Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Yettel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
MasterMark
üzenetére
Jó, ezt a hülye is tudja hogy lehetne megoldani, én is azt hittem van rá valami opció is...

-
válasz
MasterMark
üzenetére
Jaaa azt hittem, hogy ez már kivitelezhető. Jó lenne így, én örülnék neki.
-
válasz
MasterMark
üzenetére
Hol a megoldás?
-
kkp900
senior tag
F2LVVMNJJCL6 ha ez a seria száma akkor ebből mit lehet megtudni?Jelenleg aktiválatlan új telefon lenne állítólag amerikai?310 ezer lenne a 256 -os a hardverapron megbízható embertől.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Jó de nekem meg kell a hozzászólás a max ranghoz...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Igen, rendes hivatalos (nem kamu) számla jár mellé.
-
Criton
veterán
Vezeték-nélküli töltés közben mennyire normális hogy fel forrósodik a telefon?
-
dawez
tag
Sziasztok adódott egy kis problémám ha 4 G n vagyok fent mobilinterneten van térerő a telefonon viszont net nincs, ha újraindítom a telefont akkor megjavul , a telefonnal lehet valamiféle probléma ?
-
kkp900
senior tag
válasz
gilfoyle
üzenetére
Ahoz képest persze kisebb ,de a 7Plusomhoz képest csak kicsit kb 4mm keskenyebb a kijelzője.Én is Note 8 ról jövök majd .Bár a I7 plusomat sosem adtam el meg nem is használtam konkrétan utcán egyszer sem a Note 8at nem bírtam azt az edge kijelzőt megszokni ,hogy oldalt annyira nem esett kézre meg nehéz a készülék szó szerint.A lagollásról a facbook meg az insta program nagyon durva volt.És azt mondták ,hogy ez így jó és nem is akad biztos bennem van a hiba.Szerintem meg akinek egyszer volt Iphoneja az ahoz hasonlítja ,és ahoz képest szaggat pedig már 6GB rammal ez dúrva szerintem .Próbáltam én mindenféle appot de sehogy sem lett jobb sajnos.Így nem kis bukóval vissza a legújabb Iphonhoz majd ha találok egy értelmes megbízható üzletet ahol vehetek egy X-et.
-
kkp900
senior tag
Szeretnék venni X-et!Gyári függetlent vadonatújat nem cseréltet, használtat.De nem is akarok a hivatalos boltoknak csiliárdokat vagyis 379 ezret fizetni.3szor megtettem elég volt semmi értelme nem volt.Mert hamarabb eladtam mint a 2.dik év így sosem használtam ki a plusz egy év jótállást.Ja és számlát is szeretnék hozzá ,hogy tudjam igazolni később eladásnál ,hogy kitől is vettem.Ki melyik boltot tudja ajánlani ti hol vettét
ek ??? -
gilfoyle
őstag
Csatlakozom hozzátok, megvan az X-em.
Kicsit nagyobb kijelzőre számítottam (de lehet csak a Note 8 után tűnik kicsinek). A 11.2.6 felment, utána belakás is elkészült, új telefonként állítottam be, a régi mentés kuka, nehogy az legyen bmi probléma forrása.Persze a gmail appra rögtön nem jöttek az értesítések, de újraindítás után megjavult, remélem így is marad. Pont az ilyen szarságok miatt szabadulnék a droidtól, erre tessék... Ősszel még a 8+-nál nem voltak ilyen gondok...
Az akksi szerintem bírni fogja rendesen. Még valami fóliát, esetleg tokot kéne beszereznem hozzá.
-
-Ben-
veterán
Akkor még egyszer: ideje befejezni az offolást! Átláthatatlan szeméttelep lesz az egész topik. Természetesen, lehet beszélgetni az élet „nagy” dolgairól is, például itt...
-
aujjobba
addikt
válasz
kchris78
üzenetére
Az irodai huszárokat kezdtem el hallgatni, de amikor már 15 perce azon pörgött az egyik, hogy nem tud céges autót választani, akkor inkább leiratkoztam.
Merthogy a BMW-nek nem tetszett a beltere, a másikban nem volt adaptív tempomat, a harmadikból meg az automata beparkoló rendszer hiányzott neki.
Ami meg tetszett volna neki azt nem választhatta, mert az ő pozíciójához az kicsi.Nem sajnálom senkitől pl. a jó autót, csak nem tudok azonosulni ezekkel a problémákkal, így nem is akarom az erről folyó kesergést hallgatni.
-
kchris78
veterán
válasz
markknight
üzenetére
konnektedesek érdekesek... kijelentik ezerszer hogy ők nem sznobok de amit tesznek az, háát... ennyire már nem egyértelmű. plusz rohannak minden egyes új apple cuccot megvenni.
-
-Ben-
veterán
Mostanában túlságosan sok az off.
Vajh mi lehet ennek az oka? :/ (Ne válaszoljatok rá....) -
KengelRoland
aktív tag
válasz
markknight
üzenetére
Hehe, az aláírásom csak fricska a menősrácoknak

A viselkedésük teljesen más a villogós embereknek. Nem tudom elmagyarázni. Valahogy igyekeznek úgy mozogni, hogy észre lehessen venni, hogy menő cuccuk van. De tudom mire gondolsz, nekem is van zenész ismerősöm, aki jól keres és késdobáló kocsmákba jár mulatni mert ott érzi jól magát. -
aujjobba
addikt
válasz
markknight
üzenetére
Bakker nekem is mióta mondja már az asszony, hogy ne ugyanabban a Decathlon-os polárpulcsiban járjak már minden nap.
Vehetnék többfélét, másfajtát, dehát a megszokás. -
Ricardo
titán
válasz
KengelRoland
üzenetére
"ránézel és megmondod 10 méterről, hogy egy szerencsétlen csóró."
Az ilyen mentalitás miatt adnak az emberek a látszatra,és próbálnak sokan többet mutatni a külvilágnak, mint ami a valóság.

-
válasz
KengelRoland
üzenetére
Miért? Mi a baj a vizes zsemlével meg a kakaóval? Nagyon is jó az reggelire...
Fura a világ,így van. Te is az vagy,ennek a világnak a része.
-
markknight
nagyúr
válasz
KengelRoland
üzenetére
Mi alapján mondod te meg, hogy csóró? A fejlesztő architektünk majden 1 millát visz haza havonta és olyan ruhákban öltözik, mint ha a kukából ugrott volna ki
Azok akiknek van pénzük, nem ilyen szar telefonnal villognak, nem is a tokokkal, nem is a ruhájukkal, kávégépekkel, meg franc se tudja mi számít menőnek a sznoboknál. (mondom ezt a konnekted podcast alapján, érdemes meg hallgatni mit össze nagyzol a két marha) Szóval az emberekről rohadtul nem tudod megmondani mennyi pénzük van 
-
galaxys80
veterán
válasz
KengelRoland
üzenetére
Sok esetben valóban sokkal gyengébb minőségűek a kínai tokok, de én ellenpéldával is tudok szolgálni.
Az I7-re nemrég rendeltem egy 3 dolláros Baseus tokot, ami minden fronton veri a 6,000 Ft-os Ozaki-t. (Anyaga, kialakítása, vastagsága megegyező, azért hoztam ezt fel példának).
Más kérdés, hogy ugyanezt a Baseus tokot egy hazai webshop-ban 4.990-ért árulják.
felnyitását érzékeli a telefon és bekapcsol a kijelző, így gombnyomás nélkül mutatja az infót. És a kínai tokokban ilyen nincsen.
Ugyan nem telefon, de iPad tokok mindegyike tudja ezt.
-
KengelRoland
aktív tag
válasz
Fryskitt
üzenetére
Teljes mértékben igazat adok neked, azért is nevettem nagyokat mikor láttam, hogy valaki urizál, közben meg huszadikán vizes zsemlyét eszik teszkós kakaóval és egy normális tokra nincsen pénze. Furcsa világ ez, komolyan mondom. Mindenki gazdagnak akar látszani, vagyonokat költ telefonra, miközben a segge kilóg a gatyából. És azért nem értem, hogy mi a céljuk ezzel a drága telefon vásárlással, mert hiába van valakinél iPhone X, ránézel és megmondod 10 méterről, hogy egy szerencsétlen csóró.
Egy gyári tok minősége lényegesen jobb, mint egy Aliexpresszes cuccé. Ráadásul a kínai utángyártott termékek nem minden esetben vannak hall szenzoros mágnessel szerelve, vagy nfc chip nincsen benne, magyarul fel sem ismeri a telefon. Bár azt nem tudom, hogy iPhone-nál van-e ilyen, de androidnál van hogy a sima börtok (wallet) felnyitását érzékeli a telefon és bekapcsol a kijelző, így gombnyomás nélkül mutatja az infót. És a kínai tokokban ilyen nincsen. Ráadásul hamar töredeznek, repedeznek, kopnak mert hitvány minőségűek. -
csab2
veterán
válasz
The.Biker
üzenetére
Bocsánat! Előbb írtam, mintsem minden hsz-t elolvastam volna.
Szerintem nem az a jellemző, hogy szolgáltatói darabokat adnak el itthon. Azok nem is függetlenek.
Az index.hu-n volt erről egy komoly cikk, hogy az áfával lehet manipulálni úgy, hogy ide-oda utaztatják, adják-veszik a telefonokat. Ebben az esetben annyi a vevő "bűne", hogy a szürke gazdaságot támogatja, de konkrét kára nem igen származik az ügyletből. Most nem azokról az esetekről beszélek, amikor sokkal olcsóbban veszed meg az adott telefont, viszont nem a saját dobozában stb., hanem jelentősen olcsóbban (20-30%) veszed meg, gyárilag bontatlan csomagolásban, stb. A cikkben is meg van különböztetve ez a két eset.A megbízható bolttal kapcsolatban igazad van.
Viszont az a bolt, ahol normális webshop van, lehet neten keresztül kártyával fizetni, nem csak a futárnak kápéban, illetve csetszolgáltatás működik az oldalon, azt már lehet megbízhatónak mondani. Le is írom: premium-mobil.hu. Igaz, hogy nem a legolcsóbb a piacon, viszont igaz rá, amit fentebb írtam .Nagyon korrekt webshop. -
FIREBLADE78
addikt
Fájlok mappában van egy zene szám amit át kéne varázsolni a zenék közé. Ezt hogyan tudom megoldani szifonon?
-
Criton
veterán
Sziasztok! Próbálom keresni, de nem nagyon találok választ, viszont korábban valamelyik fórumon említette valaki, hogy az iTunes és az iCloud mentés között van különbség, tudja esetleg valaki, hogy mi?
-
kchris78
veterán
latom sikerult kicsit beinditani a topicot 😊. A lenyeg: itthoni megbizhato papiros hasznaltat kell venni, azt nem tiltjak le es ha nincs megusztatva es lathatolag mukodik mindene (es garis persze) szerintem az a legolcsobb valasztas. Sajnos a nepperek miatt nekik kell kegolcsobban adni a telojukat (hiaba vigyaztak ra es par hetes honapos) a leirtak miatt. meg az itthoni hozzaallas miatt: ja hasznalt akkor nem kell csak az uj, pedig azt tilthatjak rosszabb esetben...
-
Rengeteget,volt bukó,volt nyerő,volt egál. Az a 100 ezer plusz azért jól jött. Az tuti elbuktam hónapok alatt... de azért is fejeztem be,mert már nekem volt kellemetlen. És akkor jött a X,ez a negyedik,de már hivatalos helyről. Két év. Aki nem hiszi,majd meglátja.
. Szinte mindent kipróbáltam és ez a legjobb. -
Tibee86
nagyúr
válasz
The.Biker
üzenetére
Engem is hülyére akart venni az egyik gsm bolt évekkel ezelőtt, de volt, hogy itt a hardveraprón is. Mindkét esetben gyárilag függetlenként árulták a készülékeket, csak az egyik ha jól emlékszem olasz vodafonos volt, a gsm boltos meg angol telekomos. De a fogyasztóvédelem hallatán egyből vissza is vásárolták.
Nem kell ezt túlparázni, ott az üzletben az Apple ügyfélszolgálatát fel kell hívni, sorozatszám alapján pedig megmondják honnan származik a telefon.
Ennek ellenére biztos nem vennék már telefont hivatalos viszonteladónál többet (korábban azt preferáltam, de addig az árak se voltak ennyire elszállva), az vagy tényleg azoknak való akik minimum 2 évre terveznek vele, vagy azoknak akiknek teljesen mindegy, hogy 100 ezerrel többet fizetnek ki "ugyanazért" a termékért. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
The.Biker
üzenetére
Nyugi tudok én is több boltot ami necces, de újra leírom, én ahol vettem utána néztem, és sehol nem találtam ilyet hogy tiltották volna, rendesen adóznak, nem 2 hetes cég, több telefont vettem már onnan, illetve ajánlottam is onnan másoknak, és nem volt még baj velük, most ha ennyi nem elég biztosítás akkor ilyen alapon ne menjünk ki az utcára mert elütnek... De ha valaki ezen izgul, vagy így nyugtatja magát mert drágán vette, akkor nyugodtan +90 ezerért megveheti, nekem kidobott pénz az ablakon. Illetve attól nem aludnék jól ha tudnám év alatt 200 ezret bukok rajta.
-
Fryskitt
addikt
Okos vagy és kinyilatkoztatsz. Szerinted egy S8 mennyit veszt? Hagyjuk már. Akkor beszélj, ha legalább egyszer egy napig használtad.
Szerinted egy S osztályú Merci mennyit veszt, ha kihozod a boltból, hm? Rémlik, hogy minél drágább annál többet? Ne trollkodj itt, ha nem muszáj. -
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Én sem noname helyről vettem,még számlát is kaptam,27%-kost... és bontatlan volt.Lecsavarták.
Reklamáltam,kicserélték.
Kb. 3 éve volt.
Elmondjam,hogy portugál szolgáltatótól volt kihozva,előfizura? Ott volt kapcsolata az illetőnek,boltnak...,onnan hoztak be nagyon sok telefont. Bontatlant.
Szóval....
Mindenki onnan vesz,ahonnan akar,én viszont tuti,hogy többet nem veszek gsm-ből. Nekem megéri azt a plusz pénzt,úgysem akarom eladni... -
B-L-A-C-K
titán
válasz
The.Biker
üzenetére
De azt senki se mondta hogy nonema GSM-ből vegye meg valaki, én mint írtam már a GSM Palotából vettem már több telefont is, több mint 5 éve jelen vannak, rendes számlát adnak, rendesen adóznak, nagy forgalmuk van, és nem hallottam tiltottak volna bármilyen telefont is onnan.
-
Danny365
őstag
válasz
The.Biker
üzenetére
Nézd meg árukeresőn. Én múlt héten vettem magamnak 290-ért, vadi új, fuggetlen, én aktivaltam.
Cikkszam alapján ugyanaz a modell, amit pl. az istyle is árul, dobozon svéd és dán felirat van.
Persze lehet mutogatni, hogy melyik bolt hogy adózik, hogy nem adózik, én valahogy nyugodtan alszom.
Illetve én azért válogattam és nem a legolcsóbb helyről rendeltem. -
B-L-A-C-K
titán
Árakra reagálva.
Itt az egész zuhanás annak köszönhető hogy a GSM árak nagyon lementek, mint írták előttem is 290-ért már veszel normális GSM-ből, rendes számlával...Erre oké csak 1 év garancia lesz az 1+1 évvel szemben, de nem sok ember van akinek +90 ezerért megéri a +1 év (mert ugye hivatalos helyen rá pluszba a szavatosság, és hivatalos helyen meg 380 ezer a 64-es). Ezek a használt piaci árak még lejjebb fognak menni, de egy szinten stagnálni fognak, én úgy számoltam hogy 1 év múlva olyan 180 ezer körül lehet majd eladni a függetlent. Aki ugye 380-ért vette foghatja a fejét, viszont aki most veszi meg használtan, vagy újonnan GSM-ből és letudja írni az adót belőle az jól jár, mivel olcsón is veszi és nem is bukik vele sokat. Aki ismer tudja hogy nekem is a heppem hogy ne bukjak sokat bármin, de engem se érdekel már, nekem ~230e-be volt újonnan, 1 év után ha 180ba eltudom adni, már jobb lenyelni mintha 380-ért vettem volna egyből az elején.
-
válasz
-secret-
üzenetére
Nekem az a 290 is olcsó. Eu-s,rendben van,de honnan van? Melyik országból? Ezek tömkelege külföldi szolgáltatóktól lett kihozva,bontatlanul,előfizura. Azokat adják itt el ezek a nepperek,gsm boltok.Majd egyszer elmesélem hogy jártam egy pesti gsm-boltal...ha érdekel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (223A)
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Black Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.11. garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ek ???