- Magisk
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz FIREBLADE78 #11967 üzenetére
Használtan.
-
MODERÁTOR
válasz FIREBLADE78 #11949 üzenetére
Nekem jobb, mint a főverzió volt (igaz Xr).
-
MODERÁTOR
válasz FIREBLADE78 #11928 üzenetére
Igaz Xr, de nálam vannak akadások, amikor háttérbe küldöm pl. a safarit, illetve maga a safari itt-ott nekem bugos is egy kicsit. Lehet, hogy nem is ios hanem safari gond.
-
MODERÁTOR
válasz FIREBLADE78 #11903 üzenetére
Szerintem jó irányban gondolkozol, konvertálni akarja, kis méretre, hogy küldhető legyen.
Nem lehet, hogy olyan kevés hely van a telefonon, hogy nem tudja az ideiglenes file-t létrehozni? -
MODERÁTOR
Bocsi én tegnap megnéztem, de nem találtam rá megoldást, nem találtam meg ennek a beállítási lehetőségét (telefonon legalábbis). Megnézem majd gép előtt. Annyit ellenőriztem hogy nekem letölti a régebbieket is, 2011. évi az első iCloudos emailem ami bent van a levelezőben a telefonon.
-
MODERÁTOR
válasz ZOLL30 #11843 üzenetére
Az olcsó sokszor drága. Sokat olvastam már a fórumon elszakadt kábelekről, felpúposodó akksiról, kikapcsoló telefonról és nagyon sokszor barkácsban vagy valami zugban cserélt akksi volt mögötte. Egy X értékben még ott van, hogy megérje rákölteni a hivatalos akksicsere árát. Vagy tényleg add el és csere, a filléres csere hosszabb távon többe kerülhet, mintha rendesen megcsináltatod.
-
MODERÁTOR
Kicsit féltem is megkérdezni, viszont el is romolhatott akár? Tehát úgy érzékeli, hogy be van kapcsolva? Pl egy olyan próba esetleg ilyenkor, amikor nem jelez, hogy átbillented bekapcsolt állapotba. Ha ilyenkor nem írja ki, hogy néma mód be, akkor már bekapcsoltnak érzékeli.
-
MODERÁTOR
válasz FIREBLADE78 #11705 üzenetére
Mindaddig menni fog amíg emberek százmilliói azon élik naponta az életüket.
-
MODERÁTOR
Semmi gond nincs a Xr kijelzőjével, és a káva kérdés is mesterségesen teljesen felfújt dolog, a mindennapi használatban éppen semmi jelentősége nincs.
A Xr viszont dual sim, ami lehet, hogy valamikor jól jön majd. Az anyaghasználat szerintem nem faktor a kettő között.
A Xr-ben viszont nincs force touch, ezt is érdemes figyelembe venni, de állítólag az iOS 13-ban kivezetik, így ez annyira nem biztos, hogy szempont. -
MODERÁTOR
válasz FIREBLADE78 #11073 üzenetére
Szerintem hamarabb meglesz telenoron iphone-on a volte.
-
MODERÁTOR
válasz Godfather #11064 üzenetére
Én Xr-en próbáltam, ott simán bekapcsol a kijelző. Letakartam az összes szenzort a tenyeremmel a tetején és vízszintesből függőlegesbe állítottam és bekapcsolt a kijelző. Vagy nem erre gondoltok? Gondolom zsebben is azt érzékeli a közelségezenzor, hogy van valami közvetlenül a telefon előtt, mint mikor a tenyeremmel letakartam.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz FIREBLADE78 #10997 üzenetére
Ne appon keresztül fizess elő hanem böngészőben. Az apple jutaléka miatt appban magasabb.
dud998: nyilván ők is pénzből élnek, ingyen nem fognak fenntartani egy infrastruktúrát azért, hogy más keressen.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz FIREBLADE78 #10954 üzenetére
Nagyon régen volt note 2-m, mintha abban lett volna ilyesmi. Vagy rosszul emlékszek?
-
MODERÁTOR
Mennyi idő után tettél fel újat?
Mennyi egy üvegfólia általános élettartama?Azért kérdezem, mert én az enyémre novemberben tettem fel egyet, és még nem látszik, hogy cserélni kellene, de nem is igazán tudom, hogy miből kellene észrevenni. Jut is eszembe, a másik telefonra meg valamikor tavaly ilyenkor tettem fel üvegfóliát (mint a kettő Pitaka), és azon se kell még cserélni, igaz azt kevesebbet használom.
-
MODERÁTOR
válasz FIREBLADE78 #10891 üzenetére
Gondoltam, csak a poénfaktort nem akartam kihagyni.
Szerintem kérdezd meg, annyit megér, de 4 év távlatában már nem hiszem.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz FIREBLADE78 #10889 üzenetére
"Anyámé is ilyen?"
Ezt mi honnan tudjuk? 🤔
-
MODERÁTOR
válasz ricshard444 #10794 üzenetére
Szerintem tavaly ősszel is volt.
-
MODERÁTOR
Megerősítem! Nagyon nem úgy megy az ahogy kéne. Ha csak esim megy, akkor se 100%-os, de ha a másik sim is aktív, akkor simán bekapható egy nem fogadott hívás, mert "ki volt kapcsolva" az esim. Úgy, hogy a fizikain közben természetesen nulla forgalom van.
Mai történet, csak esim aktív, és a telekom saját appjában a mobilvásárlás akkor sem működik ("nincs mobilhálózat") - parkolójegyvásárlás pl. így csak manuálisan megy, appból nem.
-
MODERÁTOR
válasz MasterMark #10352 üzenetére
Szerintem nem egyről beszélünk, én nem arra a képre mondtam, amit beillesztett, hanem arra, amit linkelt. A linkelt képen jobb oldalt a kép aljától a tetejéig kb 40% távolságra van egy érdekes lens flare jelenség.
-
MODERÁTOR
válasz FIREBLADE78 #10348 üzenetére
Nézd meg azt a képet ami a linken van. Ott van egy elég érdekes flare.
-
MODERÁTOR
válasz MasterMark #10295 üzenetére
Igen, igazad van, én tudtam rosszul, ez megváltozott. Korábban volt az, hogy a face id fekvő telefonnál nem oldott fel, de az egyik frissítés (ios 12?) ezt megváltoztatta és most már tényleg felold fekvő telefonnál, úgy ahogy írod, tehát ha az arc vízszintesen van, akkor a telefon is úgy legyen, és felold.
-
MODERÁTOR
válasz MasterMark #10288 üzenetére
De az fekvő állapotban nem old fel face id-re.
-
MODERÁTOR
válasz Roland861010 #10257 üzenetére
Ha kikapcsolod a “figyelem szükséges a face id-hez” kapcsolót akkor működik csukott szemmel is.
-
MODERÁTOR
válasz matyi19 #10235 üzenetére
Nem akarok beleszólni, hogy mit csinálj, de szerintem csak ezért nem érdemes visszaállítást csinálni.
Amúgy az jutott eszembe lehetséges megoldásként, hogy mi lenne ha a számot felvennéd kontaktként? Akkor nem így jelezné ki, hanem a kontaktot.
Ha nem akarod tárolni az illető számát, akkor például egy próba arra, hogy felvenni kontaktnak (de a hívások közül, hogy biztos, hogy stimmeljen a formátum és minden), majd utána ha szinkronizált a névjegyzékkel akkor törölni a kontaktot? -
MODERÁTOR
válasz FIREBLADE78 #10231 üzenetére
Bárcsak tudnám hogy az ilyen hsz-nek mi értelme a fórumon!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz matyi19 #10226 üzenetére
Én értem mit akarsz mondani, úgy tűnik, mintha el lenne mentve a telefonodban kontaktként úgy, hogy a név helyére is a szám van beírva.
Nekem amúgy az lenne a tippem, hogy lehet hogy a siri feladta javaslatban, és mentettél? Vagy egy e-mailből nézte ki a telefonszámot? Bár az sem pont így néz ki, de én a sirire tippelnék (fogjuk rá! ), hogy ő volt. -
MODERÁTOR
válasz Roland861010 #10144 üzenetére
Lehet hogy félreértetted, a refurb teljesen jó.
-
MODERÁTOR
válasz FIREBLADE78 #10073 üzenetére
Az jó, nekem soha.
-
MODERÁTOR
Egyetértek, nem csak azért szeretnék jobban telefonnal fizetni, mert nem kéne magamnál tartani a kártyát, hanem biztonságosabb is. Volt egy sztori, hogy a benzinkúton a pult mögött a kezelő, míg kezelte a paypass-os kártyát, beszélgetés közben gyorsan lefotózta a telefonjával elöl-hátul, és meglett a cvc kód is gyorsan, lehetett neten vásárolni. Igen, mondják a kártyás cégek, hogy ne add ki a kezedből a kártyát, pl. pincérnek fizetésnél, de sokan odaadják, és pár percig odavan, semeddig nem tart egy telefonnal lefényképezni. Újabban a Mastercard ez ellen véd valamennyire, mert sms-ben küldenek egy kódot amit vissza kell írni a weblapon, de a maestro kártyám ezt pl. nem tudja, és ez az egész mizéria teljesen kiküszöbölhető lenne egy telefonos fizetéssel.
-
MODERÁTOR
válasz FIREBLADE78 #9794 üzenetére
Nem az volt az ami klotyóba esett?
-
MODERÁTOR
válasz FIREBLADE78 #9677 üzenetére
Most találtam: [link]
Szóval eszerint airpower támogatott airpods tokot várnak. Aztán persze lesz ami lesz.
-
MODERÁTOR
válasz FIREBLADE78 #9670 üzenetére
Állítólag az új csak a tokban különbözik, nem?
-
MODERÁTOR
Az csábítja vissza szerintem az embereket androidra olyankor, hogy megjelenik egy évben 20+ androidos telefon ami megfelel az elképzelésüknek, és unják magukat és az iPhone-t a következő évi frissítésig, kell az új telefon nyújtotta “élmény” és váltanak. Ha új szifon jönne ki év közben több, akkor márkán belül váltanának ezek az emberek.
-
MODERÁTOR
válasz Viper26 #9105 üzenetére
Elvileg minden olyan értesítés átmegy, ami felvillan a telefon kijelzőjén. Ha valamilyen értesítést letiltasz a telefonon, pl adott emailfiókot, hogy ne tegyen ki a zárolt képernyőre, akkor az nem megy át az órára se, tehát gyakorlatilag úgy tűnik, mintha az értesítéseket tükrözné az órára.
-
MODERÁTOR
válasz Krisz26 #8976 üzenetére
De biztos tud, fordulj jobbra és menj a konyha felé.
Amúgy a szobában, épületben nincs erős gps jel. Zárt helyen inkább a környező wifi jelek adatai alapján és mobiladat segítségével határozza meg a helyzetet (assisted gps). A wifid nincs véletlenül kikapcsolva ilyen esetekben?
Nekem van "rendes" túra gps-em, ami csak gps-t/glonass-t használ, tehát nem assisted gps hanem normál, csak műholdas. Az csak ablaknál lát műholdat - valahogy így is kell lennie.
-
MODERÁTOR
válasz FIREBLADE78 #8716 üzenetére
Az oldalánál nem biztos hogy akkor jó lesz mert nagyon szoros a tok.
-
MODERÁTOR
válasz FIREBLADE78 #8662 üzenetére
Nem kell ez, előfordult már mással is.
-
MODERÁTOR
válasz spawn21 #8618 üzenetére
Annyiban lehet, hogy igaza van a srácnak, hogy szerintem most gyengébb a forint az euróhoz képest, mint tavaly szeptemberben volt, így sajnos esély van rá, hogy rosszabb árakat lőnek be forintosítva, mint tavaly. És ismerve az eddigi gyakorlatot, ha pozitív irányba is változna az árfolyam, a hivatalos apple store át maradni fog ugyanaz jövő évig, tehát év közben nincs korrekció. Szóval én személy szerint semmi jóra nem számítok árakat tekintve idén szeptemberben.
-
MODERÁTOR
válasz FIREBLADE78 #8532 üzenetére
Lefagyott? 😂
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest