Hirdetés
- iPhone topik
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
The.Biker
üzenetére
szerintem ilyen "zuggsm" boltnal alap hogy csak olyan keszuleket vesz az ember amit be lehet adni kozvetlenul a markaszervizbe garis ugyintezesre! ilyen nem csak apple van. komolyan barki javitast ilyen bolt joindulatara biz?? hogy valahogy probaljak osszeganyolni a javitast?
-
A boltal kapcsolatban írtam,hogy voltak problémás ügyek,mert korábban volt róla szó.
A garanciáztatás miatt...
Tudom,hogy az iPhone más,de nem csak Apple terméket árul. Azért mondják,ha nem hivatalos helyről veszed (az iPhone-on kívül),az adott telefont,akkor lutri a garancia,50-50%... Vagy van,vagy nincs. A gsm bolt jóindulatán múlik.
Tehát én a problémára fókuszáltam,amiatt linkeltem be. Arra,hogy problémás a partnero gsm. Csak ennyi... -
Ļantos
aktív tag
Spigen Stealth van valakinek? Ha igen, mennyire tapad egy recézett bőrhatású műanyagra?
-
-Ben-
veterán
Az Apple se magánszemélynek, se cégnek nem ad 2 év gyári garanciát. 1 év gyári garancia jár minden Apple termékre.
-
Én például nem veszek olyan telefont negyedmillió forintért,amiről nem tudom biztosan,hogy tiszta. De még olcsóbbat sem. Nekem szükséges a származási papír. Ha valaki ezt nem tudja biztosítani számomra,akkor egyszerűen nem veszem meg az adott készüléket. Ennyi. Más meg úgy vásárol,ahogy akar.Én már nem szeretnék kockáztatni.
Persze van kivétel,ha mondjuk jól ismerjük a neppert,kereskedőt és megbízunk benne,hogyha letiltják,akkor vissza veszi. Nem zárom ki a lehetőséget,de ahhoz jól kell ismerni az eladót,hogy ilyet tegyek...Tettem is régebben,de az már a múlt!
Amiért én most hivatalos helyen vettem,annak az az oka,hogy már nem akarom cserélgetni és kell a 2év gyári garancia. Listaáron,flottára,de magánszemélyre tudtam megvenni,kedvezménnyel,régi előfizetőként. Telekom és Telenor előfizető vagyok párhuzamosan több,mint 10 éve. Ezt használtam ki. -
kkp900
senior tag
válasz
The.Biker
üzenetére
Mivel ő tudja! ő se írna semmit se ! Ui:tapasztalat...És való igaz nem kell rá hallgatni!Lehet szépen a Googlet használni és egyből megtudunk mindent a Kódok alapján.Honnan való a telefon pld.De az is igaz ,hogy ennyi semmi mást!Azt meg ,hogy pld külföldi de előfizetős vagy hasonló sose derül ki az se tudja megmondani!Próbáltam telefonon de nem tudják megmondani,aktiválás után sem.Szóval marad a bizalom az eladó felé!De szerződés nélkül azért nem vennék senkitől se!Mert ha gebasz lesz akkor utánna mivel igazolod ,hogy kitől van pld!??Sehogy.Csak egy tanács én is irattam az Eladóval és elkértem a jogsiját meg a személyit is és leegyeztettem az adatokat!De tudtam ,hogy klappolni fog mert számlát is adott amivel vették!És el is küldte előre én meg utánna is néztem.
-
törölt tag
Sziasztok!
Rendszer frissítés előtt érdemes biztonsági mentést készíteni? -
Nem a garanciára értettem. Azt tudom,hogy működik.
Itt arra reagáltam,hogy mindenféle papír nélkül venni,vakmerőség. Ennyi.Octamd:
Ez szomorú,hogy kevesen értenek hozzá. Én biztosan nem vennék papírok nélkül,ilyen összegért,kétes eredetű telefont,de semmit sem.
Elmondanám,hogy a második X-zem,magyar papíros volt és olcsó,nem pedig drága. -
Ļantos
aktív tag
Megveszed a sarki fűszerestől, bejön az akksi baja vagy akármi mint a 6s szériának, viszed vissza garanciáztatni, jobb esetben egy hónap alatt meg is van. Addig meg elvagy valami gagyival amit beszerzel helyettesítő telefonnak.
Ugyanezt szolgáltatónál megvéve bemész, kapsz normális cseretelefont, nem neked kell szarakodni vele. Saját tapasztalat. Hiába hivogattam a hivatalos szervizt, leszartak, várakozni kellett heteket mire egyáltalán fogadtak volna. Voda szó nélkül elvette, adta az ugyanolyan cserét.
-
-
Laca1212
őstag
Azt hiszem lecserélem i7-et X-re.
Melyik GSM shopok a javasoltak? Ki, honnan rendelt már gond nélkül, számla is volt, stb?Mennyit ér kb. most egy független i7 32GB Silver, amin 2018.09.27-ig van gyári garancia?
Itthoni gsm shop vásárlás, számla, minden papír, doboz, bontatlan fülhallgató, bontatlan Lightning-adapter, hibátlan, megbontatlan, sosem javított, kibontás óta tokban és üvegfóliával használt. -
Persze értem....
De akkor is azt tudom javasolni,hogy ha foglalkoztat a dolog,akkor kérdezzétek meg az ügyfélszolgálaton,hogy mik azok a brutál árak. Ha nem értitek,ragadjatok telefont: 1430
Az a legegyszerűbb...
A honlapjukon meg még mindig annyi,mint hónapokkal ezelőtt.
Egyébként amit én két hónapja elhoztam kinyomtatott árlistát a Telekom üzletből,azon is 379ezer ft volt.
Nem tudom mi az a 542 ezer ft... valami nem kóser azzal a listával. -
Tibee86
nagyúr
válasz
Fryskitt
üzenetére
Elvileg érvényesíthető itthon is, de az a biztos, ha felhívod az Apple-t és rákérdezel.
-
Fryskitt
addikt
válasz
The.Biker
üzenetére
Köszönöm... tehát lehet. Én nagykerben vettem, elvi kérdés volt és kötöttem volna vsz, ha lehet, de így sajnos nem lehet. Van az Apple Care + amit úgy tűnik enged az Apple, de vagy 199 dollár vagy 229 euró, ez elég húzós így egyszerre, ráadásul egyik oldal szerint ha megkötöm, akkor itthon is javítják, a másik szerint meg csak abban az országabn, ahol kötöm. De majd felhívom az Apple szervízt Óbudán és megkérdezem.
-
-
Fryskitt
addikt
válasz
The.Biker
üzenetére
Ma reggel nezehezn megy ez nekünk. Igen, tudom, hogy 389 a rendes weboldalon és ebből jön le a kedvezmény, ha van. Épp ezért kérdezem én is, hogy mi az az 524e. Hátha valaki tudja, hogy ilyenkor mire gondol a Telekom.
Azt is kérdeztem - mert elsősorban a biztosítás érdekelt most - hogy a Telekom megköti-e, hiszen még a 389 is túl van a feltétlekeben megszabott 350-nél. -
Fryskitt
addikt
-
barmar
aktív tag
Sziasztok
Béta szoftverre ugyan úgy megjön a hivatalos update is vagy csak a béta? Tehát a végleges 11.3-at megkapom otan?
-
-
Fryskitt
addikt
válasz
The.Biker
üzenetére
Van ott a biztosítások részen egy link egy PDF listára, nézd meg. Mondjuk amit én kérdeztem, abból a szempontból ez mindegy, mert az írja, hogy max 350e-ig kötnek biztosítást.
Arra voltam kíváncsi, hogy miért van 524e forint a közölt listában, aztán arra, hogy bár az eladási ár is több, mint a biztosítási feltételekben leírt 350e forint, és végül, hogy az Apple Care + érvényesíthető-e itthon vagy ha pl megkötöm 229 euróért Ausztriában, akkor oda is kell vinnem?
-
válasz
The.Biker
üzenetére
Kevered a dolgokat.
Nem nepperárról volt szó.
Ebben a hszben a kolléga linkelte, hogy a szifon X listaára 542.143.- Ft (ez az olcsóbb, 64 gigás egyébként).
Ebben a másik hszben a másik srác írta hogy a listaár mindig magasabb.
Ebben pedig én írtam, hogy oké, de a hivatalos apple.hu árnál miért magasabb? Ha a telekom listaár 542k, az apple pedig ugyanazt a 64-est 380k-ért árulja, akkor a kérdésem még mindig áll, és nem értem, hogy jön ehhez a fél évvel ezelőtti nepperár, amikor a mostani telekom listaárat hasonlítom a mostani apple listaárral. -
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Akik nem tudtak várni,amíg hivatalosan megjelenik,azok meg is vették azon az irreálisan magas áron. Mondjuk ha megnézzük,a Huawei Porsche design telefon még drágább volt,mint a X hivatalosan.
Szóval nem ez a legdrágább....
A MM-ban mondjuk egy picit olcsóbb,de sokáig drágább volt a Huawei -
Fryskitt
addikt
Igen, látom, hogy fel van függesztve. Kérdés, mi van azokkal, akik kötöttek és most esetleg bajban vannak.
A másik: igen, sok fura ember van. Nézem, milyen viszonylag kulturáltak tudnak lenni itt mindenki előtt, aztán kaptam privátban olyat, hogy nem hittem a szememnek (vö. mit csináljak anyámmal). Ehhez képest az, hogy valakik szerint lány vagyok, semmi. Egészségükre, ha ettől kisebb a nyomás a kis lelkükön.

-
Nem tudom emlékszel-e...
Amikor Magyaro.-gon még nem volt kapható és okt-nov.-től lehetett kapni,addig a nepperek megvették és 400-500 ezer forintos áron adták itthon,a külföldön megvett X-zet. Na akkor volt annyi,de az is a kapzsi kereskedők miatt. A hivatalos ár már akkor is 379ezer volt az apple oldalán csak ugye előrendelésre... -
válasz
MasterMark
üzenetére
"A listaár pedig mindig jóval magasabb."
Oké, de a független apple.hu árnál is?
-
kkp900
senior tag
válasz
Fryskitt
üzenetére
Én csak annyit fűznék hozzá,hogy több érdekes ember is van itt!Csak ha írsz nekik nem tetszőt akkor letörlik meg moderálnak!Az meg ,hogy azon csámcsognak,hogy te nő vagy nem is csodálkozom!Amit linkeltél biztosításos oldal már fel van függesztve szóval valami nem volt fain velük.Sajnos pedig elég jól hangzott.Állítólag a Generalinál van még ilyen biztosítás de azt nem tudom meddig lehet megkötni rá vásárlás után.
-
Fryskitt
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Amúgy van itt ez:
"Biztosítás csak a Telekomtól vásárolt, legfeljebb bruttó 350 000 Ft akciós kiskereskedelmi árú mobiltelefonokra és mobilinternetezésre alkalmas eszközre köthető."
Ehhez képest az elérhető pdf fájl szerint, az iPhone X listaára 542 143 ft, amit egyfelől nem értek, másfelől erre akkor már nem köthető biztosítás. Jól értem?

-
Fryskitt
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Eh. Nem mindegy mi vagyok?
Mondjuk azt látom, hogy pár embernek elég érdekes ahhoz, hogy privátban beszélgessenek rólam. Hihetetlen. Sose jutna eszembe ilyesmi. Rettentő módon ráérnek. Nem hinném, hogy bárkinek, aki itt van, meg kellene ítélni engem. De lelkük rajta.... -
Fryskitt
addikt
Végül is ki kötött valamilyen biztosítást a független telefonjára? Volt ez a keszulekbiztositas.hu, de fel van függesztve. AppleCare+ pedig 199 dollár. Mondjuk ha tényleg érvényes, az nem rossz.
-
tmskvcs
tag
Üdv!
A garancia vásárlástól vagy aktiválástól érvényes? Hiába írom be a sorozatszámot annyit ír, hogy a készülék nincs beaktiválva.
-
válasz
MasterMark
üzenetére
Akkor félreértettem... bocs
-
válasz
MasterMark
üzenetére
Nagyon örülök,hogy neked nincs ilyen tapasztalatod.
Nálam volt. Aztán hogy hiszed vagy sem,nem érdekel.BLack:
Korábban,régebben írtam,hogy nekem sem volt ilyen... aztán a frissítéssel megkaptam. Igaz csak kéztszer fordult elő,de megvolt.
A lagg,meg igazából leszarom, néha amikor lapozom a főképernyők között,mintha aludna és akkor térne magához...beszaggat.Octamd:
Nyugi,nem adom el és még évekig ki fog tartani nálam,remélem. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
The.Biker
üzenetére
Mondjuk ezt én se értem mitől függ hogy csinálja e vagy nem ezt a hívás hülyeséget, nekem több X-em volt már de egyik se csinálta, és tény hogy nagyon idegesítő lehet.
Amúgy több helyen azt olvastam hogy a legújabb béta iOS-en már minden apró bug eltűnt, és a telefon is gyorsabb lett.
OCTAMD: Eddig nem szóltam be a folyamatos kötekedésebe Herreløse kollégával szemben, de már tényleg kezd unalmas lenni, és nagyon nem idevaló...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Milyen TV-t vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Crimson Desert
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (223A)
- iPhone SE 2022 / 128GB / Midnight / Gyári kártyafüggetlen (153A)
- 27% - MSI MAG CORELIQUID 240R V2 AIO vízhűtés!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Apple Mac mini M1 2020 - 16GB/256GB SSD - Erősebb verzió! - Szép/Megkímélt állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mondjuk azt látom, hogy pár embernek elég érdekes ahhoz, hogy privátban beszélgessenek rólam. Hihetetlen. Sose jutna eszembe ilyesmi. Rettentő módon ráérnek. Nem hinném, hogy bárkinek, aki itt van, meg kellene ítélni engem. De lelkük rajta....