknight #10343 üzenetére
Köszönöm, az lehet, a közösségi médiából már úgyis csak azt használom. Lehet azt se sokáig.
-
válasz
markknight #10127 üzenetére
7 hónapos X-et amikor eladtam 100-as volt még.
-
Joker_5x
tag
válasz
markknight #10127 üzenetére
2 honapja van nálam az X.
kb.: 12.1 óta,, 98%-ot ír nekem is az akksira….holott az előtt 100% volt.
Két naponta töltöm a telot.30% alatt nálam sosem volt.
Max:97-98%-ig töltöm,, 100%-on, ha kétszer volt az akksi sokat is mondok.++ azt is meg figyeltem,, ha estére le dobom a telom és 50% körül van többet merül mint amikor le szedem a töltöröl és úgy hagyom az asztalon.
Ha töltés után hagyom magára estére kb.: 1% merül
Kövi estére ez 5%...(ha aznap ki marad a töltés)
-
törölt tag
válasz
markknight #9685 üzenetére
Az első képen igazából teljesen érdektelen, hogy milyen apple cucc van...
..én pl, észre sem vettem először. -
válasz
markknight #9272 üzenetére
Elvileg az XS support miatt emelkedett az áruk, MKBHD videójából pedig kiderül, hogy van is egy kis eltérés, nagyobb a kameramodul..
-
válasz
markknight #9335 üzenetére
Február 28-i X-em 100%. Amúgy 500 ciklus alatt 80%-ra fog csökkenni papír alapján az akku állapota. Kár, hogy ciklust nem ír.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
markknight #9335 üzenetére
Ezek baromsagok!
Nekem november ota volt meg az X.
Napkozben mikor lemerult 30 szazalek korulire akkor toltore raktam ugy hogy legalabb 80 szazalekra visszatoltse, es este meg megint ,reggelig.
Volt ,hogy vezetekre, volt ,hogy qi toltore!
99 szazalekos volt az akksi 1 hettel ezelott! -
Fryskitt
addikt
válasz
markknight #9331 üzenetére
és Tibee86:
Konkrétan ez az. Lehet, ki kellene próbálni, ha ezt dugom a vezeték nélküli töltőbe és úgy indirekt módon működik-e bár vsz nem.
markknight: azt olvastam valahol nemrég, hogy megvalósíthatatlan úgy, ahogy az Apple bemutatta. Azt írták, hogy ekkora helyen ennyi alkatrész és különböző töltési igényű eszköz között akkora az interferencia, hogy nem lehet megoldani. Vagy sokkal nagyobbra kell tervezni a töltőt (de gondolom akkor igazából három teljes méretű tekercs lenne egyszerűen csak összecsomagolva), vagy még sokat kell fejlődnie az elektronikához addig, amíg ebből realitás lesz.
-
Madwe
nagyúr
válasz
markknight #9331 üzenetére
Mellesleg a telefonokban levő elektronika titlja s menedzseli ezt már elég régóta
-
válasz
markknight #9268 üzenetére
Lantos: Igen, nem kell rajtatartani az ujjad, elég felslide-olni.
-
Syl
nagyúr
válasz
markknight #9161 üzenetére
Mondjuk mi itt szép kívánságlistát tudnánk összerittyenteni
Adnánk munkát az iOS programozóinak pár évre.
-
jófejsrác
senior tag
válasz
markknight #9150 üzenetére
Én egy hónapja használom az ios 12 különböző verziót - most már egy hete a GM verziot. Semmilyen terén nem találtam benne hibát az én felhasználási szokasaim alatt. (Zene, face, inst, Runtastic, fotó, maps, K&H app és meg sorolhatnám.) Jo kis rendszer lesz ez
-
Fryskitt
addikt
válasz
markknight #9148 üzenetére
Mondjuk nem kész verziót sosem töltenék fel a telefonra. Remélhetőleg amit kiadnak ma, az stabil. Főleg mert nincs visszaút, ugye.
-
tboldi
nagyúr
válasz
markknight #9148 üzenetére
Én az ott leírtaknak a felét sem tapasztalom.
-
Fryskitt
addikt
válasz
markknight #9140 üzenetére
Bugos az iOS 12? Még ki se jött.. a béták alapján írták?
-
Madwe
nagyúr
válasz
markknight #9003 üzenetére
Én egy 6.3as káva nélküli note8ot nyúzok már egy éve, teljesen jó. Váltani tervezek vissza, de ilyen árak mellett meggondolandó... 440k
-
válasz
markknight #9003 üzenetére
Simanak tényleg nem látom értelmet és a Max talán bejövő lehet, de ez eléggé olyan széria, mint a 6 és a 8 is volt szerintem, tehát ilyen semmilyen. A X-et odatették, de ez alulmúlta a várakozást szerintem idén.
-
madgie
titán
válasz
markknight #8575 üzenetére
Nincsenek másképp a pixelek, ugyanaz az elrendezés, de az X felbontása kisebb, mint az S8-é. És igen, 10 centiről kisasolható a különbség.
Mi lenne, ha néha utána is olvasnál a dolgoknak?
-
ForRedGlory
félisten
válasz
markknight #8575 üzenetére
Engedd már el a témát, túlszaturált, kész, pont.
-
madgie
titán
válasz
markknight #8572 üzenetére
Egy évig volt S8-am, meg van hardveres műszerem hozzá...
Szomorú én csak azért vagyok, mert láthatólag vak akar világtalan hülyeségeket összehordani...
-
Gergőke88
addikt
válasz
markknight #8572 üzenetére
Istenem...
-
madgie
titán
válasz
markknight #8563 üzenetére
Jesszusmari, ott a displaymate, az egyik legkomolyabb tesztoldal, a Samsung OLED Cinema módban szinte tökéletes DCI-P3-at, Photo módban szinte tökéletes Adobe RGB-t, Basic módban meg kitűnő sRGB-t ad. Csak a gyári, Adaptive módja csapnivaló.
De te csak hajtsd a hülyeséget...
-
MasterMark
titán
válasz
markknight #8569 üzenetére
Nem tudom hányszor mondjam el, de nem érdekel a kijelzős téma. Csakis azt kifogásoltam, hogy youtube videóval próbálod bizonyítani egy kijelző színhelyesség vagy színhelytelenségét.
-
MasterMark
titán
válasz
markknight #8566 üzenetére
Mint mondtam nem érdekel a kijelző, és ahhoz nem is szóltam hozzá. Azt írtam, hogy youtube videó alapján ezt nem lehet eldönteni is kész.
Miért kell mindig személyes sértésnek venned, ha valaki ír valamit neked?
Ja és a személyeskedésedre nem reagálnék....
-
Danny365
őstag
válasz
Dude, itt nem véleményről van szó, hanem egy műszerrel mérhető és mért dologról. Egy youtube videóból konkrétan semmit nem lehet megallapitani. Ajánlott olvasmány...
-
MasterMark
titán
válasz
Köszi. De az nem tűnt fel, hogy egy youtube videóval akarod bizonygatni az igazadat?
A csamcsung nem érdekel, de youtube videóval példálózni pl. színhelyesség kérdésében baromság.
És igen, ha baromságot írsz be, akkor szólni fogok.
szerk.: Ja, és ha nem tetszik, hogy kritizálni lehet azt amit beírsz, akkor ne írj nyilvános fórumra...
-
spawn21
veterán
válasz
markknight #8557 üzenetére
-1
-
MasterMark
titán
válasz
markknight #8561 üzenetére
Egy youtube videó alapján...
-
Danny365
őstag
válasz
markknight #8559 üzenetére
Hát hogyne... Eddig túl sok okosságot nem lehetett még itt tőled olvasni.
-
Danny365
őstag
válasz
markknight #8557 üzenetére
Ott a basic mód a Samsungokon és máris abszolút színhelyes a kijelző...
-
jófejsrác
senior tag
válasz
markknight #8544 üzenetére
Nekem 99% volt az 1 éves 7-es iphone, majd csináltam rajta egy gyári visszaállítást és újra 100%. Eddig sem vettem készpénznek amit ott kiírt, de ez csak további bizonyíték rá. Az 5S-em 4 évig használtam és 1x cseréltem benne akksit mikor már 500 közeli ciklus volt benne. Akkor már éreztem, hogy többször kell tölteni.
Ez így lesz az X-elnél is az én esetemben.
-
Danny365
őstag
válasz
markknight #8544 üzenetére
Az ios 12 betaban már nem béta a Battery health. Amúgy 1%-ot esett... Mi a probléma? Egyrészt ez kb semmi, másrészt egy akksi sem orokeletu. Az én telefonom márciusi és 95%-on all.
-
MasterMark
titán
válasz
markknight #8542 üzenetére
Úristen 1%-ot esett egy béta kijelzés szerint. Úristen. Dobd a Dunába szerintem.
-
tboldi
nagyúr
válasz
markknight #8137 üzenetére
Én semmi ilyesmit.
(#8139) FIREBLADE78: Egy darab negatív tapasztalat miatt?
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
markknight #8137 üzenetére
Ez a vezetéknélkül füles? Ha igen,akkor nem veszek olyat.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
markknight #7113 üzenetére
A többség úgy is éjszaka tölt, nagyon nem látom ezt problémának, már hogy mondjuk ez fél órával később tölt fel teljesen. Igaz nekem nem is hiányzik, ha lett volna a csomagban adapter hozzá oké, de annyiért nem veszem meg külön.
-
istibond
tag
válasz
markknight #7001 üzenetére
Most pl youtebon hallgatam celine dion ashes deadpool2 zenejet 1:13 nal sajnos van torzitas hallhatoan.
Ez biztos jo minosegu, de kihangositott telefonnal meg tobb videonal youtubeon tapasztaltam. -
Danny365
őstag
válasz
markknight #6985 üzenetére
Az a baj, hogy most is csak arról van szó, hogy a júliustól nem lehet úgy frissíteni egy appot, hogy nem ios 11 SDK-val és X supporttal lett építve, ergo azok a fejlesztők, akik amúgy eddig is alig frissitették az appjaik, azoknak minden következmény nélkül marad olyan az alkalmazása, amilyen, egyszerűen csak nem fogjak frissíteni.
-
csabiks
senior tag
válasz
markknight #6985 üzenetére
szerencsejatek zrt se kepes azota frissiteni az alkalmazast...
-
MasterMark
titán
válasz
markknight #6899 üzenetére
Szarul azért nem, csak régimódian.
-
Danny365
őstag
válasz
markknight #6890 üzenetére
Nem, az új appoknak lesz kötelező az x támogatás.
-
válasz
markknight #6890 üzenetére
Ezt honnan? Kétlem, hogy az Inbox app menne App Store-ból. (Google fejlesztés)
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
markknight #6828 üzenetére
Óra - alvás? Itt? Sima ébresztő az ordít.
-
Danny365
őstag
válasz
markknight #6794 üzenetére
Az utóbbi napokban nálam is sokszor előjön ez, gondolom javítják majd hamarosan.
-
galaxys80
veterán
válasz
markknight #6784 üzenetére
A safari pedig nem azért tölti újra az oldalakat mert elfogyott a ram, hanem mert ez neki az normál működése.
Hát akkor az elég szomorú.
Chrome-al semmi ilyen gond nincsen. -
törölt tag
válasz
markknight #6724 üzenetére
Áá, az úgy nálam csak éjszaka játszik akkor.. gyorstöltők esetleg?
-
concrete86
aktív tag
válasz
markknight #6612 üzenetére
Helló. Annyira méretpontos a fólia, hogy az sem látszik, hogy rajta van. Tokkal se, anélkül se.
-
mabandi1
tag
válasz
markknight #6587 üzenetére
Ne is mond, már esküszöm ott tartok hogy megtanulok együtt élni a hibával csak borzasztóan idegesít.
Végigtelefonáltam már az összes szervízt, az Istyle-ban nincs időpont hétvégére sehol, Az iCentre van nyitva hétvégén de sajnos mivel nem fogok oda érni 3-ig valamelyik üzletben kell ott hagynom a készüléket...
Ettől már csak az lesz a jobb ha megpróbálják valahogy összetaknyolni a készüléket. -
Fryskitt
addikt
válasz
markknight #6488 üzenetére
Hogyne lenne. Aliexpress? Tele van egész előlapot fedő üvegekkel. De a Nillkin 3D CP Max, amit Black kolléga szokott reklámozni konkrétan hibátlan.
-
kkp900
senior tag
válasz
markknight #6468 üzenetére
Hogy tudod véletlenül a két oldalt levő gombot egyszerre lenyomni??😁😄
-
Fryskitt
addikt
válasz
markknight #6468 üzenetére
Nem ennyire gyakran, de igen. Gondolom a régi beidegződések.
-
válasz
markknight #6413 üzenetére
“felment a vérnyomásom 120-ra”
Azért ha normál állapotban olyan alacsony a vérnyomásod, hogy komoly stresszhelyzetben megy csak fel 120-ra akkor el kéne menni orvoshoz, mert a 120 a normál érték.
-
Criton
veterán
válasz
Szerintem azzal most jobban megtudtam őket fogni, hogy az ügyet addig vittem, hogy olyan emberhez is eljutott az -nél aki eldönti ki kaphatja meg a Authorised Reseller és Service dolgot.
Kérdésem, aki adta már le APR-nél vagy szolgáltatónál a telefonját szervizelésre, kapott hivatalos javítási azonosítószámot? - és itt akkor most nem a munkalapszámra gondolok.
egy kicsit más, az alkalmazás fejlesztőknek meddig kell az alkalmazásukat iphonex-re optimalizálni? Én olyan szerencsés vagyok, hogy az alkalmazások több mint a fele nincs X-re optimalizálva, vagy ha van, akkor is rosszul.
-
kchris78
veterán
válasz
A legjobb hogy a varolistas emberket csesztek ertesiteni mikor mar reg volt keszleten is akar...
-
spawn21
veterán
válasz
Sajnos igazad van. Másképp nem megy, csak így.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
markknight #6343 üzenetére
Hol olvastad ezt egyáltalán? Erről a beégésről én olvasgattam sokat, ezért tartom hihetetlennek hogy ilyen kis idő után beégne. Olyan viszont lehet hogy valaki direkt kirakta full fényerőn ugyan azt a frissítés képét, 1 napig, és jött azzal beleégett...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
markknight #6331 üzenetére
Ez csak azért érdekes mert erről már volt is teszt, és 17 óra kellett az X-nek ahhoz hogy beégjen valami, úgy hogy az is kis mértékben látszott csak, szóval ha 30-40 percet frissít elég hihetetlen hogy beégjen.
-
válasz
markknight #6340 üzenetére
Nekem se égett be eddig soha.
-
MasterMark
titán
válasz
markknight #6331 üzenetére
Eddig mindig töltőről frissítettem, és nem égett be. Mért kell megint hülyeséget terjeszteni?
-
Criton
veterán
válasz
markknight #6294 üzenetére
az iCloud backup nem így mentette le(külön Biztonsági mentések, Telefon - és ebben volt az üzenet mentése is), valamint ha nincs backup az iCloudban, és egy darab üzenet nincs egyik készüléken sem, akkor miért szerepel ott és miért nem lehet törölni? Tegnap este mutattam az AppleSupportnak, még ők sem láttak ilyet, szval kétlem hogy a mentés része lenne.
(#6295) -secret-: icloud.com utána beállítások, ott is látni a tárhely résznél, telefonban viszont Beállítások, neved,iCloud,Tárhely kezelése.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
markknight #6204 üzenetére
Az SMS-eket automatice menti iCloudba, nekem mindig visszatölti az összeset.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
markknight #6197 üzenetére
60-70 iPhone után ami mind saját használatban volt, van rutinom már ebben...
Egy teljes telefon csere után az iOS-sem beállítása, úgy hogy mentésem betöltését iCloudból és a vele járó alkalmazások automatikus letöltését telepítését nem veszem figyelembe kb ~10 percet vesz igénybe. Zeném nincs, nem hallgatok telefonon, mást meg mindent ugyan úgy átrak, OTP-appot kell újra konfigurálni, Mi Fit (Mi Band 2 appja) app-ba kell újra belépni, 3 gmail fiókba kell újra belépni, de úgy hogy a jelszavamat megjegyzi, illetve a céges email-t kell újra beállítani, mást mindent megcsinál.
-
válasz
markknight #6197 üzenetére
Biztonsagi mentes visszaallitasa mond valamit?
-
válasz
markknight #6098 üzenetére
Szóra sem érdemes már.
-
Ļantos
aktív tag
válasz
markknight #6092 üzenetére
Köszi. 11 éves fiam fotózta, én csak kivágtam belőle, hogy ne legyen olyan nagy a kép. iPhone 6-al készült
secret: Jóvan, de van olyan aki így szereti, csak jót akartam
-
kchris78
veterán
válasz
markknight #5245 üzenetére
konnektedesek érdekesek... kijelentik ezerszer hogy ők nem sznobok de amit tesznek az, háát... ennyire már nem egyértelmű. plusz rohannak minden egyes új apple cuccot megvenni.
-
KengelRoland
aktív tag
válasz
Hehe, az aláírásom csak fricska a menősrácoknak
A viselkedésük teljesen más a villogós embereknek. Nem tudom elmagyarázni. Valahogy igyekeznek úgy mozogni, hogy észre lehessen venni, hogy menő cuccuk van. De tudom mire gondolsz, nekem is van zenész ismerősöm, aki jól keres és késdobáló kocsmákba jár mulatni mert ott érzi jól magát. -
aujjobba
addikt
válasz
Bakker nekem is mióta mondja már az asszony, hogy ne ugyanabban a Decathlon-os polárpulcsiban járjak már minden nap.
Vehetnék többfélét, másfajtát, dehát a megszokás. -
Ck.
addikt
válasz
markknight #5173 üzenetére
Bizonyára akkor az vagyok, ha te mondod.
Mi ebben annyira hűdenagyszám? Nem kell ahhoz nőnek sem születni, h vki kikapja a kezedből. Nem értem, egyébként ennek mi köze a férfiassághoz meg a kezedhez? -
B-L-A-C-K
titán
válasz
markknight #5029 üzenetére
"a különbség csak annyi, hogy ezeket kínaiak találták ki"
Pont ez a baj hogy nem ők találták ki, hanem az Apple, csak egy kis módosítással átvették.
sylex1: Azért ennyire nem gáz a helyzet, mivel mondom most volt ilyen először, és a kijelző sokszor feléledt, elaludt, én kapcsoltam le sokszor feléledés után a tisztítás miatt...stb. Persze nem evidens hogy ennek így kell lennie, de most próbálgatva megint nem tudtam előidézni, azaz ez nem minden napos bug.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
markknight #4951 üzenetére
Erről beszélsz konkrétan?
-
válasz
markknight #4951 üzenetére
Igen... csak így az uccsó oldalt be is rakja,megnyitja.
Nem ugyanaz a kettő egyáltalán. Más funkció.
Lehet válogatni az oldalak között,tény,de nem úgy,mint alap esetben.
De tetszik amúgy -
tboldi
nagyúr
válasz
markknight #4844 üzenetére
Bármelyik más bőrtok is így fog kinézni egy idő után, nem csak az Apple-é. Mujjo, Twelve South, Nomad...
Sőt, a nadrágszíjam és a pénztárcám is bőr, ezek is hasonlóan öregednek.
-
tboldi
nagyúr
válasz
markknight #4839 üzenetére
Én pont azért választottam ezt, mert tetszik, ahogy használódik.
[link]Az én tenyerem amúgy sem annyira izzadós.
-
válasz
markknight #4832 üzenetére
Vigyázz! A bőrtok az sérülékeny és meglátszik rajta az idő vas foga.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Habár 8 Plus-on...
...de nekem ilyen a barna bőr ~1 hónap után. Az oldalai kezdenek elszineződni, de ettől lesz karakteres szerintem. És nem, nem kezeltem semmivel.
-
MasterMark
titán
válasz
De amúgy ez miért ilyen meglepő? Ez bőr, valódi bőr.
-
volandy
senior tag
válasz
Köszi!
Persze!
Azért is veszem ezt
Ha én is így tudnám feltenni a kérdést: ......"Ha még úgy teszi fel a kérdést mi mennyit foglal, kinek mennyi app van a telefonján, vagy részletezi a kérdést akkor oké......."
Akkor nem kérdeznék itt semmit! Hanem én is osztanám az észt mint egyesek és kiröhögném, kigúnyolnám a hülye kérdést feltevőket! De hát nekem csak a hozzászólások kellenek mint tudjuk!(#4833) B-L-A-C-K
Én úgy nem tudtam volna feltenni a kérdést! -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ha kérdeztél volna mondtuk volna...De a bőr ilyen, csak a feketén pl nem láttszik, de ami barna van neked azon igen.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
markknight #4799 üzenetére
De ha le van tiltva minden ezzel kapcsolatos miért kérné? Ezelőtt se kérte semmi safariban.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
markknight #4788 üzenetére
Ha van bőr tisztító és ápolód akkor bírni kéne. Pl ami a kocsi belsejéhez van.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
markknight #4788 üzenetére
Én i7en szerettem, X-én már nem jött be annyira nekem, feketében és sötétkékben kellett volna venni, azok nem kopnak csúnyán.
-
csab2
veterán
válasz
markknight #4776 üzenetére
Nem gondoltam, hogy ennyire igénybe veszi a hardvert.
-
MasterMark
titán
válasz
markknight #4771 üzenetére
Nálam jó, és a feletted lévő képen is...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
markknight #4758 üzenetére
Szerintem semennyire, ha 100%-ra feltöltöd mind1 hogy hogy, elvileg ugyan úgy kellene bírnia.
-
Fryskitt
addikt
válasz
markknight #4702 üzenetére
Azt tapasztalom, hogy a Facebook (különösen a Messenger), Youtube, meg pár ilyen felkapottabb alkotás nagyon húzza az akksit. Nyilván részben az az oka, hogy eléggé aktívak, részben meg gondolom nem nagyon optimalizálják őket, mert anélkül is mindenki használja. Facebookot különösen gyűlölöm, nekem nagyjából az minden, amit utálok az új amerikai gondolkodásban (plusz nagyon pofozni való képe van ennek a Zuckerbergnek - amolyan nyálas cukorhegy, haha), videót meg nem nézek ekkorában, csak ha már végképp szétb. az unalom valahol, ahol nincs nagyobb képernyő és nem is tudok mást csinálni. Szóval, nekem vsz ezért nincs ilyen bajom, mert keveset használom ezeket. Elég az, hogy a Viber nagyon sokat zabál nálam.
MésziGab: csak lesz még... nemsokára én is jelentkezem egyért....
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
markknight #4706 üzenetére
Töltsd fel teljesen, ne húzd le a töltőről, közbe csinálj egy hard resetet, és utána vedd le. Viszont ha egy app szar valószínű befog ragadni megint, nekem is volt ilyen, de már az iOS is frissült, és szinte minden app amit használok, azóta nincs ilyen.
-
markknight
veterán
válasz
markknight #4702 üzenetére
Most reggel 17/17 orat ir.. Kiraly..
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
markknight #4687 üzenetére
Én se akartam már mondani hogy Geszti helyett valami jó nőt is fotózhatott már volna...
-
válasz
markknight #4687 üzenetére
+1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Motoros topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- PlayStation 5
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Magyar az űrben
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest