- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Android szakmai topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz ForRedGlory #7126 üzenetére
Na ezt az istyle-ban feltehető üveg fóliát senkinek nem ajánlom. Kettő hét alatt levegős lett alatt. Visszavittem, hogy mit szólnak hozzá, és hát el is lettem hajtva, mert hogy 72 órán túl vagyok. Majdnem rájuk is borítottam az asztalt, mert a hülye is látja, hogy ez a feltételnek a hibája, mert nem a szélén jött fel, hanem bentebb picit. Magyarázta, hogy akármi történhetett fele... én meg mutattam, hogy barátom, nem a szélén jött fel, mégis hogy ragasztottam volna vissza úgy, hogy a szélén tapad, bentebb meg nem? Kb leszartak, szóval jön a hosszabb kör. Hihetetlen, hogy évi dollár milliárdos hasznuk van, el sem tudják költeni, erre itt szórakoznak az emberrel. Pedig kellően pozitívan álltam a témához.
-
Ļantos
aktív tag
Nem egyedi, rengeteg ilyen van. Navos, bankos, brókeres, kutyafasza... Csengés nélkül bontja a vonalat. Nekem régebben nem kívánatos hívások ilyenekre voltak átirányítva. Felhivtam a számot, ez más hiba, központi lehet, mert sokáig csak "gondolkozik" a hívásnál.
[ Szerkesztve ]
-
csab2
veterán
Olyankor mi van, hogy ha hívok egy számot és nem történik semmi? Semmilyen hang nem hallható, majd kb. fél perc után kiírja a telefon, hogy sikertelen hívás, vagy egyszerűen nem ír ki semmit, megszakad. Se foglalt jelzés, se "ilyen számon előfizető nem kapcsolható", semmi.
Ma délután így jártam egy számmal. Kb. 10x próbáltam hívni. Próbálja már ki más is! Elméletileg ez a szegedi mars téri autóbusz-állomás száma.Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Portász
tag
Nillkin üveg megrendelve 2018-05-12
Megkaptam 2018-05-28 -
Thewent12
aktív tag
válasz #04107776 #7491 üzenetére
Mintha látták volna az üzenetemet, tegnap délutánra meg is jött az Aliról rendelt üvegfólia. 13 nap volt összesen. Előzetesen nekem is többet írtak. Ebayről rendeltem egy tokot 16-án arról még semmi hír nincs, majd ha megjön írok akkor is.
Egyébként nagyon jó ez a fólia, nem vagyok a felrakásban jártas, de harmadszorra szerencsére hibátlanul sikerült.
-
törölt tag
válasz FIREBLADE78 #7489 üzenetére
20-31 napot írnak, Kínából az teljesen korrekt szerintem.
-
Arcképgyáros
válasz FIREBLADE78 #7489 üzenetére
Nekem pont fordítva, Ali lassú eBay gyors. Ez mindig is így volt az én esetemben.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz FIREBLADE78 #7485 üzenetére
Én mióta megvettem a Pitaka tokot, és tartót, csak azt használom X/i7-re, és a következő szériára is tuti megveszem a tokot, jobb és kényelmesebb szerintem nincs jelenleg ezeknél.
-
Thewent12
aktív tag
Eléggé érdekes, hogy Kínából 6 és fél nap alatt ideért az üvegfóliám, a Magyar Posta pedig egy hete nem képes kiszállítani. Hihetetlen.
-
laponyim
újonc
sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy navigáció használatakor tapasztaltatok extrém túlmelegedést? Waze használatakor többször melegedett fel olyan szinten a készülék, hogy szinte megfoghatatlan volt és használhatatlanná vált, amíg nem hűlt le.
Klíma ment a kocsiban, szélvédőre erősített telefontartóban volt kb. 40-45 perces úton. -
veterán
válasz concrete86 #7478 üzenetére
Az baj ezzel az elol-hatul uveggel ha leejted veletlenul akkor szivas. Bar teny en is igy hasznalnam szivem szerin, hiszen tok nelkul latszik a telefon igazi szepsege. Ha lenne biztositasom akkor lehet bevallalnam ezt az uveg kombot.
3njoy the Lif3
-
concrete86
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #7467 üzenetére
Profinak nem tartom magam, de bénának sem. Kikukáztam, de az a ragacsos belső felület nem engedte el a mocskot. Be is repedt közben, szóval egy igazi szerencsétlen vagyok..
Mit gondoltok erről a mobile outfittersről? Én annak örülnék a legjobban, ha üvegfóliát kapna elöl-hátul, esetleg valami bumber oldalra, ha muszáj.. -
Attila!
tag
Sikerült egyet beszerezni, decemberi, függet, 440Volt számlás, 256GB-ost, 270-ért.
Egyenlőre fura még a plus után, de majd megszokom. -
Nescafé
őstag
-
veterán
válasz B-L-A-C-K #7471 üzenetére
Valoban nem megy ki teljesen a szelere van kb 1 mm de cserebe barmilyen tokkal oke. Pl most egy ilyen van rajta :
Spigen Ultra Hybrid S ez meg pont annyira ul fel a szelen ami idealis...alin ezért veszel ugyan ilyen minőségben 8at Lehet de arra varni kell
[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
veterán
válasz concrete86 #7466 üzenetére
En ilyet rakattam fel: [link]
teljesen jo es az uzletben fel is raktak.3njoy the Lif3
-
B-L-A-C-K
titán
válasz concrete86 #7466 üzenetére
Kukázd akkor ki, mert fel lehet rakni 20x is akár, legyen akármilyen koszos.
Ha nagyon koszos szappanos vízzel le kell mosni, lecsapni róla a vizet, szöszleszedővel átmenni rajta, és mehet fel megint.
-
concrete86
aktív tag
Hát, én jól besz*ptam a 3d cp+ max-szal, tegnap jött meg ebayről, ma tettem VOLNA fel. Tiszta kéz, fürdőszoba, 0 por a levegőben, ahogy a nagykönyvben. Rátettem, patent, elkezdtem törölgetni a kendővel a port a tetejéről, erre kiderül, hogy az üveg alatt is tele volt porral! Megpróbáltam a matricával leszedegetni, de volt, ami le sem akart jönni, még valami hajszál-szőrszálfélét is találtam alatta.
Kuka....Ami még elszomorítóbb, hogy ma vettem észre a hajszálkarcokat a kijelzőn, direkt fény felé fordítva. Rendkívül idegesítő...
-
_adaml21_
őstag
válasz ForRedGlory #7464 üzenetére
Hogy hozzászóljak én is, naponta legalább 2x használom az M3-mat; Earpodssal, és az utóbbi 3 hónapban Airpodssal teszem ezt - Ha zenét hallgatok, maximum minusz 4 csík tökéletesen elfed minden utazási zajt, ha podcastet hallgatok, akkor kell kicsit feljebb nyomnom, de max-2 itt is bőven elég.
ANC-t munkahelyi fejhallgatón használok, a zene basszusán egyértelműen ront, viszont maga a technológia nem tökéletes, inkább csak tompít a zajokon, de nem szűri ki tökéletesen - cserébe 20-30 perc után fáj tőle a fejem, mintha folyamatos nyomás érné a fülemet.
Agybadugós füleseket régen használtam, a jó öreg Sennheiser CX3-mat - brutál basszusa volt, viszont gyalogosan közlekedni életveszélyes volt vele, illetve ugyanolyan hangerő kellett hozzá, mint az Earpodshoz. -
dud998
őstag
Biztosan eredeti volt.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
tboldi
nagyúr
Nálam 2 füles jöhetett szóba, az Airpods és a Beoplay E8, a többi nem tetszik. Végül is az előbbit vettem meg, mert egyrészt olcsóbb, másrészt volt egy fülgyulladásom, amióta óvatosabb vagyok az agybadugósokkal, pedig jobban szeretem azt a kialakítást pont a szigetelés miatt. Azért az AirPods sem olyan rossz, nem zavar különösebben a beszűrődő zaj. Nem bántam meg egyáltalán.
-
Ļantos
aktív tag
válasz ForRedGlory #7450 üzenetére
Ertelmes ember tudja, hogy milyen szituacioban milyen tipusu fej/fulhallgatot kell hasznalni.
Leírtad a lényeget, így van. Én vidéki vagyok, ha Pesten tömegközlekednék, akkor fix mondjuk, hogy noiseguard szintűt fel nem teszek. Szeretem tudni mi zajlik körülöttem, pl ha a hátamnál pofánverik a szerencsétlen öregembert ok nélkül, halljam már, hogy segíthessek. Távolsági buszon, nyugodt körülmények közt látom értelmét, vagy edzésnél bizonyos helyzetekben (mondjuk ott is figyelni kell a másikra mert elég figyelmetlenül közlekednek az emberek és van aki pont leszarja, hogy én nem hallom amikor ő jön a súlyt visszarakni és pofán tárogatom közbe)
icecave
Így van. Van akinek nem tetszik, meg van aki szerint menő. Amíg nem volt nekem, addig utáltam meg fikáztam, aztán csak megvettem. Múltkor láttam egy ilyet az ember fülébe, amin egy vakító kék led időről időre felvillant
-
FIREBLADE78
addikt
válasz ForRedGlory #7458 üzenetére
Erről a vezetéknélküli fülesről. Kizárja a zajokat?
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
nagyúr
válasz Nescafé #7455 üzenetére
Én is felszenvedtem, igaz, nem egyszer kellett leszedni, mindig volt egy picike kis gyösz, ami miatt újra kellett raknom. Simán visszament, perfektül sikerült. Nillkin Frostend Shield és Nillkin Flex tokokkal teljesen jó, nem nyomják fel.
Más: airpods esetében én vagyok az egyetlen, akit elkap az instant röhögés, ha valaki fülében meglátja fehéren világítani? Tudom, nem vagyunk egyformák, meg mindenki azt csinál, amit akar, de saját véleményemet tekintve tiszta röhej az egész. Tovább megyek: számomra a jééégcsap-ra emlékeztet, csak ez a fülből lóg (linket csak saját felelősségre nézni, aki nem tudná már a szóból, mire gondolok! ).
Persze, bocsánat, ha megbántok valakit, ez pusztán a személyes véleményemet tükrözi, ez kb. olyan, mint hogy valakinek nagyon bejön egy tok, az másnak az ocsmány kategória.
-
ForRedGlory
félisten
válasz FIREBLADE78 #7452 üzenetére
Te miről beszélsz? Mikor állítottam pro/kontra?
-
Nescafé
őstag
Fenn a 3D cp+ max, hát persze hogy nem jó a spigen-tokommal.Felszedi.
Pitaka tok hol a legolcsóbb szerintetek, vagy hol érdemes venni esetleg, köszönöm iPhone 15 Pro , IOS 18.2 , Fénix 7 Pro Solar, PS5 Pro, Asus VivoBook X1504VA-BQ773TW
-
Rage47
veterán
4-es metrón lehet hallgatni. de amúgy ja, nem sok zajt szűr ki, ezért gyalog az utcán jó, mert hallod a környezeted, tömegközlekedve kevésbé
-
kchris78
veterán
egyetertek. hasznaljatok egy airpodsot par honapig bkvn max hangerovel. utana menjetek el egy audiofil vizsgalatra es csodalkozzatok. imadom en is de megvan az ahol ahogy hasznalom.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz ForRedGlory #7444 üzenetére
Mert az erpócc kizárja?
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
MODERÁTOR
válasz FIREBLADE78 #7435 üzenetére
Nagyon jó. Csak azt sajnálom hogy nem előbb vettem meg.
-
ForRedGlory
félisten
Tomegkozlekedesrol volt szo (nem munkarol, tekeresrol, stb), de azert ertsetek felre direkt... Ezek szerint ketfele fulhallgatot kell hordani, attol fuggoen, hogy mit tervez az adott napra.
Mindenesetre azt is itt tudtam meg, hogy a noiseguard az ordogtol valo... Ertelmes ember tudja, hogy milyen szituacioban milyen tipusu fej/fulhallgatot kell hasznalni.
Na de mind1, csak eszrevetel volt, hogy Budapesten a tomegkozlekedesen (metron), semmire nem jo, de legyszi ne magyarazzatok meg az ellenkezojet, mert a sajat fulemnek hiszek.
-
dud998
őstag
Rage47 és Lantos +1.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
Ļantos
aktív tag
Szuper. Erősebb edzésnél ha izzadós vagy, mozoghat, egyébként hibátlan.
ForRedGlory
Mert ez nem arra van. Szerintem kifejezetten hasznos, ha gyalogolsz vagy kerékpározol, nem ütnek el olyan könnyen, mivel hallod a környezeti zajokat. Ami kizárja, az utcára nem való, csak öngyilkosjelölteknek.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ez a Spigen vezeték nélküli töltő (F303W) baromi lassan tölti a X-et.. oké, hogy a gyorstöltés nem megy vele, de 1 óra alatt 20-25%-ot azért na..
-
-
dud998
őstag
válasz szabogabor10 #7441 üzenetére
Az agybadugósnak annyi előnye van ezzel szemben, hogy kevesebb zajt enged be.
Viszont még ennyi használat után is meg tud lepni, milyen részletező képessége és tere tud lenni egy ilyen kis mütyürnek. Pl a Beoplay E8 biztosan nem ér 2x ennyit.“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
veterán
Én már csak azért is nagyon szeretem, mert ez az agybadugósakkal ellentétben nem nagyon akar kiesni a fülemből.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
dud998
őstag
Gratula, sok örömed legyen benne!
-
Lazika
senior tag
Sziasztok csatlakozom a táborhoz én is egy ezüsttel! Szerelem első látásra. Imádom
[ Szerkesztve ]
MacBook Pro 16 M2 Pro & Samsung Galaxy S24 Ultra
-
Gomba
senior tag
+1 az előttem szólokhoz. Hónapok óta elégedetten használom. Ki soha nem estett a fülemből
Ép hardverben ép szoftver
-
dud998
őstag
Én kb fél éve nyúzom és nagyon jó. Nyilván bármit el lehet hagyni, akár az egész telefont is.
-
MasterMark
titán
-
MODERÁTOR
válasz FIREBLADE78 #7426 üzenetére
Mostani iosra az sincs, nem?
-
nagyúr
válasz #39157760 #7425 üzenetére
Én már csináltattam ott fóliát, a felhelyezéssel és a pontossággal nem volt gond, hibátlanra megcsinálták.
pnauser: Köszi, ennél ez nem opció, fehér, nem átlátszó, amit le kell szedni róla, szóval nem látod pontosan igazán emiatt,hogy jól illeszted-e. Szóval a celluxot módszer kiesik.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz B-L-A-C-K #7420 üzenetére
& (#7419) icecave Azt hiszem tudom melyikről van szó, kihagyom. Még 6s-re érdeklődtem anno, a kirakott mintán finoman szólva sem volt tökéletesen illesztve; rákérdeztem hogy mizu, akkor az enyém is ilyen lesz? A válasz az volt, hogy ezt csak így lehet, meg egyébként is őt csak odarakták és senki nem tanította be. Mondom akkor köszönöm szépen 😅 persze ez jó két éve volt..
-
őstag
válasz icecave #7392 üzenetére
Szia. Van egy nagyon jó módszer. Úgy ahogy most van helyezd rá a kijelzőre. Az egyik hosszanti oldalán ragassz rá egy cellux csíkot úgy hogy fele a fólián fele a készülék oldalára ragadjon. Ha pontosan illeszkedik, akkor visszahajtod mint ha egy könyvet nyitnál ki. Itt még mindig rajta hagyod a első és hátsó védő foliákat. Most már pontosan fog illeszkedni miután majd visszahajtod. Kijelzőt megtisztítod, lehúzod a belső fóliát és ráhajtod a kijelzőre. Utána leszeded a celluxot ami csak a pontos rögzítésre szolgált, majd utána leveszed a felső fóliát és kész is vagy.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz #39157760 #7417 üzenetére
Neve nem jut eszembemost látom előttem írták is, de a vízesés után van kicsivel egy körpultnál. Minőségre szerintem jó, mert láttam, viszont hogy kivannak hagyva részek, azaz nem teljesen védi illetve ~14 ezer az ára, az már nem tetszett. Mondjuk ebbe az árba azt hiszem az is benne van ha megsérül lecserélik neked az egészet ~4 ezerért.[ Szerkesztve ]
-
motofi
aktív tag
Sziasztok! A jövőben a cég ezt a márkát, rendszert akarja rák erőszakolni, használat kötelező, lessz rajta valami applikáció az emailes elérhetőséghez stb... akkor már a legjobbat választanám.
A hívásrögzítés megoldott már ezeknél a készülékeknél???? Van itt is erre letölthető applikáció? Jelenleg xiaomit használok ott alapból beépített, de más android készülékekre is fellehet telepíteni hívásrögzítő programot. Nem akarok tollal cerúzával notesszel járkálni, ha kapom az utasításokat telefonon.[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz kovacscsi #7414 üzenetére
Én is raktam rá mindig az említettből, mert ugye köztudott hogy tok alatt is karcolódik, és alatta mindig tisztogatni kell... Ha veszel rá egy említett fóliát, meg tisztítani se kell alatta, mert ugye nem tudja megkarcolni semmi. Most jelenleg i7-em van Pitaka tokkal, erre is raktam teljes fóliát.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz kovacscsi #7410 üzenetére
Ha átlátszó kell pl WestEnd-be csinálnak, de olyan hogy a gomb részeinél nem csak a gombnak van pontosan kivágva, hanem ott az egész rész ki van hagyva, illetve egy teljes fóliázás valami 14 ezer vagy mennyi. Ha nem átlátszó kell, akkor pl innen rendelsz van egy halom fajta, és magadnak felrakod.
-
kovacscsi
tag
Sziasztok, hol lehet teljesen befóliáztatni az X-et? A silvert megvédi-e a karcoktól? Van-e valakinek tapasztalata? Köszönöm 😊
-
dud998
őstag
válasz nbukta77 #7405 üzenetére
Én oda se adtam volna!
-
dud998
őstag
Grat, használd egészséggel! Nem fogod megbánni, én nagyon szeretem!
Engem szerencsére az összes bug meg minden elkerült idáig.“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
Ļantos
aktív tag
válasz icecave #7396 üzenetére
Furdoszobaban zuhany utan nincs szosz es por sem. Torold le majd a statikus foliaval taperold at a kijelzot amit adnak hozza. Ket szelenel az ujjaid koze fogod es a sarkokhoz erzesre odaigazitod. Erdemes a hangszoro kvagasanal figyelni, hogy egyforma szegely maradjon, az segit. Addig ne nyomd ra mig nem illeszkedik rendesen. Ha szosz ment ala akkor ovatosan megemeled azt a sarkot es cellexal kisueded a porszemet.
-
Asbee
veterán
Csatlakozom én is a mai nappal egy 64 gigás ezüsttel. Pár év android után vissza. FaceID-tól féltem egy kicsit, de nagyon gyorsan jól működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ukrajnai háború
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest