- Tovább pörög a DeepSeek-őrület
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Megszünteti a WhatsApp ezeknek a régi iPhone-oknak támogatását
- iOS alkalmazások
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Kipróbálható a One UI 7 a Galaxy S24 FE készülékeken
-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fryskitt
addikt
DXO értékelése az állóképeket illetően.
Ez pedig úgy általában. Itt amúgy a Pixel 2 lett a nyertes, de mindössze 1 ponttal, szóval a keményen elveri, az fura állítás.
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
veterán
-
India
aktív tag
válasz TheBikerider #4493 üzenetére
Erdekes vagy pixel forumon mast mondtal na mindegy. Nekem nem lassu a februari updatevel javitottak.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz TheBikerider #4493 üzenetére
Amúgy bizonyos helyzetekben tényleg jobb képet lő, de hogy keményen elveri az nekem sehol sem jött át.
-
veterán
Nekem is van/volt mindkettő. Abban egyetértek,hogy az előlapi kamera az gyenge a X-ben. Viszont a hátlapi azért nem olyan rossz...Sőt!...én nem mondanám rosszabbnak a pixel-énél. Lőttem beltérben automatán szar képet a pixel2-vel. Ráadásul a képfeldolozás tetű lassú volt,főleg mikor a HDR+ funkciót bekapcsoltam. Szóval.....inkább hagyjuk.
[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
-
-
veterán
-
Fryskitt
addikt
? Ebből ez derül ki? Amúgy volt erről DXO cikk is. De annyi baja a X-nek sose volt és nem is lesz, mind a Pixel 2-nek. És nem, ne itt folytassuk, hanem a vonatkozó android/google topikban. Szeretnék én is troll lenni végre.
[ Szerkesztve ]
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
veterán
-
India
aktív tag
Sziasztok! Hatha valakit erdekel Google pixel 2 xl kamera [link] veri az x-et kemenyen.
-
Fryskitt
addikt
Jessz, elkergettem mindenkit a szociográfiával? Nagy lett a csend. ....
-
veterán
-
-Ben-
veterán
Érdekfeszítő téma, de lehetne máshol is folytatni...
[ Szerkesztve ]
-
Fryskitt
addikt
válasz galaxys80 #4472 üzenetére
Azt gondolom, hogy ugyanaz a háttere, mint minden másnak. A magyarok többsége (nyilván tisztelet a kivételnek) visszacsúszott egy olyan erkölcsi és tanultsági minimumra, amiből nem tudom, van-e kiút. Nem beszélnek nyelveket, nem olvasnak sem könyvet, sem újságot, bele is vannak fásulva mindenbe. Eszik-iszik-alszik, ennyi. A feje üres, a képességei és lehetőségei szerények. Emiatt szarul él, de nincs arra szocializálva, hogy segítsen magán, mindig mástól várja a segítséget, ezzel párhuzamosan utál mindent és mindenkit, aki jobban él, vagy jobbak a lehetőségei, vagy akikről ezt hiszi. Ezzel aztán könnyű befolyásolni, akár újságírói, akár politikusi szinten. És a gyűlölet könnyen jön, könnyű átélni és azonosulni vele, és persze könnyű ráfogni bárkire és bármire, hogy miatta rossz nekem, sőt egységbe is tudja hozni a gyűlölködőket, amúgy akármennyire is különbözőek legyenek. És mivel semmi kiválóságban nem tudnak jeleskedni, hát jeleskednek utálatban.
[ Szerkesztve ]
-
galaxys80
veterán
válasz kchris78 #4473 üzenetére
Mára már Apple topikba sem kell járni. Az elmúlt 2 napban már a Samsung TV-s és a Vodafone-os topikokban is megjelentek ilyen csökkent képességűek.
(#4474) markknight
Valóban előfordul ez a fajta mentalitás a világ minden táján. De kis hazánk fiai ebben mindenképpen kiemelkedően teljesítenek.
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
válasz galaxys80 #4472 üzenetére
Ilyen ez a materialista világ, mindig valami szaron rivalizálni kell, legyen az egy focilabda vagy egy kávéfőző. Nem tud tudom hol olvastam tegnap, hogy a Tinder azt tanácsolja, ha szingli vagy akkor vegyél új telefont, mert trendi telefon mellett nagyobb lesz a csajok kedve, hogy randizzanak veled
-
galaxys80
veterán
válasz Fryskitt #4470 üzenetére
Hát fene tudja. Mára az Apple-höz köthető topikokban a hozzászólások 80-90%-a háterek eszetlen trollkodása.
Moderáció tulajdonképpen nem létezik. Sőt sokszor a cikkírók adják a lovat alájuk. (Értem én persze. Sok kattintás, sok lóvé)
Felidegesíteni nagyon régóta nem tudom már magam ezen, de ettől még borzasztó zavaró. Oldalakat kell görgetni egy értelmes hozzászólás után kutatva.Mondjuk az is megérne a misét, hogy mi az ami mozgatja ezeket az embereket (trollokat)? Mi vezethet oda, hogy ember vérben forgó szemekkel kommentál, ha meglát egy Apple cikket? Egészséges dolog lehet az vajon, hogy valaki egy cég termékét és ezáltal annak használóit gyűlöli szinte? Természetesen a kérdéseimre megvan a válasz. Nem, nem normális dolog. És igazából szánalomra és sajnálatra méltó az az ember akinek ez okoz örömet.
Természetesen mindez nem kizárólag az Apple háterekre igaz, hanem minden más gyártóéra is.
-
Fryskitt
addikt
Nekem mínusz 5. De ez a fórum nem olyan rossz, sok minden hasznos is benne van, néhány troll vicces, sajnos a többség nem, de már nagyjából a nickekből lehet tudni, mire számítsak (akad azért egy pár meglepetés - itt józan és kiegyensúlyozott, privátban pedig ordenáré állat). Néha kicsit elbizonytalanít, amit olvasok, de aztán meg mégis örülök az infóknak, ha jó, ha nem, hiszen jobb tudni, mint nem tudni.
-
kchris78
veterán
válasz Misi1979 #4457 üzenetére
Ha '79-es szuletesu vagy akkor szerintem azok a videok nem neked keszultek. En le fogok rola irtakozni mert mikor olyan hozzaszolasok vannak hogy az anyukam igy meg ugy es egy 10eveshez kozeli fejet latok akkor elgondolkodtam gyorsan hogy tenyleg majd 40 eves fejjel ezt kell olvasnom??
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz markknight #4463 üzenetére
Ezzel miért szívná, valaki unja a telefonját el kell adni, velem is megesett már vagy 100x... X-et még viszont nem untam meg, mondjuk ha így is lenne nem lenne mire váltanom.
-
India
aktív tag
Lassan mar tul unalmas az x 🤣🤣🤣 lehetek valtok a masik oldalra
-
ddudas
tag
válasz markknight #4456 üzenetére
Az, hogy nem olvad, nem gyullad meg, ellenáll a savas közegnek és jól bírja az UV sugárzást miért teszi jó tokká? Ez elég szalmabáb érvelés, hogy ha jó a forma 1-ben, akkor mindenhova jó
Nullum fatum sed quod faciamus.
-
Misi1979
őstag
Ez az index cikk kritikán aluli Tóth Balázs nevű újságírójuk szokott nagyon applehater cikkeket fogalmazni. A youtube-os "apple pie" user videóitól meg heveny hányingerem lesz..
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
markknight
veterán
válasz FIREBLADE78 #4452 üzenetére
Aramid van a kevlárba, kevlár meg van a formula 1-ben.
-
mike710
aktív tag
válasz szabogabor10 #4454 üzenetére
Már megszűnt az, hogy két fajta beszállítótól van processzor?
-
veterán
Komolyan mondom, fogalmam nincs, mitől függ, hogy kinél milyen az iOS 11. 11.3 beta 2-n vagyok, és semmi komolyabb bug-ot nem érzékeltem eddig, de korábban 11.2-n se. Soha. Se iPhone-on, se iPad-en. Pedig használom keményen. Nem értem ezt.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
veterán
válasz markknight #4449 üzenetére
Na attól én is. Konkrétan kilőném az univerzumból is, akik náluk a cikkeket írják. Nálam tiltólistán van az az oldal.
De mostmár egyre inkább így vagyok az index tech cikkeivel is. Miért írnak olyanról, amihez közük nincs?[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Fryskitt
addikt
válasz marcarc #4446 üzenetére
Elsősorban a cikk kattintás Vadász hangulatával és a relatíve erős trágárságával van bajom. Nem is az első, ezen a héten minden nap volt az Indexen egy ilyen cikk.
Meg lehet írni ezt normálisan is, ez a cikk nem az.Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
Fryskitt
addikt
-
veterán
Hát most 54 egy 400 ezres telefonra úgy, hogy bármi lehet vele szerintem nem sok. Én igaz nem kötöttem rá semmilyen biztosítást, de azért mert még akkor vettem amikor hiány volt és amerikai a telefon származása. Nem bántam meg egyébként és úgy döntöttem leveszem róla a fóliát és csak elől lesz rajta az üvegfólia máshol pedig "pucér" lesz. Mert amit Isten pucérnak teremtett, az úgy is a legszebb!
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
-Ben-
veterán
Én se vagyok egy tok kedvelő figura, de hamarosan felkerül az üvegfólia és egy gyári szilikon is a X-re. Meguntam, hogy óvni, védeni kell. Néha majd leveszem róla a tokot, megnézegetem és vissza is rakom. Biztosító zsebét nem szívesen tömöm, pláne, hogy egy biztosítónál sosem lehet tudni, hogy lesz-e kedve fizetni vagy valamiért épp akkor mégse...
Egyébként: alapdíj+önrész 54.000 Ft. Ez csak baleset és rablásvédelem 2 évre az iStyle -nál. Egy kicsit sokallom..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hello, volt szó itt a fórumon vezetékmentes gyorstöltésről és arról, hogy az csak az Apple saját forgalmazású eszközeivel támogatott.
Anno vettem egy Spigen töltőt, ami az iPhone X-et "lassan" tölti (kék visszajelző led), míg a Samsung S8-at "gyorsan" (piros led). Amikor olvastam róla, hogy a 7.5 Wattos töltés csak az Apple saját eszközeivel megy, akkor rendeltem egy Mophie-t az Almától.
Nos, a Mophie nagyon "almás" termék: kiváló minőségérzet keríti hatalmába a használóját. Remek a csomagolása, tizedmilliméterre pontosak az illesztései, kiváló az anyaga. Egyáltalán: az egész szép. De.... Bizony ez sem tölt "gyorsan". Semmivel sem gyorsabb ezzel tápolni a X-et, mint a Spigennel (talán parszthajszálnyival lassabb is). Nem is tudom, mit lehetne venni, ha valaki gyorstöltést akar vezetékmentesen... Mophie-t nem.
-
MarKoo
addikt
Legnagyobb bánatomra nem kompatibilis a gyári bőrtok és a Spigen 3D fólia... [kép]
https://tabla.hu/ - Minden ami tábla.
-
B-L-A-C-K
titán
Csak az a baj nem az önrészt fizeted meg csak, hanem van havi díj is, vagy egy összeg, na de most vegyük úgy csak önrész van akkor....Összekarcolom, idegesít, és majd rohanjak biztosítózni 30 ezres önrésszékkel mindig, meg várjak rá napokat heteket míg kapok egy másikat. Persze lehet ez valakinek bejön így, nekem nem. Én így ezzel a tokkal megtaláltam számomra a legmegfelelőbbet, tetszik benne hogy ténylég minőségi, F1 kocsik alkatrészei is ebből vannak, valamint jól néz ki (szerintem), és ami a legfontosabb, beülök a kocsiba előveszem, és a tartójára rátapad, ezt tok nélkül mégse tudom csinálni.
-
marcarc
senior tag
Azért mondjuk egy szolgáltatónál kötött biztosítással, ha cserélni kell akkor fizetni is kell valamennyit (6S+ ra azt hiszem, 40e forint volt, úgy hogy elötte majd 2 evig havi 3e forint volt a biztosítás) + a hűségidőt is kitolta a szolgáltató azonnal (ez nem tudom most hogy van, de kétlem h Te mint vasarló jársz jól ilyen szinten egy garanciális cserével.)
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz markknight #4429 üzenetére
Engem az jobban idegesítene ha betörne az üveg vagy megkarcolnám a telefont, és azt nézzem míg el nem adom rajta, inkább rárakok egy minőségi tokot és kész.
-
Gsx-rr
veterán
válasz markknight #4429 üzenetére
Most majd jon az, de hogy amikor el akarod adni akkor tobbet er ha karcmentes.
-
veterán
Azt tudom, vele már beszéltem erről. Csak nekem nincs rajta biztosítás, hanem a sima garancia csak. Szerintem leveszem róla, aztán eddig is próbáltam rá vigyázni ezután sem lesz különbség és hátha nem lesz olyan karcos, mint a Jet Black 7 volt anno!
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Gsx-rr
veterán
válasz markknight #4424 üzenetére
Bármikor egy órás patika állapotra polírozza.
-
-
veterán
Fekete van és azt szeretném úgy használni.
-
veterán
Sziasztok! Van olyan bátor emberke, aki teljesen pucéran használja a X-et? Mármint elől esetleg egy üvegfólia, de azon kívül semmi nincsen rajta. Akinek van valamilyen tapasztalata az írja már le. Nagyon gondolkozom, hogy leveszem róla a skin-t is és csak ahogy megadatott úgy fogom használni!
-
dud998
őstag
válasz B-L-A-C-K #4408 üzenetére
Á bitang dúrva a telefon!
Gyors mint állat, csodaszép a kijelző és gesztusokat gyakorlatilag meg se kellett szokni.“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
dud998
őstag
Na hosszas vajúdás után végre meghoztam a döntést.
Az i7-et váltja egy 64gb-os Space Gray X.
A Pitaka tokot is már erre rendelem meg.
Mingyáá el is kezedem a beüzemelést.“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
ddudas
tag
válasz markknight #4405 üzenetére
Ez nem ilyen egyszerű, alkalmazkodik az alatta lévő content színéhez, és appbol nem módosítható a viselkedése. Ha rakeresel vannak róla tök jó cikkek.
Pl ez:
https://medium.freecodecamp.org/reverse-engineering-the-iphone-x-home-indicator-color-a4c112f84d34[ Szerkesztve ]
Nullum fatum sed quod faciamus.
-
markknight
veterán
Valaki aki innen fejlesztő, az tudna segíteni abban, hogy mitől függ az, hogy landscape módban a home line fehér vagy kissé átlátszó? Ezt be lehet állítani?
-
Fryskitt
addikt
Köszönöm....👍
-
Fryskitt
addikt
válasz markknight #4399 üzenetére
Mi az a respring?
Új hozzászólás Aktív témák
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- Tovább pörög a DeepSeek-őrület
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AliExpress tapasztalatok
- Wise (ex-TransferWise)
- Okos Otthon / Smart Home
- EAFC 25
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20FE 128GB, Kártyafüggetlen, Használt, Ajándék Töltővel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest