- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thewent12
aktív tag
válasz ricshard444 #8851 üzenetére
Ezért szereztem be egy USB C-Lightning kábelt és töltöm a Macbook adapterével.
-
Thewent12
aktív tag
A telóm töltöttsége nem megy 89% fölé. Lehet köze a frissítésnek hozzá, amire tegnap frissítettem vagy szervíz? Próbáltam QI-n és vezetéken egyaránt, de 30-40 perc alatt sem emelkedett.
[ Szerkesztve ]
-
Thewent12
aktív tag
válasz #04107776 #7491 üzenetére
Mintha látták volna az üzenetemet, tegnap délutánra meg is jött az Aliról rendelt üvegfólia. 13 nap volt összesen. Előzetesen nekem is többet írtak. Ebayről rendeltem egy tokot 16-án arról még semmi hír nincs, majd ha megjön írok akkor is.
Egyébként nagyon jó ez a fólia, nem vagyok a felrakásban jártas, de harmadszorra szerencsére hibátlanul sikerült.
-
Thewent12
aktív tag
Eléggé érdekes, hogy Kínából 6 és fél nap alatt ideért az üvegfóliám, a Magyar Posta pedig egy hete nem képes kiszállítani. Hihetetlen.
-
Thewent12
aktív tag
válasz FIREBLADE78 #7324 üzenetére
Nekem is felold benne. Julius napszemüvegem van.
-
Thewent12
aktív tag
USB C-Lightning kábelt szeretnék rendelni vagy vásárolni. Macbook-om adapterével szeretném tölteni.
Ebay-en van párszáz forintért. Ez jó megoldás lehet vagy kénytelen leszek megvenni az appletől 7000-ért? -
Thewent12
aktív tag
válasz ForRedGlory #7129 üzenetére
Nekem most egy sima szilikon van fent, mert a mostani üvegfóliát felnyomja a gyári szilikon. Egy próbát megér a cseréltetése a bőrtoknak, én viszopnylag sokszor szoktam az Árkádban lévő Istyle-ban vásárolni, ott mindig rendesek, segítőkészek voltak. Egyébként itt többen írták már a fórumon, hogy a gyári bőrböl csak kettő szín ajánlott, mert a többi pár hét után gázul néz ki.
Gondolkozom én is, hogy a következő tokom Pitaka vagy gyári bőr legyen, de a szilikonból kiiundulva a gyári miatt eléggé elveszti az alakját a telefon. Ami viszont must have lenne számomra egy olyan minőségi tok, amibe lehet 3 kártyát rakni, abba mehetne a bankkártya, a személyi meg a jogsi. Tudom, hogy van az Apple-nek, de egy az kinyithatós ami nem jön be nekem, ráadásul ha jól emlékszem 30 fölött van az ára, annyit meg biztosan nem adok egy tokért.
-
Thewent12
aktív tag
Ez a Nillkin 3D Cp max + uvegfolia mennyire gyujti hosszutavon a koszt es az ujjlenyomatokat?
Most egy itthon vasarolt van fent, de botrany ahogy kinez. Tegnap meg rendeltem egy Nillkint, csak kivancsi lennek erre, hogy mire szamithatok. Egyebkent 19-27 napot irnak szallitasra.
-
Thewent12
aktív tag
Nekem már egy ideje merül nagyon merül a telefon. Megnézem mi eszi, és a messenger app renszerint 1-2 órákat megy háttértevékenységként. Hihetetlen, hogy nem tudják rendesen megcsinálni, így minden ki-be lépésnél be kell zárnom.
-
Thewent12
aktív tag
válasz concrete86 #6672 üzenetére
Én nagyon szeretem a series 3-mat. 2 napot simán elmegy, ha nem megy az edzés benne, akkor tud többet is.
-
Thewent12
aktív tag
Nem tudom, hogy eddig is így volt-e, én mindenesetre nem vettem észre. A naptárban benne vannak az ünnepnapok. Jópofa.
-
Thewent12
aktív tag
Nekem szuperál most a telefon. Unalmasak is kicsit az itthoni cuccok, hogy megy rajtuk minden rendesen
[ Szerkesztve ]
-
Thewent12
aktív tag
Sziasztok!
A X mellé most egy watch S1-et használok, viszont elgondolkoztam a 3-mas szérián. Valaki használja vele a telót? Megéri cserélni? Illetve még egy samsung gear 3-on gondolkozom, de félek, hogy nem működne hibátlanul a telóval. Esetleg ezzel van valakinek tapasztalata?
-
Thewent12
aktív tag
válasz FIREBLADE78 #4877 üzenetére
Inkább XXX napig
-
Thewent12
aktív tag
Nekem a 7 plus atlag 10 ora hasznalatot produkalt. A X kb. 8,5-9 ora hasznalatot megy nalam atlagban.
2 honapig volt meg a 7 plusom, de nagyon szerettem azt a telefont. Merete talan meg jobban is tetszett, de mar nem valtanek vissza. Kijelzoje peldaul visszalepes lenne szamomra. Samsung vonal neha felroppen a gondolataimban, de annyi mindenem apple itthon, hogy mar csak ezert sem mennek at. -
Thewent12
aktív tag
Ősszel ha minden jól megy költözök ki Amerikába. Az itthon vásárol MM-os független hibátlanul működni fog ott, vagy lesz valami hátránya?
-
Thewent12
aktív tag
Én az apple honlapjáról rendeltem a belkin vezeték nélküli töltőjét. Lttam, hogy többeket érdekelt a QI, szóval megnéztem egy óra alatt mennyit töltötte az X-et. Legfrissebb szoftver. 23-ról 57 százalék. Elég gyenge.. Pedig állítólag gyorstöltő. Mondjuk fogalmam sincs, hogy azt hogyan tudnám elővarázsolni belőle..
[ Szerkesztve ]
-
Thewent12
aktív tag
-
Thewent12
aktív tag
Most már lemerem írni,hogy nem bír kevesebbet üzemidőben, mint a 7 plusom. 9-10 óra használatokat simán hozza nekem. Nincs kikapcsolva semmi és folyamatosan rajta van bluetoothon a watch, valamint most már sokszor az airpods.
[ Szerkesztve ]
-
Thewent12
aktív tag
Ha mar szoba jott itt az airpods, akkor mikor jelenik meg az a verzioja, amelyik tudja a vezetek nelkuli toltest? Vagy mar van? Nem kovettem a hireket mostanaban..
ma elgondolkoztam istyleban, hogy megveszem, de beugrott, hogy ED-nal van 50-ert is.. Viszont ugy tudom az mg csak kabellel toltheto. -
Thewent12
aktív tag
válasz <Lacy85> #666 üzenetére
Igazából igazad van mindenben. Ez a Face ID nagyon gyenge az ujjlenyomatolvasó után. Másfél hete használom, de nagyon megbántam, hogy megvettem. Az utolsó forintomat ráköltöttem. Kijelzóje egyáltalán nem kávamentes! Kamuztak! Botrány amit az apple csinál, egy felhypeolt cég az egész semmi több. Ha tehetnem vennék az árából 4 Xiaomit vagy 2 Samsungot. Tudod... Abban van jack
Még annyi, hogy mekkora gáz már, hogy ott belóg az a sziget, nem? Mindjárt át is megyek majd androidos topikokba, hogy ott is leírjam, hogy mennyire bánom, hogy nem androidot vettem.
Teljesen egyetértek veled, megnyugodhatsz egy X tulaj is a te álláspontodon van. És most, hogy én is leírtam ezt, mi lenne ha megnyugodnál végre, és nem írnál ide többet? -
Thewent12
aktív tag
Pont ma egy hete van nálam a X. Előtte volt 9 hónapig egy hetesem, majd másfél hónapig egy 7 plusom.
Külsőre szerintem nagyon szép készülék lett, az elejétől kezdve nagyon bejött már a dizájn a hátsó kamerát leszámítva. Nekem nagyon tetszett a 7 pluson, hogy a két kamera vízszintesen volt egymás mellett hátul. Viszont mára már ezt a függőleges állást is megszoktam. Nagyon tetszik ezen kívül még az üveghátlap, a sima hetesemen a matt fekete hátuljáról szépen lepattant a festék, a pluson már nagyon vigyáztam rá.
Face ID nekem jobban bejön a Touch ID-nál. Lehet lassabb, de nekem sokszor izzad a kezem, már a munkámból adódólag is, így sokszor nem ismert fel az ujjlenyomatérzékelő. A kijelző észrevehetően szebb a többi iphonehoz képest, a gomb hiányát kb egy óra volt megszokni. Aksiban kb másfél órával bír kevesebbet nálam, mint a 7 plus. A kamera számottevően jobb, mint az elődé. 3D-s üvegfóliát a gyári szilikontok felszedi!Az árazása valóban durva. De szerencsére senkit sem köteleznek rá, hogy megvegye. Mindenkinek saját belátása szerint kell eldöntenie, hogy megéri e számára ez a készülék.
Októberben szemeztem a Note 8-al, de a saját érveimmel meggyőztem magam, hogy nem kell az nekem. Lehet sokaknak jó Xiaomi, de pl én azt nem venném. Döntse el mindenki maga, hogy mit vesz, és hadd ne kelljen magyaráznia senkinek, hogy miért esett az adott készülékre a választása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest