- Magisk
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ngtx
aktív tag
Olyan jól sikerült széria, hogy nincs mit beszélni róla. Teszi a dolgát! Ha nem tudok érdemes váltást csinálni idén akkor marad még egy évet.
De ha már itt tartunk akkor valaki frissített IOS 14-re? Mik a tapasztalatok üzemidőben? Olvastam pár helyen, hogy eléggé merülget.
[ Szerkesztve ]
apple user
-
yimm
aktív tag
-
NomAd_82
aktív tag
Pont ezen agyaltam a napokban én is.
X-em van de az újdonság miatt ( és valószínűleg mert szeretem a változást, meg persze viszket az ember segge az indukciós főzőlap miatt ) gondolkodtam én is a váltáson, majd amikor racionálisan kezdtem el gondolkodni, akkor jött a lényeg.
Netezni ipadról netezek, céges mail az ipaden van szintén, facetime, facebook, viber és azok az appok amiket használok elmennek az X-en is. Kelle-e nekem váltani? A neeeeeeeeeem.
A héten vettem ki a tokjából az X-et és elcsodálkozok a mai napig, hogy mennyire gyönyörű a telefon. Kell-e váltanom ? Rájöttem nem, tökéletes az X.
Majd egy év múlva, talán... -
papp54
aktív tag
Sebessége ugyan az nem vettem észre nagy külömbséget. Notch nem zavar pedig attól tartotam picit. Face Id kicsit lassabb mint az újlenyomat olvasó meg a kamera jobb az s10-ben. SOT nagyon ugyan az. Még az hogy vagy a súlya miatt vagy amugy kézbe fogva minőséibbnek hat az X.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14
-
Fryskitt
addikt
Érdemes volna az Apple európai központjának írni, amit a magyarok csinálnak, az nem fér össze a prémiumsággal, amit a telefonnak kellene jelentenie. Ideje lenne megvonni tőlük a Premium Reseller minősítést addig, amíg ilyen csirkefogó módon intézik a szerviz ügyeket. Eladni a hülye is tud, kis túlzással a sarki boltban is lehetne telefont árulni. A lényeg a szolgáltatás lenne, az meg épp akkora szar, mint amennyire a nagyjából minden az, amihez egy magyar mester hozzányúl.
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
Fryskitt
addikt
iStyle.... szerintem hagyjuk. Én kb egymillió percre lekódolva kaptam vissza azzal, hogy nem garanciális a hiba, nem javítják. Utolsó hely, ahova vinném. Végül egy angliai Apple ügyintéző felhatalmazásával cserélték a telefont. Mégis garanciális volt.
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
titi1990
tag
Ma bevittem, és arról próbált meggyőzni a szervizes "kolléga", hogy az teljesen normális, ahogy a kijelzőm mozog és kattog, sőt állította, hogy minden Iphone X így kattog és az Apple szerint ez normális viselkedés. Ezek alapján én amikor vettem hibás volt és mostanra javult meg... Azért a végén abban maradtunk, hogy fussanak neki megint, hátha ezúttal a csavarokat sikerül a helyükre visszatenni...
-
MNBT
tag
Mert ha eladásra kínálom nyilván legjobb állapotban szeretném továbbadni
@B-L-A-C-K köszönöm utánanézek
@marsu. most ali-s szilikon tok van rajta és az is karcolta (2500ft-os kategória nem az olcsó 500ft-os) viszont az iGlass által forgalmazott tok [link] is karcolta a rozsdamentes acélt -
dud998
őstag
Vagy olyan fényes lesz, hogy csak hegesztőpajzson át lehet ránézni még éjszaka is.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
BogyóBP
addikt
Igen de azért nem volna rossz! ha le tudnám kérni a jótállási adatait is.
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
BogyóBP
addikt
De azt sem tudom hol kell aktiválni Sose probáltam még. első KP-s ájfonom.
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
BogyóBP
addikt
-
Fryskitt
addikt
Mert ilyen még nem volt az eddigi telefonjaim során, és valami oka biztosan van. Pl. előre jelez valamit, másnál is volt, aztán ez vagy az lett belőle.... pl. Kérdezni csak szabad. Az is válasz, ha nem kell vele foglalkozni.
-
dud998
őstag
-
Fryskitt
addikt
Általában az volt, hogy hirdették, hogy van cseretelefon, aztán amikor odakerültél, akkor épp "nem volt benn egy sem". Amúgy is sajnos nekem az iStyle-ról megvan a véleményem, anno az 5s-sel voltam ott, megjavítani nem tudták, de legalább lezárták a képernyőt kb egymillió másodpercre (nem tudom pontosan mennyi volt, de brutális). Végül külön Apple engedéllyel cserélte az iCentre, szóval iStyle sux.
-
TechN7ne
nagyúr
-
concrete86
aktív tag
Több oldalon kipróbáltam, egyik szerint sincs aktiválva. Dehát használom basszus, hiba nélkül. Kártyafüggetlen, ezt is többször leteszteltem már. Nem is noname gsm-ben vettem. Mi lehet szerintetek?
Ha tudtok tuti oldal-címeket, ahol még érdemes lehet lecsekkolnom, azt köszi. Picit ijesztő.. -
ForRedGlory
félisten
Hamarosan elválik, hogy a kijelző görbe vagy a fóliát tették fel rosszul. Tegnap írtam egy durcás levelet nekik, ma jött is az e-mail, hogy vigyem vissza és kicserélik. Remélem ez már nem válik fel. Mondjuk már én is ezt a Nilkint tenném fel, vagy a Whitestone-t, ha válogatni lehetne.
(#7504) Ļantos: Sajna ez nekem egyre nagyobb, eltűnni már valószínűleg nem fog.
[ Szerkesztve ]
-
_adaml21_
őstag
iPhone 7-8 vs X kérdésre: Én jelenleg egyértelműen az X-et venném, főleg, ha nem számít az a plusz pár 10ezer forint felár. Ez a telefon ezzel a kijelzővel végre utolérte, és egy kicsit meg is előzte az elmúlt 1-2 év telefonos trendjeit. A brutál kamerák csak egy kellemes ráadás. A 7es 8as szériát kis rosszindulattal lehet 6ss-nek és 6sss-nek hívni. Persze 3 generáció alatt sok újítást kapott, de minekután egy 6-os is teljesen jól használható a mai napig, ezek csak apró "faceliftek". Míg az X egy teljesen új felhasználó élmény, meghatározza a következő 4-5 év iPhonejainak irányát.
Touch ID vs. Face ID kérdésre: Valóban sokszor volt olyan velem is, hogy már a zsebemből úgy vettem elő a telót, hogy ráraktam a gombra a kezem, így mire a szemem elé került a telefon, már fel volt oldva, ez valóban kényelmesebb. Valamint a jelenlegi napszemcsimben nem ismer fel a Face ID. Viszont nekem elég zsíros a bőröm, sokszor nem érzékelte az ujjamat, illetve vizes ujjal sem működött a Touch ID, valamint a notification privacy egy parádés funkció a Face ID-ben, így ez nekem egy döntetlen.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Én az én véleményemet mondtam, és nekem hogy ide oda váltogattam most i7 és X között az elmúlt több mint fél évben nekem abszolút nem hiányozna az ujjlenyomat. Illetve nekem asztalon is kényelmesebb a Face ID, mivel tartóba van, és elég ha csak ránézek, illetve kocsiban is a tartóban sokkal jobb egy felhúzást csinálni miután ránéztem, minthogy az ujjadat rárakd.
-
-
concrete86
aktív tag
Sajnos a Galaxy S8-nál megtapasztaltam, mennyire bemegy a por a tok alá és karcolja össze a hátlapot. Pedig nem cementgyárban dolgozom, hanem irodában - valószínűleg a farmerem zsebét nem szerette.
Egy hátlapcsere (törés) után már az S8-on, utána az S9-en és most a X-en is minden reggel leveszem a minőségi félig kemény-félig puha tokot és letisztítom azt, meg a telót is.
Mióta ezt teszem, nem esett baja sem a telóknak, sem a tokoknak. De szerintem ezt felhasználója/kiegészítő fajtája, minősége válogatja. -
Fryskitt
addikt
Lehet, hogy amiatt, hogy ne forduljanak elő olyan hibák, mint pl a fejből kinyúló faág és hasonlók. Lehet, hogy ha szoftver nem biztosan tudja megcsinálni jól, akkor inkább sehogy se csinálja meg.
-
Criton
veterán
Nekem még mindig tart az eszkalációm az iCentre-el, amerikai Apple is benne van már. Prágából indult, majd Hollandia, Írország és most Amerika. Az utolsó update amit kaptam, hogy az ügyemet átadták az Európai Apple vezetőnek, és kivizsgálgatja a magyar APR-ket mert több sebből is véreznek (az én ügyem most mindent vitt, ahogy az APR a vevőhöz állt és szépen ledegradálta az Apple nevét).De ha felhívom az ügyfélszolgálatot már tudják ki vagyok, na meg nincs olyan ember akivel ne beszéltem volna
Magyar Apple Store akkor valósulna meg, ha mindenki az APR-nél szerzett rossz tapasztalatát vagy igazságtalan eljárását rögtön az Apple-nek jelezné. A probléma ott van, hogy az Apple tud a problémáról, de kevesen jelentik le, és ez itt a probléma.
(#6388) Fryskitt : nem petíció kell, hanem eszkalálni és panaszt tenni az adott APR ellen.
(#6389) szabogabor10: ez nem igaz
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Fryskitt
addikt
Jó lenne, mert úgy látom mindenkinek van valamelyikkel baja. Csak sajnos nem nagyon hiszek benne, ez itt balkán, csaló nepperekkel teli ország, gondolom pont jó nekik, ha köcsögök ellen köcsögöket vetnek be.
-
Rage47
veterán
mekkora baromságokat hordanak össze
tegnap voltam CC-ben akksicsere miatt, azt sem húzta be, hogy karcos, pedig van rajta egy kis ütődés, sőt mondta, hogy ki is tisztítja majd a telómat, ha már itt van. tök jó fejek ott.
icentre-ben meg beszélnek össze-vissza[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest