Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Nálatok nem dob hibát a Facebook, hogy az iTunes Store nem érhető el? -
válasz
markknight
üzenetére
Szóra sem érdemes már.
-
markknight
nagyúr
Láttátok a Huawei p20-at? Innovatív cég ez, annyi biztos.
-
-
Ļantos
aktív tag
válasz
markknight
üzenetére
Köszi. 11 éves fiam fotózta, én csak kivágtam belőle, hogy ne legyen olyan nagy a kép. iPhone 6-al készült

secret: Jóvan, de van olyan aki így szereti, csak jót akartam
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
MasterMark
üzenetére
Istennek ehhez semmi köze....

De...
Nem kapok idegbajt miatta,ha nincs. -
H1N1
tag
Mekkora hiszti megy androidos vonalon a noccs miatt. Nincs olyan hét,hogy ne jönne ki 2-3 ilyen teló. Múltkor már ajánlottam nekik egy megoldást:[link]

-
India
aktív tag
Ma jon ki a 11.3.
-
Ļantos
aktív tag
Ma félórát nyomkodtam egy üzletben az X-et meg a 8plus-t. Végülis sikerült dönteni, nem bántam meg.
-
törölt tag
Ha nyolcszor nem is, de volt ilyen... Változtatnom kellett a jelszavamon, nem volt apelláta. Olyan is volt, hogy lockolták az accountomat (és az ügyfélszolival kellett visszakapcsoltatnom) - valami behatolási kísérletet észleltek és ezért... Ha már szóba került az ügyfélszoli: abszolút pozitív a véleményem. Eddig mindig segítettek profi módon (mondjuk angolul nem árt tudni, mert 4 hívásomból 3 az valamilyen külföldi csapatnál végződött, ahol angolul kellett megbeszélni a részleteket (egyszer egy olasz sráccal), de mindig segítettek és mindig megoldották a problémámat.
-
Hali! Nem emlékszem, hogy bármilyen frissítés lett volna a napokban viszont nekem a rezgések teljesen megváltoztak minden téren. Ez másnál is így van vagy esetleg én állíthattam el valamit amire nem emlékszem?

-
nobeige
tag
válasz
Fryskitt
üzenetére
Nekem is volt ilyen pár hónapja. Egyszer csak nem fogadta el a régi jelszavamat. Én is csináltam új jelszót. Nem tudom, hogy miért történt. Gyanús dolgokat nem láttam egyébként. Elég bosszantó volt, de azóta nem volt ilyen probléma.
Tényleg. lehet hogy megint jelszót kéne változtatni... -
Fryskitt
addikt
válasz
-secret-
üzenetére
Nem tudom, mi volt ez. Reggel feldobta a telefon rendszerüzenetben, hogy adjam meg az Apple ID jelszót (nem weboldal volt, azoknak nem dőlök be). Nem fogadta el, amit beírtam, ezért csináltam egy jelszó visszaállítást, a szokásos módon zajlott, jött SMS-ben kód is a telefonra. Felajánlotta, hogy jelentkeztessem ki a többi eszközt. Ez mind normálisnak tűnik.... Na mindegy, itthon most megváltoztattam újra a MacBookról. De ha ez vírus, akor valahogy rendszer szinten került bele a telefonba, ami ultragáz, az iOS eddig védett volt ilyesmi ellen. Nem tűnik úgy, hogy valaki bent járt volna a fiókban és úgy tűnik nem is vettek semmit, de ki tudja.
Átírtam a bankkártyát is egy virtuális kártyára. Így nem nagyon tudnak vele semmit sem kezdeni. Igaz, az iTunes sem tudja levonni a kis egy euróját, de akkor úgy tudom az szól, és majd jól megemelem a limitet. -
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Lenne más helyette.
-
-
doe2
tag
válasz
spawn21
üzenetére
De honnan tudnák?
Beírom az apple ID-be a sorozatszámot.Felismeri,hogy beats x
Kéri ,hogy adjam meg a vásárlási dátumot ,csak utána lesz érvényes a garanciális szolgáltatás.Amit nem tudok mert nincs meg meg a blokk. Illetve hiába írok be bármilyen dátumot azt írja hogy : Jelenleg sajnos nem tudjuk teljesíteni a kérést. Kérjük, próbálkozzon újra később.
Ilyenkor mi van? honnan tudom mennyi garim van még?
-
FhRossi
tag
válasz
FhRossi
üzenetére
2 napig bírta a készülék, ma reggel újra nem reagált semmire. Vittem is vissza azonnal, kezdjenek vele vmit szoftverfrissítésen kívül mást is. Ha a futár visszahozza, és újra csak azt végezték el, akkor megtagadom az átvételt, viheti is vissza. Egyébként a TMX-nél volt...
-
törölt tag
Sziasztok!
A Facebook app néha görgetésnél az egyik kép villan egyet. Nálatok is csinált már ilyent? -
Fryskitt
addikt
Ma reggel megváltoztatta a rendszer az Apple ID jelszavamat. Ami helyes, de eddig ilyen nem volt. Veletek volt ilyen.
-
nbukta77
addikt
Egy gyors kerdes. Hanyan hasznaljak pitaka tokkal a keszulekuk?
-
doe2
tag
Igazolja a termék vásárlási dátumát.
Az Apple nem tud információkat nyújtani arról, hogy milyen szervizelési szolgáltatásokat vehet igénybe. Kérjük, jelentkezzen be az Apple ID azonosítójával, és adja meg a termék vásárlási dátumát. Ezek után megjelenítjük az Ön által igénybe vehető szolgáltatásokat.
Ezt kapom miután beírom.
Az eladó a német telekomtól kapta ajándékba, de számla nincs meg. -
doe2
tag
Sziasztok!
Nekem az apple garival kapcsolatban lenne kérdésem.
Venni készülük egy bontatlan beats x-et, ha beírom a sorozatszámát az az írja h igazoljam az apple id-vel a vásárlást.
Viszobt a fülest magánszemélytől veszem és nem fog adni számlát.
Ilyenkor hogy lesz a gari a fülesemre?
Köszönöm -
Thewent12
aktív tag
Nekem szuperál most a telefon. Unalmasak is kicsit az itthoni cuccok, hogy megy rajtuk minden rendesen

-
Fryskitt
addikt
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Ez is egy megoldás. Meg mondjuk nem kiabálják ezt sokan itt mellettem.
De mindig az a bajom, hogy vajon ezek egyedüli hibák, vagy esetleg összefüggenek mással is, azonkívül ezek azonosítási bajk, amik kényesek.
-
Fryskitt
addikt
válasz
ricshard444
üzenetére
De a 6S nem csinálta. Csak ez.

-
Fryskitt
addikt
Kicsit pang a topik. 😱
-
Laca1212
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
?
-
B-L-A-C-K
titán
Már az iStyle is árul Pitaka tokokat...

-
Laca1212
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Kocsiban

-
Laca1212
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Én szeretem.
-
Laca1212
őstag
Aki SwiftKey -t használ...nála van diktálás lehetőség? Nálam eltűnt.
Csak a gyári bill-en van. -
Fryskitt
addikt
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Sajnos kitelik tőlük egy hard reset és újra húzás.
-
FhRossi
tag
Hétfőn szolgáltatónál szervizre leadott készülékemet ma megkaptam. Nincs semmiféle Apple futár, ahogy engem tájékoztattak!-Mpl hozta. Ugye nekem volt olyan gondom, hogy ébresztésre nem reagált, akármit csináltam. Hosszas nyomkodás után csak ismétlődö Apple logó. Akkor azt mondtátok hogy hardware. Le is adtam, de az elvégzett munka szoftvet fejlesztés!!! Hát kíváncsi leszek. Egyébként az ő szoftver cseréjük mennyiben tér el attól amit mi tudunk iTunessal?
-
Criton
veterán
Apple Magyarország Ügyfélszolgálat (Prága), németeket nem kapcsolnak csak is angolul beszélőket, vagy ha olyan akkor közvetlen Amerikát vonják be. Ha valaki nem tud angolul akkor az Ügyfélszolgálatnál bent maradnak és tolmácsolnak.
Egyébként a cserekészüléket ma megkaptam, de vizsgálatot és belső ellenőrzést fognak csinálni, kíváncsi leszek mi lesz ennek a vége.
-
Vasy09
őstag
Olvasom itt ezt a gariztatásos mizériát, hogy az iCenter meg az iStyle nem igazán felhasználóbarát! De mi a helyzet az Almáriummal? Én anno oda vittem a 6s-t, s nem is volt velük semmi gondom! Vagy már ez sem ajánlott?

-
Fryskitt
addikt
válasz
Barcode_Rec
üzenetére
Köszi, eddig nem is hallottam róluk. Nekem az iCentre eddig működött, az iStyle büdös paraszt társaság, egyszer vittel el anno az 5-öst, nem javították meg és zárolva adták vissza. Utána iCentre szó nélkül cserélte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple Watch Series 11 46mm GPS + Cellular Karcmentes állapot 100% akkumulátor
- Dell Wyse 5470,14",FHD,Touch,N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- Gamer/streamer mikrofon, állvány, deck és USB HUB kitűnő árakon!
- Apple iPhone 11 128 GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Remélem nem lesz mostanában se garis, se semmilyen gondom Apple termékkel!