-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polir7510
csendes tag
Sziasztok.
iPhone Xel akarok letolteni az appstorbol egy alkalmazást, de azt irja koppintsak kétszer de hiába koppintok
nem megy.
Biztosan én vagyok a béna. Segítsetek. -
veterán
-
dud998
őstag
Ez mennyire gyakori jelenség nálunk?
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
kchris78
veterán
-
B-L-A-C-K
titán
-
Misi1979
őstag
válasz B-L-A-C-K #4278 üzenetére
Persze, polírozásnál azt hívják maszkolásnak. Bár zafírüvegre -elvben- nem veszélyes a polírpaszta, de az ördög nem alszik. Ájfonnál (ha nem feketét vettem volna alapból) viszont tutira maszkolnék, mert a kijelzőt/hátlapot tök könnyű megkarcolni.
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Misi1979 #4273 üzenetére
Szép lett nagyon, kijelzőt leragasztottad addig, vagy hogy csináltad?
Amúgy azt vicc kategóriának tartom, hogy valami bevonatot nem raktak rá, 4 kilós telefon, és nézzem rajta a karcokat. Ha kipolírozod utána is ilyen lesz hamar. Fekete szerencsére nem hajlamos erre.
[ Szerkesztve ]
-
Fryskitt
addikt
válasz markknight #4274 üzenetére
Ez biztos? Telekomnál ki van rakva, nem nagyon bánnak vele finoman és nem látszik semmi.... itt meg mindneki írja, hogy kb a nadrág zseb megkarcolja.
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
Sukta 95
aktív tag
akinek silver teloja van: gondolom, masnak is karcolodik rendesen, hiaba van tokban.. lehezt barmilyen modon polirozni?😄
www.maon.hu Online marketing. Neked.
-
Gsx-rr
veterán
Baratom betette egy toban a telefont a vizbe kb 10 masodpercre egy kagylot akart lefenykepezni. A foto kb 300.000.- forintba kerult.
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
válasz ricshard444 #4250 üzenetére
Az mondjuk lehet, ilyen átlósan látszik az egész.
-
Rickeffe
aktív tag
.
[ Szerkesztve ]
Rickeffe
-
törölt tag
válasz szabogabor10 #4257 üzenetére
Mikor az ikszet vettem rakerdeztem, de csak neztek a Telenornal hogy mirol beszelek😒🤔 Egyebkent enis olvasgattam errol a dologrol, es elvileg a Telekommal kozos projekt volt mikor elindult anno. Telekomnal muxik Telenornal nem..
-
veterán
-
kchris78
veterán
válasz B-L-A-C-K #4239 üzenetére
pedig a pentile elrendezest 5-10cmrol este ki lehet szurni. nem a pixeleket difibe, de a feher kevesbe homogen mintha egy brutal vekony halo lenne rajta.. illetve a betuknel - de en ezt mar csak rikan szurom ki. mint ahogy a retina display "epp hogy" a szem felbontasa fole megy, az amoled kiadas epp hogy afole a felbontas fole megy hogy ne lehessen a pentilet kiszurni csak ilyen kukacoskodassal.
-
ricshard444
veterán
válasz Ricardo #4252 üzenetére
Azert mondom, hogy az elrendezes a difi, nem csak a felbontas szamit, ezert lehet azonos felbontason es mereten vmelyik telefon kijelzoje szorosebb a masiknal. Engem nem igen erdekel, de teny, hogy latom. Ettol fuggetlenul minosegre a legjobb az biztos.
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
Ricardo
titán
válasz markknight #4248 üzenetére
Iphone x kijelzője 458ppi s8+ 529ppi
Azt ne mondd, hogy észreveszel 71 ppi eltérést
A tizes iPhone kijelzőjével semmi gond nincs.
-
veterán
válasz #37841920 #4249 üzenetére
Egyelőre semmi publikus hír, ahogy nézem. Csúnyán benéztek valamit, az már biztos. Pedig ha a Telekom meg tudta csinálni (nálam tökéletesen működik mindig), akkor ők is meg tudnák. Lehet a Huawei-ZTE eszközeiket nem tudják összehangolni.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
ricshard444
veterán
válasz markknight #4248 üzenetére
Valoban en is latom ezt. Nem a felbontassal van a baj szerintem, hanem a pixelek elrendezesevel. Csak este szokott kicsit zavaro lenni, ha olvasok 10 centirol, maskulonben nap kozben semmi gond. Valoban elesebbnek hat ugymond az S7 vagy S8 kijelzoje nemely tartalmak mellett es az a vicces, hogy olyankor zavar jobban, ha kicsit megdontom a telefont.
Inkabb legyen ilyen a kijelzo, mintsem akadjon vagy lassuljob valami is.
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
törölt tag
Valaki tudja mi a helyzet a Telenornal a VoLTE-vel?
-
markknight
veterán
válasz B-L-A-C-K #4247 üzenetére
Nem, annyira nem látványosan, pusztán a betűkön, ikonokon, óriási képeken látszik. Volt valami magyar YouTube teszt is a telefonról (S8 plus) és ők sem tudták megmondani, hogy a kettő felbontás között mi a különbség.
De például most ránézek a telefon lockscreenjére és látom, hogy az S betű, hogy törik meg, hol van vége és belül a picike pixeleket is látom.
Nem is kukacoskodni akarok, pusztán érdekes, mert szerintem lehetett volna jobb is, nyilván akkor még drágább lett volna a telefon.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz markknight #4246 üzenetére
De hogy szúrod ki? Én akárhogy is nézem, és erőltetem a szememet nem látok pixeleket, itt van előttem egy Dell noti FHD kijelzővel, ott oké hogy egyből észreveszem, de ezen a telefonon nem. Pedig tényleg volt más S8/S8+ is a kezemben, azon a színek telítettebbek, ami egyből szembetűnik, de hogy életlenebb lenne a kép az X-en az abszolút nem.
Szóval van olyan akinek nem megfelelő a Face ID aláírom, az hogy vannak/voltak bugok az iOS azt is, de hogy látványosan pixeles az X kijelzője azt már nem tudom elhinni.
-
markknight
veterán
Ó én nem akartam személyeskedni, meg veszekedni sem. Távol álljon tőlem az ilyen, csak eddig ahogy olvastam bármi panasz érkezett, azt homlokegyenest meg tudtad magyarázni
Kijelzőben, úgy összevetve, lehet az X-é a legjobb. Sőt, a Samu túlszaturált színeitől frászt kaptam. Hiába tettem normál módba, úgy nézett ki a telefon, mintha valami természetellenes cucc lenne ráerőszakolva.
Napi használatban nincs nagyon különbség, de pixelbuzi lényem kiszúrja ezt egyből és nehezemre esik elhinni, hogy egy Samu S8 plus max felbontásának az élessége (mert ugye ott lehet állítani a felbontást) és az X élessége között csak én látom a a különbséget.
szabogabor10: Ez is egy hozzáállás.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz markknight #4242 üzenetére
Szerintem add el a francba a X-et, és vegyél jó kis Samut, hidd el, neked és nekünk is könnyebb lesz.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
B-L-A-C-K
titán
válasz markknight #4242 üzenetére
Azt hogy kitalálod én mire mit mondanék azt inkább nem is kommentálnám. Azt viszont igen hogy Bodrik szerinted nem ért hozzá akinek volt már olyan amiket le is írt? Én is láttam már a telefonom mellett S8, és S8+-t, de a színek eltérésén kívül nem tapasztaltam semmit. X kijelzőjénél pedig hogy pixeles te kötöttél bele itt először, szóval vagy gyári hibás a készüléked, vagy csak bele akarsz kötni, mivel ilyen felbontású kijelző méret mellett és ppi képpontsűrűségnél nagyítóval lehet látni a pixeleket, vagy neked jóval jobb a szemed mint az átlagé.
Na meg ha már hozzáértőkről beszélsz...
"A kijelzővel a DisplayMate foglalkozik, a kamerával pedig a DxOMark. Meg is született mindkét csapat értékelése, és a DisplayMate szerint az iPhone X-ben van a legjobb mobilos kijelző."
Ezeket után veszekedjek veled, hogy én vagyok az elvakult? Köszi kihagyom.
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
válasz B-L-A-C-K #4241 üzenetére
De ha mondjuk az iPhone X-nek 3000 felett lenne a felbontása, elsők közt mondanád, hogy mennyire jó, mennyivel jobb, mennyivel többet látsz. Bizony pixelesek és mosottasak a betűk, ezen a telefonon. Sajnos nagykanállal eszed az Apple féle bullshiteket Talán valaki hozzáértő is válaszol a kérdésemre.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz markknight #4240 üzenetére
Nem kell kérnem, előttem írták le.
De amúgy meg ha neked ez a kijelző nem megfelelő, el kell adni, és venni kell olyat ami számodra jobb.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz markknight #4237 üzenetére
Szerintem sasnak kellene lennem hogy egy 5,8"-as, 2436 × 1125 képpontos, 458 ppi képpontsűrűségű kijelzőn a pixeleket keressem, de persze gondolom a szememmel vannak bajok.
Illetve ebbe szerintem te vagy az első aki beleköt...
[ Szerkesztve ]
-
kchris78
veterán
válasz markknight #4233 üzenetére
ha elkezdem centikrol vizslatni az X feherjet nekem feltunik hogy nem annyira homogen feher mint az ips-es lcd. ez a pixel elrendezes miatt van. nyilvan ez nem normal hasznalat, szoval ezt nem veszem ilyen szinten problemanak..
-
B-L-A-C-K
titán
válasz markknight #4233 üzenetére
Pixelesnek? Mikroszkóppal nézed akkor igen.
-
markknight
veterán
Nektek nem tűnik túl pixelesnek az X kijelzője? Tény, hogy a samu qhd felbontásától elég messze van, de bizonyos helyzetekben, már eléggé feltűnik.
-
dns86
tag
Sziasztok.
Tegnapi nappal csatlakoztam a táborhoz egy Space grey 64gb-s készülékkel.Apple iPhone 14 Pro Max, Apple Watch S7, iPad 2022, Macbook Air, iMac, Apple TV 4K
-
paci88
tag
Én ilyet használok. Igaz nem mágneses, de jól működik.
[ Szerkesztve ]
-
Fryskitt
addikt
-
dud998
őstag
válasz nbukta77 #4216 üzenetére
Nekem is az lesz majd, engem is B-L-A-C-K bátorított.
Lassan küldhetik neki a jutalékot is a cégtől.“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
nbukta77
addikt
válasz Fryskitt #4217 üzenetére
Van most is rajta uveg. Vettem az apple storeban a teloval egyutt egy belkin uveget. Nagyon jol felment. Volt hozza szerelo keret. Csak bele kellett rakni a telefont es ra huzni az uveget. Egy problemam van vele, hogy a szigetet nem vedi.
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
nbukta77
addikt
Ket napja hasznalom a gyari bor tok helyett a pitaka tokjat. Tenyleg nagyon meggyozo. Ma le vettem es semmi por alatta. Pedig poros helyen dolgozok. Fogasa nagyon jo. Sejmes. Eddig 100%- ig elegedett vagyok vele. Mindig gyari apple tokot vettem, de ez utan ugy nez ki csak a pitaka lesz a befuto. A tokkal kapcsolatban koszonom az infokat es Black kolleganak a batoritast.
[ Szerkesztve ]
-
Fryskitt
addikt
-
Fryskitt
addikt
Szóval mi is van a QC töltőkkel? Menedzseli a telefon és a töltő egymást, agy inkább iPhone esetén ne vegyek ilyet? Szivargyújtós megoldás esetén jött elő a kérdés.
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
Fryskitt
addikt
válasz Fryskitt #4201 üzenetére
Eh, köszönöm. Mobilról folyton rossz lesz a link. Na de már itt is megjelent. Persze ömlik a gyalázás a hozzászólásokban.
-
nbukta77
addikt
Gyors kerdes. Pitaka tok a teljes 3d uveget nem nyomja fel?
-
mike710
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest