- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed Parker
nagyúr
válasz MasterMark #4096 üzenetére
Telia
Nincs ilyen volte
Bodrik: tkp bármennyi bt eszközt tud fogadni, nekem volt rajta egyszerre watch, Fenix, bt hangszóró, bt füles, bringa komputer, ezeket te választod ki pl hangnál hogy melyik legyen aktív, de a többi ami nem hang lehet kapcsolódva.
[ Szerkesztve ]
-
Ed Parker
nagyúr
válasz MasterMark #4091 üzenetére
Nem?
A leírás alapján nem is tudok mást választani. -
Gyuree91
tag
Hali! Koszi Nektek a kommenteket, en is beleptem kozetek egy 64-es Space Grey-el..
Ha nem lenne elektromos áram, gyertyafénynél kellene tévéznünk... :)
-
gyurma771
csendes tag
A 6-os iPhone csinálta nekem novemberben (Telekom hálózaton), hogy nem tudtak elérni, naponta többször az asztalon nem csörgött a telefon az orrom előtt, csak jött a hívásértesítő sms. VoLTE funkciót kikapcsoltam a telón, azóta mindig kicseng, ha hívnak, megszűnt a probléma.
-
-Ben-
veterán
-
Fryskitt
addikt
válasz FIREBLADE78 #4073 üzenetére
Akkor nem értem ebben mi a poén.
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
-Ben-
veterán
Üvegfóliából ki, milyet használ? Elsősorban olyat keresek, ami a teljes kijelzőt védi (a szigetet is), de nem színezett. Előny, ha itthon is megvásárolható.
[ Szerkesztve ]
-
nbukta77
addikt
Nekem van gyari red bor es egy fekete szilikon. Mind a ketto minosegi. Most a bort hasznalom. A szilikon a sarkoknal ahogy zsebbe rakom kezd fenyesedni. A hasznalat szerintem a bor toknak jol all. Patinans lesz tole. Tegnap rendeltem egy pitakat. Kivancsian varom.
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
Fryskitt
addikt
válasz Totheground #4066 üzenetére
És utána fizeti az előfizetést? Vagy Mr Tot néven van és a telekom leírja?
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Totheground #4066 üzenetére
Sajnos igen, pl recsegő hangszóróval ami szoftveres hiba volt rengeteget cseréltettek...
-
Totheground
addikt
-
marcarc
senior tag
Tagja vagyok pár adásvételi csoportnak és elég sok "garanciában cserélt" X-et árulnak jó áron. Tényleg ilyen sok hibás készülék van? Érdemes ilyen cserélt készüléket venni? Nektek is kellett cserélni?
-
beaglepuppy
tag
Sziasztok!
Casetify tokokkal van valakinek tapasztalata? -
-Ben-
veterán
Gyári szilikon tokkal milyen tapasztalataitok vannak? A bőr jó lenne, de abból csak feketét vagy kéket vennék, mivel az összes többi gusztustalan lesz, viszont nekem nem tetszik se a fekete, se a kék. A szilikon is rondán kopik? Az Apple Watch szíjam fényesedett, gondolom a tok is hasonló.... Mennyire tisztítható?
-
Fryskitt
addikt
válasz FIREBLADE78 #4059 üzenetére
Ach so, így értem már.
-
Fryskitt
addikt
válasz FIREBLADE78 #4057 üzenetére
Mit is csinálsz?
-
India
aktív tag
válasz FIREBLADE78 #4053 üzenetére
Erdekes nalam ilyen hiba nincs , pedig napi szinten vagy 50-en hivasom van.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz MasterMark #4051 üzenetére
Biztos nem azzal van gond.
Egyébként Telia. -
Fryskitt
addikt
Hajlok rá, hogy az, mert ezt a 6S-m is csinálja, olyankor pár napig halmozódik a probléma, aztán sokáig nem, aztán megint. K idegesítő, hogy időnként kapok egy-egy üzenetet, hogy nem fogadott hívásom volt vagy rábeszéltek a hangpostára....
Más: vettem egy ilyet. Egész jól néz ki és egész jó vélemények vannak róla. Remélem bejön.
-
Ed Parker
nagyúr
Na erről beszélek, én még vásárlás előtt olvastam decemberben hogy sokkal gyengébb a térereje egy tech újságban amikor a 3 telefon közül az utolsónak hozták ki a note 8 és a huawei csúcs telefonja közül.
Ezek a dolgok simán lehetnek amiatt hogy ott nincs pont hálózat ezért nem érnek el. -
Ed Parker
nagyúr
válasz TheBikerider #4045 üzenetére
Az i7plusson nem emlékszem ilyenre.
Egyszerű telefon és mindig jó volt, szerencsére nem adtam még el -
veterán
-
Ed Parker
nagyúr
válasz TheBikerider #4042 üzenetére
Persze nem tudom hogy ez most hardveres hiba vagy csak az ios ennyire szar, ezért kérdeztem hogy volt e hasonló valakinek?
-
Ed Parker
nagyúr
Köszi már megoldódott, nem tudom hogy egyedi e a probléma, de a hálózati részével nagyon nem vagyok megelégedve.
Sokkal gyengébb a tér ereje mint a 7plusnak, továbbá ma ez a hiba hogy hívnék és semmi csak csend.
Ráadásul fontos hívásokat vártam, ez így nagyon nem megbízható.
Ha ez továbbra is fennáll már dobom is vissza. -
veterán
-
Parallaxis
addikt
válasz markknight #4039 üzenetére
A rarok kicsomagolás ezen a rendszeren nem így működik..
Szerencse, hogy erről a MacPAR nem tud
-
markknight
veterán
válasz Parallaxis #4036 üzenetére
A rarok kicsomagolás ezen a rendszeren nem így működik... Vicces ahogy az éves tapasztalataiddal meg a "munkáddal" próbálsz hitelt adni a szavadnak.. Én 15 éve focizok és mégsem vagyok válogatott Szerencsére én Linuxot is sokat használok, heti szinten váltogatom a disztrókat. Lehet, több belátásom van a trendekbe és a funkciókba.. Ki tudja? Belemehetünk vitába, de minek.. Felesleges. Én unom. Szerintem te is. Mindegyiknek van erőssége, mindenek van gyengéje. Engedjük is ezt el.
[ Szerkesztve ]
-
Parallaxis
addikt
válasz markknight #4027 üzenetére
mert jelenleg pont az MacOS az, amivel egy 81 partos rar-t is tömény szívás kicsomagolni.
Miért is?
Én rákattintok és megnyitja a háttérben a a 81 kicsomagolást párhuzamosan, majd visszatérek a munkámhoz és észre sem veszem mi történik a háttérben. Windows-on ilyenkor megáll az élet és várhatsz mire kapsz egy kis időt, hogy bármire rá tudj kattintani, mert a rendszer annyira leterhelődik, hogy semmire nem reagál.Na ez terhelés, de nem a 5000x12000px-es képek megnyitása
Hát azért megnézném a Windows-os gépedet, hogy mit kezd egy 4-500 layeres, 300 DPI-s, A3-as cuccal
Amit Mac-en megcsinálsz, azt Windows-on 5x gyorsabban és kényelmesebben véghez tudod vinni.
A probléma az, hogy a cégnél azért álltunk át Mac-re mert ez pontosan fordítva volt igaz.
főleg ha a rendszert amit használsz, azt csak felszínesen ismered.
Persze.. Gondolom azért vagyok mellékállásban 6 cégnél közel 15 éve rendszergazda, mert csak felszínesen ismerem..
Inkább tippelnék arra, hogy te nem ismered azt amiről írsz...
De ok, akkor egy kis feladat:
Adott egy belső vinyó, meg 8 hálózati meghajtó, ezeken együtt van kb. 1,5 millió kép különböző mappákba rendszerezve (több száz mappa). Gyűjtsd ki egy helyre a tavaly készült psd-ket, de csak azokat, amik kisebbek mint 100 mega és adott cimkével rendelkeznek. Mindezt úgy, hogy a kigyűjtés ne foglaljon helyet és bármilyen alkalmazás elérhesse.
Bocs, MacOS alatt ez 4-5 kattintás, Windows alatt megoldhatatlan.Ugyanebben a mapparendszerben ha képet keresek, nekem elég egy space leütése és látom a tartalmát, Windows-on meg kell nyitnom egyenként mindet, mert nincs a rendszerben normális quickview, ha meg külsős alkalmazással tallózol, akkor miután megtaláltad a képet ott, akkor onnan nem nyitható meg tetszőleges programmal.
De ha jön egy áramszünet és kikapcsol a gép (tegyük fel, hogy nincs szünetmentesed), akkor Windows alatt mindened elveszik, ami nincs mentve, MacOS-en meg újra bootolás után ott folytatod, ahol abbahagytad, mindent visszaállít, semmid nem vész el, még akkor se, ha nem mentettél semmit se.
Egyébként bocs az offért, de vicces, mikor a Windows-t kényelmesnek ítéli bárki, amikor olyan ostoba az UI-ja, mint a föld.
-
Ed Parker
nagyúr
Hogy lehet hard resetelni ezt a szart?
Kb senkit nem tudok felhívni és ezalatt nem tudom hogy próbáltak e hívni. -
Ed Parker
nagyúr
Igen, egy kb 15mm-es vékony karc, de fénynél látszik.
Mondom nem zavar, csak furcsállom a teszt után hogy ott tűvel sem, itt meg szimplán zsebben megtörtént, pedig nem dolgozom poros körülmények között.Lehet hogy én is veszek tokot, de még nézegetem mert ez még lázba hoz a sokéves unalmas dizájn után.
[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
válasz Ed Parker #4028 üzenetére
Dehogy lesz vitrines! Szerintem a vége az lesz, hogy veszek egy gyári tokot, kap egy vékony üvegfóliát és lehet dobálni, taposni, stb.. Korábban sosem tokoztam, de a „dizájn” már nem hoz annyira lázba, így a használhatóság érdekében (stabilabb fogás, nem kell babusgatni, lazán zsebre vághatom, nem kell néznem, hogy hova tehetem le, stb..) lehet, hogy megéri. Majd meglátom, de...
Szerk.: Nekem a kijelzőn már gyárilag volt egy ajándék 3 mm-es hajszálkarc.
Szerk2: Engem így 2 hónap után már nemigen érdekel a dizájn. Szép-szép, de ez egy használati tárgy, a mérete pedig abba a kategóriába esik, ami nekem már kényelmetlen. Már majdnem a földre küldtem párszor, csak a szerencsének köszönhetem, hogy nem esett le. Ugye nem lenne nagy probléma, max egy üvegfóliát tennék rá, de az üveg hátlap könnyen törik. Főleg azért, mert nehéz a telefon...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
madgie
titán
válasz markknight #4027 üzenetére
81 partos rar, hello, 2003 van?
-
Ed Parker
nagyúr
válasz Cyberpunk #3994 üzenetére
Igen, csak az a fura, hogy még vigyázok is rá és mégis.
Itt most nem arról van szó hogy rinyálok a karcokért, csak a “legkeményebb üveg” ahogy a JerryRigsEverything oldal teszteli mindenféle keménységű tűkkel és elég jól bírja a videón.
Itt meg kulturált használat mellett már van rajta elől hátul.
Maga az acél az sima ügy, már az ugyanilyen watch is karcolódott, simán a bőrömtől, ugyanis az aztán sosem volt zsebben vagy asztalon, csak a kezemen, mégis körbe volt karcolva.
Na mindegy7etape: akkor ez még jobban vitrines lesz mint a jet black volt?
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
válasz Parallaxis #4026 üzenetére
Már nem OSX hanem MacOS.. Ha már kukacoskodunk
Használd nyugodtan, keress vele sok pénzt. Csak ne állíts olyat, hogy a Windows fapados és ostoba, mert jelenleg pont az MacOS az, amivel egy 81 partos rar-t is tömény szívás kicsomagolni. Írok én neked olyan szkriptet, ha elindítod fél perc alatt felzabálja a nagy gépedet. Na ez terhelés, de nem a 5000x12000px-es képek megnyitása Na de persze, nagyobb dolog elmesélni bent, hogy "Igen apukám, én Mac-en dolgozok, ti meg mit akartok itt, csöves Windows-osok" Majmolt Amerika, már bocs Amit Mac-en megcsinálsz, azt Windows-on 5x gyorsabban és kényelmesebben véghez tudod vinni.
De használj amit akarsz, tényleg nem vág a témába, csak nem kéne ilyen kijelentéseket tenni, főleg ha a rendszert amit használsz, azt csak felszínesen ismered.
[ Szerkesztve ]
-
Parallaxis
addikt
válasz markknight #4022 üzenetére
Meghajlok az előtt aki a használhatatlan Magic Mouse-zal meg a Magic Keyboard-dal kenyelmesen tud dolgozni...
Csak halkan jegyzem meg, hogy amiről írsz, az hardware, az OSX, meg software
De egyébként én valóban jól elvagyok a Magic Mouse-al, billencset viszont teljeset használok.
Pl a teljes ablakós mód, iszonyat béna évek óta.
Lehet.. Soha nem használom (24"-on és 27"-on nem látom értelmét).
Ellenben a valóban használható keresés, a fájlok gyorsnézete, a villámgyors reagálás bármilyen terhelés mellett, a stabil működés akár több hónapig számomra alap. A Windows erre még most is képtelen.
A safari, a böngészők között értékelhetetlen
Lehet, Chrome-ot használok.
a developer tools pl full amatőr
Ez is lehet, mert nem ismerem, bár több fejlesztőtől inkább elismerést hallottam, mint leszólást.
De ha csak excelre, meg photoshopra kell ám legyen.
Bizony, a Photoshop és társai nálam alap alkalmazások, akár több száz megás állományokkal.
A Windows biztos jó, ha gamer vagy, de munkára nekem akkor sem kellene, ha ezért külön fizetnének is.
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
válasz Parallaxis #4015 üzenetére
Hogyne... Meghajlok az előtt aki a használhatatlan Magic Mouse-zal meg a Magic Keyboard-dal kenyelmesen tud dolgozni... Pl a teljes ablakós mód, iszonyat béna évek óta. A safari, a böngészők között értékelhetetlen, a developer tools pl full amatőr. De ha csak excelre, meg photoshopra kell ám legyen.
[ Szerkesztve ]
-
ii77
tag
Sziasztok,
2018.01.15-e ota en is boldog tulaja vagyok egy Tizesnek. Jobbara minden klappol. Egy dolog “idegel”: -a widget lapon az idojaras app nem az aktualis ertekeket mutatja. Ha rabokok, az elindulo appjaban viszont a legfrissebb adatokkal szolgal. Kilepve belole a widget mit sem valtozik. Mint ami nem frissul. Há’ hogy van ez?VESTAX QFO
-
madgie
titán
válasz Parallaxis #4017 üzenetére
Az akksit nem nagyon érdekli, hányszor töltöd, teljes ciklusokban mérhető az időtartama. A hő persze nem tesz jót neki, de nem fog sokkal jobban melegedni QI padon, mint kábelen az asztalon.
-
Parallaxis
addikt
Ha jön egy értesítés nyugodtan fel tudom venni a telefont, nem kell azzal foglalkoznom, hogy hogyan áll a zsinór. Utána szépen visszateszem a töltőre. Ez így baromira jó szerintem.
Mondjuk abba nem gondoltál bele, hogy amíg zsinóron van, addig töltés közben is tudod használni a készüléket, míg vezeték nélküli töltésnél mindig megszakítod a töltési folyamatot, ahányszor csak használni akarod. Az aksinak nem igazán tesz jót a dolog. No meg szépen melegíti is a készüléket a vezeték nélküli töltés, ami szintén az aksit öregíti. Szóval baromira nem tesz jót a készüléknek, de az Apple-nek igen, hisz az aksi csere ára szép kis bevétel nekik
-
Parallaxis
addikt
válasz markknight #3970 üzenetére
Tudom, irónia
Nem, nem irónia. A Windows oltárian fapados és ostoba az OSX után.
-
B-L-A-C-K
titán
Na megjött az új szériás Nillkin fóliám, f@sza minden, vékonyabb mint az előző, rosszul raktam fel leveszem, erre nem eltört... Másikat 20x újra raktam már, és semmi baja, ez meg első levételkor ketté törik...
-
veterán
-
markknight
veterán
válasz markknight #4010 üzenetére
Am ügyesen kitalálta az Apple.. 29 wattos ilyen USB-C hálózati adapter az 19 ezer forint. Kell hozzá egy usb-c lightning kábel, amiből a legolcsóbb is 10 ezer. 29 ezer forintért lehet gyorstöltés és nem kell 3-4 órákat kínlódni a feltöltéssel. Hát gratula nekik.
-
markknight
veterán
Úgy hallottam iPhone-on nincs gyorstöltés. Erre tessék: https://support.apple.com/en-us/HT202105
-
B-L-A-C-K
titán
válasz FIREBLADE78 #4008 üzenetére
Persze, hivatalosan is töltheted vele.
-
madgie
titán
válasz B-L-A-C-K #4006 üzenetére
Na ja, jogos. Nekem most az S8 miatt kellett legalább egy plusz USB-C kábel, na én se aliztam már valami felkapott dzsunkacucc után, bepötyögtem a Domino kódot a Telekomnál és 3400-ért elhoztam egy gyári Samsung autóstöltőt, a telefonhoz adottnál hosszabb, de ugyanúgy fast charge-os kábellel.
-
B-L-A-C-K
titán
Nem tudom mit kísérleteztek sokan az adapterekkel, én évek óta otthon, és munkahelyen is iPad adaptert használok, hibátlanul teszik a dolgukat, és szerintem az az ~5e forint nem nagy kiadás érte.
-
veterán
-
madgie
titán
Persze, hogy próbáltam, gyári Samsung, Apple töltőkkel is. Sípol ez a sz@r, akkor is, ha nem tölt éppen semmit.
De amúgy már megszokhattam volna, hogy befürdök ezekkel a felkapott csodacuccokkal, a fiók tele van használhatatlan lomokkal: Blitzwolf quickcharge négyes (ötös) elosztós usb töltő, Tronsmart hármon csatis szintén qc töltő, mind ciripel, sípol. Sőt, amennyiért vettem ezeket, annyiból mát vehettem volna valami normálisat, főleg a Telekomos akciókkal...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest