- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcképgyáros
válasz B-L-A-C-K #5092 üzenetére
Ami tetszik:
-nagyon gyors a Face ID
-fizikai méret pont határ még, bár egy kézzel nem érem el a kijelző tetejét, de összességében nem zavar
-nagyon szép a kijelző, a fekete tényleg fekete
-minőségi összeszerelés, sehol sem látok illesztési hibát a telefonon, bár eddig tényleg ez a legdrágább iPhone
-Qi töltőre rátenni nagyon kényelmes
-koppintással ébred a kijelző ez is nagyon jó, eddig is hiányzott ez a feature
-persze kamerát meg ezeket felesleges dicsérnem, ez alap, portré mód is nagyon jó
-gesztusvezérlés adta magát pedig elskippeltem a dolgokat kivéve az alkalmazásbezárás
-home gomb tényleg nem hiányzik amitől a legjobban féltem
-akkumulátor ég és föld az i7-emhez képestAmi nem tetszik:
-Face ID fölé kell hajolni sokszor
-szigettel még békülök
-kicsit nehéznek találom de majd megszokom
-alkalmazás bezárásra valahogy nem áll rá a kezem
-sokszor a kamerán van a mutató ujjam, bár lehet én fogom hülyén a telefont
-sajnos csak egy arcot lehet hozzáadniMost így hirtelen ennyi. Összességében nem bántam meg a vásárlást. Főleg ennyiért.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
veterán
-
dawez
tag
Nem, régebben használtam egy 6 s-t.
-
dawez
tag
Sziasztok én is beléptem a klubba egy 64 es Space Grey-el, note 8 at váltott
-
Arcképgyáros
Amikor hívnak kicsörög a telefon. Ha felismeri az arcom lehalkul a csörgés. Ez kikapcsolható?
-
Gsx-rr
veterán
válasz MasterMark #5078 üzenetére
Az nem érdekes!
-
veterán
-
kkp900
senior tag
Sziasztok!Szeretnèk venni egy ilyen telót.De az üzleti flottánál ahol vagyok panaszkodnak rá,hogy nem tudnak vele normálisan telefonálni,vagy nem tudják felvenni a telefont a kijelző nem engedi.Valós probléma ez?Mert az egyik csaj már a 4.dik telefont kapja ez miatt de az se jó.Állítólag a 11.3beta megoldotta a problémát de azért furcsa lenne ,ha a csúcs készülék ennyire kaki legyen.Vagy esetleg van e valami különbség az eus telefonok között?Nem hinném ...de hátha itt kapok erre választ.Mivel nem hivatalos forgalmazótól szeretném venni ezért kérdezem..Az egy év gari gondolom számla nélkül imei szám alapján megy majd.Előtte is voltak almáim de akkor csak Istylesek voltak,a bizt miatt.De befejeztem mostmár annyira sokért adják nem éri meg inkabb üvegfólia és tok .Így 100-al olcsóbb lenne.Minden választ köszönök
-
veterán
-
Gsx-rr
veterán
válasz MasterMark #5076 üzenetére
Nagy vagy! Koszi!
Igaz lehettel volna kicsit gyorsabb is,mert mar atkonvertaltam 15 videot!
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
válasz MasterMark #5074 üzenetére
Ertem! Koszi! Kerdes,hogy akkor a lejatszok ,hogy fogjak kezelni ezt a formatumot,vagy a vagoprogramok.
Amugy ez azert akkor is gaz, megoldhattak volna a konvertalast visszafele is.
-
MasterMark
titán
Ha Automatikusra állítom az átvitelt, akkor már nem lehet visszamásolni.
De amúgy ezt írja is ott alatta, hogy az automatikusnál át lesz konvertálva a céleszköznek megfelelő formátumra.
Ha vissza akarod másolni, akkor legközelebb az Eredeti megtartásával másold le róla a dolgokat.
Switch Tax
-
spawn21
veterán
-
India
aktív tag
-
spawn21
veterán
Mobil neten semmilyen értesítést nem kapok meg
s24U+15p
-
MasterMark
titán
válasz FIREBLADE78 #5065 üzenetére
El is mondta, hogy ott van a leírásban hogy kell.
Amúgy a kisegítő lehetőségek között ott van. De aki olyat rak az X-ére, az meg is érdemli...
Switch Tax
-
FIREBLADE78
addikt
Azt home gombot hogyan rakta ki alulra?
[ Szerkesztve ]
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
dud998
őstag
-
B-L-A-C-K
titán
És megérkezett a hiànypotló -> link
-
veterán
-
Arcképgyáros
Megérkeztem én is a klubba egy fekete 64GB-os modellel.
-
Gsx-rr
veterán
válasz MasterMark #5056 üzenetére
A fotok beallitason belul automatikusra van allitva
A Kameranal meg kompatibilisre -
Gsx-rr
veterán
-
Gsx-rr
veterán
Egyszer már megkérdeztem.
Árulja már el valaki ,hogy a 4k/60 fps ben felvett videót amit lementettem a számítógépre ,miért nem tudom visszamásolni a telefonra?
Vagy miként tudnám ezt megtenni? -
veterán
Cseszteti az agyam az Otterbox tok...
Lehet veszek egyet.HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
-
Danny365
őstag
válasz TheBikerider #5041 üzenetére
Nem tudtam jobban körülírni.
De köszi, akkor ez nemcsak nálam ilyen. Igazából nem is hibaként gondoltam erre, csak fura volt, mert eddig egy telefonom sem volt ilyen. Szerintem a Samsungokon vastagabb az üveg, de aztán a fene se tudja. -
veterán
válasz Parallaxis #5046 üzenetére
Lehet igazad van... annyira nem érdekel,de ha linkelsz egy cikket,átolvasom.
Sőt! Igazad van. Tényleg... megbeszéltük.
Jonathan Morrison teszteli is. YT-n van videója
[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
Parallaxis
addikt
válasz TheBikerider #5045 üzenetére
3D-s! Olvasd el a cikket,ha érdekel.
Sima kamera, ami nem képes valós 3D-s leképzésre (1 sima kamerával nem lehet rendes 3D-s leképzést megoldani), a biztonságot úgy erősítik meg, hogy összevonták az írisz scannel. (Apró gond, hogy adott fényviszonyok mellett csak azt használja, ami működőképes, vagyis erős napfényben nincs írisz-, sötétben meg kamerás ellenőrzés.)
Az animált fejet is úgy készíti el, hogy simán csinál egy fotót és abból renderel egy 3D-s adatbázist felhasználva (ezt a Disney-től kapták).
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
válasz Parallaxis #5042 üzenetére
Elég az nekik!
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
válasz Parallaxis #5042 üzenetére
“...Mivel a chipset és az előlapi kamera párosával képes a telefon 3D-s arcfelismerésre ...”
?
HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
-
Danny365
őstag
Megtudnatok nézni nekem valamit? Ha a kijelzőt kicsit körömmel megkopogtatjátok alulról vagy felülről kezdve a telefon közepe felé, nem tűnik úgy, mintha közepén jobban "kopogós" lenne? Nehéz megfogalmazni, mire gondolok, tehát nem kattog vagy ilyesmi, csak kicsit olyan, mintha közepén nem lenne annyira feszes vagy valami hasonló.
Igazából azért tűnt fel, mert megvan még az s7 edge-em, és azon egyértelműen úgy érződik, hogy vastagabb az üveg a kijelzőn. Tehát ne is defektre gondoljatok, csak nem tudom, hogy ez mindenkinek ilyen e.
-
veterán
válasz MasterMark #5038 üzenetére
Az iris szenzor volt meg az a fajta amit fényképpel is simán fel nyit az ember..
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
markknight
veterán
A felső hangszórót mivel szoktátok takarítani? Elképesztő hogy fehéredik a portól, pedig nincs is por nálam sehol, max a gatyában szed össze valamit.
-
veterán
válasz TheBikerider #5034 üzenetére
De most akkor abba is bele került valamilyen Face ID féleség? Az S9-be végül tettek valami ilyesmi okosságot?
-
veterán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz markknight #5029 üzenetére
"a különbség csak annyi, hogy ezeket kínaiak találták ki"
Pont ez a baj hogy nem ők találták ki, hanem az Apple, csak egy kis módosítással átvették.
sylex1: Azért ennyire nem gáz a helyzet, mivel mondom most volt ilyen először, és a kijelző sokszor feléledt, elaludt, én kapcsoltam le sokszor feléledés után a tisztítás miatt...stb. Persze nem evidens hogy ennek így kell lennie, de most próbálgatva megint nem tudtam előidézni, azaz ez nem minden napos bug.
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
Szerintem egyik sem rondább a másiknál, a különbség csak annyi, hogy ezeket kínaiak találták ki, az iPhone X-et meg az Apple.
-
B-L-A-C-K
titán
Jó lett az Asus új telója, még véletlenül se hasonlít semmire...
-
B-L-A-C-K
titán
Mondjuk érthető, egy olyan iOS-t akartál felrakni ami még senkinek sincs...Mivel 11.2.6-nál járunk, de te már 11.6.2-t raknál fel....
Amúgy ez pech, mivel nem globális hiba frissítés után, mert senki nem jelezte, így ettől nem kell tartanod, mert tényleg ritka az ilyen. Nekem pl 5 év alatt ~60 telefon után amiket egyből frissítettem mindig még csak hasonló sem volt.
[ Szerkesztve ]
-
H1N1
tag
válasz FIREBLADE78 #5014 üzenetére
-
H1N1
tag
Frisítettem 11.6.2-re. Kb. egy óra használat után kikapcsolt a teló. Bekapcsoltam,de 5 mp után újra kikapcs. Azóta bootoláskor csak a logóig jut el és ezt ismétli folyamatosan. Próbáltam az Itunes-t,de az sem segített.
Felhívtam a szervizt. Azt mondták küldjem be.Esélyes,hogy cserélik.Beküldtem.
Ezek után lesz bátorságom frissíteni? -
veterán
-
veterán
-
spawn21
veterán
válasz TheBikerider #5007 üzenetére
Más , szerintem nagyon jó.
Ez is nagyon sérülékeny telefon, h nem jobbans24U+15p
-
veterán
válasz spawn21 #5006 üzenetére
Hát nekem kellett rá tok,mert mintha szappant fogtam volna,úgy csúszott,de ez a része nem érdekelt,mert minden telefonomra veszek tokot,ha csúszik,ha nem.
Az anyagminőségről beszélek,az nem a legjobb. Legalábbis a ház.
Az iX egy kiváló minőségű anyagokból összerakott cucc. Amikor először megláttam,kézbefogtam,érződött. De mindenki ezt mondja,aki megnézi,vagy megfogdossa,még a laikusok is. És mondják,hogy wow! Ez igen!
A két telefon között ilyen téren óriási különbség van a X javára.
(A sima pixel 2-ről beszélek.)[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
spawn21
veterán
válasz TheBikerider #5005 üzenetére
Ezzel vitatkoznék .
Baromira jó telefon az is. Végre egy olyan telefon amire nem kell azonnal tokot keresni .
Ez is jó, az is jó. Imádom a festett hátulját , egyedi .s24U+15p
-
veterán
Sima volt.
Tapasztalat:
Kérlek szépen...jó telefon összességében,kiváló üzemidő,szuper kamera,gyors rendszer,stb...
A külső jegyek,tehát az anyagfelhasználás...azért nem egy iPhone X na. Nekem olyan olcsó játéktelefon fílingem volt. Zack a videójában könnyedén eltörte,mint egy szál ropit.. Ez érződött is rajta,hogy olyan kis könnyű telefon,kis törékeny. Az XL nem tudom milyen,nem volt még a kezemben.[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
Polir7510
csendes tag
Szisztok.
Néha ugy veszem észre hogy jobb oldalt szélen a p betut nyomom de nem reagál.
Valaki vett észre hasonlót? Gondolom szoftver mert ha újraindítom akkor utana hibatlan érzékeli.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- Hobby elektronika
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Külpolitika
- Politika
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest