Hirdetés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Apple iPhone 17 - alap
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Jók ezek a portré módok...
-
spawn21
veterán
sziasztok.
vettem ma egy x-et, el is felejtettem milyen egy kompkat telefont használni

-
Polir7510
csendes tag
Sziasztok.
E-Digitalos vásárlásnál újra indul a gari? -
-
csab2
veterán
Tudom, hogy unalomig ismételt kérdés, de nem vagyok benne biztos.
Szóval az USA-ból vásárolt iPhone itthon használható-e, vagy a frekvenciák különbözősége miatt nem? Vagy már csak egyféle modell van? Régen ez tudom, hogy gond volt. -
B-L-A-C-K
titán
Jut eszembe, nekem egyetlen 1 app tett be a telefonnak, de az olyan szinten hogy megfagyasztotta fél percre néha, illetve ha beírtam a felhasználónevem, és a jelszavam, majd bepipáltam jegyezze meg, elfelejtette mindig. Ez a Vodafone appja volt, már i7-en is egy sz@r volt, 1 hete kapta meg végre a frissítést, azóta tökéletes ez is.
Mondjuk ami még mindig hiányzik az az OTP app teljes kijelzős változata, nem értem ha OTP Simple appra egyből megtudták csinálni, akkor a fő OTP appra miért nem, mondjuk legalább nem bugos, ennyi baja van csak.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
The.Biker
üzenetére
Az ő fejével nem jól megy elvileg a Face ID, régebben mikor még az app fejlesztők nem optimalizálták az új iOS-t kilépett neki pár programból, eladta már hónapokkal ezelőtt, és azóta fikázza mindenhol. Kb ennyit jelent a silány minőség...:/ Azóta i7+ a király, úgy hogy előtte meg az összes plus-t fikázta hogy mi nagy, neki ilyen nem kellene. Kemény világ...:/
-
agabe
addikt
Ez nalam kamera hasznalatnal fordult elo tobbszor amikor zarkepernyrol fektetett modban gyorsgombbal inditottam, fenykepeztem majd meneztem a kepet aztan kikapcsoltam a kijelzot.
Ujrainditaskor vagy mar a zarkepernyo fektetett volt vagy csak a fenykepezo app amivel nem lehetett fenykepezni, mert csak a kep egy resze latszott elfordul a es az exponalo gomb egyaltalan nem.
Ki kellett loni a kamera appot, mert nem lehetett fenykepezni.
Eleg zavaro ha gyorsan akar az ember fenykepezni.Nem egyszer fordult elo, kvazi az a biztos, ha fenykepezes utan mindig allo poziba allitja a kijelzot az ember es ugy kapcsolja ki a kijelzot, majd ugyanugy allo pozibol inditja a kamera appot es csak azutan forditja el ha mar fut.
ios11 rulez.
Es ez a 11.3.3-as betaban is ugyanilyen azaz valoszinuleg a vegleges 11.3-asban sem javitjak. -
-
Ck.
addikt
Annyian mondjatok h mennyire hibamentes lett a X a legújabb szoftverrel...
Ugyan próbáljátok már ezt ki legyszi:
Safari fektetett nézetben, majd képernyő lezárás, végül pedig feloldás. Kiváncsi vagyok mit tapasztaltok és hogyan tudjátok felhúzni a home vonalat. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
markknight
üzenetére
Erről beszélsz konkrétan?
-
válasz
markknight
üzenetére
Igen... csak így az uccsó oldalt be is rakja,megnyitja.
Nem ugyanaz a kettő egyáltalán. Más funkció.
Lehet válogatni az oldalak között,tény,de nem úgy,mint alap esetben.
De tetszik amúgy
-
markknight
nagyúr
Sőt, azt sem tudják sokan, hogy a multitaskot iPhone X-en úgy is elő lehet hozni, ha a homescreenen nem felfelé húzzuk az újjunkat, hanem jobbra, a dock magasságában, ez még gyorsabb is mintha felfelé huzibálná az ember.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
MasterMark
üzenetére
Én pl safarit használok, de nem mobilnézetben (pl prohardver), ott nem megy így...Ja de ott is megy valóban, hogy a túróba nem vettem ezt észre eddig...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
MasterMark
üzenetére
"hanem kb. ez mindenhol működik ha vissza akarsz menni."
Pl hol mindenhol máshol? Alkalmazásoknál se megy így, gyári alkalmazásnál sem, vagy mire értetted még?
-
B-L-A-C-K
titán
Lehet már 100 éve így van, de nekem csak most tűnt fel ha beállításoknál egy menüpontban vagyok, akkor visszalépni nem csak felül a bal sarokban lehet a vissza nyílnál, hanem a kijelző bal szeléről bárhol egy jobbra suhintással is.
Szerk: Most nézem asszony 5S-sén is ilyen, amin nem is a legujabb iOS van, hogy nem tudtam ezt eddig...

-
Misi1979
őstag
válasz
The.Biker
üzenetére
Nem volt, emiatt kiba sokan voltak, bár első nap.. odakint kb 20 méteres sor állt, bár tegyük hozzá, elég hideg volt. Viszont ha nem tartózkodott odabent 100 alkalmazott, akkor egy sem. Pár hónap múlva meglátom, mennyire mérséklődik a forgalom, ameddig bent ügyintéztem, nagyon pörgött minden, idős osztrák nénike (kb 70-80 éves) 12" macbookot vett, meg ilyen hasonló fura dolgok történtek

Jó helyen van egyébként, jó sok millió eurót fizettek is érte (35M tán).
-
Ricardo
titán
-
Misi1979
őstag
Na, megvolt Bécs és a ma kinyitott új Apple Store. Szerencsére előzetesen foglaltam időpontot és nem kellett sorbanállni. Megnézték a lifegőkijelzős X-et és hozták a cserekészüléket. Kérdezték, hogy vettem-e rá fóliát, mert adnak az újhoz, ha a régin is volt..
-
agabe
addikt
válasz
fatal1ty1984
üzenetére
Hasznaltam. Viszonylag stabilnak ereztem, legalabbis nem tunt rosszabbnak mint a “stabil” 11.2.6-os.
Mi a baj alkalmazasvaltassal ?
Ja mondjuk 11.3-ban sokat gyorsitottak rajta jobb mint 11.2-okon.(#4917) FhRossi:
Istyle, icentre, almarium pro.
Nem tudom most melyik a legtutibb, de ezek valoszinuleg gyorsabbak mint T. -
FhRossi
tag
Tegnap nagyon komolyan beállt a gép. Felvettem és csak alma logó, majd újra alma logó....kb vagy 100szor. Bármit csináltam. Mivel nem voltam otthon, csak külső akkumulátorra tudtam tenni. Kis idő elteltével magához is tért. Öröm. Aztán újra kezdte az almaszedést...Hazaérkezés után, töltés, gyári visszaállítás. Újként állítottam be, kb 1 óra állítgatás után mondtam rá hogy kb. rendben. 10 perc pihenés után, teló kézben, nyomógomb be, és nincs se kép, se alma. Vagy 15 perc szívás után nagy nehezen be tudtam kapcsolni. azonnal iTunes visszaállítás... tegnap este óta töltőn volt. Ma hajnalban kezdtem belakni. Eddig úgy néz ki rendben van, de ha mégsem akkor lehet nem is szoftveres baja volt!?
-
fatal1ty1984
őstag
Sziasztok.valaki használja a 11.3.3 béta-t .valami tapasztalat?
Engem egyedül ez az alkalmazás váltás kerget az őrületbe -
dud998
őstag
válasz
Thewent12
üzenetére
Szia!
Én az S3-at használom. Sebességben, időtállóságban mindenképpen jobb, illetve nekem számított a vízállóság is. Ne kelljen egy kézmosásnál vagy esőnél félni. A beépített GPS is nagyon jó. Szóval sokkal jobb.

A Samu sem rossz, de nem teljes a funkcionalitás IOS-en. De még Androidon sem, csak ha Samu a telefon is.
IOS-hoz az Apple Watch a legjobb óra.
-
Fryskitt
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Erre gondolok. De mutasd a tied.

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Fryskitt
üzenetére
Olyat nem hiszem.
Kocsiba én ilyet használok, nagyon minőségi cucc, díszdobozban jön, és fém borítású. Plusz az olyan ebay-os és társai kábeleket ami gyári iPhone/iPad adapterrel már nem működik (kiírja nem támogatott a kábel), ezzel a töltővel megy az összes, amit nem is értek hogy, mivel a kábelben lévő chip nem jó már az újabb iOS-hez, nem az adaptertől kellene függjön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Apple iPhone 17 - alap
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- PLC programozás
- Gyúrósok ide!
- Samsung kuponkunyeráló
- Autós topik
- Konteó topic
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (339) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S25 Plus - 256 GB - kék (338) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Használt OnePlus Nord 3 5G 8/128GB, 91% akkumulátor, 12 hónap garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új/Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M4 /24GB/1TB - Ezüst - MAGYAR - 15 Ciklus - 2,5 év garancia
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)