Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Yettel topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_adaml21_
őstag
iPhone 7-8 vs X kérdésre: Én jelenleg egyértelműen az X-et venném, főleg, ha nem számít az a plusz pár 10ezer forint felár. Ez a telefon ezzel a kijelzővel végre utolérte, és egy kicsit meg is előzte az elmúlt 1-2 év telefonos trendjeit. A brutál kamerák csak egy kellemes ráadás. A 7es 8as szériát kis rosszindulattal lehet 6ss-nek és 6sss-nek hívni. Persze 3 generáció alatt sok újítást kapott, de minekután egy 6-os is teljesen jól használható a mai napig, ezek csak apró "faceliftek". Míg az X egy teljesen új felhasználó élmény, meghatározza a következő 4-5 év iPhonejainak irányát.
Touch ID vs. Face ID kérdésre: Valóban sokszor volt olyan velem is, hogy már a zsebemből úgy vettem elő a telót, hogy ráraktam a gombra a kezem, így mire a szemem elé került a telefon, már fel volt oldva, ez valóban kényelmesebb. Valamint a jelenlegi napszemcsimben nem ismer fel a Face ID. Viszont nekem elég zsíros a bőröm, sokszor nem érzékelte az ujjamat, illetve vizes ujjal sem működött a Touch ID, valamint a notification privacy egy parádés funkció a Face ID-ben, így ez nekem egy döntetlen.
-
B-L-A-C-K
titán
Én az én véleményemet mondtam, és nekem hogy ide oda váltogattam most i7 és X között az elmúlt több mint fél évben nekem abszolút nem hiányozna az ujjlenyomat. Illetve nekem asztalon is kényelmesebb a Face ID, mivel tartóba van, és elég ha csak ránézek, illetve kocsiban is a tartóban sokkal jobb egy felhúzást csinálni miután ránéztem, minthogy az ujjadat rárakd.
-
-Ben-
veterán
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Azért nekem kényelmesebb volt az jó öreg Touch ID. A Face ID miatt állandóan bámulni kellett a telefont, fel kellett emelgetni az asztalról... Arról nem beszélve, hogy azért előfordult, hogy nem akart feloldani bizonyos helyzetekben. Egyszerűen nekem kényelmesebb a Touch ID, de tény, hogy azért a Face ID se rossz....
-
Oke, koszi az infot! szerintem egy pitakaval fogom kiprobalni...
Nekem se hianyzik a touch id. Face telejesen jol mukodik. Meg sapkaval a fejemen, meg napszemcsiben is felold... -
half333
őstag
én régóta használok iphone-t,valamelyik nap az üzletben próbáltam az X-et,egyáltalán nem hiányoltam a touch id-t! nagyon megtetszett,ez a terv hogy ilyet vegyek,de ugy nézem tényleg csak használtan éri meg,de az is csak 1-2 év múlva,mert nem keresek ilyen sokat :-).
-
Ha a 3d CP + MAxot hasznalja az ember, barmilyen tok felmegy ra ?
-
B-Clone
aktív tag
Ez nem igaz. Ügyintézője válogatja, mivel ha személyesen mész be az üzletbe akkor is kötelező LENNE átfuttatnia az adataidat a fentebb említett algoritmuson és az alapján kínálni konstrukciót. Ha szerencséd van pont egy jófejet fogsz ki, vagy egy olyant akinek még kell néhány szerződés kötés a havi prémiumához és “véletlenül” kifelejti ezt a lépcsőt.
Cetelem meg cofidis áruhitellel meg csak óvatosan. Sasoltok majd a végén amikor a 22. Hónapban nem 10.790 forintról jön a csekk, hanem hozzá csapnak még 10 rongy hitelbírálati díjat, 10 kezelési költséget meg még a bánat tudja milyen marhaságokat találnak még ki amiket az áruházak annyira nem szeretnek reklámozni... -
viera
őstag
válasz
concrete86
üzenetére
A szolgáltatós előleg befizetés csak online van.Ha bemész az üzletbe ott nem kérnek előleget.Tudom mert tőlem sem kértek,míg online igen.
-
half333
őstag
válasz
concrete86
üzenetére
értem.
-
concrete86
aktív tag
válasz
half333
üzenetére
Ezt bankja válogatja, amit fentebb írtam (notebook.hu), ott pl. nem kell, nyilván meg kell felelni bizonyos feltételeknek az előbírálatkor, de ott kb. az van, hogy vagy megkapod önerő nélkül, vagy egyáltalán nem ad hitelt (sarkosan fogalmaztam).
Ha rendszeres munkabér jön a bankszámládra, nagyjából nincs is több kérdésük. Hitelképesség igazolás nélkül egyedül mobilszolgáltató ad részletre, de ők is csak akkor, ha régi, megbízható ügyfél vagy. -
-
half333
őstag
válasz
concrete86
üzenetére
nem igazán értek ehhez a THM-hez. nem 11 hónapja élek Magyarországon. Akkor ott is le kell tenni előre valamennyi összeget,vagy csak a havi részleteket? meg ez a cofidis-t sem nagyon értem,elég összetett.
-
-Ben-
veterán
válasz
concrete86
üzenetére
Csak az edigital és a telekom hivatalos forgalmazónak minősül, így még a szavatosságot se „bukja”.
-
half333
őstag
válasz
concrete86
üzenetére
nagyon szépen köszönöm a tippet!
-
concrete86
aktív tag
válasz
half333
üzenetére
Igen, mediamarkt, edigital. Most van ilyen, általában ők negyedévente bedobnak egy ilyen akciót.
Ha most váltanék, az edigitaltól venném meg, ott nagyon profin intézik az áruhitelt. De a notebook.hu-n is volt kb. 2 hónapig 18 havi kamatmentes, ott ráadásul nem 380 volt, hanem 320 a telefon.A MM becsapós, mert ott nekem egyszer úgy adták az áruhitelt, hogy kötelezően Bpbank hitelkártyát kellett igényelnem, és azt terhelték be. Én most kivételesen egy összegben vettem a gsmpalotán, nyilván ott nem 380 volt, hanem asszem' "csak" 290. Sajnos ezek az üzletek beépítik a 0% thm-et bőven a termékek árába. Viszont tapasztalatom, hogy még mindig jobban jártok egy kisebb bolt cofidis-hitelével (pl. hosszabb-kevesebb extra), ahol sokkal olcsóbban tudjátok kamatos hitelre megvenni, de ott a futamidő növekedésével csökken a kamat, tehát "megéri" 36 hónapra megvenni a 12, 24-hez képest.
Ebben a pillanatban kerestem rá, a legolcsóbb, áruhiteles ajánlat a laptopszalon.hu-n van, ajánlom, hogy aki most akar venni részletre, ott nézelődjön, -
half333
őstag
válasz
concrete86
üzenetére
20 honap részlet?
-
ii77
tag
válasz
half333
üzenetére
Jájjj- jájjj! Miért lenne több mint fél milla?

Új ügyfél esetén, ahogy azt más is szépen leírta, akár 200-300.000 Ft előleget is kérhetnek. De ezt folyamatosan, azaz havi szintén le is vonogatják a számládból.
Nekem "szerencsém" volt: Édesanyám jó ideje bír náluk tizenezres előfizetéssel, amit anno készülékvásárlás nélkül kötött. És azt mindig szépen határidőre be is fizetett. Így vele mentem be, ő kérte a 256GB-os X-em, mellé egy Telenor Blue M-es előfizuval, ami az én nevemre szól. Ők valahogy a kettőt összepárosítva az én nevemre jön az értesítés (sms és e-mail), amit én minden hónapban online befizetek a mytelenor oldalon. Így havonta kb. 15 ezer a készülék + 7.390 Ft az előfizetés. Szumma 23ezer havonta a "legnagyobb X" nekem.
Ami nálunk jópofin sült el: Már a boltban pillogtunk, mert ott semmit nem kellett fizetni. Még egy havi törlesztőt sem. Raktáron nem volt az üzletben január elején, így futár hozta. És neki is csak 7-8.000Ft-ot kellett kellet adni, azaz egyhavi előfizetés díját. -
concrete86
aktív tag
Sziasztok, én is dilemmáztam már hasonlókon régebben, ami a szolgáltatós előlegezést, részletfizetést érinti.
Most vannak nagyon jó 0% THM akciók több helyen is (edigital, mediamarkt, talán még tart a notebook.hu-n is), én a szolgáltató helyett ezeket javasolnám. A 20 hónap már jó konstrukció, ennél jobbat T-nél, Vodánál sem kaptok nagyon.
-
B-Clone
aktív tag
Részlet fizetésnél már egy algoritmus végez egyéni elbírálásokat a vásárlóknál különböző szempontok alapján, és az állapítja meg az előleg mértékét. Ilyenek pl: Mióta dolgozol, mióta vagy ugyan azon a munkahelyen, van -e bármilyen más hitel a neveden, mennyit keresel, mióta vagy a szolgáltatónál előfizető, fizeted -e a számlákat rendesen. Habira már nem adnak 0 forintos kezdőt semilyen nagyobb értékű műszaki cikkre. Néhány éve kurva nagy divat volt, hogy boldog boldogtalan hordta ki a méreg drága telefont meg lapos TV-t ingyen hitelre, másnap meg már az összes ott virított a sarki bizományiban. A pénzt meg azóta is kergethetik mert vagy nincs kin leverni mert kamu adatokat vagy mondjuk egy hajléktalanét használták, vagy épp az igénylő nevén nincs egy lyukas alsógatya se.
Ezek miatt sajnos baromi sokat szigorodtak a szabályok. Még egy dolog ami a sötét nyugaton tök jól működik, nálunk meg tönkre baszta a fusizás. -
half333
őstag
Vodaphone-nál esetleg Telekomnál is kell átvételkor kifizetni a 3x-os árát?
-
half333
őstag
válasz
Danny365
üzenetére
Igazából nem nagyon tudok elmenni rajta,és bocsi hogy itt teszem fel a kérdést,de nem volt még előfizus telóm. Mert ott azt irja hogy 0 ft-os kezdőrészlet,de félő hogy a helyben elkérnek 100-200.000-et,és ezért kíváncsiságból informálódnék itt,mielőtt bemennék. köszi a válaszokat!
-
half333
őstag
Üdv! Érdekelne vásárolt-e már valaki Telenornál részletre ilyen készüléket (iPhone X 64GB)? Azt szeretném tudni,hogy szerződés kötéskor mekkora összeget kell fizetni (hűség idővel,illetve anélkül)?
-
törölt tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
ugyanezt forgalmazza az iSTYLE. -
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Qi-nak Qi, szóval jó.
-
törölt tag
Srácok, aki wireless gyorstöltőn gondolkodik a Spigen most nagyon jó áron van az Alza.hu-n
rendeltem is egyet gyorsan. -
csabiks
senior tag
[Ilyen] kamera skint tudtok olcsobban? Narancssarga szinben lattam egy youtube videon, annyira psszolt a feketehez

-
csabiks
senior tag
válasz
-secret-
üzenetére
igazabol amiatt vettem, mert munka kozbe gyakran koszos a kezem, aztan nem szivesen fogdosom ossze, igy tokkal batrabban
a karcok engem nem erdekelnek, nekem egyik telefonom sem karcolodott igazan (max ilyen hajszalkarcok), annyit nem dob eladaskor az aron, hogy megerje ‘ovszerba’ tapizni 
-
csabiks
senior tag
Megjott a cafele tokom, nagyon jo minosegu, mar 8-ason is ezt hasznaltam, nagyon szepen illeszkedik, igaz hogy nem utesallo, de legalabb a hatoldalat vedi a karcoktol.
-
törölt tag
Megrendeltem Aliról a NILLKIN 3D CP+ MAX üvegfóliát, kuponnal $ 9.19 (2.464 HUF)

-
-
Gomba
senior tag
Sziasztok a Nillkin 3D AP+ PRO-rol van valakinek tapasztalata? A cp+-t látom hogy dicséritek, de ez elérhető itthon raktárról emiatt kérdezem. Köszi
-
Aki hasznal outlookot az megtudna mondani hogy lehet kitorolni hogy idonkent az emailekba ne rakja bele ezt a szoveget: ios outlook letoltese ? Ha kell meg is vennem de nem talalok ilyen lehetoseget.
-
Thewent12
aktív tag
USB C-Lightning kábelt szeretnék rendelni vagy vásárolni. Macbook-om adapterével szeretném tölteni.
Ebay-en van párszáz forintért. Ez jó megoldás lehet vagy kénytelen leszek megvenni az appletől 7000-ért? -
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Olyan volt nekem, mint amit mediumgecso linkelt. Sokat nem teszteltem, és 80% felett voltam, elképzelhető, sőt biztos,hogy kisebb %-októl gyorsabban tölt ugye. Azt mondom, mondja meg más is, ne az én véleményem legyen mérvadó ebben!
Más: Nem tudja valaki, tech21 tokok és a Nillkin CP+MAX ütik egymást?
-
csab2
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Kár, hogy nincs róla fotó...
-
csab2
veterán
válasz
mediumgecso
üzenetére
-
válasz
mediumgecso
üzenetére
En ezzel pumpalom

-
ForRedGlory
félisten
válasz
icecave
üzenetére
En most meg a Samsung Galaxy S4 vezeteknelkuli toltojevel toltom. Annyira nem is lassu, mint amennyire regi es gagyi. Valami 3000 Ft volt akciosan.

Most az istyleban kaphato Epico 10000mAh kapacitasu power bankot nezegetem, ami wireless tolto is egyben. 15-ert annyira nem is veszes.
-
válasz
mediumgecso
üzenetére
Tudod, de baromi lassú,legalábbis nekem az volt, pont a charger eladása előtt egyszer még leteszteltem az X-el.
-
mediumgecso
őstag
Használ valaki wireless chargert? Nekem van az S8-hoz gyári Samsung wireless fast charger, gondolom simán tudom majd tölteni vele...
-
11.4 beta 5-ben működik az, hogy híváskor lehalkul a csengés, ha ránézel a telóra?
-
concrete86
aktív tag
válasz
concrete86
üzenetére
Igen, látom elég hülyén fogalmaztam...
Maradjunk csak simán abban, hogy mit javasoltok ix-hez? (Max. egy kis vezetékkel vagyok hajlandó kompromisszumot kötni) -
concrete86
aktív tag
Tudtok valami teljesen kompatibilis, és lehetőleg teljesen vezetékmentes megoldást a telóhoz az airpods helyett?
a) legyen olcsóbb és ne essen ki a fülből, a zene azért maradjon élvezhető
b) lehet hasonló árú, de akkor illeszkedjen a fülbe (vagy legyen hozzá variálható illeszték)Egy ilyenre pl. beneveznék szívesen... https://crazybaby.com/air-nano
Új hozzászólás Aktív témák
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nekem nem jött be. Inkább „elmegy szódával” ...

ugyanezt forgalmazza az
rendeltem is egyet gyorsan.