- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MNBT
tag
válasz silentkiller #10487 üzenetére
Köszönöm
Melegedési issue-ra valakinek ötlete, vagy tapasztalata hogy ez normális-e vagy sem?
-
MasterMark
titán
-
Syl
nagyúr
válasz silentkiller #8864 üzenetére
Ha csak Apple környezetben használod, (vagy ahogy Madwe írja, fizetsz a nagyobb csomagért), addig nincs vele (sok) baj.
De próbáltad te a Windows-os iCloud klienst? Aki azt leprogramozta és főleg engedélyezte, azt egy péklapáttal kellene beleverni a négyes metró alapjába!
És linuxos kliens egyáltalán nincs hozzá. Bár ha belegondolok, milyen a Win-es, talán jobb is[ Szerkesztve ]
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Madwe
nagyúr
válasz silentkiller #8864 üzenetére
Addig semmi ameddig nem fotózol sokat, vagy fizetsz az applenek havidíjat
-
Airness23
csendes tag
válasz silentkiller #8576 üzenetére
Az iOS-től olyannyira nem tartok, hogy 3G óta hasznaltam/használok iPhone-t. Viszont a 7 és 8ra váltásnak nem láttam értelmét. A X már nyilván más, viszont az elmúlt 8-9 hónapban megszoktam az S8 gyönyörű kijelzőjét és brutál kameráját. A boltban megnyomogatva a X-t nem tudom eldönteni, hogy a kisebb felbontása fog-e visszaesést jelenteni felhasználói élményben.
Egyébként ha használtat szeretnék venni, hol érdemes nézegetni? Magánszemélytől vásárlásnál félek a tiltástól. Függetlent nézek, de ha valaki részletre vette és nem törleszti, lehet gond. -
Peat76
őstag
válasz silentkiller #8576 üzenetére
Valahogy egyre jobban csábít az IOS, egyre jobban érzem hogy váltanom kell droidról.
Sony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
törölt tag
válasz silentkiller #7540 üzenetére
Ez engem is érdekelne B-L-A-C-K kollégának hála napokon belül megjön Aliról 😊V. ker. Westend környékén?
-
-Ben-
veterán
válasz silentkiller #7524 üzenetére
Nem értem, mit bénáznak. Ennyire könnyen felhelyezhető fóliával még nem találkoztam. Ehhez hasonló csak az 5/5S/SE -hez vásárolt „Cellect” fólia volt, de még az se volt ennyire jó.
+1 Blacknek, CP+Max sokkal jobb.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz silentkiller #7524 üzenetére
Ha nincs alatta kosz (ez látható), csak buborék, azzal nem kell foglalkozni, magától 1-2 nap alatt kijön alóla.
Mondjuk AP+-t nem vennék, csak CP+ MAX.
[ Szerkesztve ]
-
andris811
tag
válasz silentkiller #6848 üzenetére
Szerintem az iTunes csak Mac-en tudja. PC-n csak iCloud-dal tudtam fényképeket pakolászni
De köszi, megnézem azt![ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
válasz silentkiller #6842 üzenetére
Erre nincs semmi trükk. A lőtt képet nyisd meg a fotók-ban, majd felül edit és ott a color. Állítsd 2 egységgel jobbra és meg van oldva.
[ Szerkesztve ]
-
Boss81
senior tag
válasz silentkiller #6753 üzenetére
Ez nem rossz ár , engem is az szokott bosszantani amikor elakad az ujjam . Én most konkrétan ezt néztem ki .
Nekem a felrakással nincs gondom , na meg nem is tudnám bevinni mert nem pesten élek . -
Ļantos
aktív tag
válasz silentkiller #6379 üzenetére
Otthon fürdőszobába zuhany után, van elég pára, hogy ne legyen szösz a levegőben. Pici kölni a fólia alá és igazítani is tudod, majd utána kihúzoda buborékokat alóla. Nekem akkor van feltéve rendesen ha én felrakom, nem ha gsm-be ráteszik majd visszaszedetem 5x mert alatta ott a szösz ami szerintük ok, szerintem meg egy szar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest