- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsics
csendes tag
válasz
FhRossi #10637 üzenetére
Nekem ez az egy bajom van ezzel a készülékkel, az akkumulátor. Nekem is egy éves és 84%. Napi 2x kell töltenem, általában reggel 7-től délután 2-ig úgy lemerül, hogy töltőre kell rakni (~30%), este 11 fele szintén, hogy reggel full-ról induljak vele. Szerintem teljesen általános felhasználási szokásaim vannak, napközbeni messenger, telefonálok rajta, néha egy kis youtube (nem órákig, max percekig), esetenkénti böngészés. Gyorstöltést nem használok, nincs iPad vagy más gyorsabb adapterem a gyàrinál, az eredeti töltővel meg egy élet kb, mire feltölt. Ilyenkor nagyon tudom irigyelni a kollégák androidos eszközeit (0-ról 80-ra egy óra alatt..🙄)
-
jófejsrác
senior tag
válasz
FhRossi #10633 üzenetére
Én úgy gondolom meg 1-2 évig nem tudnak olyan készüléket (inkább nem akarnak) ami miatt én látnék annyi többletet az új modellben. Forma világ idén nem is fog változni talán jövőre. Kamerák picit jobbak lesznek, gyorsabb lesz. De cáfoljanak meg
a hajtogatos kijelző nem jó irány
-
MasterMark
titán
válasz
FhRossi #6954 üzenetére
Enyém decemberi, 100%-ot ír, de én nem is merítem tökig. Nagyjából 30% körül rakom rá este tölteni, de a legrosszabb eset is 10% volt.
Ez eléggé felhasználó függő, ahogy eddig is. Csak most ki is írja, lehet min jajveszékelni.
szerk.: Illetve ez a kiírás is még béta állapotban van, nem kell szentírásnak venni...
-
törölt tag
válasz
FhRossi #6435 üzenetére
Na ez hülyeség amit ott a szervizvonalon mondanak, össze -vissza beszélnek.
Gondolom ő a csereutalványra gondolt.
Nekem azt mondták holnap jönni fog 100% ,mert átvette az MPL ma kiszállításra a csomagot majd kapok sms-t.
Sms még a kanyarba sincs, reménykedek a holnapban.Majd írd meg hogy végülis mit kaptál,tényleg kíváncsi lettem.
-
törölt tag
-
mabandi1
tag
válasz
FhRossi #6360 üzenetére
Köszi szépen, utánna is néztem. Azzal lett vissza küldve hogy a fémkeretnél egy elég csúnya illesztési hézag van ami folyton becsípi a hajam. Raktam ki ide képet nem olyan rég. Be is léptem szépen megállapították hogy annak úgy semmi baja.
A szerviz véleménye:
A készülék műszeres, és üzemszerű körülmények között történt vizsgálata során a jelzett
hibát nem tapasztaltuk. Megállapítást nyert, hogy a készülék a használati útmutatóban
leírtaknak megfelelően és a gyártó által meghatározott műszaki paraméterek alapján
üzemszerűen működik.
A készüléket átvizsgáltuk, szolgáltatásait ellenőriztük. A jelzett hibajelenséget figyelve
hosszabb ideig teszteltük, melynek során hiba nem jelentkezett, hibátlanul működött.
Ennek ellenére a készüléken karbantartás jelleggel a beállításokat ellenőriztük, azt
újrakalibráltuk, és a legfrissebb szoftvert telepítettük.Holnap hívom az Apple-t nehogy már egy 360 ezres telefonnál majd 1mm-es hézag legyen már
-
törölt tag
válasz
FhRossi #6366 üzenetére
Állandó újraindulás volt a hiba.
Közben felhívtam a Telekom szerviz vonalt,és tájékoztattak hogy újraindul a garancia.
Állítólag már holnap megkapom,mert most a logisztikai központban tartózkodik.
Az rossz telefon imei számára az apple rendszer a sajnáljuk ,de ez egy..... szöveget adja mint mindig.
Az új imei-re pedig azt ,hogy aktiváljam a telót.Régen ez az icentrenél úgy volt hogy az előző telefonom garija maratt a garanciában cseréltnél,és azt nem írta az apple felület hogy aktiváljam.
Szerintem ebben az esetben a TMX korrektebb mint a hivatalos APR.
-
B-L-A-C-K
titán
-
törölt tag
válasz
FhRossi #6360 üzenetére
Szia van fejlemény Telekomnál leadott telefonomról.
Ma érkezett meg nekik a cseretelefon és garanciában cserélve lett és elhagyta a szervizközpontot,ezt írja.
Remélem holnap jön.Köszi TELEMAX
Sok rémhír ellenére elég gyorsak voltak.
Az icentre 3hétre vállalta volna itt 1 hét alatt megvolt. -
törölt tag
válasz
FhRossi #6261 üzenetére
Volt már korábban is garanciában cserélt iphoneom semmi baj nincs velük , ezért annyira nem idegesítem magam. 😀 Enyém januári vásárlású kb 2hete kezdődött a hiba, akkor mondjuk nagyon ideges voltam ....😂
Rákerestem ,még nem azt írja hogy ez egy kicserélt termék... kidobja az adatokat...
Írtam nekik azt mondták alkatrészre várnak. Gondolom ez a telefon lesz ,mert régebben az icenre is ezt mondta és mindig cserélték. -
törölt tag
válasz
FhRossi #6251 üzenetére
Az enyém folyamatosan kikapcsolt majd be,ezen kívül más probléma nem volt. Mondjuk ez pont elég is.
:😁Nem tudom az enyém mikor érkezett be, mivel csak képek és a szervizeléssel elküldött dokumentumok ill. a Telekom által kiadott jegyzőkönyv van feltöltve,jelenleg javítás alatti állapottal.
Gondolom jövő héten már mindketten visszakapjuk.
Remélem akkor nekem is cserélni fogják nem javítani,a garanciára pedig én is kíváncsi leszek.
Korábbi i7 szervizelésekor nem a tmx-hez küldtem hanem hivatalos szervizbe ,de akkor nem indították a garit újra cserénél hanem az előző garancia ideje folytatódott tovább. Most gondoltam leadom közvetlen a telekomnál megspórolva a 6000Ft-os futárdíjat ami akkor lett volna ha hivatalos szervizbe küldöm.
Lehet rosszul döntöttem de már nem fontos,ott van a telemaxnál kíváncsi vagyok nagyon.......Köszi hogy válaszoltál.
Kellemes Húsvéti Ünnepeket mindenkinek. -
törölt tag
válasz
FhRossi #6242 üzenetére
Szia, visszaolvastam a szervizügyed.
Ha már látod a garanciában cserélt telefon új imei számát ,akkor apple oldalon tudod ellenőrizni akár imei számmal is a garancia idejét.(amikor regisztrálják a cseretelót)Nekem szintén a telemaxhoz küldték most az iPhonom 26-án ,de én még nem látok jegyzőkönyvet az elvégzett munkáról. Neked mikor töltötték fel a munkalapot?
Én rákérdeztem és mondták hogy "alkatrészre várnak a gyártótól" ami nem tudom mit takar ,mert iphone-t cserélni szokták. (majd kiderül) -
B-L-A-C-K
titán
válasz
FhRossi #6224 üzenetére
Csere esetén mindenki refurb telefont kap, tartani nem kell tőle, ugyan az mintha új lenne, csak abba lehet használt tesztelt alkatrész is, de a váz, és a kijelző minden esetben új.
Akkor indul újra a garancia ha hivatalos helyen vetted, és magánszemélyként, azaz nem cégre, ha nem így vetted akkor megy tovább az eredeti garid. -
FhRossi
tag
válasz
FhRossi #6009 üzenetére
2 napig bírta a készülék, ma reggel újra nem reagált semmire. Vittem is vissza azonnal, kezdjenek vele vmit szoftverfrissítésen kívül mást is. Ha a futár visszahozza, és újra csak azt végezték el, akkor megtagadom az átvételt, viheti is vissza. Egyébként a TMX-nél volt...
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Macska topik
- EAFC 25
- Kuponkunyeráló
- Milyen processzort vegyek?
- PR-Telecom
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Mini PC
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest